Bow Valley College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Anda Akan Meningkat Pada Bow Valley College

Kami telah mencapai peringkat atas sekolah dua tahun di Amerika Utara dengan membantu pelajar menyumbang kepada rangkaian penuh upaya untuk menjadi yang terbaik yang mereka boleh.

Satu perkembangan yang ketara pada tahun 2013 menjadikan kita bahagian kolej komuniti Calgary menyeluruh. Lebih $ 290,000,000 transformasi yang dibuat salah satu institusi pendidikan terkemuka Barat Kanada, berkhidmat pelajar over14,000 di tiga kampus dan 20 pusat-pusat serantau di Alberta.

Lebih 1,000 Pelajar antarabangsa setiap tahun 115 - Negara-negara yang diwakili oleh pelajar-pelajar di BVC 93% - Kadar Pengambilan alumni dalam tempoh 6 bulan grad

Pelajar Triumph sini

Pada BVC, anda akan mendapat pendidikan yang sangat baik yang sesuai dengan gaya pembelajaran anda - bila-bila masa, mana-mana tempat, mana-mana jalan, dan apa-apa kadar - memastikan anda boleh mengatasi sebarang halangan untuk kerjaya yang memuaskan.

Anda lulus dengan pendidikan kerja-siap dalam satu tahun bagi mendapatkan perakuan atau dua tahun bagi diploma, dalam bidang-bidang penting dalam perniagaan, penjagaan kesihatan, keadilan, perkhidmatan manusia, atau pentadbiran.

Pengiktirafan Sijil akan layak untuk memohon permit kerja lepasan ijazah 1 tahun. Graduan Diploma akan layak untuk memohon permit kerja lepasan ijazah 2 atau 3 tahun.

Kemahiran yang anda mendapat akan membuat anda seorang graduan dalam permintaan, apa yang majikan global cari, memberikan anda peluang untuk memulakan perjalanan anda untuk masa depan yang berjaya.

Kerana kita melakukan lebih daripada membantu anda mencari rezeki - kami membantu anda membuat kehidupan.

A Bandar Great untuk Belajar Dalam

Terdapat beberapa sebab yang sangat baik mengapa Majalah Economist pangkat Calgary nombor lima dalam senarai daripada Tempat Terbaik Untuk Hidup Di Bumi.

Peluang - kepekatan tertinggi Kedua ibu pejabat di Kanada. Ekonomi Berkembang Maju dan pengangguran yang rendah - kuat. Cantik - Pergunungan Rocky dan Taman Negara Banff membentuk latar belakang yang indah untuk kehidupan di Calgary. Selamat - Baju senarai dalam sebagai salah satu bandar yang paling selamat dan sihat besar di Kanada. Muda - penduduk paling muda di Kanada membuat kita bersemangat. Skies Blue - Lebih jam cahaya matahari berbanding bandar-bandar utama yang lain di Kanada.

A Negara Great Untuk Belajar Dalam

Kanada adalah tempat yang indah untuk mendapatkan pendidikan, membuka pintu untuk anda di seluruh dunia.

Mampu - Canada anda mendapat kadar terendah tuisyen untuk pelajar asing berbanding UK, Australia, New Zealand dan Amerika Syarikat. Bertaraf Dunia Pendidikan - Salah satu yang paling maju, dan yang paling dihormati, sistem pendidikan di dunia. Alam Sekitar alu - Kanada adalah sebuah negara pendatang dan kepelbagaian budaya, jadi semua adalah dialu-alukan di sini. Standard Tinggi Living - Semua faedah salah sebuah negara yang paling maju di dunia; selamat, terjamin sistem penjagaan kesihatan, luas dan jaringan keselamatan sosial.

Biasiswa untuk Pelajar Antarabangsa

Pada Bow Valley College, kita mengeluarkan setiap halangan mungkin untuk kejayaan anda, termasuk kewangan.

Sebagai pelajar antarabangsa, anda layak untuk beberapa Pelajar Antarabangsa Biasiswa Terdapat juga beberapa anugerah pengiktirafan bagi prestasi terbaik sepanjang tempoh sekolah.

Lokasi

Calgary

Bow Valley College

Alamat
International Education Department,

Bow Valley College
,
South Campus
,
2nd Floor, Office 2030,

345 - 6 Ave S.E
,
Calgary

Calgary, Alberta, Kanada
Telefon
1-403-410-3476