BizTech College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan kelas yang lebih kecil yang diketuai oleh terbukti, berdedikasi, profesional industri, pendidikan di BizTech menawarkan, perhatian berfokuskan kerjaya individu, menyediakan pelajar tidak membuang mereka dalam latihan, bersedia untuk berjaya sebagai graduan dalam bidang yang mereka minati.

Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut.

Anda Datang Pertama

Program kami direka untuk menyediakan anda dengan yang berkaitan, hands-on kemahiran kerja yang memberikan anda dengan kualiti kepimpinan syarikat mahu. profesor kami dimaklumkan oleh tahun pengalaman dalam industri ini, dan kami berusaha untuk memadankan anda dengan peluang kerjaya yang sesuai dengan kepentingan individu anda dan kekuatan teknikal. Anda akan mempelajari kemahiran perdagangan yang berkaitan di samping bagaimana untuk mengemudi persekitaran tempat kerja. Plus, peluang biasiswa dan yuran pengajiannya yang kompetitif kami bermakna anda tidak perlu menamatkan pengajian dengan gunung hutang.

Kerjaya Fokus Programs

Pada BizTech College, kita mahu pelajar-pelajar kita untuk menamatkan pengajian dengan tawaran kerja sudah di atas meja, dan kurikulum kami direka untuk memberikan pelajar kepakaran dan keyakinan bahawa majikan bahagian sedang mencari untuk hari ini. Kami juga menawarkan kerjaya kaunseling setiap langkah perjalanan, untuk memastikan pelajar-pelajar kita kekal fokus dan di atas jalan yang paling sesuai dengan kemahiran mereka.

Co-op Penempatan

Kelas kami memberi tumpuan kepada pembangunan kedua-dua komunikasi teknikal dan bidang khusus yang diperlukan untuk prestasi yang baik dalam kerjaya yang dipilih. Dalam kerjasama dengan keuntungan yang tidak ternilai dibuat melalui penempatan tapak kerja, pelajar keluar daripada program mereka masing-biasa, yakin dan dihubungkan dengan amalan majikan.

Banyak program-program kami menawarkan komponen penempatan wajib, walau bagaimanapun, semua pelajar yang ingin peluang bekerjasama op akan dibantu untuk mendapatkan satu!

Pendidik pakar

Pengajar kami tahun sendiri pengalaman profesional menunjukkan, mereka tahu apa yang majikan mahu dan mewujudkan kursus-kursus yang mencabar untuk memajukan dan mengukuhkan kemahiran pelajar, memberikan dunia sebenar, kepakaran tempat kerja.

  • pendidik akademik Inovatif
  • Pendidik yang memberi semangat kejayaan pelajar
  • Peguambela bagi kemajuan dalam bidang masing-masing
  • Certified IT Pakar, Jurutera dan Accountants
  • Health Care Professionals
  • Advanced Care Paramedik
  • Pemimpin yang mewujudkan kurikulum berdasarkan permintaan industri semasa dengan visi yang berdedikasi

saiz kelas kecil

topi kelas kecil kami memastikan anda menerima khusus, perhatian peribadi daripada profesional pengajar, membangunkan, hubungan kejayaan yang didorong bermakna.

Perkhidmatan Kerjaya

Kami di-rumah perkhidmatan kerjaya menumpukan perhatian kepada setiap graduan yang akhir-run: untuk mendapatkan peluang yang profesional!

Dengan berterusan, usaha satu-satu, kerja kita hanya berakhir pada matlamat pekerjaan dicapai!

Semua dari bangunan resume, mendapatkan wawancara kerja dan membuat pengenalan perniagaan, kami membantu membina gambar yang berkelayakan dan mendekati anda mahu projek ke padang, "Aku di sini, bersedia untuk melaksanakan, mengupah saya!"

Kenapa awak?

Sama ada anda baru sahaja lulus dari sekolah tinggi, mencari perubahan kerjaya, atau meminta bantuan dengan penempatan pekerjaan, kami mempunyai program yang boleh mendorong anda ke hadapan! Jika anda sedang mencari untuk sebuah kolej yang menyediakan perhatian individu, fakulti yang berdedikasi dan persekitaran amali, pembelajaran intensif, kami menjemput anda untuk datang meneroka kampus BizTech itu. Menawarkan program Teknologi Maklumat Sains Kesihatan Perniagaan, dan, serta pendidikan berterusan, ada benar-benar adalah sesuatu untuk setiap orang.

Mengapa BTC?

Percuma Kaunseling Kerjaya

Bergantung kepada kaunseling kerjaya mudah! Dari memutuskan laluan kerjaya yang berkekalan dan mencapai diploma anda, melalui resume kemasukan pasaran yang direka khas dan temuduga, terus ke dalam yang pertama, yang sangat penting peluang pekerjaan!

Penempatan Pekerjaan mahir

Kami memahami bahawa anda berada di sekolah untuk memajukan kerjaya anda, dan kami mahu memastikan usaha anda masukkan ke hadapan berbaloi. Kami telah menubuhkan perkongsian dengan perniagaan di seluruh Kanada dan kawasan Toronto supaya anda boleh mendapat pekerjaan idaman anda.

Pakej Bantuan Kewangan

BizTech berfungsi untuk memastikan bahawa sebarang kebimbangan mengenai bayaran tuisyen tidak akan menghalang anda daripada mencapai impian anda. Kami menawarkan kajian menyeluruh pilihan pembiayaan diakses, program pembiayaan yang ada dan yang dijadualkan, peribadi, pelan supaya pelajar yakin pada masa depan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Dalam Rangkaian Komputer Dan Internet Jurutera Keselamatan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Kanada Mississauga

Pelajar memperoleh kemahiran dan pengetahuan untuk mereka bentuk, memasang, mengurus, mengendali, merancang, menyelesaikan masalah dan menjamin infrastruktur teknologi maklumat yang diperlukan. Menekankan perkhidmatan rangkaian dipercayai, berskala, konsisten, responsif dan selamat, pelajar mendapat pengetahuan yang mendalam tentang rangkaian set-up, memantau prestasi dan sistem penyelenggaraan. Pelajar boleh mengesan, penyelidikan dan membetulkan kesilapan, memastikan pematuhan perniagaan dan yakin menyampaikan perkhidmatan, berkomunikasi dengan pengguna akhir. Memahami konsep rangkaian dan sistem keselamatan yang komprehensif dan teknik, graduan mencari kerjaya sebagai pentadbir sistem, pembekal penyelesaian rangkaian, profesional LAN atau pentadbir rangkaian. [+]

Melindungi pengguna semasa mereka menggunakan teknologi terkini dan platform dalam talian, adalah kewajipan yang rangkaian komputer dan jurutera keselamatan internet bertujuan untuk memenuhi Pelajar memperoleh kemahiran dan pengetahuan untuk mereka bentuk, memasang, mengurus, mengendali, merancang, menyelesaikan masalah dan menjamin infrastruktur teknologi maklumat yang diperlukan. Menekankan perkhidmatan rangkaian dipercayai, berskala, konsisten, responsif dan selamat, pelajar mendapat pengetahuan yang mendalam tentang rangkaian set-up, memantau prestasi dan sistem penyelenggaraan. Pelajar boleh mengesan, penyelidikan dan membetulkan kesilapan, memastikan pematuhan perniagaan dan yakin menyampaikan perkhidmatan, berkomunikasi dengan pengguna akhir. Memahami konsep rangkaian dan sistem keselamatan yang komprehensif dan teknik, graduan mencari kerjaya sebagai pentadbir sistem, pembekal penyelesaian rangkaian, profesional LAN atau pentadbir rangkaian. Program Sorotan CompTIA A + CompTIA Network + CCNA Routing dan Switching Windows Server Konfigurasi Windows Server Pentadbiran Advanced Windows Services Cisco Routing Konfigurasi Konfigurasi Cisco Switching Penyelesaian masalah rangkaian Cisco keselamatan Cisco Network Peluang pensijilan CompTIA A + CompTIA N + CCNA - Cisco Certified Network Associate CCNP - Cisco Certified Network Professional MCSA - Microsoft Certified System Associate Peluang kerjaya Selain daripada mencari pekerjaan di syarikat-syarikat yang membuat komputer dan peralatan periferal atau perkhidmatan komputer pembekal, rangkaian dan jurutera keselamatan mungkin bekerja untuk organisasi yang pelbagai seperti syarikat-syarikat pelaburan, sekolah, pengilang dan syarikat telekomunikasi. Penganalisis keselamatan Penganalisis Rangkaian Jurutera Rangkaian Perunding Keselamatan Rangkaian Jurutera Rangkaian pakar keselamatan rangkaian Sistem pentadbir Pentadbir Rangkaian Syarat Kemasukan Mesti mempunyai ijazah atau ijazah kolej / diploma dalam bidang sains komputer atau IT yang setaraf Keperluan Kemahiran Bahasa Inggeris A TOEFL skor minimum 550 ATAU skor IELTS 6.0, tanpa band kurang daripada 5.0 ATAU selesai Entrance BizTech English Level 3 untuk orang yang tidak mempunyai keputusan ujian Bahasa Inggeris. [-]

Diploma Dalam Sistem Teknologi Awan Jurutera

Campus September 2017 Kanada Mississauga

Program sistem jurutera teknologi awan mengajar pelajar bagaimana untuk menggerakkan seni bina teknologi dan mengamankan aliran berhubung komunikasi di seluruh rangkaian. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk merancang, mentadbir dan memindahkan data, memahami kepentingan penyesuaian, analisis, penyelenggaraan dan penyelesaian masalah untuk meningkatkan tindak balas pelayan, mengasingkan ancaman, dan melindungi platform. [+]

Berlaku sekarang dalam industri IT, keperluan dinamik untuk sistem teknologi awan jurutera menawarkan profesional maklumat peluang yang sukar untuk memetakan keluar arah kerjaya dan pendapatan mereka! Jurang antara apa keperluan perniagaan dan bilangan pakar awan mahir yang boleh melaksanakan kehadiran web-perkhidmatan ini bermakna pemimpin-pemimpin ini boleh menentukan dan membina jalan mereka sendiri! Program sistem jurutera teknologi awan mengajar pelajar bagaimana untuk menggerakkan seni bina teknologi dan mengamankan aliran berhubung komunikasi di seluruh rangkaian. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk merancang, mentadbir dan memindahkan data, memahami kepentingan penyesuaian, analisis, penyelenggaraan dan penyelesaian masalah untuk meningkatkan tindak balas pelayan, mengasingkan ancaman, dan melindungi platform. Pelajar akan dicabar untuk membina komponen teras, menyesuaikan, mengkonfigurasi dan menggunakan projek dalam kain awan; menyedari teknikal penyelesaian, reka bentuk dan sistem kesinambungan. Program Sorotan Mengekalkan, Penyelesaian Masalah dan mentadbir penggunaan Rangkaian Kawasan Tempatan, Stesen kerja komputer, sambungan ke Internet dan Peripheral Equipment. Menilai dan Pasang perkakasan komputer, Networking Software, dan mengendalikan Perisian Sistem dan Aplikasi perisian. Beroperasi konsol induk untuk memantau prestasi sistem komputer dan rangkaian dan untuk menyelaraskan akses dan penggunaan rangkaian komputer. Menyediakan perkhidmatan penyelesaian masalah kepada pengguna rangkaian. Memasang, Menyelenggara, Selesaikan masalah dan Naik taraf perkakasan Web-server dan perisian. Melaksanakan Trafik Rangkaian dan Perisian Pemantauan Keselamatan, dan Mengoptimumkan Prestasi Server. Melaksanakan rangkaian rutin memulakan dan menutup dan mengekalkan rekod-rekod kawalan. Melaksanakan Data Backup dan Operasi Pemulihan Bencana. Mengawal dan memantau e-mel digunakan, navigasi Web, dan perisian yang dipasang. Berkomunikasi secara elektronik dan secara peribadi dengan pengguna komputer mengalami kesukaran untuk menentukan dan mengeluarkan dokumen. Peluang pensijilan CompTIA N + MCSA - Satu kertas Windows Server Konfigurasi MCSE - Cloud Private - Pentadbiran Cloud Persendirian, Cloud Deployment Program Panjang: 4 Semester Tauliah: diploma Tarikh mula: Bulanan Peluang kerjaya Pada BizTech Kolej Sains Kesihatan, Perniagaan dan Teknologi, kami komited kepada kejayaan pelajar kami. Misi kami adalah untuk mewujudkan majikan penyandang menarik dengan mengajar mereka pengetahuan yang relevan dan menyeluruh dalam bidang pengajian. Ini bukan sahaja pantas menjejaki pelajar ke arah tamat pengajian tetapi juga menjadikan mereka sangat berharga kepada majikan. Sistem Cloud Pentadbir Windows Server Administrator pengurus rangkaian programmer sistem Pentadbir Pangkalan Data Penolong Syarat Kemasukan Ijazah universiti atau Kolej diploma dalam Sains Komputer atau bidang Teknologi Maklumat Keperluan Kemahiran Bahasa Inggeris A TOEFL skor minimum 550 ATAU skor IELTS 6.0, tanpa band kurang daripada 5.0 ATAU selesai Entrance BizTech English Level 3 untuk orang yang tidak mempunyai keputusan ujian Bahasa Inggeris. [-]

Contact

BizTech College

Alamat L4W 1E3 Mississauga, Canada
Website http://www.biztechcollege.com/
Telefon +1 866-328-6687