Camber College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

College Camber adalah salah satu pusat bahasa yang paling inovatif dan dinamik Kanada. Ditubuhkan pada tahun 2003, Camber College telah menyediakan pelajar dengan latihan bahasa Inggeris berkualiti tinggi selama 12 tahun.

Pada Camber College, kita mengajar bahasa Inggeris dalam pelbagai cara kerana kita tahu bahawa semua pelajar adalah unik, belajar secara berbeza dan mempunyai matlamat yang berbeza. program kami yang unik, di dalam dan di luar bilik darjah, memaksimumkan pengembaraan pendidikan setiap pelajar.

Tahun pengalaman telah mengajar kita bahawa pembelajaran yang optimum berlaku apabila pelajar tahu bahawa nilai-nilai dan pendapat mereka benar-benar perkara, dan bahawa mereka tidak hanya nombor lain dalam senarai kelas.

Setiap hari kita mengajar anda kemahiran komunikasi praktikal dengan banyak maklum balas terperinci dari guru anda, supaya anda lebih yakin bersedia untuk mengurus dan mengawal keadaan sebenar yang mencabar anda.

Mengapa Pilih Kami Terdapat banyak cara yang berbeza untuk belajar bahasa Inggeris, tetapi kami percaya tidak ada cara yang lebih baik daripada muka-ke-muka pembelajaran. Kami percaya kaedah terbaik adalah sekitar diri dengan budaya rakyat dan asli.

Kami mempunyai 12 tahun pengalaman mengajar bahasa Inggeris dan menyediakan pelajar dengan pendidikan bahasa bertaraf dunia.

Kami meraikan semua budaya dan belajar daripada kepelbagaian. Kita mencari jalan untuk berkomunikasi warisan budaya kita. Kami adalah berfikiran terbuka, reflektif dan prihatin mengenai semua budaya. kelas inovatif dan mesra, suasana keluarga.

Camber College program aktiviti Sosial: mengambil bahagian dalam program-program aktiviti yang dianjurkan oleh kami untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda di luar persekitaran bilik darjah. program persediaan peperiksaan komprehensif dan berkesan.

Semua guru Camber College berpendidikan tinggi, berpengalaman dan disahkan untuk mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL).

Camber College menyediakan perkhidmatan penuh, program inap desa yang berkualiti tinggi dengan lapangan terbang pick-up disediakan atas permintaan.

Powell River menikmati iklim pantai barat yang sederhana. Ia jarang terlalu panas atau terlalu sejuk. Snow amat jarang berlaku.

College Camber diiktiraf dan bergabung dengan semua peringkat kerajaan dan industri. Berikut mengenali Camber College untuk piawaian industri yang tinggi.

Lokasi

Sungai Powell

Alamat
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Sungai Powell, British Columbia, Kanada