Canadian College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Terletak di pusat pusat bandar Vancouver, CCEL terletak di jalan Alberni bersama peruncit-peruncit fesyen tinggi, restoran teratas dan hotel terkenal. Kampus kami merangkumi bilik darjah, eh! restoran, pejabat dan teres atas bumbung yang cerah. Kami juga mempunyai kediaman pelajar luar kampus dalam jarak berjalan kaki.

Bangunan

Bilik darjah yang terletak di tingkat 2, ke-3 dan ke-4, dengan pejabat-pejabat di tingkat 4 dan taman atas bumbung yang besar di tingkat 5.

bilik darjah

Bilik kelas moden kami, masing-masing dilengkapi dengan internet berkelajuan tinggi, stesen kuasa untuk peranti pelajar dan skrin definisi tinggi, direka untuk memudahkan pembelajaran berpusatkan pelajar.

eh! Restoran

Dengan makanan yang hebat dan suasana mesra, Eh! adalah tempat yang sempurna untuk makan, minum dan bersosialisasi selepas kelas. Eh! menawarkan rancangan makan diskaun untuk pelajar dan juga menganjurkan kelab perbualan percuma setiap minggu.

Offices

Di tingkat keempat, di pejabat konsep terbuka yang besar kami, kakitangan kami yang ramah dapat membantu anda sepanjang penginapan anda.

Patio Rooftop

Teres atas bumbung adalah ruang luar yang hebat di mana pelajar boleh makan tengahari dan mengambil bahagian dalam beberapa aktiviti, seperti BBQ musim panas, ping pong, pelajaran yoga dan tarian.

Kediaman Pelajar

Terletak di pusat bandar Vancouver, kediaman pelajar adalah blok jauhnya dari Stanley Park, dekat dengan banyak restoran dan bar yang mampu dimiliki, dan berjalan kaki singkat ke CCEL.

Lokasi

Vancouver

Alamat
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Kanada