Baca keterangan rasmi

Terletak di pusat pusat bandar Vancouver, CCEL terletak di jalan Alberni bersama peruncit-peruncit fesyen tinggi, restoran teratas dan hotel terkenal. Kampus kami merangkumi bilik darjah, eh! restoran, pejabat dan teres atas bumbung yang cerah. Kami juga mempunyai kediaman pelajar luar kampus dalam jarak berjalan kaki.

Bangunan

Bilik darjah yang terletak di tingkat 2, ke-3 dan ke-4, dengan pejabat-pejabat di tingkat 4 dan taman atas bumbung yang besar di tingkat 5.

bilik darjah

Bilik kelas moden kami, masing-masing dilengkapi dengan internet berkelajuan tinggi, stesen kuasa untuk peranti pelajar dan skrin definisi tinggi, direka untuk memudahkan pembelajaran berpusatkan pelajar.

eh! Restoran

Dengan makanan yang hebat dan suasana mesra, Eh! adalah tempat yang sempurna untuk makan, minum dan bersosialisasi selepas kelas. Eh! menawarkan rancangan makan diskaun untuk pelajar dan juga menganjurkan kelab perbualan percuma setiap minggu.

Offices

Di tingkat keempat, di pejabat konsep terbuka yang besar kami, kakitangan kami yang ramah dapat membantu anda sepanjang penginapan anda.

Patio Rooftop

Teres atas bumbung adalah ruang luar yang hebat di mana pelajar boleh makan tengahari dan mengambil bahagian dalam beberapa aktiviti, seperti BBQ musim panas, ping pong, pelajaran yoga dan tarian.

Kediaman Pelajar

Terletak di pusat bandar Vancouver, kediaman pelajar adalah blok jauhnya dari Stanley Park, dekat dengan banyak restoran dan bar yang mampu dimiliki, dan berjalan kaki singkat ke CCEL.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Canadian College

Program ini direka untuk pelajar yang mengikuti kerjaya dalam bidang pengurusan projek. Kursus ini memberi pelajar pemahaman mengenai proses dan teknik yang diperlukan da ... [+]

Program ini direka untuk pelajar yang mengikuti kerjaya dalam bidang pengurusan projek. Kursus ini memberi pelajar pemahaman mengenai proses dan teknik yang diperlukan dalam pengurusan projek, dan Co-op selama 12 bulan menyediakan pengalaman bekerja yang berharga dalam industri. Pelajar yang berjaya melengkapkan program ini akan menerima Diploma Pengurusan Projek Canadian College dan pilihan untuk mencabar peperiksaan untuk menerima sama ada PMP pensijilan PMP (minimum 3 tahun pengalaman kerja berkaitan) atau pensijilan CAPM (tidak ada pengalaman yang diperlukan.)

Faedah ProgramCAPM atau Pensijilan PMPSangat dicari oleh syarikat multinasionalBoleh disesuaikan untuk mereka yang mempunyai atau tanpa pengalaman kerjaBeberapa kursus pemindahan universiti Awam... [-]
Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Canadian College

... [+]

The HMD Co-op adalah satu komponen penting dalam program Diploma Pengurusan Hospitaliti dengan Co-op kerana ia menyediakan pelajar dengan pengalaman kerja yang penting dunia sebenar dalam persekitaran perniagaan bertutur Bahasa Inggeris Kanada. The Co-op direka untuk menyediakan pelajar dengan dua semester pengajian pepejal dalam entri permulaannya kepada kolej.

[-]
Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Canadian College

... [+]

topi merah sijil pentadbir sistem

IT Co-op adalah satu komponen penting dalam program Maklumat Diploma Teknologi dengan Co-op kerana ia menyediakan pelajar dengan pengalaman kerja yang penting dunia sebenar dalam persekitaran perniagaan bertutur Bahasa Inggeris Kanada. The Co-op direka untuk menyediakan pelajar dengan dua semester pengajian pepejal dalam entri permulaannya kepada kolej.

Peluang kerjaya Pentadbir Rangkaian [-]
Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Canadian College

Dengan menggunakan bahan-bahan FITT diiktiraf di peringkat antarabangsa, program ini memenuhi peringkat awal menjadi Perdagangan Antarabangsa Profesional Bertauliah (CITP ... [+]

Dengan menggunakan bahan-bahan FITT diiktiraf di peringkat antarabangsa, program ini memenuhi peringkat awal menjadi Perdagangan Antarabangsa Profesional Bertauliah (CITP).

Manfaat Program Perkongsian dengan FITT

Canadian College telah bekerjasama dengan FITT untuk menawarkan program FITTskills itu. FITT (Forum Latihan Perdagangan Antarabangsa) adalah latihan perdagangan antarabangsa dan badan pensijilan profesional.

[-]
Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Canadian College

... [+]

Program ini adalah reka bentuk untuk menyediakan pelajar dengan berkesan kemahiran pengurusan kerja yang perlu bagi tempat kerja abad ke-21.

Peluang kerjaya [-]
Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Canadian College

Program ini direka untuk pelajar yang mengikuti kerjaya dalam bidang perniagaan. Kursus ini memberikan pelajar pemahaman tentang aktiviti yang diperlukan untuk mengurus o ... [+]

Program ini direka untuk pelajar yang mengikuti kerjaya dalam bidang perniagaan. Kursus ini memberikan pelajar pemahaman tentang aktiviti yang diperlukan untuk mengurus operasi syarikat, dan kerjasama koki selama sembilan bulan menyediakan pengalaman kerja yang berharga di dunia perniagaan.

Faedah Program

Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pengurusan perniagaan. Pada akhir program ini, pelajar akan dapat menunjukkan kefahaman mengenai operasi pengurusan perniagaan, termasuk aplikasi komputer perniagaan, pengurusan kewangan, sumber manusia, dan pemasaran.

Syarat KemasukanDiploma sekolah / sijil tamat atau setaraf.Pelajar mesti memenuhi salah satu keperluan bahasa berikut: Ujian Penempatan Bahasa Inggeris Canadian College 130; Smart English 130; IELTS 5.5 secara keseluruhan dengan skor minimum 5.0 dalam setiap bahagian; TOEFL iBT 46-59; CAEL 45.Co-op... [-]
Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu