Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kajian di CES

Di CES, kami menyedari bahawa pembelajaran bahasa lain berjaya memerlukan lebih daripada sekadar buku teks dan kuliah. Kelas ESL untuk Orang Dewasa adalah matlamat utama menggunakan pendekatan komunikatif kepada pembelajaran bahasa. Kami memperkayakan kehidupan pelajar dengan bahasa dunia dan peluang budaya. Kami mendidik pelajar menggunakan kaedah moden yang meletakkan pelajar terlebih dahulu. Kami memberi inspirasi kepada para pelajar untuk merealisasikan matlamat mereka dan mengembangkan cakrawala mereka.

Belajar Bahasa Inggeris di Toronto

Peringkat sebagai salah satu bandar paling selamat di Amerika Utara, Toronto adalah sebuah kota di mana orang dapat merasa aman dan selesa. Ia secara konsisten mengundi salah satu tempat terbaik untuk hidup dan melawat. Ini sebahagian besarnya disebabkan cara orang-orang di Toronto merayakan dan merangkul kepelbagaian. Ia adalah bandar kelas dunia yang tersendiri yang meraikan cinta dan penghormatan bagi banyak budaya yang berkembang di sini.

Aktiviti sosial

CES menyediakan banyak peluang untuk mengalami pemandangan dan bunyi Toronto. Semak beberapa aktiviti paling popular kami!

Pemimpin Aktiviti: Kebanyakan aktiviti kami dianjurkan dan dikendalikan oleh Penyelaras Aktiviti kami yang juga membantu para pelajar dengan keperluan asas untuk kehidupan di Toronto. Selain itu, selain memperkenalkan latihan dunia nyata dan pengajaran pelajaran di kelas mereka, guru memimpin aktiviti kokurikulum dua kali sebulan. Penasihat pelajar kami turut menyertai keseronokan dan membantu pelajar menyesuaikan diri dengan kehidupan Toronto.

Dengan banyak tarikan bandar yang hebat, seni bina yang menakjubkan, restoran yang menarik, dan kehidupan malam yang meriah, Toronto mempunyai banyak tawaran untuk pelawat pada anggaran apa pun! Terdapat juga banyak aktiviti menarik dan pengalaman yang boleh diperoleh secara percuma.

Lokasi

Terletak di bandar terbesar dan paling berpengaruh di Kanada, Capital English Solutions merupakan destinasi utama bagi pelajar yang bersemangat untuk melibatkan diri dalam bahasa Inggeris dan budaya Kanada. Kelas-kelas ESL kami untuk orang dewasa terletak di tengah-tengah pusat bandar Toronto di Yonge Street dan Wellesley Street, anda akan mendapati diri anda dikelilingi oleh banyak kedai-kedai tempatan, kafe, bar, restoran dan kedai-kedai khusus. Stesen Subway Wellesley terletak hanya sekitar sudut, dan hanya perjalanan singkat untuk sampai ke pusat bandar bandar yang indah ini dan Lake Ontario.

Testimoni

"Salah satu sekolah terbaik di Toronto! Kakitangan dan pelajar sangat baik dan semua guru sangat berpengalaman. Saya tiba di Toronto tanpa mengetahui bahasa Inggeris, tetapi semua orang telah membantu saya memperbaiki diri. Saya sangat gembira dengan memilih CES. "

- Nadia, Mexico

"Apabila saya sampai ke CES, saya berada di persimpangan jalan hidup saya. Tetapi dengan bantuan sekolah, saya bukan sahaja meningkatkan Bahasa Inggeris saya, tetapi saya juga mengembangkan kehidupan peribadi saya. Saya bertemu dengan banyak orang yang akan membantu dan saya bangga dengan pertumbuhan saya. "

- Serdar, Turki

"Saya berteman dan berbual dengan ramai orang dari pelbagai negara di CES, jadi saya dapat memperbaiki kemahiran bahasa Inggeris saya dalam masa yang singkat. Saya sangat menikmati pelajaran dan sekarang saya adalah pembesar suara bahasa Inggeris yang yakin. Ini pengalaman yang sangat berharga bagi saya. "

- Kazuki, Jepun

"Saya yakin sekolah ESL terbaik di Toronto adalah CES! Mereka memberi saya pendidikan, kehidupan di Toronto, dan rasa kemerdekaan dan pembangunan. Kaunselor sekolah amat mengagumkan dan semua orang begitu mesra! "

- Jinpyo, Korea

Lokasi

Toronto

Alamat
543 Yonge Street, Second Floor
M4Y 1Y5 Toronto, Ontario, Kanada