Baca keterangan rasmi

Kajian di CES

Di CES, kami menyedari bahawa pembelajaran bahasa lain berjaya memerlukan lebih daripada sekadar buku teks dan kuliah. Kelas ESL untuk Orang Dewasa adalah matlamat utama menggunakan pendekatan komunikatif kepada pembelajaran bahasa. Kami memperkayakan kehidupan pelajar dengan bahasa dunia dan peluang budaya. Kami mendidik pelajar menggunakan kaedah moden yang meletakkan pelajar terlebih dahulu. Kami memberi inspirasi kepada para pelajar untuk merealisasikan matlamat mereka dan mengembangkan cakrawala mereka.

Belajar Bahasa Inggeris di Toronto

Peringkat sebagai salah satu bandar paling selamat di Amerika Utara, Toronto adalah sebuah kota di mana orang dapat merasa aman dan selesa. Ia secara konsisten mengundi salah satu tempat terbaik untuk hidup dan melawat. Ini sebahagian besarnya disebabkan cara orang-orang di Toronto merayakan dan merangkul kepelbagaian. Ia adalah bandar kelas dunia yang tersendiri yang meraikan cinta dan penghormatan bagi banyak budaya yang berkembang di sini.

Aktiviti sosial

CES menyediakan banyak peluang untuk mengalami pemandangan dan bunyi Toronto. Semak beberapa aktiviti paling popular kami!

Pemimpin Aktiviti: Kebanyakan aktiviti kami dianjurkan dan dikendalikan oleh Penyelaras Aktiviti kami yang juga membantu para pelajar dengan keperluan asas untuk kehidupan di Toronto. Selain itu, selain memperkenalkan latihan dunia nyata dan pengajaran pelajaran di kelas mereka, guru memimpin aktiviti kokurikulum dua kali sebulan. Penasihat pelajar kami turut menyertai keseronokan dan membantu pelajar menyesuaikan diri dengan kehidupan Toronto.

Dengan banyak tarikan bandar yang hebat, seni bina yang menakjubkan, restoran yang menarik, dan kehidupan malam yang meriah, Toronto mempunyai banyak tawaran untuk pelawat pada anggaran apa pun! Terdapat juga banyak aktiviti menarik dan pengalaman yang boleh diperoleh secara percuma.

Lokasi

Terletak di bandar terbesar dan paling berpengaruh di Kanada, Capital English Solutions merupakan destinasi utama bagi pelajar yang bersemangat untuk melibatkan diri dalam bahasa Inggeris dan budaya Kanada. Kelas-kelas ESL kami untuk orang dewasa terletak di tengah-tengah pusat bandar Toronto di Yonge Street dan Wellesley Street, anda akan mendapati diri anda dikelilingi oleh banyak kedai-kedai tempatan, kafe, bar, restoran dan kedai-kedai khusus. Stesen Subway Wellesley terletak hanya sekitar sudut, dan hanya perjalanan singkat untuk sampai ke pusat bandar bandar yang indah ini dan Lake Ontario.

Testimoni

"Salah satu sekolah terbaik di Toronto! Kakitangan dan pelajar sangat baik dan semua guru sangat berpengalaman. Saya tiba di Toronto tanpa mengetahui bahasa Inggeris, tetapi semua orang telah membantu saya memperbaiki diri. Saya sangat gembira dengan memilih CES. "

- Nadia, Mexico

"Apabila saya sampai ke CES, saya berada di persimpangan jalan hidup saya. Tetapi dengan bantuan sekolah, saya bukan sahaja meningkatkan Bahasa Inggeris saya, tetapi saya juga mengembangkan kehidupan peribadi saya. Saya bertemu dengan banyak orang yang akan membantu dan saya bangga dengan pertumbuhan saya. "

- Serdar, Turki

"Saya berteman dan berbual dengan ramai orang dari pelbagai negara di CES, jadi saya dapat memperbaiki kemahiran bahasa Inggeris saya dalam masa yang singkat. Saya sangat menikmati pelajaran dan sekarang saya adalah pembesar suara bahasa Inggeris yang yakin. Ini pengalaman yang sangat berharga bagi saya. "

- Kazuki, Jepun

"Saya yakin sekolah ESL terbaik di Toronto adalah CES! Mereka memberi saya pendidikan, kehidupan di Toronto, dan rasa kemerdekaan dan pembangunan. Kaunselor sekolah amat mengagumkan dan semua orang begitu mesra! "

- Jinpyo, Korea

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Kursus Bahasa Inggeris CES Toronto disusun supaya anda belajar dengan cepat tentang cara menggunakan tatabahasa yang betul secara bertulis dan ungkapan tepat dalam bahasa ... [+]

Pelajaran Bahasa Inggeris: Kursus Bahasa Inggeris Umum

Kursus Bahasa Inggeris CES Toronto disusun supaya anda belajar dengan cepat tentang cara menggunakan tatabahasa yang betul secara bertulis dan ungkapan tepat dalam bahasa perbualan anda. Setiap kursus diajar di kelas, dan dengan saiz kelas kecil di kampus kami yang terletak berdekatan, 1 minit berjalan kaki dari stesen kereta api bawah tanah Wellesley.

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan kursus di bawah, anda mempunyai pilihan untuk meneruskan kursus Bahasa Inggeris CES Toronto yang menawarkan latihan bahasa Inggeris yang mendalam.

Mahu mencubanya? Kami menawarkan kelas sampel di mana anda boleh duduk di kelas dan melihat apakah pendekatan kami adalah pilihan yang tepat untuk anda membawa bahasa Inggeris anda ke peringkat seterusnya!... [-]

Kanada Toronto
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Bagi pelajar yang lebih maju, CES Toronto menawarkan kursus Bahasa Inggeris akademik di kampus kami di pusat bandar Toronto. Ramai pelajar belajar di tahap ini dari bahas ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Akademik - Bahasa Inggeris Khusus

Bagi pelajar yang lebih maju, CES Toronto menawarkan kursus Bahasa Inggeris akademik di kampus kami di pusat bandar Toronto. Ramai pelajar tamat ke peringkat ini dari bahasa Inggeris umum atau datang untuk memperbaiki Bahasa Inggeris mereka, untuk mempersiapkan tempat kerja.

Perniagaan English

Kursus yang ideal untuk pelajar yang ingin meningkatkan komunikasi mereka dalam persekitaran perniagaan berbahasa Inggeris. Pelajar dalam kursus ini akan mempelajari perbendaharaan kata dan bentuk bahasa perniagaan, kemahiran penyelidikan dan persembahan, dan isu perniagaan global. Pelajar juga akan menyediakan projek mingguan tematik menggunakan bahan bacaan / bacaan yang diambil dari pelbagai sumber yang berkaitan.... [-]

Kanada Toronto
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Bukan sahaja CES Toronto menawarkan Kelas ESL untuk orang dewasa, kami juga menawarkan program Pathway untuk pelajar yang berminat menghadiri salah satu kolej atau univer ... [+]

Kelas ESL untuk Dewasa: Program Pathway

Bukan sahaja CES Toronto menawarkan Kelas ESL untuk orang dewasa, kami juga menawarkan program Pathway untuk pelajar yang berminat menghadiri salah satu kolej atau universiti kolej atau universiti kami. Masuk ke salah satu kolej rakan kongsi kami memerlukan penyelesaian peringkat CES General English Upper-Intermediate.

CES adalah rakan kongsi yang berbangga:

Bagi pelajar yang ingin memajukan persiapan mereka untuk pendidikan tinggi, kami mengesyorkan salah satu kursus kami yang paling popular, Kursus Persiapan Kolej-Universiti.

CUPC: Kursus Persiapan Kolej dan Universiti

Kursus intensif yang disediakan selama empat hingga dua belas minggu ini bertujuan untuk menyiapkan para pelajar untuk berjaya dalam persekitaran pasca menengah yang berbahasa Inggeris. Memfokuskan kepada kemahiran akademik bersepadu yang dihantar menggunakan bahan peringkat kolej, pelajar akan:... [-]

Kanada Toronto
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu