Centennial College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Centennial College adalah kolej awam pertama di Ontario dengan lima kampus di Toronto, Kanada. Centennial menawarkan pendidikan Kanada berkualiti tinggi yang memberi tumpuan kepada pekerjaan dan pekerjaan. Program di Centennial mempromosikan pembelajaran pengalaman dengan arahan makmal, pendidikan kooperatif, dan penempatan industri. Centennial secara konsisten berada di kedudukan # 1 di Toronto untuk Kepuasan Pelajar! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Dengan tujuh sekolah akademik yang khusus, Centennial menawarkan lebih daripada 160 program dalam Perniagaan, Teknologi Kejuruteraan dan Sains Gunaan, Komunikasi, Media, Seni dan Reka Bentuk, Kesihatan, Hospitaliti, Pelancongan dan Seni Kuliner, dan Pengangkutan. Centennial menawarkan program pasca-menengah dan pasca siswazah, serta program Pembelajaran Bahasa dan Asas Bahasa Inggeris untuk persediaan kolej dan universiti.

Kenapa Belajar di Centennial College ?

  • Terjangkau dan kos efektif
  • Taraf pendidikan tinggi
  • Co-op dan sambungan industri
  • Kepelbagaian yang luar biasa
  • Peluang bekerja di Kanada
  • Komuniti bandar dan mesra yang selamat
  • Taraf pendidikan tinggi

Anda berada di sini! Centennial adalah Pilihan Kolej # 1 untuk Pelajar Antarabangsa di Kanada! 25,000 pelajar sepenuh masa kami termasuk lebih daripada 11,000 pelajar antarabangsa dari 126 negara!
Semasa anda menikmati faedah akademik pendidikan kolej Kanada, pelbagai perspektif global akan memperkayakan pendidikan dan pengalaman anda.

Sebuah institusi Kanada yang memenangi anugerah
Centennial menerima Pingat Emas untuk Pembangunan Kepimpinan di Anugerah Kecemerlangan Persekutuan dan Politeknik Dunia (WFCP) 2018. Centennial juga menerima Pingat Emas 2016 untuk Kecemerlangan Antarabangsa (Internationalization Excellence) dari Kolej dan Institut Kanada (CICan).

Kami adalah pemimpin, inovator dan usahawan
Kami bekerjasama dengan lebih daripada 800 rakan kongsi industri! Anda mempunyai akses kepada peralatan dan teknologi terkini, fakulti yang terkemuka di industri dan peluang kerjasama untuk membolehkan anda bersiap sedia selepas tamat pengajian. Centennial berada di tangga ketiga di Kanada untuk bilangan pelajar yang bekerja dan dibayar untuk penyelidikan terpakai (50 Kolej Penyelidikan Kanada)

Lebih 1,000 Pathways ! Centennial College program menawarkan 367 darjah Pathways dan 40 Ijazah Sarjana Pathways dengan rakan universiti di Kanada dan di luar negara.

Adakah anda sedang mencari pengalaman global? Centennial menawarkan peluang pembelajaran global yang unik untuk pelajar: internships, pertukaran semester, program pengajaran fakulti antarabangsa, kewarganegaraan global dan pengalaman pembelajaran ekuiti, pembelajaran bahasa dan budaya, dan persidangan dan pertandingan di luar negara. Laman pembelajaran Suzhou Centennial College kami menawarkan pendidikan Kanada di China, pemindahan kredit Pathways dan pertukaran semester dengan kampus-kampus kami di Toronto, Kanada.

Kajian, Kerja dan Tinggal di Kanada

Centennial College mengalu-alukan anda dalam mengejar pengalaman pendidikan antarabangsa yang luar biasa. Centennial mempunyai reputasi untuk kejayaan pelajar dan siswazah dan pelbagai anugerah untuk Kepimpinan Pendidikan Antarabangsa. Pelajar antarabangsa mencapai matlamat mereka di Centennial dan memimpin wilayah itu dalam kadar tamat pengajian yang berjaya! 92.3% pelajar antarabangsa yang memulakan program siswazah kami berjaya menamatkan pengajian.

Centennial College adalah institusi kerajaan yang diluluskan untuk Program Kajian dan Kerja Kanada! Pelajar antarabangsa sepenuh masa yang mendaftar dalam program ijazah, diploma atau sijil boleh bekerja separuh masa (20 jam seminggu) semasa belajar, dan sepenuh masa semasa rehat yang dijadualkan.

Program Permit Kerja Pasca-Pengijazahan membolehkan pelajar antarabangsa mendapatkan pengalaman kerja Kanada berharga selepas menamatkan pengajian dari Centennial College . Graduan layak memohon Permit Kerja Pas Penggajian sehingga tiga tahun!

114206_Programsbanner.png

Deadlines Permohonan

Pelajar antarabangsa perlu memohon sekurang-kurangnya 2-3 bulan sebelum permulaan yang diharapkan untuk memastikan anda mempunyai cukup masa untuk memohon permit pengajian dari pejabat Visa Kanada yang berfungsi di rantau anda. Isu Centennial College menawarkan surat secara terus menerus. Mohon sekarang! Masa pemprosesan permohonan adalah kira-kira 2 minggu. Tidak ada menetapkan tarikh akhir bagi semua program, namun tarikh akhir akan timbul apabila pilihan program anda menjadi penuh untuk tarikh mula yang anda inginkan.

Deadlines Permohonan

Pemohon digalakkan memohon lebih awal. Berikan masa kira-kira empat hingga enam bulan sebelum tarikh permulaan yang dijangka untuk membolehkan masa yang mencukupi untuk kemasukan dan pemprosesan Permit / Pengolahan Visa. Walau bagaimanapun, aplikasi yang diterima lebih dekat pada tarikh mula akan dipertimbangkan jika terdapat ruang yang tersedia dalam program ini. Centennial menawarkan tiga pengambilan setiap tahun:

Summer 2019 Program bermula: 6 Mei 2019
Kejatuhan 2019 Program bermula: 3 September 2019
Musim Sejuk 2019 Program bermula: 6 Januari 2019

Sapukan Online: www.centennialcollege.ca/International

Lokasi

Toronto

Centennial College

Alamat
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Kanada
Telefon
+1 416-289-5300