Baca keterangan rasmi

Centennial College adalah kolej awam pertama di Ontario dengan lima kampus di Toronto, Kanada. Centennial menawarkan pendidikan Kanada berkualiti tinggi yang memberi tumpuan kepada pekerjaan dan pekerjaan. Program di Centennial mempromosikan pembelajaran pengalaman dengan arahan makmal, pendidikan kooperatif, dan penempatan industri. Centennial secara konsisten berada di kedudukan # 1 di Toronto untuk Kepuasan Pelajar! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Dengan tujuh sekolah akademik yang khusus, Centennial menawarkan lebih daripada 160 program dalam Perniagaan, Teknologi Kejuruteraan dan Sains Gunaan, Komunikasi, Media, Seni dan Reka Bentuk, Kesihatan, Hospitaliti, Pelancongan dan Seni Kuliner, dan Pengangkutan. Centennial menawarkan program pasca-menengah dan pasca siswazah, serta program Pembelajaran Bahasa dan Asas Bahasa Inggeris untuk persediaan kolej dan universiti.

Kenapa Belajar di Centennial College ?

  • Terjangkau dan kos efektif
  • Taraf pendidikan tinggi
  • Co-op dan sambungan industri
  • Kepelbagaian yang luar biasa
  • Peluang bekerja di Kanada
  • Komuniti selamat dan mesra komuniti yang tinggi

Anda berada di sini! Centennial adalah Pilihan Kolej # 1 untuk Pelajar Antarabangsa di Kanada! 25,000 pelajar sepenuh masa kami termasuk lebih daripada 11,000 pelajar antarabangsa dari 126 negara!
Semasa anda menikmati faedah akademik pendidikan kolej Kanada, pelbagai perspektif global akan memperkayakan pendidikan dan pengalaman anda.

Sebuah institusi Kanada yang memenangi anugerah
Centennial menerima Pingat Emas untuk Pembangunan Kepimpinan di Anugerah Kecemerlangan Persekutuan dan Politeknik Dunia (WFCP) 2018. Centennial juga menerima Pingat Emas 2016 untuk Kecemerlangan Antarabangsa (Internationalization Excellence) dari Kolej dan Institut Kanada (CICan).

Kami adalah pemimpin, inovator dan usahawan
Kami bekerjasama dengan lebih daripada 800 rakan kongsi industri! Anda mempunyai akses kepada peralatan dan teknologi terkini, fakulti yang terkemuka di industri dan peluang kerjasama untuk membolehkan anda bersiap sedia selepas tamat pengajian. Centennial berada di tangga ketiga di Kanada untuk bilangan pelajar yang bekerja dan dibayar untuk penyelidikan terpakai (50 Kolej Penyelidikan Kanada)

Lebih 1,000 Pathways ! Centennial College program menawarkan 367 darjah Pathways dan 40 Ijazah Sarjana Pathways dengan rakan universiti di Kanada dan di luar negara.

Adakah anda sedang mencari pengalaman global? Centennial menawarkan peluang pembelajaran global yang unik untuk pelajar: internships, pertukaran semester, program pengajaran fakulti antarabangsa, kewarganegaraan global dan pengalaman pembelajaran ekuiti, pembelajaran bahasa dan budaya, dan persidangan dan pertandingan di luar negara. Laman pembelajaran Suzhou Centennial College kami menawarkan pendidikan Kanada di China, pemindahan kredit Pathways dan pertukaran semester dengan kampus-kampus kami di Toronto, Kanada.

Kajian, Kerja dan Tinggal di Kanada

Centennial College mengalu-alukan anda dalam mengejar pengalaman pendidikan antarabangsa yang luar biasa. Centennial mempunyai reputasi untuk kejayaan pelajar dan siswazah dan pelbagai anugerah untuk Kepimpinan Pendidikan Antarabangsa. Pelajar antarabangsa mencapai matlamat mereka di Centennial dan memimpin wilayah itu dalam kadar tamat pengajian yang berjaya! 92.3% pelajar antarabangsa yang memulakan program siswazah kami berjaya menamatkan pengajian.

Centennial College adalah institusi kerajaan yang diluluskan untuk Program Kajian dan Kerja Kanada! Pelajar antarabangsa sepenuh masa yang mendaftar dalam program ijazah, diploma atau sijil boleh bekerja separuh masa (20 jam seminggu) semasa belajar, dan sepenuh masa semasa rehat yang dijadualkan.

Program Permit Kerja Pasca-Pengijazahan membolehkan pelajar antarabangsa mendapatkan pengalaman kerja Kanada berharga selepas menamatkan pengajian dari Centennial College . Graduan layak memohon Permit Kerja Pas Penggajian sehingga tiga tahun!

114206_Programsbanner.png

Deadlines Permohonan

Pelajar antarabangsa perlu memohon sekurang-kurangnya 2-3 bulan sebelum permulaan yang diharapkan untuk memastikan anda mempunyai cukup masa untuk memohon permit pengajian dari pejabat Visa Kanada yang berfungsi di rantau anda. Isu Centennial College menawarkan surat secara terus menerus. Mohon sekarang! Masa pemprosesan permohonan adalah kira-kira 2 minggu. Tidak ada menetapkan tarikh akhir bagi semua program, namun tarikh akhir akan timbul apabila pilihan program anda menjadi penuh untuk tarikh mula yang anda inginkan.

Deadlines Permohonan

Pemohon digalakkan memohon lebih awal. Berikan masa kira-kira empat hingga enam bulan sebelum tarikh permulaan yang dijangka untuk membolehkan masa yang mencukupi untuk kemasukan dan pemprosesan Permit / Pengolahan Visa. Walau bagaimanapun, aplikasi yang diterima lebih dekat pada tarikh mula akan dipertimbangkan jika terdapat ruang yang tersedia dalam program ini. Centennial menawarkan tiga pengambilan setiap tahun:

Summer 2019 Program bermula: 6 Mei 2019
Kejatuhan 2019 Program bermula: 3 September 2019
Musim Sejuk 2019 Program bermula: 6 Januari 2019

Sapukan Online: www.centennialcollege.ca/International

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Centennial College

Program Perhotelan - Program Pengurusan Operasi Hotel menawarkan kepada anda kemahiran perniagaan dan kepintaran untuk bekerja dalam pelbagai bidang dalam industri ini. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Program Perhotelan - Program Pengurusan Operasi Hotel menawarkan kepada anda kemahiran perniagaan dan kepintaran untuk bekerja dalam pelbagai bidang dalam industri ini. Kawasan-kawasan tersebut termasuk pengurusan meja depan, operasi pengemasan, pengurusan makanan dan minuman serta perancangan sumber manusia.

Pakar industri akan memimpin kursus Pengurusan Operasi Hotel anda di suite hotel di kampus serta di pusat acara dan restoran. Sebagai tambahan kepada kursus tangan, anda juga akan mengambil bahagian dalam penempatan lapangan industri 14-minggu yang membolehkan anda memperoleh pengalaman dunia nyata. Ciri program diploma hospitaliti ini memastikan anda benar-benar dicari untuk pekerjaan selepas tamat pengajian.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Yang Electro-Mechanical Technician Kejuruteraan - Automasi dan Robotik program akan memberi tumpuan kepada sistem automatik, yang berada di tengah-tengah industri pembuat ... [+]

Yang Electro-Mechanical Technician Kejuruteraan - Automasi dan Robotik program akan memberi tumpuan kepada sistem automatik, yang berada di tengah-tengah industri pembuatan hampir semua maju.

Pusat Pengajian Teknologi Kejuruteraan dan Sains Gunaan aku janji akan menawarkan anda pemahaman yang menyeluruh tentang teori, bersama-sama dengan praktikal, hands-on pengalaman makmal. Ia akan meletakkan penekanan kepada teknologi asas yang digunakan dalam membina dan beroperasi sistem perindustrian automatik: pengawal logik boleh atur cara (PLC), hidraulik, pneumatik, elektronik dan robotik.

Walaupun anda akan disediakan selepas dua tahun pengajian untuk membina kerjaya dalam bidang automasi dan robotik, Juruteknik Kejuruteraan Elektro-Mekanikal - Automasi dan Robotik program juga akan memberi anda pilihan untuk kajian lanjut. Anda boleh melengkapkan kajian tambahan dalam Automation tiga tahun dan program Robotik Teknologi, yang akan meneroka bidang kawalan ketepatan dan jumlah integrasi elektronik moden, sistem automatik yang kompleks melalui penempatan bidang industri yang terkemuka.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Sekiranya anda lebih berminat dalam satah daripada lawatan itu, yang Penerbangan Juruteknik - Penyenggaraan Pesawat program adalah untuk anda. Ini akan memberikan anda pe ... [+]

Sekiranya anda lebih berminat dalam satah daripada lawatan itu, Aviation Juruteknik - Aircraft Maintenance program adalah untuk anda. Ini akan memberikan anda peluang untuk menguasai mekanikal, elektrik, elektronik dan lain-lain kemahiran sains yang berkaitan dengan penyelenggaraan pesawat.

Sebahagian besar Sekolah ini menawarkan Pengangkutan akan menekankan amalan penyelenggaraan penerbangan, prosedur dan keperluan peraturan penerbangan Kanada melalui hands-on amalan. Setelah anda melengkapkan Juruteknik penerbangan anda - latihan Penyelenggaraan Pesawat, anda akan bersedia untuk bekerja sebagai juruteknik penyelenggaraan pesawat. Peranan akan memerlukan anda untuk bekerja dengan pelbagai sektor penerbangan dan aeroangkasa untuk menjaga pesawat selamat dan airworthy.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Sebagai seorang pelajar Pendidikan Awal Kanak-kanak (Di Kampus Kemajuan) program, keutamaan pertama anda akan belajar bagaimana untuk menyediakan standard yang tinggi pen ... [+]

Sebagai seorang pelajar Pendidikan Awal Kanak-kanak (Di Kampus Kemajuan) program, keutamaan pertama anda akan belajar bagaimana untuk menyediakan standard yang tinggi penjagaan berkualiti kepada kanak-kanak dan keluarga mereka.

Ini Sekolah Pengajian Kesihatan Komuniti dan sangat dihormati, kerana ia akan mengajar anda untuk mengambil tanggungjawab untuk memerhatikan keperluan setiap kanak-kanak individu dan kumpulan kanak-kanak, dan mewujudkan program-program yang dirancang dan merangsang sesuai dengan keperluan setiap kanak-kanak. Anda akan memahami keperluan pembelajaran bayi, kanak-kanak, pra-sekolah dan kanak-kanak sekolah yang berumur.

Memudahkan dari Kemajuan Kampus, program Pendidikan Awal Kanak-Kanak merupakan korban hands-on yang akan termasuk pengalaman dunia sebenar di dua pusat pendidikan awal kanak-kanak Centennial Kolej. Digunakan sebagai makmal sekolah, pusat-pusat ini, yang terletak di East York dan di Kem Kemajuan, akan membolehkan anda untuk mengalami dan memahami penjagaan kanak-kanak yang berkualiti tinggi.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Dalam masa dua tahun, anda akan mempelajari asas-asas perakaunan melalui kurikulum yang ketat yang memberi tumpuan kepada mengembangkan kemahiran kerja. Walaupun Sekolah ... [+]

Dalam masa dua tahun, anda akan mempelajari asas-asas perakaunan melalui kurikulum yang ketat yang memberi tumpuan kepada mengembangkan kemahiran kerja. Walaupun Sekolah ini menawarkan perniagaan termasuk ciri-ciri kualiti semua program perakaunan Centennial College, ia akan menumpukan kepada membina kemahiran dalam perakaunan kewangan dan pengurusan, dan memupuk pengetahuan yang mendalam mengenai perisian perakaunan. Komunikasi dan analisis kemahiran juga akan diberi penekanan, kerana mereka adalah penting untuk kejayaan kerjaya.

Universiti Laluan

Mulakan dengan diploma, akhir dengan ijazah! Graduan yang berjaya program ini akan mempunyai peluang untuk memohon kredit mereka terhadap kajian lanjut di peringkat ijazah. ... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma Lanjutan

Centennial College

Bioteknologi kami - Program lanjutan menyediakan anda dengan prinsip, teknik dan kemahiran saintifik yang diperlukan dalam mikrobiologi industri dan kimia. Dalam program ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Bioteknologi kami - Program lanjutan menyediakan anda dengan prinsip, teknik dan kemahiran saintifik yang diperlukan dalam mikrobiologi industri dan kimia. Dalam program sains ini, anda juga akan mengkaji aplikasi bioteknologi, biokimia, genetik mikrob dan mikrobiologi klinikal dan alam sekitar.

Dalam Bioteknologi - Kursus lanjutan, anda akan belajar untuk:

Mengasingkan, menghitung dan mengenal pasti mikroorganisma daripada pelbagai jenis sampel.Tepat menentukur dan menggunakan instrumen seperti meter pH dan BOD, kromatografi gas, spektrofotometer, HPLC, sentrifugal, thermocycler PCR dan peralatan elektroforesis gel.Sediakan media dan reagen kepada mikrob patogenik budaya.Reka bentuk dan melakukan eksperimen genetik mikroba dan mikroba lanjutan.Isolasi DNA dan lakukan tindak balas rantai elektroforesis dan tindak balas rantai polimerase (PCR) pada sampel.Syarikat-syarikat yang menawarkan pekerjaan... [-]
Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Permainan Centennial College - Tawaran pemrograman melihat anda lulus dengan diploma lanjutan dan tahu bagaimana untuk melancarkan kerjaya dalam industri perisian permain ... [+]

Permainan Centennial College - Tawaran pemrograman melihat anda lulus dengan diploma lanjutan dan tahu bagaimana untuk melancarkan kerjaya dalam industri perisian permainan.

Sama ada anda suka klasik atau permainan maju teknologi terkini, kursus program permainan interaktif ini anda telah mengambil bahagian dalam pelbagai fasa pembangunan permainan, seperti:

Reka bentuk permainanPengaturcaraan grafik tiga dimensiReka bentuk simulasiPengaturcaraan permainan dalam talian Multiplayer

Program teknologi diploma canggih ini juga memberi tumpuan kepada kaedah reka bentuk perisian berorientasikan objek dan reka bentuk antara muka berorientasikan pengguna, ujian perisian dan QA, C #, Java, grafik maju, pengaturcaraan permainan Web, HTML5 / JavaScript, Unity3D, pembangunan aplikasi mudah alih, permainan dan reka bentuk simulasi dan banyak lagi.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Teknologi Kejuruteraan Mekanikal Centennial College - Program Rekabentuk menawarkan kursus yang menggabungkan teori dan amalan kejuruteraan, dengan memberi tumpuan kepada ... [+]

Teknologi Kejuruteraan Mekanikal Centennial College - Program Rekabentuk menawarkan kursus yang menggabungkan teori dan amalan kejuruteraan, dengan memberi tumpuan kepada reka bentuk dan pembangunan pelbagai peralatan dan peralatan mekanikal. Anda mendapat landasan menyeluruh dalam sains kejuruteraan dan kemahiran, termasuk pembuatan komputer dan pembuatan (CAD / CAM) dibantu komputer seperti yang digunakan dalam industri.

Kira-kira satu perempat masa dalam program kejuruteraan diploma lanjutan ini dibelanjakan untuk kerja-kerja projek. Projek-projek mensimulasikan tugasan di tempat kerja semasa menghubungkan teori kelas dengan reka bentuk, pembuatan dan pengujian projek yang sebenar.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Dengan kadar pekerjaan siswazah yang melebihi 80%, Centennial Kolej Program Reka Bentuk Grafik akan menyediakan anda untuk kerjaya reka bentuk yang pelbagai disiplin. Mem ... [+]

Dengan kadar pekerjaan siswazah yang melebihi 80%, Centennial Kolej Program Reka Bentuk Grafik akan menyediakan anda untuk kerjaya reka bentuk yang pelbagai disiplin. Memudahkan di Pusat Cerita Kesenian, Sekolah Centennial Kolej Komunikasi, Media dan Design - anda akan belajar dengan bekerja hands-on dalam suasana studio yang intim, daripada duduk secara pasif di dewan kuliah besar. Dengan saiz kelas kecil anda akan mempunyai banyak peluang untuk bekerja satu-satu dengan profesor anda.

Dalam program ini anda akan:

Perisian Adobe standard industri Master termasuk Photoshop, Illustrator dan InDesign Ketahui penyelesaian masalah kreatif dan reka bentuk pemikiran Reka bent... [-]
Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Program, yang berada di bawah Pusat Pengajian Teknologi Kejuruteraan dan payung Sains Gunaan, bangga menawarkan keseimbangan yang ideal antara pengalaman hands-on dan teo ... [+]

Program, yang berada di bawah Pusat Pengajian Teknologi Kejuruteraan dan payung Sains Gunaan, bangga menawarkan keseimbangan yang ideal antara pengalaman hands-on dan teori. Oleh itu, untuk membangunkan asas yang kukuh dalam reka bentuk rangkaian dan ujian serta pengurusan projek, anda akan belajar menggunakan state-of-the-art pengujian dan peralatan pengukuran di makmal yang dibina khas.

Hands-on aktiviti termasuk Menyelidikinya dalam perkakasan PC dan belajar selok-belok sistem operasi; meneroka sistem komputer semasa dan teknologi rangkaian; dan memasang dan mengekalkan sistem yang akan memberi kuasa kepada pengguna dalam aktiviti komunikasi kreatif, perniagaan dan.

Di antara kawasan-kawasan tertentu di mana anda akan membangunkan kepakaran teknikal akan:... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Centennial Kolej Sains Teknologi Makanan program akan mengkaji proses banyak makanan menjalani kerana perjalanan dari lapangan untuk garpu anda. ... [+]

Centennial Kolej Sains Teknologi Makanan program akan mengkaji proses banyak makanan menjalani kerana perjalanan dari lapangan untuk garpu anda.

Dalam program ini, yang dibantu oleh Pusat Pengajian Teknologi Kejuruteraan dan Sains Gunaan, anda akan mendapat latihan teori, teknikal dan praktikal dalam tiga bidang asas biologi, kimia dan sains makanan.

Program Sains Makanan Teknologi akan mengajar anda untuk menyepadukan dan menggunakan pengetahuan dalam bidang kimia, kejuruteraan, biologi dan pemakanan untuk memelihara, proses, bungkusan, dan mengedarkan makanan yang sihat, mampu milik, wajar dan selamat untuk dimakan.

Program Type: Program lepasan menengah

Program Panjang: 3 tahun / 6 semester... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Yang Teknologi Senibina program akan menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya dalam industri pembinaan bangunan. ... [+]

Yang Teknologi Senibina program akan menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya dalam industri pembinaan bangunan. Di makmal komputer moden yang menjurus ke arah Sekolah Teknologi Kejuruteraan dan Sains Gunaan program, anda akan mempelajari tentang:

Bahan binaan Kaedah pembinaan Reka bentuk struktur Perkhidmatan mekanikal dan elektrik Kod bangunan Kontrak Spesifikasi Persekitaran perniagaan untuk menyediakan reka bentuk dan pembinaan

Menggunakan state-of-the-art teknologi komputer, anda akan belajar untuk menyediakan reka bentuk, lukisan pembinaan, spesifikasi dan laporan yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan pelanggan, profesional pembinaan dan pihak berkuasa kelulusan.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Program Sistem Tenaga Teknologi Kejuruteraan akan meletakkan anda di barisan hadapan dalam utiliti dan pembinaan, yang sedang menjalani transformasi yang kena dibayar kep ... [+]

Tahap: Tahap Lepas Menengah dan Lepasan Ijazah

Program Sistem Tenaga Teknologi Kejuruteraan akan meletakkan anda di barisan hadapan dalam utiliti dan pembinaan, yang sedang menjalani transformasi yang kena dibayar kepada mengubah pandangan masyarakat terhadap tenaga dan alam sekitar. A pelebaran kekurangan tenaga pekerja mahir dan teknologi dengan cepat maju dalam sektor tenaga mewujudkan permintaan yang besar untuk juruteknik yang mempunyai keluasan pengetahuan mengenai tenaga boleh diperbaharui; termasuk angin, solar dan panas bumi serta tenaga konvensional termasuk hidro, turbin gas dan nuklear. Anda juga akan belajar tentang automasi bangunan dan grid pintar.

Biologi Gunaan dan Sains Alam Sekitar programditawarkan dengan pilihan segi kerja koperasi di kedua-dua lepasan menengah dan lepasan ijazah (Fast-Track) peringkat.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Centennial College

Yang Pembelajaran Bahasa Inggeris (ell) program adalah intensif, lima semester, tahap lima, program sepenuh masa untuk pelajar yang berbahasa Inggeris sebagai bahasa kedu ... [+]

Belajar bahasa Inggeris dan mewujudkan peluang baru

Yang Pembelajaran Bahasa Inggeris (ell) program adalah intensif, lima semester, tahap lima, program sepenuh masa untuk pelajar yang berbahasa Inggeris sebagai bahasa kedua. Program ini boleh membantu membina kemahiran bahasa Inggeris untuk berjaya di kolej, universiti, dan kerjaya. Pembelajaran Bahasa Inggeris boleh didapati di kedua-dua Kemajuan Kampus dan Eglinton Pembelajaran Laman.

Bermula Setiap 3 Minggu ... Ditawarkan Sepanjang Tahun!

Dengan pengambilan yang berterusan dan mula tarikh, anda boleh mula dengan segera, atau apabila ia sesuai dengan jadual anda. Anda akan ditempatkan di peringkat yang berdasarkan ujian penempatan diagnostik. Setiap tahap terdiri daripada lima yang berbeza "modul" dan setiap "Modul" berjalan selama tiga minggu.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
5 semesters
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil Siswazah

Centennial College

Undang-undang Persatuan Upper Canada (LSUC) accredits program ini. Apabila selesai anda akan layak untuk menulis mandatori peperiksaan pelesenan LSUC yang diperlukan untu ... [+]

Undang-undang Persatuan Upper Canada (LSUC) accredits program ini. Apabila selesai anda akan layak untuk menulis mandatori peperiksaan pelesenan LSUC yang diperlukan untuk menjalankan amalan sebagai paralegal di Ontario.

Dalam masa anda di sekolah ini program perniagaan, anda akan mendapat pengalaman teori dan praktikal, mengamalkan dan bersaing dalam tribunal olok-olok. Selain itu, program paralegal semester akhir akan sepenuhnya dikhaskan untuk penempatan dua hari per minggu kerja yang akan memberi anda sejumlah 210 jam masa penempatan. Panjang ini adalah dua kali ganda keperluan pembelajaran pengalaman daripada Persatuan Undang-Undang.

Di lapangan, anda akan menjadi satu bahagian penting dalam sistem undang-undang - dari mesyuarat pelanggan pertama sehingga resolusi kes. Anda akan mempunyai perbezaan yang dibenarkan untuk mewakili pelanggan dalam kesalahan jenayah kod, pelanggaran lalu lintas, kesalahan perbandaran, dan pelbagai papan, agensi, komisen, dan tribunal serta tuntutan mahkamah kecil.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Program ini akan melatih anda untuk memimpin dengan berkesan dalam persekitaran perniagaan global. Anda akan mempelajari topik perniagaan teras seperti persembahan pengu ... [+]

Level: Pasca Siswazah (2 tahun, 4 semester)

Program ini akan melatih anda untuk memimpin dengan berkesan dalam persekitaran perniagaan global. Anda akan mempelajari topik perniagaan teras seperti persembahan pengurusan projek dan perniagaan bagi memastikan anda boleh mengemudi persekitaran perniagaan mana-mana. Antara topik-topik perniagaan global khusus anda akan meliputi termasuk: Pemasaran, Pengurusan dan kepimpinan, kewangan antarabangsa, tanggungjawab sosial korporat. Program ini akan mencabar anda untuk berkembang dan membuat sambungan semasa semester akhir projek Capstone pasukan bersepadu untuk pelanggan perniagaan di Toronto Di sekitar.

Program ini menyediakan graduan untuk kerjaya sebagai Eksport Penyelaras / import, Broker Kastam, Wakil Perdagangan, Pegawai Sokongan Logistik, Pemasaran Antarabangsa atau Wakil Perdagangan, pegawai Bank Perdagangan di Organisasi Antarabangsa atau organisasi bukan kerajaan, atau untuk kajian lebih lanjut dalam program MBA. 
... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Program lepasan ijazah yang sesuai untuk kolej dan universiti graduan dari mana-mana disiplin yang ingin meningkatkan peluang mereka mendapat pekerjaan dengan bekerja ke ... [+]

Program lepasan ijazah yang sesuai untuk kolej dan universiti graduan dari mana-mana disiplin yang ingin meningkatkan peluang mereka mendapat pekerjaan dengan bekerja ke arah pensijilan yang diiktiraf secara global dalam pengurusan projek. Pelajar hidup di dalam kelas kecil yang menggunakan canggih alat pengurusan projek, teknologi dan amalan hands-on. Satu pilihan sepenuh masa, 12 minggu peluang pembelajaran melalui pengalaman (penempatan lapangan) dengan organisasi yang mengambil bahagian akan membolehkan anda untuk mendapatkan pengalaman kerja Kanada berharga dalam bidang anda.

Tinjauan Program

Program Pengurusan Projek Centennial Kolej akan menyediakan anda dengan pengetahuan asas yang kukuh untuk menguruskan projek-projek dengan cara yang tepat pada masanya dan kos efektif.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Program Pengurusan Akaun Pengiklanan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya di kawasan khidmat pelanggan industri pengiklanan, pemasaran dan komunikasi. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Program Pengurusan Akaun Pengiklanan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya di kawasan khidmat pelanggan industri pengiklanan, pemasaran dan komunikasi.

Sekiranya anda suka mencipta, merancang, menguruskan dan bekerja dalam pasukan kerjasama, program komunikasi dan media ini adalah untuk anda. Kerana industri pengiklanan memerlukan pengurus akaun khusus yang memahami skop penuh industri. Kursus-kursus yang ditawarkan dalam bidang ini meliputi:

MengiklankanPlatform media digital, mudah alih dan sosialPemasaran acaraPemasaran langsungPengurusan rancangan komunikasi bersepadu dari awal hingga akhir pengeluaran

Bukan hanya sekumpulan profesional pengiklanan yang berpengalaman mengajar dan mentor anda kerana anda memperoleh kemahiran dan keyakinan baru untuk industri, tetapi anda juga mempunyai peluang untuk menerapkan pengetahuan anda ke dunia nyata. Program Manajemen Rekening Periklanan di Centennial College adalah satu-satunya penawaran pascasarjana di Kanada untuk menawarkan penempatan lapangan selama 14 minggu dalam industri komunikasi pengiklanan dan pemasaran.... [-]

Kanada Toronto India Bengaluru Itali Milan  + 2 Lagi
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centennial College

Program Perhubungan Awam - Program Komunikasi Korporat hanya mengambil masa dua semester untuk disiapkan dan merupakan salah satu program perhubungan awam (PR) yang palin ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Program Perhubungan Awam - Program Komunikasi Korporat hanya mengambil masa dua semester untuk disiapkan dan merupakan salah satu program perhubungan awam (PR) yang paling dihormati di Toronto.

Kursus-kursus dalam program sijil lepasan Perhubungan Awam ini, yang berpusat di Pusat Kesusasteraan Pusat Seni, mencerminkan pemikiran bahawa tidak ada dua hari dalam PR sama. Pakar industri yang mengajar kursus memastikan anda:

Belajarlah untuk penyelidikan, menulis, merancang, mengedit, merekabentuk dan melaksanakan segala-galanya dari rancangan komunikasi strategik dan surat berita pekerja untuk makan malam gala untuk beratus-ratus orang.Dapatkan pemahaman tentang bagaimana strategi komunikasi mempengaruhi sikap pekerja, beralih pendapat pihak berkepentingan dan beritahu cerita organisasi kepada media.Berhubungan dengan industri PR.... [-]
Kanada Toronto
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Centennial College: IMPACT International Students

You Belong

Internship Programs at Centennial College

A Day at Centennial College

Applied Research and Innovation at Centennial College

Centennial College
Alamat
941 Progress Avene Toronto, ON M1G 3V4
M1K 5E9 Toronto, Ontario, Kanada
Website
Telefon
+1 416-289-5300