Centre for Arts and Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Anda akan menyerap pembelajaran untuk Centre for Arts and Technology .

Di sinilah anda akan dikelilingi oleh orang lain yang kreatif - sama seperti anda. Anda akan bekerja sendiri, bekerjasama dengan pasukan dan pada masa yang sama saling membuat yang terbaik. Anda akan merasakan anda berada di sini.

Sementara itu mentor dan pengajar anda akan menyertakan pakar-pakar yang telah membuktikan diri mereka dalam bidang mereka dan siapa yang akan memberitahu anda semua perkara yang betul dan salah untuk dilakukan agar anda berjaya.

Kami mempunyai dua kampus untuk melayani anda, Kelowna BC dan Surrey BC. Dua kampus kami berkongsi beberapa ciri, namun mengekalkan identiti mereka sendiri. Kelowna adalah kampus utama kami, yang menampilkan dua studio rakaman audio, makmal animasi yang berdedikasi dan bilik seni, fotografi digital dan studio pengeluaran filem digital, makmal reka bentuk dalaman dan banyak lagi. Pusat kreativiti dan pembelajaran yang sibuk, pengunjung akan disambut di meja resepsi kami dan segera melihat pelbagai kerja pelajar di dinding, kumpulan pekerja dan pelajar yang ketat dan perasaan pemuda dan kepintaran. Kampus Surrey baru kami adalah moden, anggun dan sesuatu yang kami sangat bangga.

Terletak di tengah-tengah Surrey, ruang moden yang baru diubahsuai ini adalah lebih kecil daripada kampus Kelowna kami, tetapi membungkus pukulannya sendiri. Mempunyai citra lantai ke siling, kemasan bergaya dan warna-warna terang, seseorang tidak dapat membantu tetapi merasa terinspirasi di ruang ini.

Kampus Surrey menggaji sebuah makmal animasi dan bilik seni, makmal mac, studio fotografi dan kakitangan berdedikasi, di sana untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan anda.

Lokasi

Kelowna

Centre for Arts and Technology Kelowna

Alamat
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Kelowna, British Columbia, Kanada
Telefon
+1 250-860-2787

Surrey

Alamat
Surrey, British Columbia, Kanada