College of the Rockies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Terletak di Pergunungan Rocky Kootenay di tenggara BC, kami menawarkan peluang gaya hidup dan pembelajaran untuk menyesuaikan dengan persekitaran yang menakjubkan kami.

Kampus Utama kami dan Kampus Gold Creek berada di Cranbrook. Kami juga mempunyai kampus serantau di Creston, Fernie, Golden, Invermere dan Kimberley, yang menawarkan program dan kursus yang unik.

Apakah kelebihan College of the Rockies ?

  • Saiz kelas yang lebih kecil
  • Arahan peribadi
  • Teknologi terkini
  • Perkhidmatan sokongan yang hebat
  • Kakitangan yang profesional dan mesra yang berdedikasi untuk kejayaan pelajar menjadikan College of the Rockies tempat terbaik untuk hidup, belajar dan bermain!

Misi kita

UNTUK MENGURANGKAN HIDUP DAN KOMUNITI ENRICH MELALUI KUASA PENDIDIKAN.

Visi kami

UNTUK MENGEMBANGKAN DAN MEMBERI PENGALAMAN PELAJAR TERBAIK DI CANADA.

Nilai kami

Ia bukan apa yang kita katakan, tetapi apa yang kita lakukan itu penting.

Kejayaan Pelajar Memacu Kejayaan kami

Dari pintu depan ke bilik darjah, kami bersemangat dalam komitmen kami untuk mengambil minat peribadi dalam menemui apa yang mendorong dan merangsang setiap pelajar.

Menghargai Orang, Tanah dan Kebudayaan

Sama ada pelajar, rakan sekerja atau ahli komuniti, kita mencari dan memupuk potensi masing-masing. Kami mendekati satu sama lain dengan kebaikan dan menjaga masa depan dan masa depan komuniti kita. Kami meraikan sejarah dan pencapaian masing-masing, mengetahui bahawa apabila orang lain melakukan yang lebih baik, kita semua lebih baik.

Dengar dan Percepat Memahami

Kami mendengarkan terlebih dahulu supaya kami dapat memupuk kejayaan satu sama lain. Meningkatkan pendengaran kami meningkatkan pembelajaran kami, hubungan kami dan produktiviti kami sambil meminimumkan konflik dan salah faham.

Menjadi Penasaran dan Kreatif

Kami belajar di sini! Dan apabila kita mendekati pembelajaran dan kehidupan dengan minda terbuka, bersedia untuk berubah, dan dapat melihat perkara-perkara dengan cara baru, kita dapat lebih baik menyokong orang-orang di sekeliling kita untuk berkembang dan belajar juga. Kami akan menilai lebih sedikit dan bertanya lebih kerap "Apa yang kami pelajari?" dan "Bagaimana lagi kita boleh mendekati ini?"

Lokasi

Cranbrook

College of the Rockies

Alamat
College of the Rockies
2700 College Way, Box 8500

V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Kanada
Telefon
+1 250-489-2751

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami