Baca keterangan rasmi

Diperbadankan pada tahun 1980, Cornerstone adalah kolej swasta yang diiktiraf sepenuhnya dalam Pembangunan Aplikasi Mudah Alih, Pengurusan Hospitaliti, Pengiklanan dan Reka Bentuk Grafik dan Bahasa Inggeris sebagai latihan Bahasa Kedua.

Ciri khas Cornerstone terletak dalam kurikulumnya. Setiap program dikuasai untuk memberikan pendekatan praktikal ke arah pembelajaran buku teks. Saiz bilik kecil kami membolehkan suasana belajar interaktif, di mana perhatian peribadi maksimum dijamin oleh para pengajar.

Tarikh permulaan fleksibel dan kadar tuisyen yang kompetitif menarik individu dari seluruh dunia, dengan itu mewujudkan persekitaran pembelajaran yang pelbagai budaya.

Kami bercakap bahasa Sepanyol, Mandarin, Portugis, Turki, Jepun, Itali, Hindi, Kantonis, Perancis, Korea dan, tentu saja, Inggeris.

115196_115193_ciccc-group-picture.jpg

Misi

Misi Cornerstone International Community College of Canada (CICCC) adalah secara aktif melibatkan pelajar dalam kajian akademik yang ketat dan pengalaman kerja praktikal sambil menyediakan program-program terkini dan relevan. Kami berusaha untuk menyediakan pelajar dengan asas pengetahuan dan peluang pembelajaran untuk membantu mereka menjadi pelajar seumur hidup, dan kami memastikan setiap pelajar yang berpengalaman dari CICCC dilengkapi dengan kemahiran dan pengalaman yang berpengalaman yang diperlukan untuk memenuhi piawaian industri menuntut hari ini.

Cornerstone didedikasikan untuk memupuk dan menyokong pelajar dalam kampus yang pelbagai dan persekitaran peningkatan berterusan di mana pelajar terdedah kepada kegembiraan penemuan. Kami berusaha untuk membangunkan setiap ahli masyarakat bekerja dan belajar Cornerstone keupayaan dan semangat untuk bekerja dengan bijak, kreatif dan berkesan untuk kebaikan manusia.

Kenapa pilih kami?

Dengan pengalaman lebih daripada seperempat abad dalam menyediakan pendidikan berkualiti tinggi, berikut adalah beberapa cara Cornerstone akan membantu anda dengan langkah pertama untuk berjaya:

  • Manual Pelajar.
  • Kurikulum lanjutan untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dan latihan berorientasikan kerjaya yang relevan.
  • Perhatian peribadi. Saiz kelas kecil kami akan membolehkan anda mendapat perhatian yang anda perlukan.
  • Tarikh mula program fleksibel, jadi tidak perlu menunggu sehingga September atau Januari.
  • Sebagai pelajar yang berpotensi, penasihat karier kami boleh membantu anda memilih program terbaik untuk mendapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk bekerja dalam kerjaya yang anda pilih.
  • Lokasi yang selesa di Downtown Vancouver.
  • Kami menyediakan pelbagai aktiviti akademik dan kebudayaan yang menambah dimensi baru dalam pengalaman pendidikan anda dan dapat membantu anda membangunkan rangkaian profesional anda dan berteman.

Pasangan kami

Kolej Cornerstone bekerja dengan institusi-institusi ini di seluruh dunia untuk memberi peluang kepada pelajar kita dengan peluang terbaik.

115197_logo03.jpg115198_Logo04.jpg

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Cornerstone International Community College of Canada

Program Diploma Koperasi Pengurusan Hospitaliti memperkenalkan aspek yang paling relevan dalam industri pelancongan dan perhotelan yang penting bagi mereka yang ingin ber ... [+]

Program Diploma Koperasi Pengurusan Hospitaliti memperkenalkan aspek yang paling relevan dalam industri pelancongan dan perhotelan yang penting bagi mereka yang ingin bergerak ke dalam kedudukan penyeliaan dan pengurusan dalam industri ini.

Kurikulum kami direka oleh pakar perhotelan dengan pengalaman luas dalam industri dan telah disahkan oleh Hotel Amerika

Kami menawarkan 3 tempoh diploma:

4 bulan Pendidikan Akademik 4 bulan Pembeli dibayar 6 bulan Pendidikan Akademik 6 bulan Pembeli dibayar 12 bulan Pendidikan Akademik 12 bulan Dibayar Koperasi

Diploma Pengurusan Hospitaliti mana-mana gabungan 50% kajian kelas dan 50% pengalaman bekerja bersama . Sebagai pelajar, anda akan mempelajari konsep dan teknik yang berkaitan dengan operasi hotel dan restoran, pemasaran antarabangsa, penyediaan makanan dan perkhidmatan, analisis kewangan, perakaunan, operasi pejabat depan dan belakang, dan dinamik pasukan interkultur.... [-]

Kanada Vancouver
Jun 2019
Sepenuh masa
8 - 24 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornerstone International Community College of Canada

Dalam kedudukan pemasaran digital, ciri-ciri yang mendefinisikan abad ke 21 telah mempercepatkan perubahan. Sistem dan aplikasi baru memajukan dengan cepat apabila dunia ... [+]

Dalam kedudukan pemasaran digital, ciri-ciri yang mendefinisikan abad ke 21 telah mempercepatkan perubahan. Sistem dan aplikasi baru memajukan dengan cepat apabila dunia perniagaan berkembang. Program ini memberi tumpuan kepada bidang pemasaran internet yang paling kritikal dan dikemas kini secara berkala untuk terus relevan dalam pasaran perjudian dalam talian dengan cepat.

Diploma Kerjaya Pakar Pemasaran Digital merangkumi sumber teknologi seperti analisis web, pengiklanan YouTube, microblogging, pemasaran B2B, paparan iklan sosial, dan paparan dalam talian dengan pendekatan perniagaan enjin carian.

6 Bulan Pendidikan Akademik 6 Bulan Dibayar Koperasi

Selain daripada usaha tambahan yang dibuat secara relatif kepada tahap komitmen pelajar secara individu merasakan ke arah program mereka, pelajar dijangka dapat menyelesaikan sekurang-kurangnya 1-3 jam pembacaan dan / atau kerja rumah yang ditetapkan setiap hari, seperti yang ditetapkan oleh pengajar.... [-]

Kanada Vancouver
Julai 2019
Sepenuh masa
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornerstone International Community College of Canada

Program Pakar Pakar Hubungan Pelanggan mengajar prinsip dan pelaksanaan kemahiran yang diperlukan untuk menyampaikan perkhidmatan hubungan pelanggan yang berkesan dalam p ... [+]

Program Pakar Pakar Hubungan Pelanggan mengajar prinsip dan pelaksanaan kemahiran yang diperlukan untuk menyampaikan perkhidmatan hubungan pelanggan yang berkesan dalam pelbagai persekitaran korporat dan runcit.

Setelah tamat kursus ini, pelajar yang berjaya akan dengan pasti menunjukkan keupayaan untuk:

Memahami dan melaksanakan prinsip dan strategi perkhidmatan pelanggan yang berkesan .Berkesan menggunakan komunikasi lisan dan bukan lisan secara berkesan dalam menangani pelanggan .Menganalisis pasaran dan segmen pasaran sasaran dan membangunkan strategi pemasaran asas untuk mencapai pasaran sasaran menggunakan pemahaman kitaran produk.Menunjukkan keupayaan untuk menulis dan mengedit e-mel, surat, dan komunikasi lain.Memahami dan menerapkan prinsip dan strategi hubungan jualan.Menunjukkan penerapan pelbagai teknik jualan .... [-]
Kanada Vancouver
Jun 2019
Sepenuh masa
8 - 12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornerstone International Community College of Canada

Diploma Pengurusan Perniagaan Antarabangsa adalah salah satu aktiviti yang paling mencabar yang boleh anda hadapi. Dalam kursus ini, kami meletakkan pelupusan anda semua ... [+]

Diploma Pengurusan Perniagaan Antarabangsa adalah salah satu aktiviti yang paling mencabar yang boleh anda hadapi. Dalam kursus ini, kami meletakkan pelupusan anda semua yang anda perlukan untuk mengetahui bagaimana untuk bertindak balas terhadap apa yang dikehendaki oleh pasaran.

Pelajar membina kemahiran penting untuk hubungan perniagaan, membina keyakinan untuk memberikan maklumat yang jelas dan ringkas dalam persekitaran perniagaan. Program ini direka untuk pelajar antarabangsa berbahasa Inggeris untuk mempersiapkan kedudukan di pasaran kerja yang berkaitan dengan pengurusan perniagaan.

Pelajar menguasai kemahiran yang digunakan dalam perkongsian tempat kerja tradisional, rundingan, jualan, hubungan perniagaan , e-dagang, dan ekonomi antarabangsa .... [-]

Kanada Vancouver
Julai 2019
Sepenuh masa
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornerstone International Community College of Canada

Rangkaian dan Penyelesaian Sistem Program diploma pakar dibangunkan untuk memenuhi permintaan industri semasa bagi Pentadbir Sistem, Juruteknik Rangkaian dan Jurutera Kom ... [+]

Rangkaian dan Penyelesaian Sistem Program diploma pakar dibangunkan untuk memenuhi permintaan industri semasa bagi Pentadbir Sistem, Juruteknik Rangkaian dan Jurutera Komputer dengan konteks, konsep, teknologi dan kemahiran praktikal. Kelas memberi tumpuan kepada bidang pengajian ini dan menekankan kemahiran penting seperti reka bentuk dan seni bina, pembangunan dan penggunaan, penyelenggaraan dan kemahiran penyelesaian masalah.

Program ini memberi tumpuan kepada pembelajaran kemahiran yang diperlukan untuk Perkhidmatan Infrastruktur IT. Pelajar, melalui kursus yang intensif, akan mendapat pandangan tentang teknologi pengkomputeran asas, teori perkakasan dan perisian dan komunikasi rangkaian. Melalui virtualisasi dan simulasi dengan perkaitan yang sangat tinggi untuk bidang sekarang, para pelajar mendapat amalan tangan untuk menerapkan seni bina dan prinsip reka bentuk, perisian komputer dan sistem operasi rangkaian, komponen infrastruktur, pengurusan Datacenter, pengkomputeran awan dan penyatuan.... [-]

Kanada Vancouver
Jun 2019
Sepenuh masa
24 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornerstone International Community College of Canada

Cornerstone International Community College of Canada (CICCC) adalah salah satu kolej swasta pertama di Kanada untuk menawarkan Program Pembangunan Aplikasi Web dan Mudah ... [+]

Cornerstone International Community College of Canada (CICCC) adalah salah satu kolej swasta pertama di Kanada untuk menawarkan Program Pembangunan Aplikasi Web dan Mudah Alih. Diploma selama 24 bulan yang merangkumi 9 kursus dan 12 bulan pengalaman bekerja berbayar yang dibayar, program itu direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya pembangunan aplikasi mudah alih dalam sektor perniagaan yang menyediakan produk dan perkhidmatan IT kepada syarikat dan pertubuhan dari semua saiz.

Program Pembangunan Web dan Aplikasi Mudah Alih ini terdiri daripada 9 kursus yang dirancang untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam sektor perniagaan Aplikasi Aplikasi web serta dengan persatuan yang menyediakan produk dan perkhidmatan IT yang berbeza untuk perniagaan kecil, sederhana dan besar.... [-]

Kanada Vancouver
Sept. 2019
Sepenuh masa
24 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Cornerstone International Community College of Canada

Kursus bahasa Inggeris malam kami komited untuk membantu pelajar meningkatkan kemahiran dan pengetahuan komunikasi mereka dalam bahasa Inggeris melalui persekitaran kelas ... [+]

Kursus bahasa Inggeris malam kami komited untuk membantu pelajar meningkatkan kemahiran dan pengetahuan komunikasi mereka dalam bahasa Inggeris melalui persekitaran kelas dinamik dan menyeronokkan yang meneroka pelbagai topik yang relevan, setempat dan tepat pada masanya. Cornerstone menyediakan kursus Bahasa Inggeris ESL yang boleh didekati, profesional dan disesuaikan dengan keperluan khusus para pelajar.

Selepas mengikuti kursus ini, pelajar akan memahami fonologi Bahasa Inggeris, silabik dan tekanan ayat, topik tatabahasa termasuk semua kata kerja, syarat, modal, gerunds, infinitives, preposisi, soalan, dan lain-lain lagi. Di samping itu, pelajar akan dapat membaca dan memahami teks dari pelbagai sumber, termasuk kumpulan-kumpulan ayat pendek bertema ESL dan perenggan, artikel akhbar pendek, artikel majalah, esei dan cerita pendek. Pelajar juga dapat menulis teks mereka sendiri yang berbeza-beza, mulai dari menulis topik mudah dan kepingan pendapat untuk memiliki pemahaman mengenai esei gaya akademik yang sesuai. Selepas selesai kursus ini, pelajar akan membangunkan kemahiran persembahan dan komunikasi. Pelajar akan dapat memberikan persembahan lisan secara solo dalam pelbagai topik dari yang mudah kepada yang eksotik dan akan dapat membincangkan topik dan isu-isu dalam format meja bulat. Pelajar akan memahami komponen utama untuk memberikan persembahan yang baik dan menyumbang kepada perbincangan kumpulan dengan cara yang bermakna.... [-]

Kanada Vancouver
Jun 2019
Sambilan
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornerstone International Community College of Canada

Program Bahasa Inggeris Intensif kami komited untuk membantu pelajar meningkatkan kemahiran komunikasi dan pengetahuan mereka dalam bahasa Inggeris melalui persekitaran k ... [+]

Program Bahasa Inggeris Intensif kami komited untuk membantu pelajar meningkatkan kemahiran komunikasi dan pengetahuan mereka dalam bahasa Inggeris melalui persekitaran kelas dinamik dan menyeronokkan yang meneroka pelbagai topik relevan, tempatan dan tepat waktu. Cornerstone menyediakan kursus ESL yang boleh didekati, profesional dan disesuaikan dengan keperluan khusus para pelajar. Kami menawarkan dua belas peringkat kelas yang membolehkan setiap pelajar memulakan pembelajaran dari tahap penguasaan bahasa Inggeris semasa mereka.

Selepas mengikuti kursus ini, pelajar akan memahami fonologi Bahasa Inggeris, silabik dan tekanan ayat, topik tatabahasa termasuk semua kata kerja, syarat, modal, gerunds, infinitives, preposisi, soalan, dan lain-lain lagi. Di samping itu, pelajar akan dapat membaca dan memahami teks dari pelbagai sumber, termasuk kumpulan-kumpulan ayat pendek bertema ESL dan perenggan, artikel akhbar pendek, artikel majalah, esei dan cerita pendek. Pelajar juga dapat menulis teks mereka sendiri yang berbeza-beza, mulai dari menulis topik mudah dan kepingan pendapat untuk memiliki pemahaman mengenai esei gaya akademik yang sesuai.... [-]

Kanada Vancouver
Jun 2019
Sepenuh masa
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to Cornerstone - Full Experience