Create Career College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

120978_pexels-photo-414462.jpeg

Create Career College adalah Institusi Pembelajaran Yang Ditetapkan (DLI) yang diakreditasi oleh PTIB (Cawangan Institusi Latihan Swasta) dan telah memperoleh gelaran BCEQA (British Quality Education Assurance).

Create Career College menawarkan pelajar peluang untuk memperoleh, membangun dan mengamalkan kemahiran tempat kerja yang tinggi. Kebanyakan program mempunyai komponen practicum / co-op, yang memastikan pelajar dapat menerapkan latihan akademik mereka dalam situasi dunia nyata sebelum tamat pengajian. Selain itu, kerana sekolah menarik pelajar dari banyak negara, ia mempunyai persekitaran pembelajaran antarabangsa yang juga membolehkan pelajar belajar dari satu sama lain.

"Kerjasama Kolej-Enterprise, Gabungan Teori-Amalan"

Create Career College telah mewujudkan hubungan yang rapat dengan perusahaan dalam sektor industri yang berbeza. Pelajar dalam Create Career College akan mempunyai pengalaman tangan untuk memperoleh kemahiran secara langsung selaras dengan keperluan tempat kerja.

"Saiz Kelas Kecil, Bantuan Laluan Kerjaya"

Create Career College nisbah pelajar-guru ke peringkat rendah Create Career College memastikan pelajar mendapat perhatian dan maklum balas yang maksimum dari pengajar. Penasihat profesional memberikan bantuan kerjaya supaya pelajar dapat memaksimumkan potensi mereka.

"Jadual Fleksibel, Tarikh Permulaan Segera"

Create Career College menawarkan program sepenuh masa untuk memenuhi sebarang jadual. Kebanyakan program mempunyai pengambilan baru setiap empat minggu.

120979_priscilla-du-preez-623040-unsplash.jpg

Penempatan Praktikum 100%

Selepas selesai kursus, penasihat yang berpengalaman dalam Create Career College membantu pelajar mencari majikan yang boleh menawarkan mereka peluang untuk mengamalkan apa yang mereka pelajari. Sepanjang penempatan praktikum, pelajar:

Memperkuatkan pengetahuan teoretis dan mempraktikkannya Dapatkan pandangan karier pertama dari profesional industri Rangkaian dalam industri untuk membangunkan hubungan Menguatkan pelan kerjaya yang jelas

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Create Career College , sila hubungi kami. Wakil kemasukan yang ramah dan berpengetahuan kami akan dengan senang hati menjawab sebarang pertanyaan yang anda mungkin ada.

Create Career College Dikreditkan oleh

120869_Acceditations.jpg120981_pexels-photo-1302991.jpeg

Lokasi

Burnaby

Alamat
#650-4789 Kingsway
V5H 0A3 Burnaby, British Columbia, Kanada