Fleming College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Fleming College, anda menjadi sebahagian daripada komuniti pembelajaran. Kami melibatkan diri anda dalam pembelajaran peribadi dan memberikan sokongan peribadi. Terletak di komuniti yang mesra, kampus kami lebih kecil menyediakan persekitaran yang mesra di mana orang tahu nama anda.

Hubungan yang rapat, harapan yang tinggi dan hands-on, fikiran-on pembelajaran pengalaman membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran, sikap dan nilai-nilai yang membawa kepada kejayaan di tempat kerja dan dalam kehidupan.

Dari sini, anda boleh pergi ke mana sahaja anda memulakan atau menukar kerjaya anda. Atau, melalui laluan pendidikan yang dibangunkan dengan baik, anda boleh mengejar peluang pendidikan selanjutnya. Anda akan mengalami tangan pertama komitmen kami kepada inovasi dalam program dan amalan dan untuk membina mampan, niaga hadapan yang sihat untuk rakyat kita, masyarakat dan alam sekitar.

Untuk semua sebab-sebab ini, 99% daripada Fleming Pelajar bersetuju: mereka membuat pilihan yang tepat datang ke Fleming College.

Visi

Pelajar berjaya melalui pembelajaran peribadi. Inovasi dan pencapaian dikuasakan oleh orang-orang.

Misi

Juara Fleming kejayaan peribadi dan kerjaya melalui pembelajaran digunakan. Kami menyumbang kepada kejayaan masyarakat dan kemampanan melalui program-program, perkhidmatan dan penyelidikan gunaan.

Nilai

Pengalaman pembelajaran pelajar adalah keutamaan kami. Kami menghargai orang dan masyarakat. Fleming komited untuk masa depan yang cerah. Kami diilhamkan oleh Sir Sandford Fleming untuk berinovasi dengan visi dan melaksanakan dengan cemerlang.

Lokasi

Peterborough

Fleming College

Alamat
Sutherland Campus
599 Brealey Drive

K9J 7B1 Peterborough, Ontario, Kanada
Telefon
+1 905-372-6865

Lindsay

Alamat
Frost Campus
200 Albert Street S. P.O. Box 8000

K9V 5E6 Lindsay, Ontario, Kanada

Minden

Alamat
Haliburton Campus
297 College Drive P.O. Box 839

K0M 1S0 Minden, Ontario, Kanada

Cobourg

Alamat
Cobourg Campus
1005 Elgin Street

K9A 5J4 Cobourg, Ontario, Kanada