Focus Education Centre of Canada

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pusat Pendidikan Tumpuan Kanada menyediakan pelajar untuk mencapai markah tinggi dalam bahasa yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan pasca siswazah peperiksaan. Kami komited untuk membantu anda mencapai matlamat anda!

Kami pakar dalam penyediaan IELTS kumpulan . Program IELTS kami membantu pelajar membina strategi dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya pada hari peperiksaan.

Bagi pelajar yang perlu mencapai tahap IELTS, kami mencadangkan program Fokus kami dalam Bahasa Inggeris, yang merupakan bahasa Inggeris umum sebagai kelas Bahasa Kedua (ESL) Bahasa Inggeris yang membantu pelajar di semua peringkat meningkatkan kemahiran bahasa mereka di semua bidang.

Program Bahasa Inggeris am mengajar kefasihan melalui arahan tatabahasa dan latihan dalam kelas. Objektif utama program ini adalah untuk membantu para pelajar menjadi fasih berbahasa Inggeris dalam suasana sosial yang santai dan pada masa yang sama menguatkan pemahaman mereka terhadap bahasa Inggeris.

Terdapat populasi Kanada yang semakin meningkat yang bercita-cita menjadi doktor perubatan yang menghadiri sekolah perubatan di luar negara di destinasi seperti Caribbean dan Negara-negara Eropah. Untuk membantu pelajar-pelajar Kanada tempatan kami menawarkan Kursus Semakan Keputusan Tinggi USMLE Step 1. Di samping itu, untuk meningkatkan Graduan Perubatan Antarabangsa (IMG) yang ingin melayakkan diri sebagai Doktor Perubatan di Kanada kami menawarkan Kursus Penyediaan Penilaian MCCEE (Medical Examination Council of Canada).

Microsoft Office dan Microsoft Windows adalah permintaan hari dan diperlukan dalam setiap bidang. Fakulti pakar kami mengajar dan membimbing anda melalui menjadi pejabat profesional yang cekap.

Selain itu, kami mempunyai akauntan pakar yang mengajar Buku Pantas dalam persekitaran kumpulan atau sesi individu.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Tahun Persediaan » Lihat kursus » Lihat Kursus - HealthcareStudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Focus on English Program

Campus Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Kanada Mississauga + 1 lagi

[+]

Anda akan melengkapkan no. ujian amalan akan diberikan pada akhir setiap minggu, supaya anda boleh menjejaki kemajuan anda.

Yang Mengambil Fokus pada Bahasa Inggeris:

Memberi tumpuan kepada Bahasa Inggeris adalah program ESL lengkap yang membantu pelajar di semua peringkat meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka.

Pakej Masa Tuisyen: Intensif: 30 jam seminggu - $ 320 seminggu Sepenuh masa: 20 jam seminggu - $ 260 seminggu Paruh waktu: 10 jam seminggu - $ 165 seminggu Yuran pendaftaran: $ 100 / - (Yuran satu kali sahaja)

Tempoh yang disyorkan: 8 minggu

[-]

Tahun Persediaan

IELTS

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Kanada Mississauga + 1 lagi

[+]

Jadual Kelas Kumpulan

Isnin hingga Jumaat

Sesi A: 9:10 pagi - 11:00 pagi Sesi B: 11:10 pagi - 1:00 petang Sesi C: 1:10 petang - 3:00 petang Sesi D: 3:10 petang - 5:00 petang Sesi E: 5:10 malam - 7:00 petang

[-]