Institute of Technology Development of Canada

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke ITD

Ditubuhkan pada tahun 1999, kolej ini terletak di tengah-tengah pusat bandar Vancouver. Kami menyampaikan pengalaman pembelajaran yang komprehensif kepada pelajar domestik dan antarabangsa. Kami percaya peluang pembelajaran sepanjang hayat sebagai Pathways bagi individu untuk terus bersaing menyediakan program dengan pengalaman bidang yang menyediakan pelajar kepada dunia yang berubah dan memperkasakan mereka untuk memperbaikinya.

ITD Kanada

ITD Canada berusaha untuk menawarkan pendidikan yang membolehkan graduan kami memenuhi cabaran semasa dan masa depan serta mencapai matlamat mereka. Individu boleh memilih mana-mana Diploma terkini dalam Seni , Perniagaan , Hospitaliti dan Teknologi Maklumat untuk mula meneruskan perkembangan peribadi dan profesional mereka. Pengalaman secara langsung mendorong pelajar untuk menjalin hubungan yang menyokong mereka semasa kuliah dan ke masa depan.

Kenapa Kita Berjuang

ITD Canada sentiasa membuat pembaharuan dan menawarkan program latihan kerjaya yang dibangunkan oleh para profesional dengan kepercayaan yang berkaitan dengan bidang kepakaran mereka. Saiz kelas kecil kami membolehkan interaksi yang lebih dekat dan perhatian individu sambil mengekalkan standard kualiti yang tinggi agar pelajar kita perlu berjaya dalam usaha masa depan mereka. Di samping itu, program latihan kerjaya kami sentiasa dikemas kini untuk memenuhi keperluan pasaran.

Akreditasi

ITD Canada komited untuk menyediakan latihan berkualiti tinggi. Diploma dan kursus kami semua diiktiraf dan diiktiraf oleh persatuan wilayah dan profesional yang memastikan pengiktirafan alumni kami antarabangsa.

 • Cawangan Institusi Latihan Swasta bertanggungjawab untuk menubuhkan standard kualiti pendidikan dan operasi yang mesti dipenuhi oleh institusi yang ingin mencapai atau mengekalkan akreditasi. Piawaian ditetapkan oleh Kementerian Pendidikan Lanjutan dan Pembangunan Pasaran Buruh.
 • Assurance Quality Assurance of British Columbia (EQA) menandakan institusi BC dan swasta selepas sekolah menengah yang telah memenuhi atau melebihi piawaian kerajaan yang diiktiraf oleh kerajaan untuk jaminan mutu dan perlindungan pengguna. EQA menyediakan satu meterai piawai yang boleh diiktiraf secara global sebagai simbol kualiti. Meterai EQA membolehkan pelajar mengenali dengan mudah mengenal pasti institusi-institusi wilayah yang kerajaan mengenali sebagai memenuhi standard jaminan kualiti dan menawarkan perlindungan pengguna kepada pelajar.
 • Ditubuhkan pada tahun 1953, Hotel Amerika
 • Kewarganegaraan dan Imigresen Kanada Institute of Technology Development of Canada (ITD) didaftarkan dan diiktiraf sebagai Institusi Pembelajaran yang Ditetapkan di bawah DLI: O19279542632

Mengapa ITD Kanada

Selama lebih dari 16 tahun, kami menyaksikan graduan kami memulakan kerjaya yang kaya dengan peluang. Program kami direka untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya barunya dengan pengalaman praktikal dan praktikal yang disampaikan oleh pengamal-pengamal yang menggabungkan pengalaman industri tahun dengan keupayaan pengajaran yang luar biasa. Kami menawarkan program pepejal yang dipasarkan oleh pasaran yang membantu pelajar kami mengembangkan kemahiran yang paling banyak diminta oleh majikan dalam pelbagai industri.

 • Program terakreditasi
 • Input industri
 • Pengalaman kerja bersama
 • Saiz kelas yang lebih kecil dan persekitaran berfokus kepada pelajar
 • Belajar dari profesional industri
 • Bantuan perkhidmatan kerjaya dan koperasi
 • Pelan pembayaran yang berpatutan tersedia
 • Pelajar boleh menerima sehingga tiga bulan ESL percuma
 • Program biasiswa disediakan

Kehidupan di Kampus Downtown Vancouver

Kampus Vancouver kami terletak di 474 Granville Street di tengah-tengah pusat bandar Vancouver. Antara kesibukan dan kesibukan bandaraya perdagangan, belanja, dan hiburan di bandar itu adalah kampus ITD Canada yang kecil, intim dan selamat. Dengan belajar di teras pusat bandar, pelajar mempunyai peluang untuk mengalami pusat perniagaan di bandar semasa dalam persekitaran pembelajaran persahabatan ITD Canada.

Dengan lokasi yang berdekatan dengan laluan bas utama dan beberapa langkah dari Skytrain, kampus ini membolehkan pelajar dari kawasan terpencil untuk berulang-alik ke kampus dengan mudah.

Hubungan Masyarakat

Gabungan kami dan hubungan dengan alumni, perniagaan dan industri, ibu bapa, dan kaunselor sekolah semuanya adalah sebahagian daripada masyarakat luas ITD Kanada. Kami menyediakan peluang kepada pelajar untuk menjalin rangkaian sumber pembangunan untuk terus membantu pertumbuhan profesional mereka.

Perniagaan dan industri, khususnya, membantu menyokong matlamat akademik kami dan memberi panduan kepada pelajar kami. Mereka berfungsi sebagai sumber industri dan memberikan input yang berharga kepada program kami. Mereka berkhidmat sebagai tuan rumah bersama apabila pelajar kita pergi ke lapangan untuk mendapatkan pengalaman secara langsung di tempat kerja. Paling penting, mereka menyewa grads kami; kadang-kadang sebelum seorang pelajar telah menyelesaikan komponen co-op.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai komuniti ITD Kanada, hubungi wakil penerimaan hari ini.

Lokasi

Vancouver

Institute of Technology Development of Canada