International Montreal Butler Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ACADEMY BUTLER ANTARABANGSA ANTARABANGSA

Menguasai piawaian perkhidmatan tertinggi di dunia dan menjadi Profesional Perkhidmatan abad ke-21 terakhir di International Montreal Butler Academy

Selamat datang ke IMBA, sekolah Butler-Som (Butler & Sommelier) yang pertama di dunia.

Di International Montreal Butler Academy (IMBA), kami telah mencipta pusat pembelajaran bertaraf dunia yang diarahkan kepada individu yang ingin unggul dalam dunia butler dan membina kepakaran dalam pengurusan wain bawah tanah.

Karier butler adalah seorang yang menuntut tetapi pampasan dapat sangat tinggi dan cermin kepakaran yang ditawarkannya. Meningkatkan peluang dan memenuhi cabaran di IMBA, apa yang akan anda pelajari dengan kami akan meningkatkan kerjaya anda ke tahap yang lebih tinggi.

BUTLER-SOM: MENJADI PELAWAT ELITE DAN "BOUTEILLER" (SOMMELIER) KELAS PERTAMA

Adakah anda tahu bahawa butler perkataan berasal dari perkataan Perancis "bouteiller" yang bermaksud orang yang bertanggungjawab untuk memindahkan wain yang dilaraskan dari tong di ruang bawah tanah ke bekas sebelum perkhidmatan (botol atau "bouteille" dalam bahasa Perancis)? Butler adalah tuan bawah tanah.

Kisah berkaitan wain ini menghasilkan dua soalan:

1- Adakah anda tahu bagaimana untuk mengisi dan menyusun gudang wain nilai tambah selaras dengan rasa majikan?

2- Adakah anda akan dapat bekerja dengan tukang masak dan memasangkan anggur yang optimum ke hidangan yang dicadangkan dan mengikut nada fungsi?

Pelajar IMBA akan menerima kurikulum Wain dan Spirits yang maju.

Temui CEWECM-IMBA, Pusat Kecemerlangan dalam Pendidikan Wain dan Pengurusan Bawah Tanah Akademi Montreal Butler Antarabangsa.

THE ROOM DINING: ZERO GROUND FOR BACKLERS SKILLS

Adakah itu untuk makan keluarga yang mudah, acara sosial yang penting atau perancangan fungsi rasmi yang melibatkan Protokol, ruang makan adalah di mana butler mestilah bersinar secara semulajadi dan melampaui tugas-tugas di tangan.

Untuk pelayan, makanan adalah peluang untuk menggembirakan dan menjana pengalaman yang akan diingat oleh majikan dan tetamunya. Ia adalah untuk pelayan dan kakitangannya untuk membuat masa yang dihabiskan di sekeliling momen meja keseronokan dan lambang kesopanan.

Untuk itu, butler perlu menguasai semua aspek Etika serta arkib Protokol.

UNTUK MENDAPATKAN MENGENAI MAKANAN SELESAI MUDAH

Satu menambahkan kecekapan berguna yang akan diambil oleh XXIst c. butler akan menguasai asas-asas memasak.

Terdapat situasi di mana koki dimatikan atau majikan sedang dalam perjalanan. Dalam keadaan ini seseorang majikan akan mengharapkan pelayan rumah itu untuk mengambil tugas-tugas tertentu dalam langkah walaupun mereka bukan sebahagian daripada perihalan kerja biasanya.

Menambah baik makanan yang sederhana tetapi lazat dan berkhidmat dengan keanggunan pastinya salah seorang daripada mereka!

Di IMBA kami akan memastikan bahawa anda akan menjawab dengan tegas kepada: "Adakah anda mempunyai kemahiran memasak asas?" Semasa temu duga kerja dan penyelidikan ini tidak akan menjadi pemecah perjanjian untuk, sebaliknya, peluang pekerjaan yang mungkin besar ...

MENJADI PENGURUS ESTATE

Keterampilan menambah nilai dan menguasai nilai menambah profil butler dan meningkatkan peluang pekerjaannya (dan pakej pampasan).

Mampu mengurus sekeping harta tanah yang memerlukan penyelenggaraan yang sewajarnya serta mengawasi penambahbaikan dan pembaikan adalah kemahiran yang sangat berguna yang dapat membezakan calon lagi.

Sebagai contoh, seseorang itu harus dapat bekerjasama dengan pereka dan arkitek, berunding dengan tukang, vendor, serta dapat mengekalkan sistem domotik kompleks yang hadir di rumah kontemporari yang baik. Pembelajaran kemahiran ini adalah sebahagian daripada program IMBA.

KEMAHIRAN MASTER CHAUFFEUR

... dan pelajari dari pemandu Bentley / Rolls-Royce yang disahkan.

Seperti yang disebutkan, pada masa kini, majikan nilai serba boleh. Ini menunjukkan bahawa seseorang itu harus dapat menguasai lebih banyak alat daripada apa yang diperlukan dari pelayan klasik sebelum ini. Bukan perkara biasa untuk seorang pelayan yang diminta untuk memandu, kadang-kadang majikan atau keluarganya.

Reka bentuk LOGO IMBA

Pereka untuk logo IMBA mendapat inspirasi oleh escutcheon kesatria dan garis-garis yang bersih dari batu potong.

Reka bentuk telah dipilih untuk keupayaannya untuk mencadangkan seni perkhidmatan yang mulia dan garis-garis yang bersih mencadangkan nilai batu berharga memperoleh apabila dipotong dan digilap dengan betul.

TERLIBAT DENGAN ANDA

Semasa latihan, disesuaikan dengan sesi orientasi kerjaya yang diperibadikan akan disediakan. Butler, seperti organisasi IMBA, cemerlang dalam perkhidmatan peribadi.

Ikrar kami: Setiap pelajar kami akan menerima perhatian individu yang diperibadikan.

Lokasi

Montreal

Alamat
6810 Somerled
H4V 1T8 Montreal, Quebec, Kanada