King George International Business College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa KGIBC-CTC?

Program kualiti

Program di King George Kolej Perniagaan Antarabangsa - Canada TESOL Centre direka dengan teliti dengan anda dalam minda - canggih, bermaklumat, kemahiran berorientasikan, dan global direka. Tujuan program kami adalah untuk memastikan graduan kita mempunyai-daya saing dalam pasaran global. Ini dapat dicapai melalui penyelidikan yang teliti, pembangunan, dan pelaksanaan - yang paling penting ini dicapai dengan mendengar kepada anda, pelajar-pelajar kita.

program Interpreting & Terjemahan Latihan Perguruan (TESOL) dan kami telah dicipta oleh pasukan reka bentuk kurikulum di-rumah kami berpengalaman. Program-program ini disesuaikan menjamin pelajar pendekatan yang unik untuk pembelajaran dan standard yang tinggi kualiti yang datang dengan KGIBC-CTC 14 tahun pembangunan kurikulum & pengalaman penyelidikan.

program Perniagaan Diploma Pengurusan Kami menggunakan kedua-dua kurikulum dalaman dan kandungan kami dari Canadian Institute of Management. Gabungan bahan-bahan perniagaan KGIBC-CTC komunikatif berorientasikan dan lebih berbentuk syarahan kandungan CIM membolehkan pelajar pendekatan kepada pembelajaran yang seimbang, berfikiran global dan menyediakan kefahaman yang mendalam ke dalam industri perniagaan Kanada.

Pengajar yang berkelayakan dan berpengalaman

pengajar KGIBC-CTC adalah kedua-dua yang berkelayakan dan berpengalaman dalam bidang yang mereka mengajar. Sebagai KGIBC-CTC berdaftar dengan PCTIA, pengajar hendaklah memiliki kelayakan KGIBC-CTC berikut yang diluluskan oleh:

Semua kelayakan pengajar KGIBC-CTC mesti memenuhi PCTiA undang-undang kecil standard. Semua TESOL Pengajar mesti mempunyai TESL Kanada Persijilan. Semua pengajar KGIBC-CTC mesti mempunyai: Ijazah Sarjana Muda yang minimum 1-3 tahun pengalaman mengajar (berbeza-beza mengikut program) 1-3 tahun pengalaman praktikal (berbeza-beza mengikut program) pengalaman tauliah atau bekerja di kawasan yang mereka ajar (berbeza-beza mengikut program)

Sokongan Akademik

Berjaya dalam pengajian memerlukan kerja keras dan dedikasi. Tetapi jangan bimbang; anda tidak perlu melakukannya sendiri. KGIBC-CTC pengajar disediakan untuk membantu anda dengan kajian dan tugasan anda. Selain sokongan harian, murid mempunyai akses kepada:

bengkel bulanan mengenai topik-topik seperti bangunan resume, atau mencari pekerjaan. penceramah jemputan dari dunia perniagaan dan pendidikan

Kemahiran global

Pasaran antarabangsa semakin berdaya saing dan berkembang pada kelajuan yang luar biasa. Permintaan untuk berkemahiran tinggi, pelbagai bahasa dan profesional fleksibel semakin meningkat melalui keluar dunia, dan King George International Business College-Kanada TESOL Centre komited untuk memenuhi permintaan itu. Pada KGIBC-CTC, kami menyasarkan untuk melengkapkan profesional dengan kemahiran dan kebolehan untuk berfikir secara global dan menggunakan kemahiran mereka dengan mudah dan kecekapan dalam apa jua konteks, sama ada dalam Istanbul, Tokyo, New York, Dubai, Mexico City, atau Hong Kong.

Rangkaian dan Affiliations

King George Kolej Perniagaan Antarabangsa - Canada TESOL Centre mempunyai rangkaian global yang ditubuhkan bersedia untuk membantu anda dalam mendapatkan yang paling daripada kajian anda. Dengan pejabat di lima buah negara dan empat kampus di seluruh Kanada, KGIBC-CTC adalah bersedia untuk memenuhi keperluan pendidikan anda.

KGIBC-CTC bangga mempunyai program-program yang berkualiti tinggi yang dapat dilihat melalui gabungan kami dengan persatuan dunia diiktiraf. persatuan itu termasuk: TESL Kanada, Career Training Institusi Agensi Swasta (BC) - PCTIA, Ontario Kementerian latihan, Kolej dan Universiti - MTCU, Kanada Institut Pengurusan dan KOTESOL.

Misi & Sejarah

Mendidik esok Professionals Global

King George Kolej Perniagaan Antarabangsa - Canada TESOL Centre adalah sebuah institusi pendidikan swasta yang khusus untuk menawarkan program berkualiti yang berada di pinggir pemotongan bidang mereka. Program kami menyediakan standard intelek selaras dengan kebimbangan yang sengaja untuk keperluan akademik dan profesional pelajar kita.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Perkhidmatan Pelanggan Program Profesional

Campus Sepenuh masa 28  September 2017 Kanada Vancouver

pelajar profesional Meet perkhidmatan pelanggan dari seluruh dunia, mengasah kemahiran yang anda perlukan dalam industri perkhidmatan, dan membangunkan keyakinan, perspektif, kemahiran, pengetahuan dan memandu yang akan membantu anda berjaya dalam industri hospitaliti. [+]

pelajar profesional Meet perkhidmatan pelanggan dari seluruh dunia, mengasah kemahiran yang anda perlukan dalam industri perkhidmatan, dan membangunkan keyakinan, perspektif, kemahiran, pengetahuan dan memandu yang akan membantu anda berjaya dalam industri hospitaliti. Tugas asas sesuatu Pekerja Perkhidmatan Pelanggan adalah untuk menjawab soalan, menyelesaikan masalah dan menyediakan perkhidmatan penyayang dan cekap. Kejayaan dalam hal ini bergantung kepada keupayaan pekerja untuk berhubung dengan pelanggan di peringkat peribadi. Untuk itu, program ini akan mengajar kemahiran yang berkaitan dengan membentuk sikap yang betul, mewujudkan tanggapan pertama yang kuat, berkomunikasi dengan baik secara lisan dan bukan lisan, dan - yang paling penting - memahami apa yang ia adalah satu keperluan dan kehendak pelanggan. Sertai kami untuk menyertai dan mengamalkan dalam dunia Profesional Perkhidmatan Pelanggan di program yang sangat interaktif ini. Video, ceramah, persembahan tetamu dan lawatan melimpah ruah! hari minggu ini, 09:00-01:00, program Diploma 28 minggu menyediakan anda dengan kemahiran untuk berjaya dalam industri hospitaliti, dan pada masa yang sama membolehkan anda keupayaan untuk bekerja separuh masa (sehingga 20 jam seminggu) dan / atau meneroka anda bandar Kanada baru! Mewujudkan peluang-peluang kerja yang menarik dan bermanfaat untuk diri sendiri! Butiran Program Jenis: Program Diploma Kampus: Vancouver Program Panjang: 28 minggu (560 jam) Jadual: 9:00-13:00 Isnin hingga Jumaat; (20 jam / minggu) Kelas Purata Saiz: 16 Pelajar Tambahan: Foodsafe SM dan Berkhidmat Ia Instruction kanan (certifcation pilihan) Syarat Pengijazahan: 70% purata Apabila berjaya menyempurnakan semua modul dalam kelas Matlamat anda Memahami dunia perkhidmatan pelanggan dan hospitaliti, dan mewujudkan peluang kerjaya yang menarik dan bermanfaat Kemahiran tambahan... [-]

Contact

King George International Business College

Alamat West Pender Street 789
V6C 1H2 Vancouver, Canada
Website http://www.kgibc.ca/
Telefon +1 604-683-7528