Baca keterangan rasmi

A Perutusan Pengasas Kami

MEMILIH A PATH KERJAYA adalah salah satu pilihan yang paling penting yang anda akan membuat. Menerokai semua pilihan anda tetapi mengikuti jalan yang merangsang anda dan menawarkan cabaran yang akan terus memberi motivasi kepada anda seperti yang anda belajar.

Terima kasih kerana mengingati Keyin College dengan penambahbaikan laluan anda. Sejak 36 tahun yang lalu, kita telah mendidik ribuan Newfoundlanders dan Labradorians dan dengan bangganya menonton graduan kita menyertai tempat kerja di seluruh dunia!

Keyin College percaya dalam membangunkan program yang meluaskan kemahiran teknikal dan peribadi anda. Kami menggalakkan pelajar-pelajar kita untuk menjadi sukarelawan masyarakat dan penyokong, untuk mengembangkan rangkaian mereka dan meningkatkan keyakinan diri. Dunia sebenar boleh mengajar kita begitu banyak!

wilayah kita adalah tempat yang indah untuk tinggal dan bekerja dan terdapat banyak peluang untuk anda sekarang. Pilih dengan bijak dan menikmati perjalanan!

Yang ikhlas, Gwen Tucker / Pengasas, Keyin College

Kenyataan Misi

Pasukan Keyin Kolej fakulti dan kakitangan komited untuk menjadi seorang pendidik bebas terkemuka dengan terus melaksanakan program yang didorong oleh industri dalam persekitaran pembelajaran yang selesa.

The Keyin Falsafah

Keyin College berusaha untuk mereka bentuk program agar setiap pelajar menerima latihan industri yang didorong oleh dan untuk memastikan bahawa pelajar dilengkapi dengan kedua-dua kemahiran praktikal dan akademik perlu untuk memasuki tenaga kerja.

Kerja Pelajar kami Program Penempatan Term meningkatkan pendidikan yang diterima di Keyin, dengan mengukuhkan dan menggunakan kemahiran yang pelajar telah diperolehi semasa program akademik mereka.

Di samping itu, nisbah pelajar / pengajar yang rendah, serta nisbah satu-sama-satu pelajar / peralatan, membolehkan lebih tumpuan individu.

Sejarah Keyin College

Keyin College memulakan latihan pada 17 Mac 1980 dan dengan cepat menjadi sebuah kolej lepasan menengah swasta terkemuka dengan kampus di seluruh Newfoundland dan Labrador.

kurikulum Keyin ini direka untuk menawarkan latihan kemahiran yang menyediakan pelajar untuk permintaan pasaran yang kompetitif hari ini.

Dengan fokus, ia adalah mudah untuk melihat mengapa Keyin College telah menghasilkan graduan yang bersedia untuk memenuhi permintaan dan cabaran dunia perniagaan yang sentiasa berubah-ubah.

Jika anda ingin menjadi sebahagian daripada organisasi mana perkara-perkara yang luar biasa telah berlaku selama lebih daripada 36 tahun, tidak kelihatan lagi. dedikasi kami untuk kejayaan pelajar adalah paling utama. Kami amat berbangga kerana dapat menamatkan pengajian lebih 30,000 pelajar, menawarkan program yang berkualiti yang memberi kesan individu, keluarga, dan masyarakat dengan cara yang luar biasa.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Keyin College

Keyin College adalah dengan bangganya menawarkan program diploma Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan di Newfoundland dan Labrador. Program ini telah dibangunkan sebagai t ... [+]

Keyin College adalah dengan bangganya menawarkan program diploma Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan di Newfoundland dan Labrador. Program ini telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada permintaan yang semakin meningkat untuk individu yang terlatih dalam bidang kesihatan dan keselamatan untuk tapak kerja yang lebih selamat, lebih kuat keselamatan penyelarasan dan perancangan keselamatan bunyi.

Pada bulan Jun 2012, Keyin Kolej dan Universiti Cape Breton menandatangani perjanjian artikulasi menyediakan pelajar, yang telah menamatkan program Diploma 2 tahun Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan (OHS) Keyin ini, peluang untuk layak menerima kredit ke arah Cape Breton University Ijazah Sarjana Muda Sains Kesihatan ( Kesihatan awam) Ijazah.... [-]

Kanada St. John's Carbonear Grand Falls-Windsor Marystown Stephenville Burin Gander  + 4 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Keyin College

Program ini akan menyediakan pelajar dengan latihan pelbagai disiplin untuk bekerja di pelbagai persekitaran profesional. Graduan akan telah membangunkan kompetensi perib ... [+]

Program ini akan menyediakan pelajar dengan latihan pelbagai disiplin untuk bekerja di pelbagai persekitaran profesional. Graduan akan telah membangunkan kompetensi peribadi dan profesional dan kemahiran dalam prosedur pentadbiran, perakaunan, penyelidikan perniagaan, program komunikasi, Bahasa Inggeris, ekonomi, mesin transkripsi, psikologi perniagaan, pengurusan rekod, dan perisian komputer. Pelajar juga akan memperoleh kemahiran dalam bidang kepakaran perubatan dan undang-undang.

Siswazah dari program ini akan layak untuk pelbagai peluang pekerjaan. Kerjaya dalam bidang undang-undang dan perubatan, pengurusan rekod, dan jawatan pentadbiran eksekutif merupakan beberapa kemungkinan pekerjaan disediakan untuk graduan program Pentadbiran pejabat adalah.... [-]

Kanada Carbonear Gander Grand Falls-Windsor Marystown St. John's Stephenville Burin  + 4 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keyin College

The Travel dan Pelancongan program ditawarkan di Keyin akan melatih pelajar dalam pelbagai aspek industri. Ia direka menggabungkan garis panduan yang ditetapkan oleh ACCE ... [+]

The Travel dan Pelancongan program ditawarkan di Keyin akan melatih pelajar dalam pelbagai aspek industri. Ia direka menggabungkan garis panduan yang ditetapkan oleh ACCESS - organisasi kebangsaan yang mencadangkan garis panduan kurikulum untuk persijilan kebangsaan Pelancongan Kaunselor. Program ini memberi pendedahan kepada banyak aspek industri termasuk tempahan kaunseling pelancongan, syarikat penerbangan, hotel, jualan dan pemasaran.

Pelajar bersedia untuk bekerja di salah satu sektor yang paling pesat berkembang dalam Newfoundland dan Labrador. Kandungan kurikulum program ini merangkumi pelbagai mata pelajaran dan akan menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk mendapat pekerjaan dalam pelbagai bidang. Mereka akan layak untuk bekerja di agensi pelancongan, syarikat penerbangan, hotel, operasi pelancongan, agensi pemasaran pelancongan, tarikan pelancong dan agensi sewa kereta.... [-]

Kanada St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keyin College

Pendidikan Awal Kanak-kanak menyediakan pelajar yang mempunyai kelayakan dan kaedah yang perlu untuk membentangkan pelbagai aktiviti untuk membangunkan kebolehan imaginat ... [+]

Pendidikan Awal Kanak-kanak menyediakan pelajar yang mempunyai kelayakan dan kaedah yang perlu untuk membentangkan pelbagai aktiviti untuk membangunkan kebolehan imaginatif, kreatif dan artistik kanak-kanak muda. Program ini akan memberikan gambaran keseluruhan bidang pendidikan awal kanak-kanak, asal-usul sejarah dan teori, dan kerja-kerja hari-hari dan tanggungjawab profesional yang bekerja dalam bidang ini. Pelajar akan belajar untuk mengenal pasti isu-isu kritikal yang berkaitan dengan kesihatan kanak-kanak, keselamatan dan pemakanan. Di samping itu, program ini akan bertujuan untuk menggalakkan amalan keselamatan, pengurusan risiko, strategi untuk keseimbangan pemakanan, dan kesihatan yang baik secara keseluruhan dan kesejahteraan.... [-]

Kanada Carbonear St. John's Marystown Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Gander  + 4 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keyin College

Program ini dirancang untuk pelajar yang ingin meneruskan kerjaya dalam mentadbir dan menyokong pengguna pada sistem rangkaian. Graduan boleh berjaya bersaing untuk jawa ... [+]

Program ini dirancang untuk pelajar yang ingin meneruskan kerjaya dalam mentadbir dan menyokong pengguna pada sistem rangkaian. Graduan boleh berjaya bersaing untuk jawatan seperti Network Administrator, Sokongan Pakar Teknikal dan Bantuan-Desk Masalah.

program ISS 83 minggu Keyin memberi tumpuan kepada rangkaian dan pensijilan yang berkaitan serta, pemasangan perkakasan dan konfigurasi, sistem operasi, rangkaian peer-to-peer, Office 2010, internet explorer, konfigurasi Windows, pelayan Windows dan WINS, RAS dan DHCP.

Program ini membantu pelajar bersedia untuk peperiksaan pensijilan dalam mengira Persatuan Teknologi Industri A (CompTIA) + dan Network + Sijil, Microsoft Certified Solutions Pakar: Server Infrastruktur (MCSE), Cisco Kemasukan Rangkaian Juruteknik Bertauliah (CCENT) dan, Cisco Certified Network Associate (CCNA).... [-]

Kanada Stephenville St. John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
83 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keyin College

Keyin College kini menawarkan program Pengurusan Sumber Pengurusan Perniagaan / Human tiga tahun yang menggabungkan semua aspek perniagaan dan pengurusan kewangan, pemasa ... [+]

Keyin College kini menawarkan program Pengurusan Sumber Pengurusan Perniagaan / Human tiga tahun yang menggabungkan semua aspek perniagaan dan pengurusan kewangan, pemasaran, komunikasi, pengurusan, dan kemahiran teknologi, pembangunan perusahaan, dan keusahawanan. Ia adalah sangat kurikulum kes yang didorong oleh, membolehkan peluang kepada pelajar untuk menggunakan pelbagai kemahiran pengurusan mereka akan dapat mengambilnya sepanjang tempoh program.

Pada tahun yang ketiga, pelajar akan mempunyai peluang untuk pakar dalam sumber manusia, yang akan menangani topik seperti merekrut, latihan, mewujudkan pampasan / pakej faedah, dan hubungan pekerja.

Setelah tamat pengajian, pelajar akan telah membangunkan latar belakang perniagaan yang kukuh dan akan memperoleh kemahiran dan keyakinan yang diperlukan untuk pengurusan. Mereka akan layak untuk mendapatkan pekerjaan dalam pelbagai bidang seperti semua peringkat kerajaan, institusi kewangan, perniagaan kecil, dan syarikat-syarikat besar. Mereka juga akan layak untuk mendapatkan pekerjaan dalam sektor pembuatan, runcit, dan perkhidmatan.... [-]

Kanada St. John's Carbonear Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Marystown Gander  + 4 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keyin College

Steamfitter / Pipefitters memasang dan membaiki kedua-dua tekanan tinggi dan sistem paip tekanan rendah yang digunakan dalam pembuatan, industri minyak dan gas, dalam pen ... [+]

Steamfitter / Pipefitters memasang dan membaiki kedua-dua tekanan tinggi dan sistem paip tekanan rendah yang digunakan dalam pembuatan, industri minyak dan gas, dalam penjanaan elektrik, dan dalam pemanasan dan penyejukan bangunan. Program Steamfitter / Pipefitter menyediakan kemahiran dan pengetahuan untuk meletakkan, memotong, memasang, memasang, menyelenggara sistem paip dan menyokong. Para graduan juga bersedia untuk bekerja dengan peralatan yang berkaitan hidraulik dan pneumatik untuk wap, air panas, penyejukan, pelincir, percikan, dan pengeluaran perindustrian dan sistem pemprosesan.

Program ini diiktiraf oleh Perantisan dan Lembaga Pensijilan sebagai Trade Interprovincial (Red Seal Disokong) yang membenarkan pemegang untuk bekerja di wilayah / wilayah lain tanpa perlu mengesahkan semula.... [-]

Kanada Carbonear Burin St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Marystown Gander  + 4 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Keyin College

Objektif program ini adalah untuk mendedahkan pelajar kepada aspek-aspek yang paling relevan dalam pengurusan perniagaan dan pentadbiran, di samping menyediakan pelajar d ... [+]

Objektif program ini adalah untuk mendedahkan pelajar kepada aspek-aspek yang paling relevan dalam pengurusan perniagaan dan pentadbiran, di samping menyediakan pelajar dengan alat-alat untuk kerjaya dalam perniagaan. Program ini juga memberi pelajar latihan amali dalam bidang utama perakaunan kewangan dan gaji, perisian aplikasi perniagaan, dan dalam pelaksanaan dan operasi sistem perakaunan berkomputer. Praktikal, bukannya teori ditekankan. Graduan yang berjaya akan mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk mengekalkan satu set buku, kedua-dua manual dan sistem berkomputer.

Sijil:

The Payroll Pematuhan Practitioner (PCP) pensijilan adalah asas untuk kerjaya dalam gaji. Ia menyediakan calon dengan kandungan perundangan dikehendaki menyimpan organisasi yang mematuhi sepanjang kitaran gaji tahunan, berkesan menyampaikan maklumat gaji kepada semua pihak yang berkepentingan, dan memahami fungsi perakaunan kerana ia berkaitan dengan gaji. ... [-]

Kanada Stephenville St. John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu