Baca keterangan rasmi

Memilih LAB sebagai Sekolah Bahasa Inggeris anda

Tingkatkan kemahiran komunikasi bahasa Inggeris anda

LAB mengkhususkan diri dalam kelas Bahasa Inggeris Pembicaraan. Kami menyediakan persekitaran yang aktif dan menarik di mana pelajar dapat selesa berbahasa Inggeris dan belajar untuk berkomunikasi dengan berkesan dan dengan mudah.

Dengan fokus LAB terhadap perbualan dan dasar "bahasa Inggeris sahaja", pelajar diberi banyak peluang untuk mengamalkan Bahasa Inggeris dan terus bertambah baik walaupun di luar bilik darjah sambil bersosial dengan pelajar antarabangsa yang lain.

Persekitaran yang aktif, mesra, dan antarabangsa

Pelajar dari lebih dari 100 negara yang berbeza memilih untuk belajar di sekolah Bahasa Inggeris LAB di Vancouver, Kanada yang cantik. Di sekolah kami, orang dari seluruh dunia bertemu dan menjadi rakan seumur hidup sambil menikmati masa terbaik dalam hidup mereka!

Melalui permainan masa lapang, pesta, acara khas, dan malam tema antarabangsa kami merangsang pertukaran budaya, sosial dan pendidikan dalam Bahasa Inggeris sambil berseronok.

Guru yang profesional dan bermanfaat

Semua guru LAB adalah penutur asli bahasa Inggeris dengan latihan guru bahasa Inggeris profesional dan sijil TESOL. Guru yang kompeten dan mesra kami mewujudkan suasana kelas yang menyeronokkan dan menarik yang membantu pelajar terus memperbaiki dan mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris mereka. Kami bangga mempunyai banyak guru berkualiti tinggi yang berpengalaman di sekolah bahasa Inggeris kami!

Program Bahasa Inggeris dengan pelbagai dan fleksibiliti

Pelbagai kursus dan program bahasa Inggeris LAB membolehkan pelajar berfokus pada bidang minat mereka dan mengatasi kelemahan mereka. Di sekolah bahasa Inggeris kami, pelajar mempunyai kelonggaran untuk mengubah program mereka setiap minggu.

Kelas Fleksibel Jumaat, aktiviti yang menyeronokkan dan menarik

LAB Aktiviti Jumaat PERCUMA Vancouver membolehkan pelajar menggunakan bahasa Inggeris dalam situasi sehari-hari. Program luaran membantu pelajar menggunakan Bahasa Inggeris di luar persekitaran sekolah dan dalam kehidupan seharian mereka. Pendekatan praktikal ini meningkatkan proses pembelajaran dan membina keyakinan. Setiap minggu (kecuali Hari Graduasi Bulanan), pelajar boleh memilih enam hingga lapan aktiviti berbeza yang dirancang untuk minggu ini dan menyertai tanpa membayar yuran tambahan. Aktiviti-aktiviti ini termasuk lawatan bersiar-siar sekitar Vancouver, aktiviti hiking, pengalaman kebudayaan dan acara sukan.

Antara pilihannya ialah lawatan bersiar-siar, sukan, masakan, dan pengalaman kebudayaan! Tiada YURAN EXTRA untuk menyertai aktiviti ini!

Kampus LAB

LAB adalah sekolah Inggeris yang direka khas untuk mewujudkan suasana yang unik dan mesra yang menyokong pembelajaran dan keseronokan. Kelas menggunakan peralatan audiovisual moden seperti TV skrin rata, Pemain MP3, komputer riba, dan projektor. Kakitangan meja depan yang ramah sentiasa tersedia untuk maklumat kaunseling, sekolah dan bandar, dan bantuan visa.

Pelajar kita boleh menggunakan

 • Ruang tamu yang luas
 • Dapur (ketuhar gelombang mikro
 • Kopi dan teh percuma
 • Mesin snek dan minuman
 • Akses Internet berkelajuan tinggi (percuma)
 • Komputer pelajar
 • Permainan (foosball
 • Akses kerusi roda

Lokasi

LAB terletak di Yaletown dinamik, daerah terbaru dan paling trendi di pusat bandar Vancouver. Di samping menjadi dekat dengan Perpustakaan Awam Vancouver, perhentian bas dan kemudahan pusat lain, sekolah bahasa Inggeris kami terletak hanya beberapa minit berjalan kaki dari stesen Yaletown, yang menyediakan akses langsung dari Skytrain ke dan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Vancouver.

Kami terletak di sudut Nelson Street dan Cambie Street di pusat bandar Vancouver.

Dalam dua blok lokasi kami, anda dapati:

 • pelbagai kedai kopi dan restoran di Yaletown
 • Perpustakaan Awam Vancouver
 • Aquabus ke Pulau Granville
 • Stadium sukan
 • Stesen-stesen Skytrain (stesen Stadium dan stesen Yaletown / Roundhouse)
 • Palsu Creek Seawall
 • Pusat Komuniti Roundhouse
 • Teater
 • Pusat kesihatan
 • Pasar raya
 • Tempat menarik dan kemudahan yang tidak terkira banyaknya

Belajar Bahasa Inggeris di Vancouver Indah

Selamat datang ke Vancouver! Bandar ini telah dipilih sebagai salah satu tempat yang paling sesuai untuk hidup. Terletak di antara lautan dan pergunungan, Vancouver mempunyai banyak tawaran!

Vancouver adalah sebuah bandar yang multikultural dengan membeli-belah, restoran, dan aktiviti sosial dan budaya untuk merayu kepada setiap selera. Taman-taman dan pantai-pantai awam mengelilingi pelabuhan bandar ini, yang menawarkan banyak peluang untuk aktiviti luar sepanjang tahun.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Languages Across Borders | Vancouver

Kursus ini membolehkan pelajar meningkatkan kemahiran membaca dan ketepatan tatabahasa dalam bahasa Inggeris yang bertutur dan bertulis. Dalam kelas ini, pelbagai teks ba ... [+]

Akademik Bahasa InggerisPenerangan kelas

Kursus Bahasa Inggeris Akademik di LAB Vancouver direka untuk memberi tumpuan

Struktur TatabahasaBangunan Perbendaharaan AkademikPemahaman bacaanKemahiran Menulis Akademik

Kursus ini membolehkan pelajar meningkatkan kemahiran membaca dan ketepatan tatabahasa dalam bahasa Inggeris yang bertutur dan bertulis.

Dalam kelas ini, pelbagai teks bacaan dikaji secara terperinci. Kepelbagaian dalam kandungan mendedahkan pelajar kepada pelbagai perbendaharaan kata dan tatabahasa, serta bentuk sastera.

Pelajar mengamalkan pemahaman bacaan dan menganalisis hubungan antara kata-kata semasa mereka berlatih menggunakan perbendaharaan kata baru dalam konteks yang berbeza.... [-]

Kanada Vancouver
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Languages Across Borders | Vancouver

Kursus ini direka untuk meningkatkan perbendaharaan kata bahasa Inggeris pelajar dan membantu mereka memperoleh keyakinan untuk berkomunikasi secara berkesan dalam bahasa ... [+]

Perniagaan EnglishPenerangan kelas

Kurikulum ini direka untuk meningkatkan tatabahasa teknikal, kosa kata perniagaan dan memberi pelajar kemahiran bahasa Inggeris yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan pasukan dan rakan perniagaan di tempat kerja dan bercakap bahasa Inggeris dengan keyakinan dalam persekitaran profesional.

Semasa kursus ini anda akan belajar:

Minggu 1 | Meliputi Surat dan Resume

Minggu 2 | Komunikasi / Mesyuarat

Minggu 3 | Struktur Syarikat dan Pertubuhan / Lawatan Lapangan

Minggu 4 | Pemasaran / Perniagaan Antara Budaya / Perniagaan Etika

Butiran Kursus

Tumpuan kelas | Kemahiran komunikasi, Bahasa Inggeris Kecekapan, Bangunan perbendaharaan kata khusus untuk Perniagaan... [-]

Kanada Vancouver
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tahun Persediaan

Languages Across Borders | Vancouver

Kursus Persiapan IELTS di LAB Vancouver direka untuk membantu anda mendapatkan teknik dan strategi untuk memaksimumkan keupayaan ujian anda. Program ini membantu anda men ... [+]

Persediaan IELTSPenerangan kelas

Kursus Persiapan IELTS di LAB Vancouver direka untuk membantu anda mendapatkan teknik dan strategi untuk memaksimumkan keupayaan ujian anda. Program ini membantu anda mengenali empat komponen peperiksaan IELTS.

Pelbagai peranan, kajian kes, perbincangan kumpulan dan persembahan interaktif akan membantu pelajar memperoleh pandangan tentang cara terbaik untuk menganalisis, memahami dan berinteraksi dengan orang lain dengan jayanya.

Pelajar mempunyai banyak peluang untuk berlatih bercakap dan berdebat dalam bahasa Inggeris, meningkatkan sebutan mereka, kefasihan dan kemahiran mendengar aktif, serta mendapatkan wawasan yang berharga mengenai cara terbaik untuk berinteraksi dengan orang lain dengan jayanya.... [-]

Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

LAB Montréal to LAB Vancouver - our student's journey from East to West, from French to English

LAB Vancouver - Returning student continues her adventures... as a volunteer!

LAB Vancouver Student Film Festival 2019 - DAMIAN'S CLASS

Alamat
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Kanada