Baca keterangan rasmi

Memilih CSLI sebagai Sekolah Bahasa Inggeris anda

Tingkatkan kemahiran komunikasi bahasa Inggeris anda

CSLI mengkhususkan diri dalam kelas Bahasa Inggeris Pembicaraan. Kami menyediakan persekitaran yang aktif dan menarik di mana pelajar dapat selesa berbahasa Inggeris dan belajar untuk berkomunikasi dengan berkesan dan dengan mudah.

Dengan fokus CSLI terhadap perbualan dan dasar "bahasa Inggeris sahaja", pelajar diberi banyak peluang untuk mengamalkan bahasa Inggeris dan terus meningkatkan walaupun di luar bilik darjah sambil bersosial dengan pelajar antarabangsa yang lain.

Persekitaran yang aktif, mesra, dan antarabangsa

Pelajar dari lebih dari 100 negara yang berbeza memilih untuk belajar di sekolah bahasa Inggeris CSLI di Vancouver, Kanada yang indah. Di sekolah kami, orang dari seluruh dunia bertemu dan menjadi kawan seumur hidup sambil menikmati masa terbaik dalam hidup mereka!

Melalui permainan masa lapang, pesta, acara khas, dan malam tema antarabangsa kami merangsang pertukaran budaya, sosial dan pendidikan dalam Bahasa Inggeris sambil berseronok.

Guru yang profesional dan bermanfaat

Semua guru CSLI adalah penutur Bahasa Inggeris asli dengan latihan guru bahasa Inggeris profesional dan sijil TESOL. Guru yang berwibawa dan mesra kami mewujudkan suasana kelas yang menyeronokkan dan menarik yang membantu pelajar terus memperbaiki dan mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris mereka. Kami bangga mempunyai banyak guru berkualiti tinggi yang berpengalaman di sekolah bahasa Inggeris kami!

Program Bahasa Inggeris dengan pelbagai dan fleksibiliti

Pelbagai kursus dan program bahasa Inggeris CSLI membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada bidang minat mereka dan mengatasi kelemahan mereka. Di sekolah bahasa Inggeris kami, pelajar mempunyai kelonggaran untuk mengubah program mereka setiap minggu.

Kelonggaran ini membolehkan kedua-dua pelajar menginap untuk tinggal lebih pendek serta pelajar lama untuk memanfaatkan pengalaman mereka di Kanada dan membuat penambahbaikan hebat dalam kemampuan Bahasa Inggeris mereka.

Aktiviti Jumaat tanpa kos tambahan

Di CSLI, anda boleh menggunakan bahasa Inggeris anda dalam situasi yang menyeronokkan dan praktikal semasa Kegiatan Jumaat Percuma yang terkenal di CSLI! Setiap hari Jumaat, kami menganjurkan aktiviti untuk pelajar kami supaya mereka dapat mengamalkan Bahasa Inggeris sambil mengalami semua perkara hebat yang ditawarkan oleh Vancouver dan Kanada.

Antara pilihannya ialah lawatan bersiar-siar, sukan, masakan, dan pengalaman kebudayaan! Tiada YURAN EXTRA untuk menyertai aktiviti ini!

Kampus CSLI

CSLI adalah sekolah Inggeris yang direka khas untuk mewujudkan suasana yang unik dan mesra yang menyokong pembelajaran dan keseronokan. Kelas menggunakan peralatan audiovisual moden seperti TV skrin rata, Pemain MP3, komputer riba, dan projektor. Kakitangan meja depan yang mesra sentiasa tersedia untuk maklumat kaunseling, sekolah dan bandar, dan bantuan visa.

Pelajar kita boleh menggunakan

 • Ruang tamu yang luas
 • Dapur (ketuhar gelombang mikro
 • Kopi dan teh percuma
 • Mesin snek dan minuman
 • Akses Internet berkelajuan tinggi (percuma)
 • Komputer pelajar
 • Permainan (foosball
 • Akses kerusi roda

Lokasi

CSLI terletak di Yaletown dinamik, daerah paling baru dan paling trendi di pusat bandar Vancouver. Di samping menjadi dekat dengan Perpustakaan Awam Vancouver, perhentian bas dan kemudahan pusat lain, sekolah bahasa Inggeris kami terletak hanya beberapa minit berjalan kaki dari stesen Yaletown, yang menyediakan akses langsung dari Skytrain ke dan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Vancouver.

Kami terletak di sudut Nelson Street dan Cambie Street di pusat bandar Vancouver.

Dalam dua blok lokasi kami, anda dapati:

 • pelbagai kedai kopi dan restoran di Yaletown
 • Perpustakaan Awam Vancouver
 • Aquabus ke Pulau Granville
 • Stadium sukan
 • Stesen-stesen Skytrain (stesen Stadium dan stesen Yaletown / Roundhouse)
 • Palsu Creek Seawall
 • Pusat Komuniti Roundhouse
 • Teater
 • Pusat kesihatan
 • Pasar raya
 • Tempat menarik dan kemudahan yang tidak terkira banyaknya

Belajar Bahasa Inggeris di Vancouver Indah

Selamat datang ke Vancouver! Bandar ini telah dipilih sebagai salah satu tempat yang paling sesuai untuk hidup. Terletak di antara lautan dan pergunungan, Vancouver mempunyai banyak tawaran!

Vancouver adalah sebuah bandar yang multikultural dengan membeli-belah, restoran, dan aktiviti sosial dan budaya untuk merayu kepada setiap selera. Taman-taman dan pantai-pantai awam mengelilingi pelabuhan bandar ini, yang menawarkan banyak peluang untuk aktiviti luar sepanjang tahun.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Languages Across Borders | Vancouver

Kursus ini membolehkan pelajar meningkatkan kemahiran membaca dan ketepatan tatabahasa dalam bahasa Inggeris yang bertutur dan bertulis. Dalam kelas ini, pelbagai teks ba ... [+]

Akademik Bahasa InggerisPenerangan kelas

Kursus Bahasa Inggeris Akademik di CSLI direka untuk memberi tumpuan

Struktur TatabahasaBangunan Perbendaharaan AkademikPemahaman bacaanKemahiran Menulis

Kursus ini membolehkan pelajar meningkatkan kemahiran membaca dan ketepatan tatabahasa dalam bahasa Inggeris yang bertutur dan bertulis.

Dalam kelas ini, pelbagai teks bacaan dikaji secara terperinci. Kepelbagaian dalam kandungan mendedahkan pelajar kepada pelbagai perbendaharaan kata dan tatabahasa, serta bentuk sastera.

Pelajar mengamalkan pemahaman bacaan dan menganalisis hubungan antara kata-kata semasa mereka berlatih menggunakan perbendaharaan kata baru dalam konteks yang berbeza.... [-]

Kanada Vancouver
Pendaftaran Terbuka
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Languages Across Borders | Vancouver

Kursus ini direka untuk meningkatkan perbendaharaan kata Perniagaan Inggeris pelajar dan membantu mereka memperoleh keyakinan untuk berkomunikasi dengan berkesan dalam Ba ... [+]

Perniagaan EnglishPenerangan kelas

Kursus ini direka untuk meningkatkan perbendaharaan kata Perniagaan Inggeris pelajar dan membantu mereka memperoleh keyakinan untuk berkomunikasi dengan berkesan dalam Bahasa Inggeris dalam pelbagai situasi perniagaan.

Pelbagai aktiviti, termasuk dialog, latihan, dan peranan digunakan sepanjang program untuk menggalakkan komunikasi di kalangan pelajar.

Kurikulum ini direka untuk meningkatkan tatabahasa teknikal, kosa kata perniagaan dan memberi pelajar kemahiran bahasa Inggeris yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan pasukan dan rakan perniagaan di tempat kerja dan bercakap bahasa Inggeris dengan keyakinan dalam persekitaran profesional.

... [-]
Kanada Vancouver
Alamat
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Kanada