Makami College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa College MaKami

MaKami College ialah Kolej Vokasional Swasta provincially diiktiraf menawarkan program diploma 3000 jam dalam Massage Therapy Clinical Advanced.

Ditubuhkan pada tahun 2001, MaKami College adalah sekolah terapi urut terbesar di Alberta menawarkan tahap tertinggi latihan pengajaran yang sedia ada dengan program terapi urut 3,000 jam. Dengan kampus di kedua-dua Edmonton dan Calgary, MaKami menawarkan pengajar terapi urut profesional dan terlatih, tangan untuk latihan terapi urut, peluang pengalaman bekerja dan banyak perhatian pada satu-satu.

MaKami juga berusaha untuk membantu rakyat semua peringkat umur dan latar belakang pendidikan mencapai impian mereka dengan pelbagai Perkhidmatan Pelajar untuk membantu dalam bidang-bidang seperti bantuan kewangan, tunjuk ajar percuma dan ESL.

Alberta Registered Massage Therapy Programs

MaKami College kini adalah Massage Therapy College hanya Berlesen dalam Alberta untuk menyediakan dua tahun, program diploma 3000 jam dalam latihan Therapy Massage Clinical Advanced. tahap yang tinggi ini latihan menawarkan pelajar pelbagai peluang kerjaya selepas tamat pengajian. Pelajar digalakkan untuk bekerja sebagai Registered Massage Therapists (RMTs) selepas sahaja tahun pertama mereka. Dalam Tahun Kedua mereka graduan mempunyai tahap tertinggi latihan terapi urut dalam Alberta dan cenderung untuk memberi tumpuan lebih dalam pemulihan dan bekerja dalam terapi urut sukan.

Ketahui lebih lanjut mengenai kami Massage Therapy Program dan Kursus atau Memohon untuk Menjadi Massage Therapist Now!

Hubungi MaKami College untuk mengetahui lebih lanjut atau menempah lawatan ke Edmonton atau Calgary kampus kami hari ini!

Pelajar Semasa

pelajar terapi urut semasa di MaKami College boleh mengakses maklumat akaun mereka dengan login ke Pusat Pelajar. Pastikan anda menyemak Calendar untuk tarikh-tarikh penting dan seksyen Kerjaya untuk yang paling up-to-date terapi urut kerja penyiaran tempatan dan antarabangsa.

RMT Melihat untuk menaik taraf jam anda?

Jika anda sudah menjadi Registered Massage Therapist (RMT) sedang menaik taraf 2,200 jam anda kepada Diploma 3000 jam, anda boleh melakukannya di MaKami! Memohon untuk menaik taraf jam terapi urut anda atau untuk kredit maju - hanya Hubungi Kami untuk mengetahui lebih lanjut!

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Klinikal Terapi Urut Maju

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Edmonton Calgary + 1 lagi

MaKami College menawarkan hanya 3000 jam Advanced program Terapi Urut Klinikal Alberta. [+]

Tahun Pertama Urut Program Terapi MaKami College menawarkan hanya 3000 jam Advanced program Terapi Urut Klinikal Alberta. Tahun pertama program dua tahun ini adalah 7.5 bulan lama yang merangkumi 1,250 jam masa latihan dan terapi urut yang sebenar. Kali ini termasuk dua minggu pengalaman kerja penempatan dengan majikan utama yang boleh membuka pintu kepada banyak peluang kerjaya urut. pelajar Massage Therapy juga mendapat manfaat tambahan an-Tempat diselia klinik bengkel urut, di mana mereka akan bekerja dengan pelanggan klinik bahawa sekolah menyediakan untuk menimba ilmu dan pengalaman yang berharga. Advanced Clinical Massage Therapy Program 3000 jam Pada tahun kedua 3000 jam Advanced program Terapi Urut Klinikal adalah pandangan yang maju pada terapi urut yang menjurus ke arah pandangan perubatan yang lebih daripada Massage Therapy. Dengan fokus yang lebih kepada sukan dan pemulihan kecederaan, tahun kedua program Massage Therapy Clinical Advanced ini memberi penekanan kepada rawatan dan pencegahan kecederaan yang berkaitan dengan perlanggaran kenderaan, sukan profesional, penyakit perubatan dan pemulihan. Tahun kedua menggabungkan teori dan praktikal dengan banyak pengalaman kerja. Pelajar akan dapat bekerja sebagai Registered Massage Therapist untuk penempatan selagi ia sesuai dengan garis panduan kursus. Pelajar juga akan menerima beberapa bonus seperti persijilan dalam program Personal Training Canfit Pro serta menerima Apple iPad Air 2 semasa sarat dengan bahan-bahan pendidikan untuk membantu dengan kejayaan program ini. Mencari untuk menaik taraf jam anda? Jika anda sudah menjadi Registered Massage Therapist (RMT) sedang mencari jam tambahan anda boleh menaik taraf di MaKami! Anda risau semasa bekerja di sekolah? Ramai pelajar terapi urut... [-]