Medicine Hat College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Medicine Hat College!

Terkenal dengan tumpuan kami kepada pelajar - dan sifat inovatif dan kerjasama kami - Kolej Medicine Hat dengan bangganya memberi perkhidmatan kepada lebih 8,000 pelajar setiap tahun. Kami komited kepada masyarakat tenggara Alberta, namun sedar akan peluang global, sama ada mencari untuk belajar dengan kami, rakan kongsi pada usaha baru atau idea atau gunakan kemudahan kami untuk membantu membuat sebahagian besar mesyuarat atau celebrations- anda, kami sedia anda.

MHC adalah ahli berbangga dengan Campus Alberta dan mengalu-alukan perkongsian memberi manfaat kepada pelajar dan masyarakat kita. Berkongsi idea-idea anda, berkongsi cerita anda dan berkongsi masa depan yang berjaya dengan kami.

Kolej Profil

Apa yang kami janji

Medicine Hat College menyediakan pendidikan yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pelajaran, kerjaya dan kehidupan. Rakyat kita bersemangat melepaskan potensi setiap pelajar- dari segi intelek, emosi, dan sosial. Melalui setiap pertemuan kita dengan pelajar- dan semua yang kita lakukan- kami mahu mengiktiraf dan menggalakkan potensi mereka sebagai pelajar, pekerja dan warga global.

Peluang untuk belajar

  • Ijazah dengan kerjasama universiti Alberta
  • pemindahan University membolehkan pelajar mula darjah sini
  • program sijil, diploma, dan ijazah gunaan untuk kerjaya dan pekerjaan
  • persediaan kolej
  • dagangan Apprenticeship
  • Meneruskan kajian untuk peningkatan kerjaya dan pengambilan
  • Konservatori Muzik dan Tarian
  • bahasa inggeris sebagai bahasa kedua
  • Kampus di Medicine Hat dan Brooks

Berinovasi dan mencipta

Pejabat Kami Inovasi dan Biasiswa (OIS) menyokong kajian yang dilakukan memberi faedah kepada pelajar, industri, masyarakat, dan seterusnya digunakan. Ini dilakukan dengan menawarkan kemudahan, latihan dan kepakaran kepada organisasi dalam penyelidikan dan membangunkan produk dan perkhidmatan mereka. Selain itu, kami secara aktif bekerjasama dengan perniagaan, lain-lain institusi pos-menengah, kerajaan, dan agensi-agensi bukan kerajaan mengenai pelbagai projek-projek inovatif.

Hubungi pejabat kami jika anda berminat untuk mengetahui di mana penyelidikan dan inovasi boleh membawa anda.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Dalam Bahasa Inggeris Untuk Tujuan Akademik

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Brooks

Medicine Hat College menawarkan progresif, komunikasi berasaskan Bahasa Inggeris untuk program Tujuan Akademik untuk pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Ramai daripada pelajar-pelajar kita telah beralih ke dalam program sijil, diploma atau ijazah di sini pada MHC, manakala yang lain telah melanjutkan pelajaran di institusi-institusi lain. [+]

Medicine Hat College menawarkan progresif, komunikasi berasaskan Bahasa Inggeris untuk program Tujuan Akademik untuk pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Ramai daripada pelajar-pelajar kita telah beralih ke dalam program sijil, diploma atau ijazah di sini pada MHC, manakala yang lain telah melanjutkan pelajaran di institusi-institusi lain. Selain itu, ramai daripada melawat pelajar jangka pendek kami telah meningkatkan bahasa Inggeris mereka cukup untuk membolehkan mereka berfungsi dengan berjaya dalam pasaran global. fakulti dan kakitangan kami berdedikasi untuk menyediakan pelajar antarabangsa dengan suasana pembelajaran yang mesra, menyokong, dan seimbang. Kejayaan kita diukur dengan kejayaan anda! Jabatan Pendidikan Antarabangsa menganjurkan program dan perkhidmatan yang direka khusus untuk membantu pelajar antarabangsa dengan kehidupan, di dalam dan di luar kampus. Dari pra-tiba untuk hantar tamat pengajian, program dan perkhidmatan yang ditawarkan akan memastikan pelajar yang bersepadu ke dalam masyarakat, yang terlibat dalam kehidupan kampus, tenggelam dalam budaya Kanada, dan diperkayakan dengan persahabatan yang dibuat! SOROTAN PROGRAM pendidikan yang berkualiti tinggi tuisyen kompetitif kelas EAP ditawarkan lebih jatuh, musim sejuk & spring semester; dengan pengambilan fleksibel apabila mungkin Intensif pengajaran Bahasa Inggeris (3 semester, 13 minggu setiap, 24 jam seminggu) Pelbagai peringkat pengajaran untuk memenuhi keperluan pelajar dan kebolehan saiz kelas kecil, purata 15 pelajar setiap kelas Berdedikasi, berpengalaman, dan berkelayakan pengajar TESL Certified Peluang untuk mengalami budaya Kanada semasa aktiviti institusi A Bahasa Inggeris sahaja penguatkuasaan dasar yang ketat EAP Merapatkan Program EAPI 199 (Tahap Tertinggi Program EAP) Mendaftar dalam EAP dan 1 atau 2 peringkat kolej tambahan atau kursus Transfer University 16 jam setiap minggu... [-]

Contact

Medicine Hat College

Alamat College Drive 299
T1A 3Y6 Medicine Hat, Canada
Website https://www.mhc.ab.ca/
Telefon +1 866-282-8394

Telefon undefined