Baca keterangan rasmi

Pelajar kami belajar dalam persekitaran yang dinamik melalui latihan tangan, peralatan terkini, dan pengalaman dunia. Dengan lebih daripada 90 program yang ditawarkan di seluruh wilayah New Brunswick, NBCC menyediakan pelbagai peluang pembelajaran yang menyediakan anda untuk melangkah ke tempat kerja dengan kepakaran dan keyakinan.

Dari hari anda tiba sehingga tamat pengajian, kami menggalakkan anda untuk mencapai lebih tinggi, mengambil risiko, dan mencapai perkara yang hebat. Bersama-sama kita mengubah kehidupan dan masyarakat.

Kampus

Setiap kampus enam kami menawarkan campuran unik program dan personaliti yang berbeza. Dari ibukota ke komuniti pantai, hab bandar ke bandar pinggir bandar, kampus NBCC sama seperti New Brunswick sendiri.

Pelajar kami adalah keutamaan kami

Kami memberi tumpuan kepada kejayaan anda dan kesan yang akan anda ada pada komuniti anda.

Letakkan lengan baju anda

Anda akan menamatkan pengajian dengan beberapa pengalaman di bawah tali pinggang dan mendapatkan pandangan tentang kerjaya masa depan anda.

Kolej adalah perubahan kehidupan utama

Dengan saiz kelas yang lebih kecil, anda akan mengenali rakan-rakan dan pengajar anda dalam persekitaran yang menyeronokkan, ketat, dan menyokong. Melalui Pusat Kejayaan Pelajar kami, anda akan mendapat akses kepada sokongan apabila anda memerlukannya.

Dapatkan pendidikan yang menjadikan anda kerjaya

Kami menawarkan program yang dikehendaki oleh industri berdasarkan fakta dan penyelidikan. Anda akan meninggalkan NBCC dengan pendidikan yang sedang dalam permintaan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

NBCC

Pengurus Perniagaan menetapkan bar untuk setiap syarikat. Sama ada mengarahkan perniagaan kecil atau syarikat besar, para pengurus memimpin melalui contoh. Mereka memupuk ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Pengurus Perniagaan menetapkan bar untuk setiap syarikat. Sama ada mengarahkan perniagaan kecil atau syarikat besar, para pengurus memimpin melalui contoh. Mereka memupuk persekitaran yang selamat dan profesional untuk semua pekerja sambil memberi tumpuan kepada kejayaan operasi. Anda akan mempelajari asas-asas teras seperti ekonomi, perakaunan, dan pemasaran, serta meningkatkan latihan dalam pengurusan projek, pengurusan sumber manusia, keusahawanan dan komunikasi. Pengurus perniagaan berbakat diperlukan di setiap sektor; meneroka minat anda dengan kerjaya yang berkuasa ini.

Tempoh

Keperluan untuk program diploma ini boleh dicapai dalam dua tahun pengajian sepenuh masa akademik.... [-]

Kanada Miramichi Moncton Woodstock
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

NBCC

Mekanik Diesel Marin adalah pakar enjin. Mereka mempunyai pengetahuan pakar tentang sistem elektrik dan enjin dalam kapal dan peralatan laut bertenaga diesel. Anda akan b ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Mekanik Diesel Marin adalah pakar enjin. Mereka mempunyai pengetahuan pakar tentang sistem elektrik dan enjin dalam kapal dan peralatan laut bertenaga diesel. Anda akan belajar cara memasang, membaiki dan menyelenggara komponen mekanikal utama jentera komersial. Latihan anda juga akan dipindahkan ke perdagangan lain, termasuk Juruteknik Perkhidmatan Berat Berat dan Juruteknik Perkhidmatan Lori dan Pengangkutan. Pengangkutan air adalah penting untuk industri dan rekreasi, dan Mekanik Diesel Marin dikehendaki di seluruh dunia dalam pelbagai sektor.

Tempoh

Keperluan untuk program sijil ini boleh dicapai dalam satu tahun pengajian sepenuh masa akademik.

Syarat Kemasukan... [-]
Kanada Saint Andrews
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NBCC

Profesional Pelancongan dan Pelancongan Antarabangsa tahu bahawa pertumbuhan peribadi bermula dengan pemandangan segar dan rasa pengembaraan. Mereka meneroka medan sosial ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Profesional Pelancongan dan Pelancongan Antarabangsa tahu bahawa pertumbuhan peribadi bermula dengan pemandangan segar dan rasa pengembaraan. Mereka meneroka medan sosial, geografi, dan budaya baru. Program kami menggabungkan kerja kelas, lampiran industri, pengalaman kerja praktikal, dan perjalanan antarabangsa. Walaupun kebanyakan program perjalanan dan pelancongan lain termasuk pelancongan yang dibungkus berjenama untuk pelajar mereka, program inovatif ini melihat anda menyelidik, membangun, dan memudahkan lawatan antarabangsa reka bentuk anda sendiri. Anda akan mendapat kemahiran pemasaran dan jualan untuk membangunkan dan melaksanakan produk destinasi pelancongan dalam bidang sukan, budaya, pengembaraan, hiburan, rekreasi, makanan, pendidikan, dan sejarah. Perjalanan Antarabangsa adalah sains dan seni; pakar diperlukan untuk memenuhi mimpi hari ini.... [-]

Kanada Saint Andrews
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu