Sault College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

BANGGA MENJADI # 1 DALAM KEPUASAN PELAJAR!

Sekarang adalah masa anda untuk menjadi sebahagian daripada Ontario nombor satu College seperti yang disenaraikan oleh pelajar kita.

Setiap tahun, Kolej menarik dan mendorong peningkatan jumlah pelajar dengan menawarkan, persekitaran pembelajaran sokongan hands-on yang menyediakan graduan untuk kejayaan masa depan dan keupayaan untuk memberi sumbangan yang bermakna kepada ekonomi wilayah dan global.

Kami menawarkan program yang berkualiti, fakulti yang berkelayakan, dan penglihatan bercita-cita tinggi, dan kami adalah sebuah organisasi dipenuhi dengan kreatif, bekerja keras dan kakitangan yang berdedikasi dan pembelajaran pelajar dalam ruang diilhamkan oleh keindahan dan peluang lokasi Northern Ontario kami.

Di kolej kami, anda akan melihat perbezaan yang besar dari saat anda berjalan melalui pintu. Anda akan disambut mesra oleh mereka yang akan menyambut anda dan kami akan ingin tahu nama anda.

Apabila anda melawat kami, kami juga akan memberikan anda lawatan khas itu sahaja tentang anda - membiarkan anda melihat kemudahan yang mengagumkan kami dan apa yang kami tawarkan berdasarkan apa yang anda mungkin ingin untuk belajar.

Dan kerana kita terletak di sempadan ke Amerika Syarikat dan terletak di tengah-tengah tiga yang terbesar tasik air tawar di dunia ini antara dua besar-besaran hutan eko-sistem, anda akan melihat bahawa Sault College melambangkan suasana pembelajaran yang tidak dapat ditandingi untuk kedalaman pengetahuan dan pembelajaran digunakan.

Terima kasih kerana memilih Sault College, kami tidak sabar untuk bertemu dengan anda!

SEJARAH

Pada musim luruh tahun 1965, institusi yang dibuka sebagai Sault Ste. Marie Ontario Pusat Vokasional, atau OVC.

The OVCs berkembang menjadi kolej komuniti Ontario. Pada tahun 1967 kerajaan Ontario menubuhkan sebuah sistem Kolej Seni & Teknologi Gunaan, lebih kerap dikenali sebagai kolej komuniti. Kolej komuniti dinikmati penerimaan orang ramai segera dan sokongan.

Bebas Sault Kolej Seni & Teknologi Gunaan muncul pada tahun 1973.

Sault College telah berkembang pesat sejak beberapa tahun, sambil menambah program dalam semua bidang. Kami kini bertindak balas terhadap keperluan pendidikan postsecondary lebih daripada 4,500 sambilan dan sepenuh masa pelajar setiap tahun.

Prinsip Panduan KAMI

Prinsip panduan kami adalah berdasarkan asas-asas pendidikan jemputan termasuk kepercayaan bahawa semua orang perkara, mampu dan bertanggungjawab, dan patut dijaga dengan sewajarnya (Purkey & Novak, 2008).

Kami percaya bahawa kita harus meletakkan pelajar pertama dan yang berbuat demikian dengan cara yang penuh makna mewujudkan kolej jemputan yang menggalakkan kepelbagaian dan penyertaan, yang seterusnya menguatkan kain kolej dan kehidupan pelajar.

Oleh itu, kami menunjukkan kepimpinan dalam menghapuskan halangan, dan melaksanakan dan menggalakkan kepelbagaian melalui dasar-dasar akademik kami, inisiatif khas dan langkah-langkah proaktif.

Kami komited untuk menangani dan menghapuskan gangguan dan diskriminasi dengan bekerja untuk mewujudkan sebuah kolej yang mengamalkan dimasukkan dalam kelas kami, perkhidmatan sokongan dan tempat kerja.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Lanjutan » Lihat Sijil Siswazah » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Dalam Bidang Juruteknik Kejuruteraan Elektrik - Automasi Proses Dan Perdagangan

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Dengan mengambil mana-mana satu program kejuruteraan sentiasa popular elektrik kami, anda `akan belajar tentang bidang yang menarik elektrik dan elektronik. Anda `akan juga belajar pelbagai kemudahan yang ada kemahiran dalam teknologi komputer. [+]

Dengan mengambil mana-mana satu program kejuruteraan sentiasa popular elektrik kami, anda `akan belajar tentang bidang yang menarik elektrik dan elektronik. Anda `akan juga belajar pelbagai kemudahan yang ada kemahiran dalam teknologi komputer. Sault College`s Juruteknik Kejuruteraan Elektrik - Automasi Proses dan program Maks direka untuk menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya sebagai Juruteknik Kejuruteraan Elektrik dan / atau sebagai Industrial atau Pembinaan Juruelektrik. Pengajaran bilik darjah (semester satu hingga empat) di Sault College akan menyediakan anda dengan asas-asas elektrik dan elektronik serta subjek yang berkaitan seperti teknologi komputer, elektronik perindustrian, peralatan, mesin elektrik, elektronik kuasa, dan sistem kawalan automatik. Kemahiran ini akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam persekitaran industri dengan perdagangan elektrik. Graduan akan mempunyai pelbagai kemahiran termasuk yang diperlukan untuk memasang, menguji, mengubah suai, menyelesaikan masalah, dan membaik pulih sistem elektrik. Jika anda seorang warga Kanada atau penduduk tetap dan kini menganggur, anda mungkin layak untuk pembiayaan kerjaya kedua untuk program ini! Di mana Anda akan Bekerja Para graduan kerja-siap daripada Juruteknik Kejuruteraan Elektrik - Automasi Proses dan program Maks mempunyai banyak peluang dan akan menarik kepada bakal majikan diberi program diploma Juruteknik Kejuruteraan Elektrik mereka. Sebagai Juruteknik Kejuruteraan Elektrik, graduan juga boleh bekerja sebagai juruteknik alat pembaikan, juruteknik penyelenggaraan elektrik, juruteknik kawalan proses, atau bengkel elektrik. Siswazah dari program ini juga boleh melanjutkan pelajaran atau perantisan dalam Pembinaan atau Juruelektrik Industri perdagangan. Pelajar yang ingin melanjutkan perantisan perlu menghubungi pejabat tempatan Kementerian latihan, Kolej & Universiti, Perantisan Branch - 705.945.6815 di Sault Ste. Marie. Juruteknik dan teknologi graduan yang mempunyai dua tahun pengalaman bekerja yang boleh diterima layak untuk pensijilan oleh Ontario Persatuan Certified Juruteknik Kejuruteraan dan Technologists (OACETT) tertakluk kepada yuran dan lain-lain keperluan yang ditentukan oleh OACETT. Untuk maklumat lanjut sila layari laman web OACETT raya: https://www.oacett.org/. Apa yang Anda Perlu Ontario Menengah Diploma Sekolah dengan Gred 12 English (C) ENG4C, Gred 12 Asas untuk College Matematik (C) MAP4C, atau status pelajar yang matang. Apa yang Kami Mengesyorkan Gred 12 Matematik untuk Teknologi College (C) MCT4C. Bayaran dan Kos Calon dikehendaki untuk menyediakan peralatan keselamatan industri termasuk but keselamatan yang diluluskan, getah terlindung (panas) sarung tangan dengan pelindung kulit, perlindungan mata dan mematuhi semua keperluan kesihatan dan keselamatan kolej. [-]

Diploma Dalam Bidang Juruteknik Kejuruteraan Elektrik - Penjanaan Kuasa

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Melangkah hijau adalah cara hidup kita! Juruteknik Kejuruteraan Elektrik - Program Penjanaan Kuasa di Sault College direka untuk menyediakan anda dengan pengetahuan khusus dan kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya dalam penjanaan kuasa atau penghantaran. [+]

Tinjauan Program ** Program ini akan digantung bagi pengambilan September 2015. Sila hubungi Pejabat Registrar`s untuk maklumat lanjut. ** Melangkah hijau adalah cara hidup kita! Juruteknik Kejuruteraan Elektrik - Program Penjanaan Kuasa di Sault College direka untuk menyediakan anda dengan pengetahuan khusus dan kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya dalam penjanaan kuasa atau penghantaran. Sebagai seorang graduan, anda akan merayu kepada syarikat-syarikat perkilangan yang menjana kuasa mereka sendiri dengan penjanaan bersama, diesel, angin atau lain-lain bentuk penukaran tenaga. Program ini menyediakan anda dengan pemahaman yang kukuh tentang asas elektrik dan kemudian bergerak untuk mengajar konsep-konsep tertentu yang berkaitan dengan penjanaan kuasa dan penghantaran. Sesi makmal yang dimasukkan ke dalam semua tahun program ini memberi penekanan dan mengukuhkan konsep teori. Setelah tamat pengajian, anda akan mempunyai paling satu prasyarat yang diperlukan untuk kemasukan terus ke tahun ketiga Sault Kolej Teknologi Kejuruteraan Elektrik - program Proses Automasi. Jika anda seorang warga Kanada atau penduduk tetap dan kini menganggur, anda mungkin layak untuk pembiayaan kerjaya kedua untuk program ini! Di mana Anda akan Bekerja Siswazah dari program ini dua tahun boleh mencari peluang-peluang pekerjaan dalam penjanaan tenaga dan / atau penghantaran, dan akan: Menguji dan mengesahkan operasi peralatan dan proses elektrik peralatan automasi dalam loji kuasa. Bekerja dalam industri yang dikawal selia di mana keselamatan awam adalah paling utama. Melaksanakan penyelenggaraan pencegahan ke atas semua peralatan penjanaan kuasa dan penghantaran. Menyiasat, mengesan dan menyelesaikan masalah atau kegagalan dan mengambil tindakan pembetulan yang diperlukan. Memasang peralatan elektrik dan automasi mengikut lukisan litar disediakan. Bekerja tanpa pengawasan, merancang kerja anda sendiri, dan menyelaras dengan orang lain. Bekerja dalam persekitaran keselamatan yang berfikiran yang mengikut amalan keselamatan yang ditubuhkan dan peraturan-peraturan. Apa yang Anda Perlu Ontario Menengah Diploma Sekolah dengan Gred 12 English (C) ENG4C, Gred 12 Asas untuk College Matematik (C) MAP4C, atau status pelajar yang matang. Apa yang Kami Mengesyorkan Gred 12 Matematik untuk Teknologi College (C) MCT4C. Bayaran dan Kos Calon dikehendaki untuk menyediakan peralatan keselamatan industri termasuk but keselamatan yang diluluskan, getah terlindung (panas) sarung tangan dengan pelindung kulit, perlindungan mata dan mematuhi semua keperluan kesihatan dan keselamatan kolej. [-]

Diploma Dalam Bidang Pentadbiran Pejabat - Dipercepatkan

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Pentadbiran Pejabat - program Eksekutif adalah kursus dipercepatkan pengajian yang akan menyediakan anda dengan peluang untuk membangunkan kemahiran dan alat produktiviti yang diperlukan untuk menjadi bahagian penting dalam kejayaan dalam today`s pejabat yang sangat khusus. Dalam hanya tiga semester berturut-turut diambil, tuan youcan kemahiran dan pengetahuan tradisional yang ditawarkan dalam program semester dua tahun penuh, pendapatan anda diploma Ontario College di hanya 46 minggu. [+]

Pentadbiran Pejabat - program Eksekutif adalah kursus dipercepatkan pengajian yang akan menyediakan anda dengan peluang untuk membangunkan kemahiran dan alat produktiviti yang diperlukan untuk menjadi bahagian penting dalam kejayaan dalam today`s pejabat yang sangat khusus. Dalam hanya tiga semester berturut-turut diambil, tuan youcan kemahiran dan pengetahuan tradisional yang ditawarkan dalam program semester dua tahun penuh, pendapatan anda diploma Ontario College di hanya 46 minggu. Program ini termasuk penempatan kerja untuk mendapatkan anda pengalaman dan sambungan anda perlukan untuk berjaya dalam perniagaan, sambil menyediakan anda dengan latihan yang mendalam dalam semua aplikasi perisian utama termasuk pemprosesan perkataan, hamparan, grafik persembahan, pengurusan pangkalan data, penerbitan atas meja, reka bentuk laman web , Internet, dan perakaunan automatik. Penekanan juga diberikan kepada pembangunan membuat keputusan anda, kemahiran interpersonal, dan pelanggan-perkhidmatan, supaya anda boleh bersedia untuk mengguna peluang-peluang di hadapan anda. Yang paling menarik, dengan melengkapkan program pada satu masa bukan tradisional tahun, anda akan memasuki pasaran kerja pada satu masa apabila kebanyakan yang lain tidak, memberikan anda kelebihan yang unik untuk mencari kerja anda dalam ekonomi yang semakin kompetitif. Di mana Anda akan Bekerja Graduan Pentadbiran Pejabat - program Eksekutif disediakan untuk pelbagai jawatan. Ini termasuk pembantu tadbir, pembantu eksekutif, penyelaras pejabat, pakar maklumat, penyambut tetamu, kerani-jurutaip, setiausaha, dan rekod kerani pengurusan. Graduan eksekutif boleh mencari pekerjaan dalam industri swasta, agensi kerajaan, dan institusi perubatan dan kewangan. Anda juga akan bersedia untuk mengambil melanjutkan pelajaran ke Sault College, Algoma University, atau Lake Superior State University mengetahui bahawa anda mempunyai semua alat yang anda perlukan untuk berjaya. Persatuan Antarabangsa Profesional Tadbir (IAAP) adalah organisasi profesional yang menanti anda selepas tamat pengajian. Apa yang Anda Perlu Diploma Sekolah Menengah Ontario dengan Gred 12 English (C) ENG4C, Gred 11 Asas untuk College Matematik (C) MBF3C, atau status pelajar yang matang. Apa yang Kami Mengesyorkan Kami mengesyorkan agar para pelajar menggunakan papan kekunci dan komputer kemahiran asas, dan juga ejaan dan tatabahasa kemahiran. [-]

Diploma Dalam Pengeluaran Filem Digital

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Jika anda ingin meneroka bidang yang amat menarik, pertimbangkan program diploma 2-tahun ini. Ia sesuai bagi sesiapa sahaja yang berminat dengan filem dan televisyen, sentiasa bermimpi menjadi pembikin filem, suka bercerita, menikmati kerja dengan teknologi canggih atau hanya mahu memeluk kreativiti mereka. Program ini juga merupakan pelengkap yang boleh dipasarkan ke tahap yang sedia ada atau diploma sebagai peluang dalam bidang ini adalah banyak dan pelbagai. [+]

Jika anda ingin meneroka bidang yang amat menarik, pertimbangkan program diploma 2-tahun ini. Ia sesuai bagi sesiapa sahaja yang berminat dengan filem dan televisyen, sentiasa bermimpi menjadi pembikin filem, suka bercerita, menikmati kerja dengan teknologi canggih atau hanya mahu memeluk kreativiti mereka. Program ini juga merupakan pelengkap yang boleh dipasarkan ke tahap yang sedia ada atau diploma sebagai peluang dalam bidang ini adalah banyak dan pelbagai. Filem dan televisyen industri di Kanada dan di peringkat antarabangsa berkembang maju dengan semakin banyak filem utama ditembak di Sault Ste. Kawasan Marie termasuk di kampus Sault College! Dengan hiburan begitu banyak dan media baru, selera makan global untuk kandungan segar dan asli hampir tidak pernah puas. Matlamat kami adalah untuk melatih tukang cerita digital hari ini dan esok yang boleh menghasilkan projek-projek filem. Ini adalah satu bidang dalam seni halus yang menghargai kemahiran kreatif dan teknikal dan adalah berdasarkan kepada kerja berpasukan yang kuat, perasaan perniagaan pintar dan idea-idea yang unik. Mungkin ini adalah apa yang anda cari! Program yang unik akan meliputi proses pembikinan filem keseluruhan dari pembangunan idea dan skrip, melalui pengeluaran ke-penerbitan dan pengedaran. Pelajar akan memberi tumpuan kepada Pengeluar, Mengarahkan, Screenwriting, Sinematografi, Editing dan kerja Sound. Mereka akan menamatkan pengajian dengan portfolio berkualiti tinggi, projek-projek cerita yang dipacu termasuk filem pendek, PSA / iklan dan seorang juruterbang televisyen fakta. Kelas akan meliputi kedua-dua ciri-ciri / Pengeluaran Filem Pendek dan Televisyen Siri Pengeluaran. Selain tradisional, pembikinan filem naratif, tumpuan utama program ini akan menjadi keperluan industri yang semakin meningkat untuk kandungan fakta dan realiti untuk televisyen dan web. Kami juga akan menangani kompleks, bahagian perniagaan industri termasuk rangkaian, pembiayaan, mencari pekerjaan dan festival filem. Pelajar akan belajar melalui akses kepada teknologi canggih dan perisian dan gabungan tangan ke kelas, projek-projek peribadi, ceramah, penceramah jemputan, tayangan, penempatan kerja dan peluang masyarakat / pelanggan. Program ini juga akan mengambil kesempatan daripada semua kawasan Sault, rantau Algoma dan Kolej boleh menawarkan termasuk peluang untuk bekerja dengan teater tempatan / pemangkuan komuniti untuk projek filem pendek naratif, magang pilihan pada penerbitan filem tempatan dan juga hubungan dengan program kolej yang sedia ada seperti sebagai: penerbangan, seni kulinari, rekreasi pengembaraan dan pengalaman alam semula jadi untuk menghasilkan projek perintis fakta. Semua dengan bonus tambahan kampus kami yang terletak di salah satu bahagian yang paling indah di negara kita! Maklumat Penting Lulusan Program Penerbitan Filem Digital di Sault College pasti akan menunjukkan keupayaan untuk: Mewujudkan projek-projek filem digital bebas menggunakan pembangunan, skrip, pra-pengeluaran, pengeluaran dan teknik pasca produksi. Bekerja dalam pasukan pengeluaran filem digital dalam pelbagai kapasiti industri dan peranan-wiki pendek. Jadual dan bajet untuk pelbagai jenis penerbitan filem digital dengan skop yang berbeza. Tangkap kualiti imej bergerak profesional menggunakan kamera / peralatan lampu yang sesuai dan teknik. Membangunkan satu portfolio sekurang-kurangnya 3 filem pendek dan 1 televisyen perintis untuk menunjukkan kemahiran dan kebolehan kreatif dan profesional dalam pembikinan filem digital. Tulis cerita yang dipacu, skrip visual dan sinematik yang muat di dalam format yang betul / profesional screenwriting dan gaya dengan memberi tumpuan kepada dialog yang berkesan, struktur yang kuat dan pembangunan watak. Rekod dan campuran bunyi multi-track dalam format digital menggunakan peralatan standard industri dan perisian. Penyelidikan, padang, menghasilkan, pakej, pasaran dan mengagihkan projek filem digital menggunakan industri dan media baru cawangan. Mengedit video digital ke atas bukan linear, perisian standard industri dan peralatan. Di mana Anda akan Bekerja Graduan boleh bekerja sebagai Filmmakers Bebas, Screenwriters, Pengeluar, Pengurus Pengeluaran, Koordinator Pengeluaran, Pembantu Pengeluaran, Penolong Pengarah, Pengarah, Bunyi Recordists, Bunyi Mixers, Editor, Pembantu Editorial, Operator Kamera dan Pembantu Camera. Mereka juga boleh mendapat pekerjaan di pelbagai syarikat di peranan yang melibatkan pembangunan filem, pengedaran, pengeluaran, selepas pengeluaran, teknikal, festival dan penyiaran dalam pentadbiran, perniagaan, jualan, kewangan dan pengurusan kapasiti. Apa yang Anda Perlu Ontario Menengah Diploma Sekolah atau matang Pelajar Status [-]

Diploma Dalam Perniagaan-perakaunan

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Fokus Perniagaan - Perakaunan program adalah untuk menyediakan anda untuk peranan penting yang berjaya dan operasi dalam permintaan akauntan pengurusan. [+]

Yang dihormati, Terima kasih kerana memilih untuk belajar lebih lanjut mengenai Ontario # 1 College - Sault College! Adakah anda tahu bahawa kita telah dipilih sebagai College # 1 di Ontario dalam kepuasan pelajar untuk 2 tahun berturut-turut? Kami gembira untuk memberikan anda maklumat lanjut mengenai mengapa program dan Kolej kami adalah tempat untuk anda. Anda telah menyatakan minat untuk Perniagaan - Perakaunan pilihan program yang sangat baik! Program ini menyediakan permohonan yang mendalam mengenai konsep perakaunan tradisional dan berkomputer yang sentiasa diminta dalam mana-mana industri atau organisasi. Setelah tamat pengajian dari program 2 tahun ini, anda akan layak untuk memohon permit kerja 3 tahun di Kanada. Sault College terletak di Sault Ste. Marie, Ontario, Kanada, bersama-sama sempadan Amerika Syarikat. Ia adalah sebuah bandar yang menyediakan semua kemudahan yang anda perlukan (membeli-belah, restoran-restoran, filem, rekreasi, sukan dan banyak lagi) bersama-sama dengan akses kepada persekitaran semula jadi yang indah Kanada. Sault Ste. Marie juga ditetapkan sebagai "International Komuniti Selamat" oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia! Ia adalah sangat mudah untuk memohon untuk program ini, anda boleh pergi ke: www.saultcollege.ca/international dan pilih "Cara Memohon" dan klik "permohonan dalam talian". Anda boleh menghantar permohonan anda bersama-sama dengan salinan diimbas transkrip anda di international@saultcollege.ca, dan hanya supaya anda tahu tiada yuran permohonan! Anda boleh mendapatkan maklumat mengenai syarat kemasukan dan yuran antarabangsa dalam risalah yang dilampirkan juga! Terdapat beberapa $ 1000 anugerah pintu masuk antarabangsa. Semua pemohon adalah dianggap secara automatik untuk anugerah jika permohonan itu diterima oleh tarikh akhir: - Memohon oleh 1 Oktober untuk Januari mula - Memohon pada 1 Mei bagi September mula Jika anda masih mempunyai soalan, yang saya pasti anda, sila bertanya! ______________________________ Sault Kolej Antarabangsa international@saultcollege.ca +1 (705) 759-2554, ext. 2705 ​​atau ext. 2405 www.saultcollege.ca/international www.youtube.com/TheSaultCollege [-]

Diploma Dalam Perniagaan - Perakaunan

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Fokus Perniagaan - Perakaunan program adalah untuk menyediakan anda untuk peranan penting yang berjaya dan operasi dalam permintaan akauntan pengurusan. Program Sault College Perakaunan adalah sebahagian daripada sekolah yang mantap Perniagaan dan menyediakan permohonan yang mendalam mengenai konsep perakaunan tradisional dan berkomputer yang sentiasa diminta dalam mana-mana industri atau organisasi. [+]

Tinjauan Program Fokus Perniagaan - Perakaunan program adalah untuk menyediakan anda untuk peranan penting yang berjaya dan operasi dalam permintaan akauntan pengurusan. Program Sault College Perakaunan adalah sebahagian daripada sekolah yang mantap Perniagaan dan menyediakan permohonan yang mendalam mengenai konsep perakaunan tradisional dan berkomputer yang sentiasa diminta dalam mana-mana industri atau organisasi. Fakulti dengan kedua-dua jawatan perakaunan dan tahun pengalaman dalam bidang perakaunan yang dihormati, menyampaikan ceramah yang menarik yang telah dinilai oleh pelajar dan graduan program ini, berkongsi pengetahuan yang anda perlukan untuk belajar dengan cara yang masuk akal untuk anda. Program ini sentiasa berubah untuk menjadi responsif dengan keperluan industri dan untuk memenuhi permintaan daripada pelajar-pelajar yang mencari peluang kerjaya dan kemajuan dalam persekitaran perniagaan yang, di samping mematuhi Kementerian dianggap baik Latihan, Kolej dan Universiti piawaian Perakaunan. Jika anda lulus dari 2 tahun perniagaan kami - program diploma perakaunan, anda boleh mendapatkan untuk meneruskan kajian lanjut di Universiti tempatan termasuk Universiti Algoma dan Tasik Superior State University (Sault Ste. Marie, Michigan). Jika anda seorang warga Kanada atau penduduk tetap dan kini menganggur, anda mungkin layak untuk pembiayaan kerjaya kedua untuk program ini! Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan anda dan bagaimana untuk memulakan, hubungi kami di studentrecruitment@saultcollege.ca. Program pengajian Semester 1 ACC107 - 4 Applied Accounting BUS100 - 4 Pengenalan kepada Perniagaan BUS140 - 3 Aplikasi Perniagaan Komputer CMM115 - 3 Communications Saya MKT101 - 3 Pengenalan kepada Pemasaran MTH114 - 4 Matematik Kewangan GEN100 - 3 Global Kewarganegaraan Semester 2 ACC108 - 6 Prinsip Perakaunan Saya ACC116 - 4 Aplikasi Perakaunan Berkomputer Undang-undang 3 Perniagaan - BUS127 Komunikasi 3 Perniagaan - CMM215 ECN203 - 3 Mikroekonomi BUS103 - 4 Kelakuan Organisasi GAS103 - 3 Apa di Dunia yang sedang berlaku? Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GAS109 - 3 Muzik dan Kebudayaan Pop Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GAS116 - 3 Two Cents Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GEN110 - 3 Pelajar Terpilih Pendidikan Umum Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * HDG122 - 3 Personal dan Kejayaan Akademik Strategi Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * SSC102 - 3 Pengenalan kepada Orang Asli Kanada Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * Nota: * Pelajar perlu memilih salah satu daripada Pelajar Terpilih Kursus Pendidikan Umum yang dikenal pasti Semester 3 Pengurusan 4 Spreadsheet - ACC220 ACC221 - 5 Prinsip Perakaunan II ACC222 - 5 Managerial Accounting Saya BUS216 - 3 Kecil Keusahawanan Perniagaan ECN104 - 3 Makroekonomi Semester 4 ACC231 - 4 Percukaian ACC232 - 5 Prinsip Perakaunan III ACC233 - 4 Managerial Accounting II ACC234 - 2 Perakaunan Simulasi BUS250 - 3 Etika Perniagaan Di mana Anda akan Bekerja Siswazah dari program Accounting akan dilengkapi untuk peranan dalam perakaunan pengurusan operasi. Graduan akan berada dalam kedudukan untuk peringkat yang lebih dalam Perakaunan dan Perniagaan alam sekitar. Kami mempunyai perjanjian bekerjasama dengan beberapa perniagaan dan perakaunan organisasi profesional yang membolehkan pelajar memindahkan diploma mereka ke arah kredit dalam pensijilan Professonal. Satu lagi peluang adalah untuk terus akademik mereka melalui universiti untuk mendapat ijazah dalam bidang perniagaan. Ini akan membolehkan mereka untuk mengejar jawatan perakaunan profesional. Graduan yang bekerja dalam: • loteri dan Permainan Corporation • Perakaunan Chartered syarikat • Kanada Hasil Custom Agensi • Perbankan • Agensi Kerajaan • Perniagaan Kecil dan Sederhana Apa yang Anda Perlu Diploma Sekolah Menengah Ontario dengan Gred 12 English (C) ENG4C dan Gred 11 Asas untuk College Matematik (C) MBF3C atau status pelajar yang matang. Laluan Pendidikan Graduan Perniagaan, Pengurusan Perniagaan atau Perniagaan - Program Perakaunan dapat mencari rezeki untuk meneruskan kajian lanjut di universiti-universiti tempatan termasuk Universiti Algoma dan Tasik Superior State University (Sault Ste. Marie, Michigan) untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam bidang perniagaan atau perakaunan. Sila hubungi University Algoma atau Lake Superior State University untuk maklumat lanjut mengenai pemindahan dan pintu masuk keperluan bagi setiap institusi lepasan menengah. Peluang untuk melanjutkan pengajian di institusi lain lepasan menengah Kanada, sila hubungi Kolej atau Universiti pilihan anda. [-]

Diploma Dalam Pesawat Juruteknik Pembaikan Struktur

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Dengan kerjasama Fanshawe College, program ini ditawarkan di Lapangan Terbang Antarabangsa London di London, ON. [+]

Tinjauan Program Dengan kerjasama Fanshawe College, program ini ditawarkan di Lapangan Terbang Antarabangsa London di London, ON. Ini adalah memenangi anugerah Pengangkutan Kanada program yang diiktiraf (10 bulan) #TC - 2007-09-4093. Dihantar di London, Ontario, yang Pesawat program pembaikan struktur adalah di hadapan dalam penyelenggaraan pesawat. Sebagai seorang pelajar, anda akan mendapat kepakaran, pengetahuan dan pemahaman kedua-dua pesawat struktur pembaikan dan pembuatan teknik yang akan membantu anda berjaya dalam bidang ini melalui banyak latihan amali. Pengalaman praktikal akan mendapat dengan melengkapkan 45 hingga 60 projek yang menarik yang meliputi segala-galanya dari fiuslaj pesawat dan permukaan kawalan untuk sayap, panel komposit, plastik dan prosedur pengedap. Maklumat Penting Seorang graduan dari Sault College Pesawat Pembaikan Struktur Program Juruteknik pasti akan menunjukkan keupayaan untuk: Selamat menggunakan alat-alat, peralatan dan mengenal pasti bahan yang diperlukan untuk menjalankan pelbagai pembaikan kepingan logam. Menunjukkan pengetahuan kerja prinsip-prinsip reka bentuk pesawat dengan menggunakan teori dan amalan kedai. Kenal pasti dan bahagian-bahagian rangka kerangka pesawat udara dengan menggunakan Maintenance and Parts Manual untuk menyempurnakan pembaikan perlu. Baca dan ikut pelan tindakan, lukisan kedai dan manual manufacturer`s perlu dalam semua kemudahan pembuatan dan baik pulih. Mengatur kerja dengan selamat, ekonomi dan berkesan. Menjalankan apa-apa pembaikan mengikut spesifikasi, prosedur kerja dinyatakan dan keperluan Jabatan Peraturan-Peraturan Pengangkutan. Rujuk kepada manual pesawat tertentu seperti Pesawat Pocket Manual dan perkakasan Manual untuk menentukan prosedur dan bahagian-bahagian yang selamat dan boleh diterima. Menunjukkan rasa tanggungjawab dan penghayatan kos yang tinggi bagi peralatan dan bahan yang digunakan untuk melatih bahagian praktikal program ini. Guna formula berat badan dan keseimbangan. Mengenali alat tangan asas dan menunjukkan cara penggunaannya untuk penyelenggaraan tertentu pada kereta berhias, struktur fiuslaj dan sistem kawalan. Dengan menggunakan panduan cepat mencari dan menentukan lokasi stesen pembinaan fiuslaj dan struktur sayap. Gunakan peralatan khusus seperti reamers, kepala paip dan mati untuk melengkapkan pembaikan terperinci seperti manufacturer`s spesifikasi. Memalsukan bahagian kepingan logam dengan penggunaan peralatan dan manual kedai. Memohon peraturan Jabatan Pengangkutan kertas kerja dan kebenaran lesen untuk melepaskan pesawat kembali ke perkhidmatan. Memalsukan apungan dan badan kapal pembaikan menggunakan peralatan khusus untuk pembaikan apung. Menunjukkan kejujuran dan integriti untuk dipadankan dengan keperluan industri pesawat. rujukan Sault College, Pesawat Structural Repair ProgramOutcomes Juruteknik (MTCU 46600), September 1993. Program pengajian Semester 1 Pengurusan 2 Shop - ASR100 Reading 2 Blueprint - ASR101 ASR102 - 3 Mekanik Penerbangan ASR103 - 4 Struktur Pesawat ASR105 - 2 Pengiraan Perdagangan ASR113 - 3 Alat General Tangan ASR115 - 1 Pengenalan kepada Composites ASR124 - 14 Repairs General Saya Semester 2 ASR107 - 2 Sistem Pesawat ASR109 - 2 Plastics and Sealants Ujian 2 Tanpa Musnah - ASR110 ASR111 - 2 Metalurgi dan Heat Merawat Proses ASR112 - 2 Peraturan Penerbangan Kanada (CAR ini) ASR126 - 8 Advanced Composites ASR128 - 12 Repairs Negara II Di mana Anda akan Bekerja Sebagai graduan Pesawat program pembaikan struktur di Sault College, anda `akan berada dalam permintaan yang tinggi dalam industri yang semakin berkembang. Sejak kelas tamat pengajian pertama program ini pada tahun 1992, pertumbuhan industri, kurikulum dan latihan proses semuanya telah dibangunkan untuk menampung keperluan kedua-dua pembuatan pesawat dan sektor pembaikan. Permintaan tertinggi untuk Pesawat graduan Pembaikan Struktur sedang dalam pembaikan, baik pulih dan pengubahsuaian pesawat komersial di Kanada, di mana anda akan belajar untuk menghabiskan program kami. Anda kemudiannya boleh berusaha untuk mencari kerjaya baru yang menarik dalam bidang pengajian anda dengan bekerja dengan tenaga pengajar program anda andcontacting majikan yang berpotensi dalam negara dan di seluruh Kanada. Apa yang Anda Perlu Diploma Sekolah Menengah Ontario dengan Gred 12 English (C) ENG4C atau status pelajar yang matang. Sijil Kurikulum program telah disahkan oleh Pengangkutan Kanada sebagai memenuhi CAR`s 566 standard. Pengangkutan Canada`s pensijilan (TC # 2007-09-4093) mengiktiraf graduan sepuluh bulan terhadap seorang Jurutera Penyelenggaraan Pesawat Lesen (`Kedudukan s`). An s` lesen AME `diberi nilai boleh diperolehi berikutan tempoh perantisan dan berjaya menamatkan Pengangkutan Canada`s Keperluan Pengawalseliaan peperiksaan. Anugerah! Program ini merupakan Pemenang Anugerah Negara! Pada bulan Oktober 2003, Sault College`s Pesawat program pembaikan struktur dinamakan penerima daripada Yves Landry Foundation Program berprestij Inovatif Teknologi Pembuatan (Kolej Level) Anugerah Akademik. Ia termasuk $ 5,000 komponen kewangan yang telah digunakan untuk membeli peralatan pengajaran baru bagi program ini. Ditubuhkan pada tahun 1998, Yves Landry Yayasan adalah berdasarkan visi, prinsip, dan harapan Yves Landry lewat, Pengerusi, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Chrysler Canada Ltd. 1990-1998. Yayasan memberi tumpuan kepada `menjalin satu perkongsian pencerahan antara industri dan pendidikan, latihan kolam bertaraf dunia pekerja pembuatan mahir, juruteknik, ahli teknologi dan jurutera, dan mendapatkan kelebihan teknologi dalam world.` pesat berubah [-]

Diploma Dalam Rekreasi Pengembaraan Dan Taman-taman Juruteknik - Co-op

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Mencari kerjaya yang mencabar dan menyeronokkan di luar rumah? Berminat untuk belajar pelbagai kemahiran berasaskan padang gurun-rekreasi dan? Ini adalah program untuk anda. [+]

Tinjauan Program Ini adalah Program Pendidikan Koperasi. September dan Januari Pengambilan disediakan untuk program ini. Mencari yang menyeronokkan dan kerjaya yang mencabar di luar rumah? Berminat untuk belajar pelbagai kemahiran berdasarkan padang gurun-rekreasi dan? Ini adalah program untuk anda. Ini, padang gurun lasak semulajadi Algoma Highlands dan Lake Superior rantau menjadikan kawasan Sault lokasi yang ideal untuk mengkaji taman dan rekreasi Adventure. Kawasan ini mengandungi beberapa taman wilayah dan kemudahan Taman Canada, kawasan pemuliharaan, taman perbandaran, dan kemudahan rekreasi luar. Termasuk dalam senarai ini adalah beberapa taman Michigan State dan taman-taman dan hutan Kebangsaan Amerika Syarikat, semua dalam perjalanan yang singkat dari Sault College. Unik di Kanada, dua tahun Adventure Rekreasi dan Taman Juruteknik program kami menawarkan anda satu latar belakang yang luas dalam pengurusan sumber asli, dengan arahan yang ada di tiga kawasan utama tumpuan: Taman, Adventure Rekreasi dan Pelancongan & Ekopelancongan. Kursus khusus di bidang taman ialah Taman Operasi, Park Tafsiran dan Taman Perlindungan. Latihan rekreasi Adventure membentuk komponen utama kedua program kami dan termasuk kursus khusus di Rekreasi Perancangan, Adventure Rekreasi, dan Camp Field Tahun Kedua perjalanan & ekopelancongan latihan kami membentuk komponen utama terakhir program kami, dan termasuk kursus khusus di Ekopelancongan, dan Pengembaraan Expeditions. Lawatan lapangan dan hands-on pengalaman membentuk satu bahagian penting dalam program ini. Pelajar akan melawat beberapa sistem taman dan kemudahan rekreasi luar di rantau Lake Superior. Pengetahuan tentang alam semula jadi akan ditekankan melalui memperolehi kemahiran pengenalan bidang dalam beberapa kursus yang berbeza seperti pokok dan tumbuhan, Loji Kepelbagaian, Kepelbagaian haiwan, dan Wilayah Geologi. Semasa kem jatuh, pelajar akan didedahkan kepada beberapa bidang kemahiran dalam bidang rekreasi luar, seperti berkanu, berkayak, mendaki gunung, dan perkhemahan hutan belantara. Sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk menyediakan praktikal, hands-on latihan dan kemahiran yang diperlukan untuk mendapatkan pekerjaan jangka panjang, program kami menawarkan peluang yang berharga untuk memperoleh pensijilan majikan diiktiraf di mana sesuai. Ramai daripada pensijilan ini provincially atau yang diiktiraf. Beberapa taman yang berkaitan dengan latihan khusus yang mungkin di luar kelas termasuk Chainsaw Operator Keselamatan dan Warisan Interpreter pensijilan. Latihan rekreasi yang berkaitan khusus luar juga boleh ditawarkan dan mungkin termasuk pensijilan dalam survival hutan belantara, berkayak, berkanu, ski Nordic dan alpine, snowboarding, rock dan ais mendaki, dan menyelam skuba. Semua pensijilan adalah tertakluk kepada syarat-syarat tertentu dan di mana yuran tambahan dikenakan. Beberapa kursus pensijilan disusun melalui Sekolah Pendidikan Berterusan dengan bayaran tambahan kepada pelajar. Kebanyakan pensijilan ini provincially atau yang diiktiraf. Pelajar boleh mempunyai peluang untuk terlibat dalam projek-projek penyelidikan gunaan. Sila lihat `seksyen Penyelidikan Gunaan Centre` untuk maklumat lanjut berkaitan dengan Sault Kolej Pusat Penyelidikan Gunaan. Maklumat Penting Lulusan Adventure Rekreasi dan Juruteknik Taman program Sault kolej pasti akan menunjukkan keupayaan untuk: Menunjukkan kemahiran komunikasi yang jelas, padat dan industri yang sesuai bertulis, lisan dan visual. Mengenal pasti, membincang, menyusun dan menilai sama Flora & Fauna spesies didapati di ON, termasuk ciri-ciri biologi dan fisiologi. Huraikan bagaimana enam sistem taman di Ontario diuruskan dan dikendalikan. Mengenal pasti dan menilai keperluan untuk membawa dan mengambil bahagian dalam ekspedisi atau latihan lapangan dengan menggunakan pelbagai Recreationactivities Adventure. Memulakan dan menguruskan kerjaya dalam Adventure Rekreasi dan Taman lapangan. Menunjukkan kefahaman yang jelas terhadap kepentingan Adventure Rekreasi dan Taman Industri termasuk perundangan yang berkaitan, trend dan isu-isu. Jelaskan kaedah saintifik dan bagaimana ia membentuk pemahaman kita tentang ekologi alam semula jadi. Menunjukkan pemahaman pembangunan mampan dan mengaplikasi asas-asas dalam persekitaran semula jadi. Selamat mengendali dan menyenggara peralatan yang digunakan dalam Adventure Rekreasi dan Taman operasi. Menilai dan menggunakan teknologi terkini dan konsep matematik yang digunakan untuk mengumpul, mengurus dan menganalisis data. Menganalisis, menilai dan menggunakan pertimbangan keselamatan subjektif dan objektif untuk Adventure Rekreasi dan Taman aktiviti. Program pengajian Semester 1 CMM115 - 3 Communications Saya NET100 - 3 Ikan dan Pengajian Wildlife Saya NRT101 - 3 Pokok dan Pokok renek Saya NRT111 - 4 Operasi Park NRT123 - 3 Navigation luar NRT130 - 3 Adventure Rekreasi Saya NRT131 - 2 Fall Field Camp - Tahun Pertama NRT141 - 3 Sains dan Alam Semula Jadi Semester 2 CWF100 - 3 Co-op Penempatan Kerja Saya Sila Nota: CWF100-3 adalah wajib dan mengambil tempat pada musim panas. MTH125 - 3 Matematik Perniagaan NET105 - 3 Ikan dan Pengajian Wildlife II NET107 - 3 Outdoor Equipment Sijil NRT109 - 3 Ekologi NRT116 - 2 Pengurusan Sumber Alam Kerjaya NRT133 - 3 Pokok dan Pokok renek II NRT134 - 3 Adventure Rekreasi II NRT145 - 3 Hortikultur Groundskeeper Semester 3 NRT212 - 3 Tafsiran Park NRT230 - 3 Aplikasi Komputer dalam Adventure Rekreasi NRT232 - 2 Fall Camp - Taman dan Rekreasi Adventure - Tahun Kedua NRT234 - 3 Adventure Rekreasi dan Kepimpinan Parks NRT238 - 3 Geologi Fizikal NRT256 - 3 Klasifikasi Ekosistem NRT260 - 4 Trail Pembinaan dan Facility Maintenance GEN100 - 3 Global Kewarganegaraan Semester 4 NRT211 - 3 Nilai Park Melindungi NRT225 - 4 Wilderness Kemahiran Hidup NRT231 - 3 Perancangan Acara Rekreasi NRT233 - 3 Adventure Ekopelancongan NRT240 - 2 Natural Resources Law NRT242 - 2 Pengurusan Persekitaran Perniagaan Natural NRT235 - 2 Pengurusan Sumber Lestari GAS103 - 3 Apa di Dunia yang sedang berlaku? Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GAS109 - 3 Muzik dan Kebudayaan Pop Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GAS116 - 3 Two Cents Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GEN110 - 3 Pelajar Terpilih Pendidikan Umum Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * HDG122 - 3 Personal dan Kejayaan Akademik Strategi Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * SSC102 - 3 Pengenalan kepada Orang Asli Kanada Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * Nota: * Pelajar perlu memilih salah satu daripada Pelajar Terpilih Kursus Pendidikan Umum yang dikenal pasti Di mana Anda akan Bekerja Siswazah dari program ini dilatih untuk bekerja di sektor awam dan swasta, termasuk Taman Kanada, Kementerian Ontario Sumber Asli dan Perhutanan, pihak berkuasa pemuliharaan, taman perbandaran jabatan, dan pemilik taman peribadi. Contoh pekerjaan yang terdapat di dalam agensi-agensi letak merangkumi Taman Warden, Taman Juru, Juruteknik Sumber dan Taman Penguasa. Dalam bidang Adventure Rekreasi peluang termasuk peluang pekerjaan dengan perjalanan pengembaraan dan eko-pelancongan syarikat, sama ada sebagai panduan atau perniagaan pemilik. Graduan boleh menjadi tenaga pengajar di pusat-pusat rekreasi luar dan Kanak-kanak `kem, mengajar pelbagai kemahiran seperti berkanu dan berkayak. Peluang sebagai pengajar snowboard / ski di musim sejuk atau padang gurun Outfitters dan / atau peruncit mungkin juga terdapat. Apa yang Anda Perlu Diploma Sekolah Menengah Ontario dengan Gred 12 English (C) ENG4C atau status pelajar yang matang. [-]

Diploma Dalam Seni Am Dan Sains - Kajian Liberal

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Jika anda sedang mencari untuk meneroka pelbagai bidang mata pelajaran seperti komunikasi, sains sosial, kemanusiaan, seni atau sains dan matematik di peringkat lepasan menengah, dan mengetahui apa yang ia adalah bahawa kepentingan, anda yang paling, program ini selama dua tahun adalah untuk anda. Pengajian Liberal boleh menyediakan asas yang kukuh bagi mereka yang mencari persediaan untuk pendidikan universiti atau kerjaya yang memerlukan meluas dan fleksibel, kemahiran yang boleh dipindahkan, yang memenuhi keperluan ramai majikan. Pengajian Liberal boleh diambil penuh atau separuh masa membolehkan anda fleksibiliti dalam kajian anda. [+]

Nota Penting: Berkesan September 2015, program ini akan mempunyai nama baru dan nombor. Sila rujuk Program # 1115- Arts Am dan Sains - Universiti Penyediaan di laman web kami untuk maklumat lanjut. Jika anda sedang mencari untuk meneroka pelbagai bidang mata pelajaran seperti komunikasi, sains sosial, kemanusiaan, seni atau sains dan matematik di peringkat lepasan menengah, dan mengetahui apa yang ia adalah bahawa kepentingan, anda yang paling, program ini selama dua tahun adalah untuk anda. Pengajian Liberal boleh menyediakan asas yang kukuh bagi mereka yang mencari persediaan untuk pendidikan universiti atau kerjaya yang memerlukan meluas dan fleksibel, kemahiran yang boleh dipindahkan, yang memenuhi keperluan ramai majikan. Pengajian Liberal boleh diambil penuh atau separuh masa membolehkan anda fleksibiliti dalam kajian anda. Kemungkinan Ijazah: Perjanjian artikulasi antara program Pengajian Liberal dan universiti wujud. Pautan pemindahan wujud Pengajian Liberal graduan beralih untuk menamatkan pengajian ijazah di Universiti Algoma di Sault Ste. Marie, Ontario. Bergantung kepada pilihan darjah, pelajar dengan GPA yang tinggi wujud dalam dua tahun Pengajian Liberal diploma boleh mendapat sehingga 1.5 tahun kredit di Algoma University. Lulusan Pengajian Liberal akan mana-mana program ijazah di Universiti Negeri Lake Superior akan dinilai sebagai memenuhi semua keperluan pendidikan umum dan telah transkrip mereka dicap seperti itu. Pendidikan Guru Link: Terdapat hubungan langsung antara program Pengajian Liberal dan (LSSU) Program Lake Superior State University Pendidikan Guru di Sault Ste. Marie, Michigan. Dua tahun dalam Pengajian Liberal akan diikuti oleh kira-kira tiga tahun (bergantung kepada pilihan jurusan dan kanak-kanak) di LSSU. Anda akan menamatkan pengajian dengan diploma Sault College, ijazah LSSU, dan Sijil Michigan Guru. Siswazah dari program LSSU Pendidikan Guru yang ingin mengajar di Ontario adalah tertakluk kepada proses kelulusan yang ditetapkan oleh Ontario Kolej Guru. Untuk maklumat lanjut mengenai proses kelulusan ini, sila melawat Ontario Kolej laman web Guru atau hubungi Ontario Kolej Guru. Kredit Pemindahan: Jika anda telah berjaya menamatkan kursus dalam satu lagi program Sault College lepasan menengah, atau jika anda telah menamatkan pengajian lepasan menengah di institusi lain, anda mungkin mempunyai kredit kursus semula dan digunakan ke arah diploma Pengajian Liberal, di mana sesuai. Maklumat Penting Seorang graduan dari Sault Kolej General Sastera dan Sains -Liberal Program Pengajian pasti akan menunjukkan keupayaan untuk: membangunkan, melalui pengetahuan umum mendapat dalam pelbagai mata pelajaran, wawasan ke dalam kedua-dua diri dan masyarakat. membangunkan fleksibiliti dan kejelasan pemikiran dan pendapat dalam usaha untuk membangunkan kecekapan komunikasi ke tahap yang diperlukan oleh perniagaan dan industri. memahami dan menggunakan proses pemikiran kritis dan teknik penyelesaian masalah. memeriksa dan menilai pelbagai aspek masyarakat kita berubah untuk membantu membangunkan rasa tanggungjawab peribadi dan sosial sebagai warganegara dalam masyarakat. menggunakan vokasional asas, kemahiran diambil daripada bidang Kemanusiaan, Sosial dan Tingkah Laku Sains Pengajian Vokasional (Perniagaan, Teknologi). Di mana Anda akan Bekerja Trend semasa menunjukkan bahawa rata-rata orang akan menukar kerjaya beberapa kali sepanjang hayat. Pengajian Liberal, anda akan belajar banyak kemahiran yang boleh dipindahkan ke tempat kerja. Majikan mencari orang yang mempunyai komunikasi yang baik, pemikiran, dan kemahiran interpersonal yang boleh mengambil perniagaan yang lebih khusus atau kemahiran teknikal melalui latihan sambil kerja. Pilihan ini juga merupakan program yang sesuai untuk anda jika anda mahu bersedia untuk melanjutkan pelajaran di peringkat universiti. Sesetengah kolej ijazah pemberian dan universiti menerima kredit pemindahan dari Kolej Sault, General Sastera dan Sains - Pilihan Pengajian Liberal Diploma. Lihat Paths Pendidikan untuk maklumat mengenai perjanjian artikulasi yang ada. Apa yang Anda Perlu Ontario Menengah Diploma Sekolah dengan Gred 12 English (C) ENG4C, atau status pelajar yang matang. [-]

Diploma Dalam Seni Am Dan Sains - Satu Tahun

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Anda `akan belajar pelbagai luas-a hubungan penting dan dicari-kemahiran dalam komunikasi, pemikiran, dan interpersonal. [+]

Anda `akan belajar pelbagai luas-a hubungan penting dan dicari-kemahiran dalam komunikasi, pemikiran, dan interpersonal. September dan Januari Pengambilan disediakan untuk program ini. Sila hubungi Pejabat Registrar`s untuk maklumat lanjut. Pilihan ini membolehkan anda untuk meneroka beberapa kepentingan kursus. Pilihan elektif dikemaskini dan disemak semula setiap semester. Dengan bantuan General Sastera dan Sains kakitangan dan fakulti, anda akan memilih elektif untuk mewujudkan jadual individu. Selepas berjaya Seni Am dan Sains - Program Satu Tahun, anda boleh terus pada tahun kedua Pengajian Liberal atau memohon untuk satu lagi program Sault College. Beberapa kredit yang diperoleh dalam program sijil akan dikira tamat program-program Diploma Ontario College ditawarkan di Sault College. Sebaik sahaja anda telah berjaya menamatkan dua semester pengajian sepenuh masa (minimum 36 kredit) anda akan dianugerahkan Arts Am dan Sains - Satu Tahun Ontario Sijil Kolej. Maklumat Penting Seorang graduan daripada Program Tahun Sault Kolej Seni dan Sains Am Satu pasti akan menunjukkan keupayaan untuk: Membangun, melalui pengetahuan umum mendapat dalam pelbagai mata pelajaran, wawasan ke dalam kedua-dua diri dan masyarakat. Membangunkan fleksibiliti dan kejelasan pemikiran dan pendapat dalam usaha untuk membangunkan kecekapan komunikasi ke tahap yang diperlukan oleh perniagaan dan industri. Memahami dan menggunakan proses pemikiran kritis dan teknik penyelesaian masalah. Memeriksa dan menilai pelbagai aspek masyarakat kita berubah untuk membantu membangunkan rasa tanggungjawab peribadi dan sosial sebagai warganegara dalam masyarakat. Menggunakan vokasional asas, kemahiran diambil daripada bidang Kemanusiaan, Sosial dan Tingkah Laku Sains Pengajian Vokasional (Perniagaan, Teknologi). Apa yang Anda Perlu Diploma Sekolah Menengah Ontario dengan Gred 12 English (C) ENG4C, atau status pelajar yang matang. [-]

Diploma Dalam Seni Permainan Video

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Struktur program 2 tahun menyediakan jadual yang seimbang sangat menekankan ciptaan seni dan pengeluaran. Semester awal memberi perhatian khas kepada seni tradisional, bagi mengiktiraf kemahiran seni tradisional sebagai asas kemahiran seni digital. Setiap semester mempunyai sekurang-kurangnya satu kelas pengeluaran seni di luar, yang meliputi kawasan-kawasan lain penting untuk perkembangan artis permainan. Oleh semester akhir, gaya studio pengeluaran seni digital adalah amat ditekankan dalam persediaan untuk pelajar yang memasuki tenaga kerja. Pelajar boleh mempunyai peluang untuk terlibat dalam projek-projek penyelidikan gunaan. Sila lihat `seksyen Penyelidikan Gunaan Centre` untuk maklumat lanjut berkaitan dengan Sault Kolej Pusat Penyelidikan Gunaan. [+]

Struktur program 2 tahun menyediakan jadual yang seimbang sangat menekankan ciptaan seni dan pengeluaran. Semester awal memberi perhatian khas kepada seni tradisional, bagi mengiktiraf kemahiran seni tradisional sebagai asas kemahiran seni digital. Setiap semester mempunyai sekurang-kurangnya satu kelas pengeluaran seni di luar, yang meliputi kawasan-kawasan lain penting untuk perkembangan artis permainan. Oleh semester akhir, gaya studio pengeluaran seni digital adalah amat ditekankan dalam persediaan untuk pelajar yang memasuki tenaga kerja. Pelajar boleh mempunyai peluang untuk terlibat dalam projek-projek penyelidikan gunaan. Sila lihat `seksyen Penyelidikan Gunaan Centre` untuk maklumat lanjut berkaitan dengan Sault Kolej Pusat Penyelidikan Gunaan. Di mana Anda akan Bekerja Graduan telah pasti menunjukkan keupayaan untuk: Reka bentuk, model dan aset 3D tekstur meyakinkan termasuk watak-watak, objek, persekitaran dan kesan visual. Analisa secara kritikal permainan berkaitan untuk permainan struktur cerita, mekanik, pacing dan arah seni. Buat aset untuk permainan dengan menggunakan pelbagai aplikasi perisian (seperti Photoshop, studio 3D Max, dan Flash). Menghasilkan kerja dalam pengeluaran dan masa kekangan seperti yang dinyatakan dalam nota taklimat projek di samping memastikan kebertanggungjawaban semua ahli pasukan. Menggunakan amalan perniagaan yang berkesan dan kemahiran pengurusan masa yang sesuai dengan kedudukan / beliau dalam industri seni permainan. Ikut arahan dan batasan yang ditetapkan oleh pengarah seni projek. Buat aset yang memaksimumkan potensi platform di pelbagai platform pembangunan perisian. Berkomunikasi (visual, secara lisan dan bertulis) dengan artis-artis lain, majikan yang berpotensi, pengarah seni dan pelanggan bagi maksud penciptaan seni permainan. Bekerja dengan berkesan sebagai artis permainan untuk memenuhi objektif dalam persekitaran satu pasukan. Design dan mewujudkan aset permainan 2D visual yang sesuai termasuk seni konsep, papan cerita, dan aset digital. Menggunakan kegunaan wajar media tradisional dan digital dalam konteks seni permainan. Apa yang Anda Perlu Ontario Menengah Diploma Sekolah dengan Gred 12 English College (C) ENG4C, atau status pelajar yang matang. [-]

Diploma in Computer Programmer

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

The emphasis in the Computer Programmer diploma program is to give students the necessary computer programming skills to design, develop and implement computer systems. [+]

Diploma in Computer Programmer 2 Years - 4 Semesters Ontario College Diploma Program Overview The emphasis in the Computer Programmer diploma program is to give students the necessary computer programming skills to design, develop and implement computer systems. Sault College strives to keep its hardware and software environments as close as possible to industry standards and that is reflected in the lab environment where a mix of platforms exists to support curriculum objectives. Students will develop their skills using a variety of programming languages in current use including C++, Python, Visual Basic .NET, Java and scripting languages, such as JavaScript, and apply those skills to the writing of standalone and web-based DBMS applications. Other courses relate to the design and implementation of databases, client server systems, mobile applications, systems analysis and design, and web-based systems. The program prides itself on highly motivated and qualified professors. The Computer Programming graduate may have the option of continuing into the Computer Programmer/Analyst program (2091). Upon completion, the Computer Programmer graduate will be poised for a position in this fast paced and rapidly growing field. If you are a Canadian citizen or permanent resident and currently unemployed, you may qualify for second career funding for this program! Highlights A graduate of the Computer Programmer Program at Sault College will reliably demonstrate the ability to: use documented solutions to troubleshoot problems associated with software installation and customization. develop, test, document, deploy, and maintain secure program code based on specifications. perform routine maintenance on a database. apply knowledge of networking concepts to develop, deploy, and maintain program code. gather and document required information and assist in an analysis of a business. use relevant methodologies, policies, and standards to develop secure program code. maintain effective working relationships with clients. conform to workplace expectations found in information technology (IT) environments. contribute to the successful completion of the project applying the project management principles in use. Reference Ministry of Training, Colleges and Universities Computer Programmer Program Standards (MTCU 50503), February 2006. Where You'll Work A strong demand for programmer/analyst graduates exists in a number of different businesses and industries both locally and nationally. Graduates may seek employment in a wide range of positions such as: software development,systems analysis and design, user interface design and human factors, web and database design and programming, project management, system and database administration, end user support, management of technology. Potential for career advancement and portability of skills is high. What You'll Need Ontario Secondary School diploma with Grade 12 English (C) ENG4C, Grade 12 Foundations for College Math (C) MAP4C, or mature student status. [-]

Diploma in Culinary Management

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

This is a co-operative education program. Students are required to complete at least one co-op work placement (CWR100) in order to graduate. [+]

Diploma in Culinary Management 2 Years - 4 Semesters Ontario College Diploma Program Overview We Offer: Individual work stations for each student means no waiting to take turns. This is a co-operative education program. Students are required to complete at least one co-op work placement (CWR100) in order to graduate. This program prepares the Culinary Skills - Chef Training certificate holder with advanced courses. It continues from the one-year program with the unique option of registering as an apprentice with our sponsoring advisory committee. Registration as an apprentice necessitates the completion of a paid work-term. After completion of the requisite in-industry training and experience, graduates from this program should be prepared to write, if they wish, the Provincial Certificate of Qualification Trade examination for the trade of Cook. This is a Co-operative education program. Highlights Having achieved all of the learning outcomes of the Chef Training program, a graduate of the Culinary Management Program at Sault College will reliably demonstrate the ability to: provide accomplished culinary planning, preparation, and presentation for a variety of food-service environments. contribute to marketing effectiveness to promote the successful operation of a hospitality operation. contribute to the management of a variety of food and beverage operations by the effective use of hospitality management skills. ensure ongoing personal growth in the areas of self-management, interpersonal skills, professional ability, and industry awareness. Reference Ministry of Training, Colleges and Universities Chef Training Program Standards (MTCU 43107 and MTCU 53107), August 1997. Where You'll Work Graduates of the Culinary Management program may find employment in resorts, hotels, restaurants, health care facilities, cruise lines, catering services, private clubs and industrial kitchens in advanced positions depending upon their work experience and completion of the apprenticeship training. What You'll Need Ontario Secondary School Diploma with Grade 12 English (C) ENG4C and Grade 11 Foundations for College Math (C) MBF3C, or mature student status. Dress Code For Gallery Service: Complete set of clean whites, including apron and necktie Clean, appropriate footwear (non-slip) Requirements in Labs: Four complete sets of uniform Clean uniform daily (coat, black or checkered pants, necktie, and aprons to be purchased) Chef`s hat, necktie, hairnet, sidetowels (12) to be purchased Safe, non-slip, closed-toe shoes For a complete list of required supplies, etc., see the Books and Supplies list available online. In order to abide by the Provincial Health Regulations, all male and female students must have their hair controlled above the collar and hairnet must be used while in the food preparation areas. Students must be clean-shaven. Beards and/or moustaches may be permitted if they are trimmed and neatly maintained at the criteria of the Hospitality Department and health regulations regarding hair control. Clinical and Field Placements Students are required to participate in the Annual Gourmet Dinner and other special functions put on by the College and local industry. [-]

Diploma in Mechanical Engineering Technician - Manufacturing

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

The program is designed to provide you with the knowledge and skills required to pursue a rewarding career as a Mechanical Technician in the steel, mining, and wind-energy industry. [+]

Diploma in Mechanical Engineering Technician - Manufacturing 2 Years - 4 Semesters Ontario College Diploma Program Overview The Mechanical Engineering Technician - Manufacturing program is designed to provide you with the knowledge and skills required to pursue a rewarding career as a Mechanical Technician in the steel, mining, and wind-energy industry. You will receive a strong foundation in a wide variety of industrial applications including how to assist in preparing conventional and computer-assisted design (CAD) engineering designs, drawings and specifications; carry out mechanical tests and analysis of machines, components and materials; help with the design of material handling, drives and maintenance equipment for use in manufacturing processes; assist in the inspection of mechanical installations and conduction projects; and participate in the installation, repair and maintenance of machinery and equipment. Highlights A graduate of the Mechanical Engineering Technician Program at Sault College will reliably demonstrate the ability to: complete all work in compliance with current legislation, standards, regulations and guidelines. apply quality control and quality assurance procedures to meet organizational standards and requirements. comply with current health and safety legislation, as well as organizational practices and procedures. apply sustainability best practices in workplaces. use current and emerging technologies to support the implementation of mechanical engineering projects. analyze and solve mechanical problems by applying mathematics and fundamentals of mechanical engineering. interpret, prepare and modify mechanical engineering drawings and other related technical documents. contribute to the design and the analysis of mechanical components, processes and systems applying fundamentals of mechanical engineering. manufacture, assemble, maintain and repair mechanical components according to required specifications. verify the specifications of materials, processes and operations to support the design and production of mechanical components. contribute to the planning, implementation and evaluation of projects. develop strategies for ongoing personal and professional development to enhance work performance. Reference Ministry of Training, Colleges and Universities Mechanical Engineering Technician Program Standards (MTCU 51007), September 2010. Where You'll Work As a graduate of this two-year program, you may work in a broad range of facilities associated with industries such as steel, mining, pulp and paper, lumber, automotive, food processing and others. You may also pursue further education or apprenticeship training. If you wish to pursue an apprenticeship, you should contact the local office of the Ministry of Colleges & Universities, Apprenticeship Branch at 705.945.6815. Mechanical engineering technicians perform some or all of the following duties: Assist in preparing conventional and computer-assisted design (CAD) engineering designs, drawings and specifications. Carry out a limited range of mechanical tests and analyses of machines, components and materials. Assist in the design of moulds, tools, dies, jigs and fixtures for use in manufacturing processes. Assist in inspection of mechanical installations and construction projects. Participate in the installation, repair and maintenance of machinery and equipment. Industrial Maintenance Mechanics (Millwrights) perform some or all of the following duties: Read blueprints, diagrams and schematic drawings to determine work procedures. Install, align, dismantle and move stationary industrial machinery and mechanical equipment, such as pumps, fans, tanks, conveyors, furnaces and generators according to layout plans using hand and power tools. Operate hoisting and lifting devices such as cranes, jacks and tractors to position machinery and parts during the installation, set-up and repair of machinery. Inspect and examine machinery and equipment to detect and investigate irregularities and malfunctions. Install, troubleshoot and maintain power transmission, vacuum, hydraulic and pneumatic systems. Adjust machinery and repair or replace defective parts. Operate machine tools such as lathes and grinders to fabricate parts required during overhaul, maintenance or set-up of machinery. Clean, lubricate and perform other routine maintenance work on machinery. Construct foundations for machinery or direct other workers to construct foundations. Assemble machinery and equipment prior to installation using hand and power tools and welding equipment. What You'll Need Ontario Secondary School Diploma with Grade 12 English (C) ENG4C, and Grade 12 Foundations for College Math (C) MAP4C, or equivalent, or mature student status. [-]

Sijil Siswazah

Graduate Certificate in Business Management

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Our unique location on the border to the United States, will allow you to explore the world of international business studies only minutes away. [+]

Graduate Certificate in Business Management 1 Year - 2 Semesters Ontario College Graduate Certificate Quick Fact: Our unique location on the border to the United States, will allow you to explore the world of international business studies only minutes away. Our Business Management program was higher than the provincial average in 2014 with a rating of 95% in student satisfaction. This eight-month program, unique in the province of Ontario, is designed for those who don`t have a business-related background or education, but recognise the importance of having key knowledge of business to enhance job prospects and for advancement in their careers. In only a few months, you will develop the skills in the key areas of management, marketing, accounting, finance, human resource management and other critical business-related functions, while earning a graduate certificate from a recognized post-secondary program. Most other college programs take two years to give you the level of study you will gain at Sault College in less than one. Business knowledge is recognized as a necessary piece of one`s portfolio when actively seeking exciting opportunities in the domestic and global marketplace. In today`s economy, employers seek what this program will provide you: the skills required to solve problems, make decisions, and perform a multitude of tasks, all with a strong foundation of what it takes to lead and succeed. Highlights A graduate of the Business Management Graduate Certificate Program at Sault College will reliably demonstrate the ability to: apply current concepts/systems and technologies to support an organization`s business initiatives. describe the role of the human resource function and its impact on an organization. apply accounting and financial principles to support to the operations of an organization. differentiate and interpret marketing and sales concepts used to support the operations of an organization. compile and assess components of a business plan. practice work in compliance with relevant statutes, regulations and business practices. relate current concepts/systems to the planning, implementation and monitoring of business activities and strategic plans. distinguish the principles of corporate sustainability, corporate social responsibility and ethics to support an organization`s business initiative. Where You'll Work Increasingly, graduates are looking to use their newly developed business skills to find or create employment as small business owners/operators, business managers, franchise operators, business consultants and account representatives. What You'll Need Applicants must be graduates of a college or university non-business program or equivalent. Educational Paths Graduates of the Business, Business Management or Business – Accounting programs may seek to pursue further study at local universities including Algoma University and Lake Superior State University (Sault Ste. Marie, Michigan) to obtain a Bachelor’s Degree in Business or Accounting. Visit Algoma University or Lake Superior State University for more information on transfer and entrance requirements for each post-secondary institution. For opportunities for further study at other Canadian post-secondary institutions, please contact the College or University of your choice. [-]

Graduate Certificate in Public Relations and Event Management

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

The program combines key skills and practical experience in both public relations and event management activities. [+]

Graduate Certificate in Public Relations and Event Management 1 Year - 2 Semesters Ontario College Graduate Certificate **A January 2016 intake of this program will be offered. Please contact the Registrar`s Office for further information.** The program combines key skills and practical experience in both public relations and event management activities. It has the potential of increasing your employment opportunities with private and public sector organizations looking for well-trained public relations professionals who have the added skill set of event management expertise. In eight short months, students in this program will learn successful public relations strategies and receive training in media relations, presentation skills, issues management and effective writing instruction. Public relations training will be combined with expert instruction in all facets of planning, executing and analyzing corporate events. Guest speakers who are well-known in their respective fields further enhance the curriculum covered. Work placements nearing the end of the program will give students hands-on experience in the real world of public relations and managing events to further round out their studies prior to graduation. Potential employers recognise the value of hiring graduates of this program who can fill the important dual roles of public relations and event management within their organization. Highlights A graduate of the Sault College Public Relations and Event Management Program will reliably demonstrate the ability to: coordinate and contribute to the planning of public relations activities, including the development of clear, measurable communication objectives and project or tactical budgets and selection of strategies, tactics, tools and resources to manage a range of stakeholder relationships and issues and achieve organization objectives. coordinate and contribute to and adapt the implementation of strategies and tactics and the management of budgets and resources to achieve communication objectives and meet activity guidelines and requirements write and edit clear, accurate, targeted copy aligned to organizational objectives, appropriate for the chosen channel(s) and to a specified deadline produce effective, accessible, and timely print, digital and multimedia communications, independently and collaboratively, to manage specific stakeholder relations and/or issues and achieve organizational objectives. use research and analytical skills to guide the development of communication objectives and public relations activities, evaluate their impact, and support organizational objectives and stakeholder relationships engage stakeholders by adapting language, tone and presentation style to the public relations purpose, situation, audience and channel(s). comply with and support others to work in accordance with relevant professional association and industry codes of ethics, public relations professional standards and practices, and legal obligations, protocols and policies. monitor emerging social and economic trends, and local, national and global issues to guide the planning and implementation of public relations strategies and tactics and support organizational effectiveness, stakeholder relationships and ongoing personal professional development. assess the selection and implications of current emerging technologies on the quality and delivery of public relations activities and on organizational effectiveness. select strategies and tools to build and manage stakeholder relationships to support public relations activities, organizational objectives and career development. Reference Ministry of Training, Colleges and Universities, Public Relations and Event Management Program Standards (MTCU 70243), December 2014. Where You'll Work Graduates of the Public Relations and Event Management program will be able to provide potential employers with two in-demand skill sets in a strong marketplace. Graduates roles could include corporate spokesperson, media relations, issues management, community relations, event management, government affairs, publicity and promotion, sponsorship and fund raising. Recent studies in the public relations industry indicate a continuing demand over the next several years for PR staff in business, charitable and non-profit organizations, and government at all three levels.This ongoing demand is combined with the fact many senior PR practitioners will be retiring from the industry in the next five years creating further job opportunities. Graduates will be well positioned to work towards professional accreditation from the Canadian Public Relations Society (CPRS) or the International Association of Business Communicators (IABC). What You'll Need University Degree or College Diploma in a related area of study (as determined by the College) or equivalent. What We Recommend Where formal post-secondary English is lacking, the minimum level of English acceptable is Grade 12 College Level English or Equivalent. [-]

Diploma Lanjutan

Diploma Lanjutan Dalam Grafik Media Digital Design-

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Program dipercepatkan akan memberikan anda alat yang anda perlukan untuk membuat kerja visual yang menakjubkan yang menggabungkan penyelesaian untuk age.Emphasis digital yang semakin berkembang diletakkan di atas pembelajaran berasaskan projek, memberi anda asas yang kukuh dalam proses reka bentuk menyeronokkan. [+]

** BARU ** program Reka Bentuk Grafik kami telah direka semula dan kini akan dihantar dalam format yang pantas bermula Fall 2016. Sila harap sabar menunggu, kerana laman ini sedang dalam pembinaan. Dalam dunia digital yang pantas, Design Grafik permintaan in-lebih di tempat kerja berbanding sebelum ini. Sault Kolej baru dipercepatkan program diploma lanjutan dalam Reka Bentuk Grafik akan membolehkan anda untuk melengkapkan program 3 tahun dalam hanya 2 tahun, anda mendapat terlatih dan bersedia untuk bekerja lebih cepat daripada sebelumnya. Blok binaan reka bentuk yang besar datang dari minda yang kreatif, dan memupuk penyelesaian reka bentuk yang unik adalah kunci untuk mewujudkan kerja-kerja yang berdiri di atas orang ramai. Program ini membantu pelajar berbuat demikian dengan memberi tumpuan kepada kursus teras dalam reka bentuk dan kemudian berkembang pada unsur-unsur utama untuk kajian yang lebih maju. Program dipercepatkan akan memberikan anda alat yang anda perlukan untuk membuat kerja visual yang menakjubkan yang menggabungkan penyelesaian untuk age.Emphasis digital yang semakin berkembang diletakkan di atas pembelajaran berasaskan projek, memberi anda asas yang kukuh dalam proses reka bentuk menyeronokkan. Mengandungi pelbagai teknologi dan media, anda akan menerima latihan anda bersama profesor yang berpengalaman dan sokongan dan perunding industri yang akan membantu anda membangunkan portfolio profesional dan industri berkaitan yang akan mendapatkan anda perasan. Dengan cara ini, kita dapat melatih pereka berbakat yang bersedia untuk tenaga kerja dalam hanya dua tahun. Kami boleh menawarkan anda: Pengalaman pembelajaran dalam kelas studio kecil di bawah mata pengawasan pereka profesional. Budaya yang memupuk keupayaan kreatif dan menolak untuk meneroka cara-cara unik dan kreatif untuk menyelesaikan masalah reka bentuk. Studios dengan perkakasan dan perisian yang terkini dan relevan dalam bidang reka bentuk. Pelajar murah hati kepada nisbah fakulti dan fakulti yang mengambil berat tentang pengalaman pembelajaran anda. Projek-projek yang direka untuk amali dan mencerminkan badan kerja tipikal industri reka bentuk today`s grafik. Keahlian pelajar automatik untuk RGD (Berdaftar Graphic Designers of Ontario) yang membolehkan anda peluang melalui Masuk percuma ke mesyuarat Design Algoma tempatan, dan webinars dihoskan oleh profesional industri. Pelajar Kadar berkilauan kepuasan 100% ke atas Pengetahuan dan Kemahiran, Kualiti Pembelajaran Pengalaman dan Graduan Kepuasan serta 100% kadar kepuasan daripada majikan. (KPI hasil) Fakulti kami mengambil berat tentang kejayaan anda. Pelajar diminta untuk menilai kebimbangan orang di Kolej untuk kejayaan mereka. Pelajar mengadar program kami pada 90% berbanding purata sistem hanya 66%. (Keputusan KPI). Jika anda seorang warga Kanada atau penduduk tetap dan kini menganggur, anda mungkin layak untuk pembiayaan kerjaya kedua untuk program ini! Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan anda dan bagaimana untuk memulakan, hubungi kami di studentrecruitment@saultcollege.ca. Hasil Program Lulusan Design Grafik - Digital MediaProgram di Sault College pasti akan menunjukkan keupayaan untuk: Konsep dan membangunkan penyelesaian reka bentuk yang menggunakan prinsip-prinsip reka bentuk untuk mewujudkan komunikasi visual yang memenuhi keperluan projek. Menggunakan proses reka bentuk untuk mewujudkan penyelesaian reka bentuk yang memenuhi objektif projek dan keperluan pelanggan dan / atau pengguna. Merancang, membuat dan menggunakan fotografi, ilustrasi dan tipografi dalam susun atur reka bentuk untuk memenuhi keperluan ringkas kreatif. Reka bentuk, membangunkan dan mencipta pelbagai produk media menggunakan teknologi yang berkaitan, semasa dan / atau baru muncul. Menyampaikan idea, konsep reka bentuk dan pendapat dengan jelas dan meyakinkan kepada orang lain. Menggunakan amalan industri yang diiktiraf sepanjang proses reka bentuk dan tugas-tugas perniagaan yang berkaitan. Merancang, melaksana dan menilai projek-projek reka bentuk grafik dengan menggunakan kemahiran pengurusan projek untuk menghasilkan kerja yang berkualiti kepada pelanggan mengikut jadual dan dalam bajet. Lengkapkan semua kerja secara profesional dan beretika dan mengikut semua undang-undang dan peraturan yang berkenaan. Pastikan semasa dengan trend reka bentuk media visual, teknologi dan amalan industri yang menggunakan strategi yang meningkatkan prestasi kerja dan membimbing pembangunan profesional. rujukan Kementerian latihan, Kolej dan Standard Program Design Universiti Grafik (MTCU 61820), September 2014. Di mana Anda akan Bekerja Graduan boleh bekerja sebagai pereka grafik, pelukis ilustrasi grafik komputer dan pereka, pelukis susun atur, pereka berkenaan dgn percetakan, ilustrator pengiklanan, pelukis ilustrasi buku, pengarah seni, guru, pereka laman web, artis pengeluaran, pereka korporat, pereka pakej, pengurus pengeluaran cetak, kartunis, televisyen ahli pasukan pengeluaran, pereka set, dan dalam banyak bidang lain. [-]

Diploma Lanjutan Dalam Teknologi Kejuruteraan Elektrik - Proses Automasi

Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Sault Sainte Marie

Tiga tahun Teknologi Kejuruteraan Elektrik - program Process Automation menyediakan anda dengan pengetahuan asas elektrik dan elektronik. [+]

Tinjauan Program Graduan Teknologi Kejuruteraan Elektrik - program diploma Process Automation kini boleh memindahkan ke Lake Superior State University ke dalam Ijazah Sarjana Muda Sains dalam program ijazah Teknologi Kejuruteraan Elektrik. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai peluang yang menarik ini, sila lawati halaman University Pathways di laman web Sault College. Tiga tahun Teknologi Kejuruteraan Elektrik - program Process Automation menyediakan anda dengan pengetahuan asas elektrik dan elektronik. Sebagai seorang pelajar, anda akan belajar untuk memohon subjek yang berkaitan seperti teknologi komputer, elektronik perindustrian, peralatan, mesin elektrik, robotik, elektronik kuasa, dan sistem kawalan automatik. Sebagai seorang graduan, anda akan dapat untuk mendekati sistem elektrik dan elektronik industri dari sudut pandangan analisis, penilaian teknikal, reka bentuk, dan pembangunan. Program ini menumpukan kepada kajian yang mendalam mengenai prinsip-prinsip elektrik dan elektronik sebagaimana ia terpakai kepada sistem automatik menggunakan pengawal logik boleh atur cara. `Thru-way` program menawarkan diploma pada selesai Tahun 2 dan mempunyai tahun tambahan pengajian apabila terdapat pendaftaran yang mencukupi. Program pengajian Semester 1 CMM115 - 3 Communications Saya ELN100 - 5 Electronic Asas Saya ELR100 - 5 Electrical Asas DC ELR114 - 3 Pengukuran dan Shop Practice MTH142 - 5 Matematik GEN100 - 3 Global Kewarganegaraan Semester 2 ELN109 - 5 Peranti elektronik dan Circuits ELN210 - 3 Computer Aided Design ELR109 - 5 AC Analisis Litar & Machines MTH143 - 5 Matematik GAS103 - 3 Apa di Dunia yang sedang berlaku? Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GAS109 - 3 Muzik dan Kebudayaan Pop Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GAS116 - 3 Two Cents Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * GEN110 - 3 Pelajar Terpilih Pendidikan Umum Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * HDG122 - 3 Personal dan Kejayaan Akademik Strategi Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * SSC102 - 3 Pengenalan kepada Orang Asli Kanada Pelajar Terpilih Pendidikan Umum * Nota: * Pelajar perlu memilih salah satu daripada Pelajar Terpilih Kursus Pendidikan Umum yang dikenal pasti Semester 3 ELN115 - 6 Digital Integrated Electronics ELN213 - 4 Peranti Elektronik dan Litar II ELN229 - 4 Instrumentation / Kawalan Proses ELR215 - 3 Electrical Power Systems ELR232 - 7 Mesin Elektrik Semester 4 ELR223 - 6 Robotik dan Sistem Kawalan PLC ELR236 - 7 Power Electronics ELR251 - 4 Telecommunication System Saya MTH551 - 4 Kalkulus I Teknologi ELR214 - 4 Keberkesanan Organisasi Semester 5 ELN331 - 3 C ++ Programming ELN335 - 3 Pengawal Mikro terbenam Saya ELR320 - 7 Automated Electrical Systems ELR325 - 4 Telecommunication Systems II MTH577 - 4 Calculus II Teknologi Semester 6 ELN340 - 4 terbenam Microcontrollers II ELR309 - 7 berangka dan Rangkaian Analisis ELR311 - 3 Projek Penyelidikan ELR315 - 6 Sistem Kawalan Automatik ELR330 - 6 Analisis Sistem Kuasa Elektrik dan Design Di mana Anda akan Bekerja Graduan Teknologis Kejuruteraan Elektrik - program Automasi Proses boleh digunakan oleh suruhanjaya awam utiliti, pengguna industri, pengeluar peralatan elektrik, pemasang elektrik, atau sebuah syarikat perunding kejuruteraan elektrik. bidang berpotensi pekerjaan lain termasuk industri keluli dan pembuatan kertas dan penjanaan tenaga elektrik. Sebagai Teknologis Kejuruteraan Elektrik, graduan juga boleh bekerja sebagai juruteknik pembaikan alat, juruteknik kawalan proses, dan juruelektrik pelatih industri. The Teknologis Kejuruteraan Elektrik - Process Automation akan layak untuk mendapatkan pekerjaan di beberapa kawasan yang berbeza apabila selesai program ini. prospek pekerjaan wujud dalam bidang teknologi tinggi termasuk proses dan sistem kawalan automatik dalam industri keluli dan pembuatan kertas, penjanaan kuasa nuklear, dan sistem transit bandar elektrik. Sesetengah majikan yang berpotensi termasuk pengeluar peralatan asli, sekolah rendah utama dan industri sekunder seperti bahagian-bahagian automotif sektor pembuatan, syarikat perunding kejuruteraan, dan syarikat-syarikat mahkota. Graduan daripada tiga tahun Teknologi Kejuruteraan Elektrik - Proses program Automation boleh meneruskan pelajaran mereka di Universiti Lakehead untuk tambahan 2 tahun untuk mendapatkan ijazah Kejuruteraan Elektrik. Juruteknik dan teknologi graduan yang mempunyai dua tahun pengalaman bekerja yang boleh diterima layak untuk pensijilan oleh Ontario Persatuan Certified Juruteknik Kejuruteraan dan Technologists (OACETT) tertakluk kepada yuran dan lain-lain keperluan yang ditentukan oleh OACETT. Apa yang Anda Perlu Siswazah sama ada 2 tahun Juruteknik Kejuruteraan Elektrik - program Process Automation atau Juruteknik Kejuruteraan Elektrik - Proses Automasi dan program Maks dan berjaya menyiapkan MTH551 (Kalkulus) atau setara. Bayaran dan Kos Calon-calon akan dikehendaki untuk menyediakan peralatan keselamatan industri termasuk but keselamatan yang diluluskan, getah terlindung (panas) sarung tangan dengan pelindung kulit, eyeprotection dan mematuhi semua keperluan kesihatan dan keselamatan kolej. [-]

Contact
Alamat lokasi
Sault College
443 Northern Avenue
Sault Ste. Marie

Sault Sainte Marie, Ontario, P6B 4J3 CA