Baca keterangan rasmi

Yang St. Flight Centre Thomas menyediakan, latihan penerbangan profesional peribadi dalam suasana yang santai dan mesra. matang, berdedikasi, kerjaya kita Penerbangan Pengajar menawarkan anda pelbagai pengalaman penerbangan. Sama ada anda berminat untuk terbang recreationally atau memilih penerbangan sebagai kerjaya, sekolah penerbangan yang boleh membantu anda dalam mencapai matlamat anda.

Lapangan terbang ini terletak di Lebuh Raya # 3, 4 km timur Highbury Ave., hanya 15 minit ke selatan Highway # 401. Sangat mudah, ia menyediakan persekitaran latihan penerbangan yang uncongested. pejabat School terletak di Pusat Latihan Penerbangan dan kelas sekolah tanah diadakan di tapak.

The Flight Centre St. Thomas menawarkan tempat latihan penerbangan profesional peribadi dalam suasana yang santai dan mesra. matang, berdedikasi, kerjaya kita Penerbangan Pengajar menawarkan anda pelbagai pengalaman penerbangan.

Ditubuhkan pada tahun 1996, Flight Centre St. Thomas menawarkan latihan penerbangan dari Permit Pilot yang Recreational melalui Lesen Juruterbang Komersial dan Multi-Engine Instrumen Penilaian. The Flight Centre telah diberikan status "College Career Swasta" di bawah Akta Kolej Kerjaya Peribadi, 2005, menyediakan latihan lengkap Juruterbang Komersial dan Pengajar Penerbangan. Lesen # 103.072.

Satu program latihan penerbangan akan disesuaikan untuk memenuhi jadual anda. Tiga Kelas 1 Pengajar disediakan untuk mengajar pendaftaran keluar Jurulatih Penerbangan Rating dan ekor roda juga disediakan.

Mengapa Fly?

Membuat hidup lebih menarik! Membuat diri anda lebih menarik! Menjadi seorang juruterbang. Hayati keseronokan yang tidak diketahui yang besar. Belajar untuk terbang yang mencabar, pengembaraan ganjaran yang akan meluaskan ufuk anda.

Selain memperoleh kemahiran baru, terbang adalah menyeronokkan, selamat dan berpatutan. Apa cara yang baik untuk perjalanan. Mengalami kebebasan akan di mana anda mahu, apabila anda mahu. A hujung minggu mendapatkan-a-cara atau perjalanan hari adalah kurang tekanan dan lebih menyeronokkan.

Peluang kerjaya sedang berkembang.

"Melihat lebih jauh hiliran, kita masih perlu untuk menangani kekurangan yang diramalkan daripada krew penerbangan terlatih -. Barisan juruterbang pelajar baru tidak bertambah dengan lembut persaraan tenun bagi mereka di tempat sekarang"

graduan Rob Seaman WINGS Magazine November 2009 Ramai St. Thomas Flight Centre telah mencapai kedudukan peringkat kemasukan dalam penerbangan komersial .... fotografi udara, pengesan kebakaran, kargo dan penumpang perkhidmatan dan juruterbang semburan. Berdedikasi, pelajar sepenuh masa boleh mencapai Lesen Juruterbang Komersial mereka dalam 12-18 bulan. Anda akan berada di masa itu?

Kami memenuhi impian sama ada anda mahu terbang recreationally atau menjadi Pilot Commercial.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

St.Thomas Flight Centre

Sama ada anda mahu untuk terbang recreationally atau menjadi Juruterbang Komersial, yang Flight Centre St. Thomas cukup besar untuk berkhidmat kepada anda dan cukup kecil ... [+]

Mendapatkan lesen juruterbang terdiri daripada dua bahagian:

Dalam penerbangan latihan membantu anda belajar dan memahami prestasi pesawat anda. latihan penerbangan awal dijalankan dua, dengan pengajar, sehingga anda telah mencapai tahap kecekapan yang membolehkan anda berlatih solo. Tempoh masa yang diperlukan anda untuk mencapai peringkat ini akan bergantung kepada keupayaan dan kekerapan latihan anda.

kelas sekolah Ground menyediakan anda untuk peperiksaan bertulis. Kelas yang disyorkan untuk semua juruterbang berpotensi. Bahan kursus memudahkan teori penerbangan dan menjelaskan topik yang pelbagai seperti struktur pesawat, operasi enjin, dan bagaimana untuk mentafsir keadaan cuaca. bahagian penting lain program termasuk mentafsirkan undang-undang udara Kanada dan membangunkan kemahiran navigasi.... [-]

Kanada Saint Thomas
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
44989 Talbot Line, RR#3
Saint Thomas, Ontario, N5P 3S7 CA