Stenberg College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama lebih dari 28 tahun, Stenberg College telah mengkhususkan diri dalam dan cemerlang dalam penjagaan kesihatan dan pendidikan perkhidmatan manusia. Kampus utama kami terletak di Surrey, British Columbia, pinggir bandar Vancouver dan perbandaran kedua terbesar di BC.

Stenberg College diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Lanjutan kerajaan melalui Cawangan Institusi Latihan Swasta (PTIB). PTIB bertanggungjawab untuk menetapkan standard kualiti dan memastikan perlindungan pengguna. Stenberg College juga telah menerima penarafan Jaminan Kualiti Pendidikan (EQA) kerajaan BC yang merupakan jenama BC atau "meterai" pendidikan pasca menengah yang berkualiti untuk institusi awam dan swasta.

Kami membangunkan semua program kami dengan kerjasama industri untuk memenuhi keperluan mereka, oleh itu, mengapa graduan kami begitu berjaya. Lebih 98% daripada graduan kami bekerja dalam bidang pengajian mereka dalam tempoh 6 bulan tamat pengajian. Kami adalah sebuah institusi pendidikan kecil, bangga dengan reputasi luar biasa dan komitmen yang tidak tertandingi kepada pelajar dan kejayaan mereka.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Lokasi

Surrey

Alamat
102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, British Columbia, Kanada