Think Tank Training Centre

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 2005, Think Tank Pusat Latihan pakar dalam perisian, teknik-teknik terkini dan teknologi yang memenuhi keperluan industri filem, televisyen dan permainan video. Think Tank mempunyai 92% penempatan pekerjaan dalam Industri CG. Pada 2015 ia menduduki sekolah # 1 di Kanada dan # 3 di dunia untuk filem, TV dan pengeluaran permainan di Anugerah Pelajar CG.

Think Tank menyediakan canggih latihan relevan dan berkesan dalam VFX, animasi dan pemodelan 3D, dan program 12 bulan sepenuh masa diploma intensif mereka memberikan peluang kepada pelajar untuk belajar tentang setiap bidang sebelum memilih pengkhususan mereka. Melalui pengajar kelas pertama dan kurikulum, keadaan kemudahan seni dan program mentor satu-of-a-jenis, pelajar diberi setiap kelebihan yang ada untuk membuat peralihan yang lancar untuk menjadi profesional yang terlatih bekerja. Program sepenuh masa menawarkan saiz kelas kecil hanya 12 pelajar setiap semester, banyak latihan amali dan stesen kerja yang berdedikasi. Semua tenaga pengajar dan mentor dihormati profesional industri, dan kurikulum secara berterusan disemak semula untuk bersaing dengan trend yang sentiasa berubah. Selain itu, pelajar dapat kekal sebagai lama kerana mereka perlu, secara percuma, selepas menamatkan pengajian untuk menggilap portfolio mereka.

Think Tank terletak di sebuah bangunan warisan yang indah di Lonsdale Quay di North Vancouver, BC. Untuk membantu kreativiti angkat, di dalam itu telah ditukar kepada 'a20,000 liga di bawah laut'Tema yang mempunyai, dapur, ruang tamu, kawasan hiburan pawagam dan bilik lukisan hidup / sculpting. Think Tank adalah ilham veteran industri, Scott Thompson dan Yusuf Bullock, yang maju, yang direka dan dibina kemudahan itu dari bawah ke atas. Matlamat utama mereka di belakang bermula sekolah adalah untuk menawarkan pengalaman pembelajaran yang unik yang memanfaatkan kekayaan semua artis yang menakjubkan dan studio terletak di kawasan Vancouver.

Think Tank amat berbangga dalam menawarkan apa yang mereka percaya adalah program terbaik yang ada dan mempunyai apa yang mereka panggil Think Tank Kelebihan.

The Think Tank Kelebihan

  • Kelas Saiz Kecil

Bilik darjah ditetapkan untuk 12 pelajar sahaja. Ini membolehkan sejumlah besar masa satu-satu dengan tenaga pengajar dan rakan-rakan rakan-rakan. - Stesen kerja yang berdedikasi

Setiap pelajar diberikan stesen kerja state-of-the-art untuk tempoh semester. Tidak ada orang lain akan dapat mengakses komputer ini. Pelajar kerap meninggalkan iPod, dompet, kamera dan juga wang di atas meja mereka. Kecurian adalah tidak pernah di dengari.

  • The Pengajar Sangat Best

Di Think Tank kita hanya menyewa profesional. Tips dan helah pengajar kami gunakan di tempat kerja, adalah orang-orang yang sama mereka mengajar di dalam kelas. teknik baru yang diguna pakai sentiasa dalam industri yang pesat berubah. Satu-satunya cara anda boleh menjadi relevan dan berdaya saing adalah dengan mempelajari daripada profesional.

  • Peralatan Terbaik dan Software

Fikirkan stesen kerja Tank sedia dilengkapkan dengan HD monitor dual skrin lebar, dan kami mengajar perisian industri terkini. Juga, kami telah mencipta renderfarm teguh kita sendiri untuk mengendalikan apa-apa yang dilemparkan dari keluaran dari semua stesen kerja CG di sekolah.

  • Penasihat peribadi

Dalam pelajar semester akhir yang diberikan mentor peribadi daripada studio tempatan. Jika anda mahu bekerja di persekitaran untuk Electronic Arts, kita melakukan apa yang kita boleh untuk mengupah modeler persekitaran plumbum dari sana untuk membimbing anda melalui reel demo anda. Beliau / dia bertemu dengan anda setiap minggu dan kritikan, mengajar teknik-teknik baru, dan panduan kepada anda untuk reel demo yang berjaya.

  • Sokongan berterusan

Jika atas sebab tertentu anda tidak mendapat pekerjaan selepas anda selesai tahun anda, anda boleh tinggal di dalam dan terus belajar secara percuma dengan stesen yang berdedikasi selama yang anda mahu. Tiada siapa lagi yang menawarkan yang jenis sokongan.

  • penempatan pekerjaan

Pada masa ini kita mempunyai penempatan sangat tinggi untuk pelajar-pelajar siswazah kami. Komitmen untuk program latihan CG mahal adalah salah satu usaha yang paling mencabar anda hadapi. Adakah kerja rumah anda, bertanya soalan dan menuntut jawapan yang baik. Pada Tank Think kita mahu pelajar cuti bekerja, gembira dan mengetahui mereka membuat pilihan yang tepat.

Soalan-soalan yang kerap ditanya

Apakah kelayakan program ini?

Kami menawarkan program diploma dalam Animasi Komputer 3D, Kesan Visual dan Reka Bentuk Permainan.

Adakah saya perlu tahu bagaimana untuk menarik untuk mendapatkan dalam program ini?

Lukisan adalah nilai tambah tetapi tidak pada semua prasyarat. Malah, kami menghabiskan banyak masa mengajar lukisan dan reka bentuk teknik. Sesiapa sahaja boleh belajar untuk menarik lebih baik dengan pemahaman asas prinsip yang mudah. Itu yang berkata, terdapat ramai artis yang sangat berjaya bekerja dalam bidang ini yang mempunyai kemahiran lukisan yang sangat terhad. Jangan biarkan ini menghalang anda.

Bolehkah saya bermula tanpa apa-apa pengetahuan 3D?

Ya, ia tidak perlu untuk mempunyai apa-apa latihan terlebih dahulu. Kebanyakan orang tahu Photoshop sedikit atau program yang sama tetapi ia tidak penting. Kita mulakan dengan asas-asas.

Bilakah semester bermula dan berapa lama kursus?

Semester bermula pada awal Februari, Jun dan Oktober. Program kami berjalan untuk semester 3 x empat bulan. Ingat, dengan Think Tank Kelebihan anda boleh tinggal selama-lamanya, secara percuma, selepas tahun terpulang!

Adakah anda menerima pelajar antarabangsa?

Ya kita lakukan! Kami mempunyai pelajar dari Brazil, Venezuela, Rusia, Sweden, Mexico, Amerika Syarikat, India, UK, Israel, Afrika Selatan dan banyak lagi. Anda boleh mendapatkan permit * visa / kajian daripada konsulat Kanada di negara asal anda. Anda akan memerlukan 'Surat Setuju Terima' rasmi daripada Tank Think untuk memohon untuk itu.

  • Sesetengah negara memerlukan visa untuk memasuki Kanada, dan semua negara memerlukan permit kajian untuk belajar di Kanada. Anda mesti mempunyai 'Surat Setuju Terima' rasmi, serta pasport yang sah bagi tahun penuh pengajian di Tank Think untuk mendapatkan permit visa / kajian anda.

Apakah perisian yang anda gunakan?

Kami mengajar Maya, Softimage, Nuke, ZBrush, Mudbox, Mari, Toonboom, Photoshop dan pelbagai program periferal.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Lanjutan » Lihat Diploma » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

12 Bulan Sepenuh Masa - Animasi Komputer, Kesan Visual Dan Permainan Kursus Reka Bentuk

Campus Sepenuh masa February 2018 Kanada Vancouver North Vancouver + 1 lagi

The Animasi komputer, Kesan Visual dan Permainan Program Design di Think Pusat Latihan Tank di Toronto Canada adalah program satu tahun intensif yang pakar dalam perisian, teknik dan teknologi terkini untuk memenuhi keperluan industri filem, televisyen dan permainan semasa. Program ini terdiri daripada profesional industri dihormati sebagai pengajar mengajar kurikulum semasa, program mentor, dan saiz kelas kecil yang menawarkan hands-on latihan yang banyak. Program ini dibahagikan kepada tiga semester 15 minggu, dengan integrasi kursus untuk membolehkan tugasan bertindih dan menyokong satu sama lain. Apabila berjaya menyempurnakan program dan demo reel pelajar akan dianugerahkan diploma dalam Animasi komputer, Kesan Visual dan Permainan Design. [+]

The Animasi komputer, Kesan Visual dan program Permainan Design di Think Pusat Latihan Tank di North Vancouver, Kanada intensif kursus setahun yang pakar dalam perisian, teknik dan teknologi terkini, dan memenuhi keperluan keperluan filem, televisyen dan permainan industri. Ia terdiri daripada profesional industri dihormati sebagai pengajar mengajar kurikulum semasa, program mentor, dan saiz kelas kecil dengan tangan-on latihan yang banyak. Program ini dibahagikan kepada tiga semester 15 minggu, dengan integrasi kursus untuk membolehkan tugasan bertindih dan menyokong satu sama lain. Diploma dalam Animasi komputer, Kesan Visual dan Reka Bentuk Permainan akan dianugerahkan setelah berjaya menyelesaikan keperluan program dan reel demo. Testimonial pelajar "Think Tank merupakan sekolah khas. Saya telah diupah oleh Bioware selepas mereka melihat reel demo saya, dan saya akhirnya menewaskan beberapa lelaki kanan lain untuk jawatan tersebut. " Shawn Kassian, Bioware (Alam Sekitar Artist) "Sebagai seorang pelajar di Think Tank membuatkan saya berasa seperti saya berada di sebuah sekolah eksklusif untuk artis yang ingin mencapai standard tertinggi dalam penciptaan CG." Adar Bronstein, ICON Creative Studio (Pemodelan 3D Kanan & Texturing Artist) "Ia adalah benar-benar lebih daripada keluarga daripada sebuah sekolah. Great, orang sokongan yang sentiasa ada untuk membantu jika saya menghadapi masalah dengan apa-apa, dan juga khusus untuk melihat saya berjaya. " Liam Jones, MPC (Teknikal Animator) "Sekolah ini bukan sahaja mengambil berat tentang kejayaan saya, tetapi juga melakukan segala-galanya dalam kuasa mereka untuk memastikan saya mempunyai alat dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam industri." Tanner Roberts, EA Popcap (Alam Sekitar Artist) "Think Tank melepasi jangkaan saya apa yang saya fikir sekolah VFX baik akan. Bukan sahaja mereka menyediakan asas akademik dan sumber untuk artis untuk belajar dan berkembang, Scott dan Joe menjadikannya keutamaan mereka untuk memastikan persekitaran yang selamat, selesa dan mesra kepada pelajar untuk bekerja. " Emily Luk, Engine Imej (Junior Tekstur Artist) 12 Bulan Program Diploma: Rangka Kursus SEMESTER 1 Animasi 3D Kursus ini bermula dengan sejarah ringkas animasi, dan kemudian penerokaan ke dalam kaedah yang berbeza utama rangka Animating: menaip menimbulkan untuk menimbulkan, lurus ke depan, animasi jalan dan cara untuk mengedit animasi dengan menggunakan editor f-keluk. Pelajar juga akan meneroka lapisan mudah dan berjalan untuk berkaki dua dan berkaki empat watak-watak. Pemodelan 3D Model 100 akan memperkenalkan konsep dan proses untuk mewujudkan tiga objek dimensi dalam persekitaran maya. Anda akan belajar semua aspek pemodelan poligon dan mencipta pelbagai objek, termasuk persekitaran dan set, kenderaan dan watak-watak organik. Pengenalan kepada pemodelan berasaskan berus menggunakan Mudbox juga akan dilindungi pada separuh akhir kursus. Classsical & Flash Animasi Pelajar membangunkan lukisan kemahiran sambil belajar prinsip skuasy dan regangan, susulan dan tindakan bertindih, jangkaan, masa, kerangka utama dan di-antara-ing. Pelajaran dalam animasi watak dan papan cerita meneroka elemen yang perlu untuk membawa animasi untuk hidup. Kursus ini membina asas untuk kelas 3D untuk diikuti. Pengimejan Digital 100 Modul ini menyediakan satu penerokaan yang mendalam mengenai Adobe Photoshop, standard industri untuk pengimejan digital. Pelajar bekerja pada asas-asas penyuntingan imej, pembetulan warna, pengurusan warna, menyediakan fail untuk cetak dan mengeksport imej. Apabila asas-asas yang dilindungi, pelajar akan mula menggunakan alat ini untuk tekstur pelbagai objek, dengan itu menyediakan mereka untuk lebih maju perisian Penteksturan 3D dan persekitaran pengeluaran dunia sebenar. Maya 100 Pelajar akan diperkenalkan kepada Autodesk Maya, yang 3D pakej animasi dan penciptaan kandungan perisian canggih, dengan tumpuan kepada prinsip 3D dan aliran kerja. Semua dari bahan-bahan, Uvs, shaders, penipuan, mengatasi dan pas diliputi secara terperinci dan membawa banyak komponen industri yang berbeza bersama-sama. Penteksturan 100 Pengenalan kepada dunia Penteksturan. Alat seperti Photoshop, ndo dan monyet kecil akan digunakan untuk memberi maklum balas masa nyata apabila Penteksturan prop, persekitaran dan watak-watak. SEMESTER 2 Animasi 3D 200 Dari animasi mekanikal mudah pelajar kini akan memberi tumpuan kepada asas-asas animasi watak. Membawa watak sintetik untuk hidup adalah matlamat. Menggunakan Maya, pelajar akan belajar bertindak untuk berdialog, animasi muka, masa, mengedit animasi dengan F-keluk, dan prinsip-prinsip yang membuat animasi yang hebat. Menggunakan Forward dan songsang Kinematik untuk menimbulkan dan bernyawa watak-watak, pelajar akan menangani pelbagai situasi yang akan mereka hadapi di dunia sebenar pengeluaran sebagai animator watak. Pelajar juga akan mempelajari kesan penipuan memainkan penting dalam animasi berjaya, dan apa faktor membuat pelantar watak yang baik atau buruk. rotoscoping Video akan digunakan sebagai bantuan visual untuk animator. 3D Modeling 200 Dalam modul kedua dan yang lebih maju ini, pelajar akan membina kemahiran mereka ditubuhkan pada Pemodelan 100. Perhatian kepada butiran akan menjadi kunci sebagai pelajar belajar untuk membina "animasi- mahir" watak dengan topologi yang betul. teknik tambahan akan diperkenalkan untuk menambah butiran realistik untuk model dan mempercepatkan masa pemodelan. set yang cekap, namun mengagumkan, dan prop akan digabungkan dengan kelas saluran paip pengeluaran yang lain untuk mencapai rupa yang realistik. Kelas ini juga termasuk pembelajaran alat dan perisian tambahan untuk menyokong pelbagai model dan pewujudan saluran paip. Pemangku Untuk Animasi 200 Kursus ini memperkenalkan prinsip-prinsip asas yang bertindak bagi tujuan mewujudkan animasi. Latihan akan mengajar bagaimana untuk melakukan tindakan yang berbeza untuk pelbagai watak dan personaliti: bagaimana untuk melakukannya dengan betul jangkaan dan tindak balas untuk setiap tindakan, bagaimana untuk melakukannya bertindak lisan dan bukan lisan, yang bertindak antara dua watak, meningkatkan imaginasi dan kreativiti dan bagaimana untuk bertindak dengan bahasa badan pertama dan muka lakonan kedua. Advanced Lighting 200 Kursus ini memberi tumpuan kepada lampu dan teduhan dengan cara yang akan membolehkan artis untuk lebih memahami bagaimana untuk menggunakan apa-apa permohonan rendering. Menggunakan Maya / Vray, pelajar akan mempunyai fikiran mereka ditiup apabila mereka belajar bagaimana terhad persepsi mereka terhadap bahan-bahan, cahaya dan bayang-bayang telah semua kehidupan mereka. Apabila mereka memohon pemahaman baru ini kepada lampu dan teduhan di CG, mereka akan mendapati diri mereka di hadapan pek dalam mana-mana perisian. Separuh kedua kursus ini direka untuk mendapatkan pelajar untuk mempercepatkan dengan pakej lukisan 3D dari The Foundry. Penekanan adalah pada integrasi Mari ke dalam reel demo aliran kerja pelajar dan pembangunan tekstur foto-realistik. Advanced Texturing 200 Kursus ini merupakan penerokaan lukisan tekstur untuk VFX. Pelajar akan mempelajari selok-dan-belok pakej lukisan 3D terkini, dan menggunakan program untuk mewujudkan tekstur foto-realistik menggunakan gabungan unjuran gambar dan teknik lukisan tangan. Kursus ini akan mengambil kelihatan mendalam di pelbagai bahan dan permukaan seperti logam, kulit, kaca dan permukaan basah dan bagaimana untuk menggunakan gabungan Penteksturan dan teduhan dalam V-ray untuk Maya untuk meniru-bahan ini. Para pelajar kursus ini akan mengambil model mereka ke tahap yang seterusnya, dan akan dapat untuk mengintegrasikan mereka ke dalam rakaman tindakan secara langsung dan permainan lancar! Penggubahan & Visual Kesan 200 Pelajar diperkenalkan dengan dunia artis kesan visual, dan kemahiran dan teknik yang digunakan di lapangan. Kami membincangkan bagaimana kesan diwujudkan dan bagaimana mereka diintegrasikan ke dalam hidup-tindakan dan pinggan CG. Matlamat kami adalah untuk memberikan pelajar pemahaman yang baik tentang bagaimana filem sihir dicapai. Zarah, Mattes, warna menaip, pengesanan kamera, penstabilan dan menggunakan mudah kesan lagi berkesan seperti bercahaya, suar, kedalaman pembetulan lapangan dan warna untuk mencapai lihat foto-real akan dilindungi. Kursus ini adalah penting kepada pemahaman pelbagai kaedah penggubahan untuk mencapai imej esthetically indah dan dipercayai. Digital Sculpting 200 Tujuan Digital Sculpting 200 adalah untuk mengajar alat-alat yang diperlukan untuk dapat berfungsi dengan berkesan dalam perancangan kerja profesional. Kursus ini memperkenalkan teknik dan kemungkinan yang ZBrush menyediakan. Pelajar akan membangunkan asas yang kuat pose / bahagian, dan belajar semua teknik-teknik yang diperlukan untuk menyelesaikan berkesan sculpting model dan menyediakannya untuk pengeluaran saluran paip. Pelajar juga akan diajar bagaimana untuk bekerja antara ZBrush dan aplikasi 3D utama, seperti Mudbox, untuk keputusan yang lebih hebat. Permainan Design 200 Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk bekerja dengan aset seni dalam enjin permainan CryEngine dan memohon ini untuk projek kelas. Ketika berfungsi pada ini, pelajar dapat menumpukan kepada apa yang mereka mahu meneruskan sebagai kerjaya. Topik yang akan dibincangkan termasuk generasi normal peta dan lukisan, teknik UV maju, mengimport geometri, jerat perlanggaran, sistem animasi dan banyak lagi. Pelajar akan berasa lebih selesa dalam CryEngine, mempunyai pengetahuan untuk menyesuaikan diri dengan mana-mana realtime / permainan persekitaran kerja dan tahu bagaimana untuk menyimpan aset digital mereka cekap dan berkualiti tinggi. Maya 200 Dalam Maya 200, anda akan mempelajari asas-asas pemodelan, lampu, Penteksturan dan menghidupkan adegan menggunakan Maya. Pelajar dapat memahami antara muka dan aliran kerja bagi Maya dan bagaimana untuk mentafsir alat dan pengetua dipelajari dalam Softimage ke platform alternatif ini. Penekanan diberikan terhadap aspek teknikal Maya dengan penipuan menjadi tumpuan utama. Dibimbing Lab 200 Dalam makmal dipantau anda akan mengkaji semula kemajuan anda kepada projek-projek berjalan semasa ditugaskan di pelbagai kelas sepanjang minggu. Setiap kelas distrukturkan untuk menyediakan bimbingan individu untuk memastikan matlamat dan garis masa dipenuhi pada semua tugasan. Seorang penasihat akademik kanan atau TA disediakan kepada jurulatih, kritikan dan menyelesaikan masalah seperti yang diperlukan jika ada masalah yang timbul. Ini memastikan setiap pelajar mendapat bantuan yang diperlukan di antara kelas-kelas mereka. Pipeline pengeluaran 200 Pengeluaran 200 membolehkan pelajar masa yang diperlukan untuk membangunkan dan menggunakan konsep reel demo akhir mereka. Kelas ini juga akan memberi tumpuan kepada membangunkan hubungan pelajar perlu untuk bermula dalam industri selepas tamat pengajian. Pengukuhan ke studio arus perdana di Vancouver dan lawatan daripada profesional industri teratas akan berkhidmat untuk memberi inspirasi dan panduan kepada pelajar untuk membuat gulungan demo berdaya maju yang akan mendapatkan mereka diupah oleh majikan pilihan mereka. Traditional Sculpting 200 kelas ukiran kami adalah peluang kepada pelajar untuk mendapatkan tangan mereka kotor. Diajar oleh Gideon Hay, seorang veteran industri untuk sculpts, Maquettes, dan prop di Vancouver, kelas ini akan memperkenalkan asas-asas membina Maquettes watak, armatures dan penggunaan pisau bedah sebagai alat pemodelan. Anatomy, tekstur, bahagian dan reka bentuk watak akan dibincangkan, serta bagaimana ia digunakan dalam keadaan pengeluaran sebenar. Ia juga merupakan peluang kepada pelajar untuk menukar gear dan menikmati membuat seni sejuk tanpa komputer. Ciptaan Watak 200 Dalam tujuh minggu bengkel lanjutan ini, pelajar akan belajar bagaimana untuk pergi dari satu model dipahat kepada bersedia dan cekap model pengeluaran permainan. Penekanan akan diberi kepada aliran kerja dan penyelesaian masalah, supaya apabila pelajar selesai kursus ini mereka akan mempunyai model pengeluaran bersedia. Keyakinan adalah penting apabila memasuki final reel demo semester, dan kursus ini akan mengukuhkan asas pengetahuan pelajar pada semua penciptaan sesuatu watak. SEMESTER 3 Advanced teduhan & Rendering 300 rendering dan enjin Advanced menyokong pelajar dalam demo reel semester mereka dengan mengambil kira rendering dan keluarkan kandungan yang dicipta mereka. Pelajar akan berasa rendering selesa di VRay dan mempunyai pengetahuan untuk mencipta bahan-bahan yang kompleks dan keadaan pencahayaan sambil mereka menjadikan cekap. Pelajar juga akan mempelajari bagaimana untuk menggunakan sebuah ladang menyebabkan untuk kecekapan maksimum dan pengalaman saluran paip. Pengurusan Kerjaya 300 Setelah pelajar meninggalkan sarang dan tanah yang pekerjaan pertama mereka berhadapan dengan pelbagai keputusan kewangan. Kursus ini direka bentuk untuk mengambil misteri daripada topik-topik seperti: - Mendapatkan kaki anda di pintu syarikat pilihan anda - Memberi satu wawancara yang besar (atau 'bagaimana untuk menjual diri') - Urusan pinjaman pelajar anda - RSPs dan bagaimana mereka manfaat - Gadai janji dan mengapa mereka lebih mudah daripada yang anda fikirkan - Bagaimana untuk melabur dalam saham, GICs dan dana bersama dan mengapa mereka masuk akal yang baik - Freelancing dan / atau memulakan syarikat anda sendiri. Social Media & Promosi sendiri Kursus ini adalah langkah terakhir untuk mendapat reel demo anda ke dalam format yang betul mempamerkan kerja anda. Keluarkan untuk video dan juga meletakkan bersama-sama portfolio online anda sendiri akan dilindungi. Memahami reka bentuk antara muka, mampatan, format, penyuntingan dan kejuruteraan yang baik akan membolehkan pelajar membuat persembahan asal kalah mati yang menjual kemahiran dan bakat anda. Pembungkusan dan persembahan keseluruhan juga akan menjadi tumpuan kursus ini. mentor 300 Semasa semester ketiga, pelajar akan berpasangan dengan mentor peribadi yang kini bekerja dalam industri. mentor ini akan melatih pelajar itu satu-satu melalui proses reel demo dan akan memberi maklum balas, nasihat dan kritikan. Pelajar-pelajar akan bertemu dengan mentor sekali seminggu, dan akan diberikan matlamat dan garis masa untuk menstrukturkan betul semester akhir yang sangat kuat mereka. Lab dipantau Dalam makmal dipantau, anda akan mengkaji semula kemajuan anda pada projek-projek semasa yang diberikan dalam pelbagai kelas sepanjang minggu. Setiap kelas distrukturkan untuk menyediakan bimbingan individu untuk setiap pelajar bagi memastikan matlamat dan garis masa dipenuhi pada semua tugasan. Seorang penasihat akademik kanan atau TA disediakan kepada jurulatih, kritikan dan menyelesaikan masalah seperti yang diperlukan, jika ada masalah yang timbul. Ini memastikan bahawa setiap pelajar mendapat bantuan yang diperlukan di antara kelas-kelas mereka. pengeluaran 300 Pengeluaran 300 direka untuk memantau kemajuan pelajar sepanjang akhir (mentor) semester mereka. Pelajar ditemuramah setiap dua minggu untuk memastikan mentor yang berkesan, masa diurus dengan baik, dan sumber-sumber yang diakses dan digunakan dengan cara yang cekap. Ini adalah forum yang baik kepada pelajar untuk membincangkan konsep-konsep baru dan halangan teknikal. Pelajar Demo Reels [-]

Diploma

12 Bulan Sepenuh Masa - Animasi Komputer, Kesan Visual Dan Reka Bentuk Permainan Diploma

Campus Sepenuh masa February 2018 Kanada North Vancouver Vancouver + 1 lagi

The Animasi komputer, Kesan Visual dan Permainan Program Design di Think Tank Pusat Latihan adalah program satu tahun intensif yang pakar dalam perisian, teknik dan teknologi terkini untuk memenuhi keperluan industri filem, televisyen dan permainan semasa. [+]

The Animasi komputer, Kesan Visual dan program Permainan Design di Think Pusat Latihan Tank di North Vancouver, Kanada intensif kursus setahun yang pakar dalam perisian, teknik dan teknologi terkini, dan memenuhi keperluan keperluan filem, televisyen dan permainan industri. Ia terdiri daripada profesional industri dihormati sebagai pengajar mengajar kurikulum semasa, program mentor, dan saiz kelas kecil dengan tangan-on latihan yang banyak. Program ini dibahagikan kepada tiga semester 15 minggu, dengan integrasi kursus untuk membolehkan tugasan bertindih dan menyokong satu sama lain. Diploma dalam Animasi komputer, Kesan Visual dan Reka Bentuk Permainan akan dianugerahkan setelah berjaya menyelesaikan keperluan program dan reel demo. Testimonial pelajar "Think Tank merupakan sekolah khas. Saya telah diupah oleh Bioware selepas mereka melihat reel demo saya, dan saya akhirnya menewaskan beberapa lelaki kanan lain untuk jawatan tersebut. " Shawn Kassian, Bioware (Alam Sekitar Artist) "Sebagai seorang pelajar di Think Tank membuatkan saya berasa seperti saya berada di sebuah sekolah eksklusif untuk artis yang ingin mencapai standard tertinggi dalam penciptaan CG." Adar Bronstein, ICON Creative Studio (Pemodelan 3D Kanan & Texturing Artist) "Ia adalah benar-benar lebih daripada keluarga daripada sebuah sekolah. Great, orang sokongan yang sentiasa ada untuk membantu jika saya menghadapi masalah dengan apa-apa, dan juga khusus untuk melihat saya berjaya. " Liam Jones, MPC (Teknikal Animator) "Sekolah ini bukan sahaja mengambil berat tentang kejayaan saya, tetapi juga melakukan segala-galanya dalam kuasa mereka untuk memastikan saya mempunyai alat dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam industri." Tanner Roberts, EA Popcap (Alam Sekitar Artist) "Think Tank melepasi jangkaan saya apa yang saya fikir sekolah VFX baik akan. Bukan sahaja mereka menyediakan asas akademik dan sumber untuk artis untuk belajar dan berkembang, Scott dan Joe menjadikannya keutamaan mereka untuk memastikan persekitaran yang selamat, selesa dan mesra kepada pelajar untuk bekerja. " Emily Luk, Engine Imej (Junior Tekstur Artist) 12 Bulan Program Diploma: Rangka Kursus SEMESTER 1 Animasi 3D Kursus ini bermula dengan sejarah ringkas animasi, dan kemudian penerokaan ke dalam kaedah yang berbeza utama rangka Animating: menaip menimbulkan untuk menimbulkan, lurus ke depan, animasi jalan dan cara untuk mengedit animasi dengan menggunakan editor f-keluk. Pelajar juga akan meneroka lapisan mudah dan berjalan untuk berkaki dua dan berkaki empat watak-watak. Pemodelan 3D Model 100 akan memperkenalkan konsep dan proses untuk mewujudkan tiga objek dimensi dalam persekitaran maya. Anda akan belajar semua aspek pemodelan poligon dan mencipta pelbagai objek, termasuk persekitaran dan set, kenderaan dan watak-watak organik. Pengenalan kepada pemodelan berasaskan berus menggunakan Mudbox juga akan dilindungi pada separuh akhir kursus. Classsical & Flash Animasi Pelajar membangunkan lukisan kemahiran sambil belajar prinsip skuasy dan regangan, susulan dan tindakan bertindih, jangkaan, masa, kerangka utama dan di-antara-ing. Pelajaran dalam animasi watak dan papan cerita meneroka elemen yang perlu untuk membawa animasi untuk hidup. Kursus ini membina asas untuk kelas 3D untuk diikuti. Pengimejan Digital 100 Modul ini menyediakan satu penerokaan yang mendalam mengenai Adobe Photoshop, standard industri untuk pengimejan digital. Pelajar bekerja pada asas-asas penyuntingan imej, pembetulan warna, pengurusan warna, menyediakan fail untuk cetak dan mengeksport imej. Apabila asas-asas yang dilindungi, pelajar akan mula menggunakan alat ini untuk tekstur pelbagai objek, dengan itu menyediakan mereka untuk lebih maju perisian Penteksturan 3D dan persekitaran pengeluaran dunia sebenar. Maya 100 Pelajar akan diperkenalkan kepada Autodesk Maya, yang 3D pakej animasi dan penciptaan kandungan perisian canggih, dengan tumpuan kepada prinsip 3D dan aliran kerja. Semua dari bahan-bahan, Uvs, shaders, penipuan, mengatasi dan pas diliputi secara terperinci dan membawa banyak komponen industri yang berbeza bersama-sama. Penteksturan 100 Pengenalan kepada dunia Penteksturan. Alat seperti Photoshop, ndo dan monyet kecil akan digunakan untuk memberi maklum balas masa nyata apabila Penteksturan prop, persekitaran dan watak-watak. SEMESTER 2 Animasi 3D 200 Dari animasi mekanikal mudah pelajar kini akan memberi tumpuan kepada asas-asas animasi watak. Membawa watak sintetik untuk hidup adalah matlamat. Menggunakan Maya, pelajar akan belajar bertindak untuk berdialog, animasi muka, masa, mengedit animasi dengan F-keluk, dan prinsip-prinsip yang membuat animasi yang hebat. Menggunakan Forward dan songsang Kinematik untuk menimbulkan dan bernyawa watak-watak, pelajar akan menangani pelbagai situasi yang akan mereka hadapi di dunia sebenar pengeluaran sebagai animator watak. Pelajar juga akan mempelajari kesan penipuan memainkan penting dalam animasi berjaya, dan apa faktor membuat pelantar watak yang baik atau buruk. rotoscoping Video akan digunakan sebagai bantuan visual untuk animator. 3D Modeling 200 Dalam modul kedua dan yang lebih maju ini, pelajar akan membina kemahiran mereka ditubuhkan pada Pemodelan 100. Perhatian kepada butiran akan menjadi kunci sebagai pelajar belajar untuk membina "animasi- mahir" watak dengan topologi yang betul. teknik tambahan akan diperkenalkan untuk menambah butiran realistik untuk model dan mempercepatkan masa pemodelan. set yang cekap, namun mengagumkan, dan prop akan digabungkan dengan kelas saluran paip pengeluaran yang lain untuk mencapai rupa yang realistik. Kelas ini juga termasuk pembelajaran alat dan perisian tambahan untuk menyokong pelbagai model dan pewujudan saluran paip. Pemangku Untuk Animasi 200 Kursus ini memperkenalkan prinsip-prinsip asas yang bertindak bagi tujuan mewujudkan animasi. Latihan akan mengajar bagaimana untuk melakukan tindakan yang berbeza untuk pelbagai watak dan personaliti: bagaimana untuk melakukannya dengan betul jangkaan dan tindak balas untuk setiap tindakan, bagaimana untuk melakukannya bertindak lisan dan bukan lisan, yang bertindak antara dua watak, meningkatkan imaginasi dan kreativiti dan bagaimana untuk bertindak dengan bahasa badan pertama dan muka lakonan kedua. Advanced Lighting 200 Kursus ini memberi tumpuan kepada lampu dan teduhan dengan cara yang akan membolehkan artis untuk lebih memahami bagaimana untuk menggunakan apa-apa permohonan rendering. Menggunakan Maya / Vray, pelajar akan mempunyai fikiran mereka ditiup apabila mereka belajar bagaimana terhad persepsi mereka terhadap bahan-bahan, cahaya dan bayang-bayang telah semua kehidupan mereka. Apabila mereka memohon pemahaman baru ini kepada lampu dan teduhan di CG, mereka akan mendapati diri mereka di hadapan pek dalam mana-mana perisian. Separuh kedua kursus ini direka untuk mendapatkan pelajar untuk mempercepatkan dengan pakej lukisan 3D dari The Foundry. Penekanan adalah pada integrasi Mari ke dalam reel demo aliran kerja pelajar dan pembangunan tekstur foto-realistik. Advanced Texturing 200 Kursus ini merupakan penerokaan lukisan tekstur untuk VFX. Pelajar akan mempelajari selok-dan-belok pakej lukisan 3D terkini, dan menggunakan program untuk mewujudkan tekstur foto-realistik menggunakan gabungan unjuran gambar dan teknik lukisan tangan. Kursus ini akan mengambil kelihatan mendalam di pelbagai bahan dan permukaan seperti logam, kulit, kaca dan permukaan basah dan bagaimana untuk menggunakan gabungan Penteksturan dan teduhan dalam V-ray untuk Maya untuk meniru-bahan ini. Para pelajar kursus ini akan mengambil model mereka ke tahap yang seterusnya, dan akan dapat untuk mengintegrasikan mereka ke dalam rakaman tindakan secara langsung dan permainan lancar! Penggubahan & Visual Kesan 200 Pelajar diperkenalkan dengan dunia artis kesan visual, dan kemahiran dan teknik yang digunakan di lapangan. Kami membincangkan bagaimana kesan diwujudkan dan bagaimana mereka diintegrasikan ke dalam hidup-tindakan dan pinggan CG. Matlamat kami adalah untuk memberikan pelajar pemahaman yang baik tentang bagaimana filem sihir dicapai. Zarah, Mattes, warna menaip, pengesanan kamera, penstabilan dan menggunakan mudah kesan lagi berkesan seperti bercahaya, suar, kedalaman pembetulan lapangan dan warna untuk mencapai lihat foto-real akan dilindungi. Kursus ini adalah penting kepada pemahaman pelbagai kaedah penggubahan untuk mencapai imej esthetically indah dan dipercayai. Digital Sculpting 200 Tujuan Digital Sculpting 200 adalah untuk mengajar alat-alat yang diperlukan untuk dapat berfungsi dengan berkesan dalam perancangan kerja profesional. Kursus ini memperkenalkan teknik dan kemungkinan yang ZBrush menyediakan. Pelajar akan membangunkan asas yang kuat pose / bahagian, dan belajar semua teknik-teknik yang diperlukan untuk menyelesaikan berkesan sculpting model dan menyediakannya untuk pengeluaran saluran paip. Pelajar juga akan diajar bagaimana untuk bekerja antara ZBrush dan aplikasi 3D utama, seperti Mudbox, untuk keputusan yang lebih hebat. Permainan Design 200 Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk bekerja dengan aset seni dalam enjin permainan CryEngine dan memohon ini untuk projek kelas. Ketika berfungsi pada ini, pelajar dapat menumpukan kepada apa yang mereka mahu meneruskan sebagai kerjaya. Topik yang akan dibincangkan termasuk generasi normal peta dan lukisan, teknik UV maju, mengimport geometri, jerat perlanggaran, sistem animasi dan banyak lagi. Pelajar akan berasa lebih selesa dalam CryEngine, mempunyai pengetahuan untuk menyesuaikan diri dengan mana-mana realtime / permainan persekitaran kerja dan tahu bagaimana untuk menyimpan aset digital mereka cekap dan berkualiti tinggi. Maya 200 Dalam Maya 200, anda akan mempelajari asas-asas pemodelan, lampu, Penteksturan dan menghidupkan adegan menggunakan Maya. Pelajar dapat memahami antara muka dan aliran kerja bagi Maya dan bagaimana untuk mentafsir alat dan pengetua dipelajari dalam Softimage ke platform alternatif ini. Penekanan diberikan terhadap aspek teknikal Maya dengan penipuan menjadi tumpuan utama. Dibimbing Lab 200 Dalam makmal dipantau anda akan mengkaji semula kemajuan anda kepada projek-projek berjalan semasa ditugaskan di pelbagai kelas sepanjang minggu. Setiap kelas distrukturkan untuk menyediakan bimbingan individu untuk memastikan matlamat dan garis masa dipenuhi pada semua tugasan. Seorang penasihat akademik kanan atau TA disediakan kepada jurulatih, kritikan dan menyelesaikan masalah seperti yang diperlukan jika ada masalah yang timbul. Ini memastikan setiap pelajar mendapat bantuan yang diperlukan di antara kelas-kelas mereka. Pipeline pengeluaran 200 Pengeluaran 200 membolehkan pelajar masa yang diperlukan untuk membangunkan dan menggunakan konsep reel demo akhir mereka. Kelas ini juga akan memberi tumpuan kepada membangunkan hubungan pelajar perlu untuk bermula dalam industri selepas tamat pengajian. Pengukuhan ke studio arus perdana di Vancouver dan lawatan daripada profesional industri teratas akan berkhidmat untuk memberi inspirasi dan panduan kepada pelajar untuk membuat gulungan demo berdaya maju yang akan mendapatkan mereka diupah oleh majikan pilihan mereka. Traditional Sculpting 200 kelas ukiran kami adalah peluang kepada pelajar untuk mendapatkan tangan mereka kotor. Diajar oleh Gideon Hay, seorang veteran industri untuk sculpts, Maquettes, dan prop di Vancouver, kelas ini akan memperkenalkan asas-asas membina Maquettes watak, armatures dan penggunaan pisau bedah sebagai alat pemodelan. Anatomy, tekstur, bahagian dan reka bentuk watak akan dibincangkan, serta bagaimana ia digunakan dalam keadaan pengeluaran sebenar. Ia juga merupakan peluang kepada pelajar untuk menukar gear dan menikmati membuat seni sejuk tanpa komputer. Ciptaan Watak 200 Dalam tujuh minggu bengkel lanjutan ini, pelajar akan belajar bagaimana untuk pergi dari satu model dipahat kepada bersedia dan cekap model pengeluaran permainan. Penekanan akan diberi kepada aliran kerja dan penyelesaian masalah, supaya apabila pelajar selesai kursus ini mereka akan mempunyai model pengeluaran bersedia. Keyakinan adalah penting apabila memasuki final reel demo semester, dan kursus ini akan mengukuhkan asas pengetahuan pelajar pada semua penciptaan sesuatu watak. SEMESTER 3 Advanced teduhan & Rendering 300 rendering dan enjin Advanced menyokong pelajar dalam demo reel semester mereka dengan mengambil kira rendering dan keluarkan kandungan yang dicipta mereka. Pelajar akan berasa rendering selesa di VRay dan mempunyai pengetahuan untuk mencipta bahan-bahan yang kompleks dan keadaan pencahayaan sambil mereka menjadikan cekap. Pelajar juga akan mempelajari bagaimana untuk menggunakan sebuah ladang menyebabkan untuk kecekapan maksimum dan pengalaman saluran paip. Pengurusan Kerjaya 300 Setelah pelajar meninggalkan sarang dan tanah yang pekerjaan pertama mereka berhadapan dengan pelbagai keputusan kewangan. Kursus ini direka bentuk untuk mengambil misteri daripada topik-topik seperti: - Mendapatkan kaki anda di pintu syarikat pilihan anda - Memberi satu wawancara yang besar (atau 'bagaimana untuk menjual diri') - Urusan pinjaman pelajar anda - RSPs dan bagaimana mereka manfaat - Gadai janji dan mengapa mereka lebih mudah daripada yang anda fikirkan - Bagaimana untuk melabur dalam saham, GICs dan dana bersama dan mengapa mereka masuk akal yang baik - Freelancing dan / atau memulakan syarikat anda sendiri. Social Media & Promosi sendiri Kursus ini adalah langkah terakhir untuk mendapat reel demo anda ke dalam format yang betul mempamerkan kerja anda. Keluarkan untuk video dan juga meletakkan bersama-sama portfolio online anda sendiri akan dilindungi. Memahami reka bentuk antara muka, mampatan, format, penyuntingan dan kejuruteraan yang baik akan membolehkan pelajar membuat persembahan asal kalah mati yang menjual kemahiran dan bakat anda. Pembungkusan dan persembahan keseluruhan juga akan menjadi tumpuan kursus ini. mentor 300 Semasa semester ketiga, pelajar akan berpasangan dengan mentor peribadi yang kini bekerja dalam industri. mentor ini akan melatih pelajar itu satu-satu melalui proses reel demo dan akan memberi maklum balas, nasihat dan kritikan. Pelajar-pelajar akan bertemu dengan mentor sekali seminggu, dan akan diberikan matlamat dan garis masa untuk menstrukturkan betul semester akhir yang sangat kuat mereka. Lab dipantau Dalam makmal dipantau, anda akan mengkaji semula kemajuan anda pada projek-projek semasa yang diberikan dalam pelbagai kelas sepanjang minggu. Setiap kelas distrukturkan untuk menyediakan bimbingan individu untuk setiap pelajar bagi memastikan matlamat dan garis masa dipenuhi pada semua tugasan. Seorang penasihat akademik kanan atau TA disediakan kepada jurulatih, kritikan dan menyelesaikan masalah seperti yang diperlukan, jika ada masalah yang timbul. Ini memastikan bahawa setiap pelajar mendapat bantuan yang diperlukan di antara kelas-kelas mereka. pengeluaran 300 Pengeluaran 300 direka untuk memantau kemajuan pelajar sepanjang akhir (mentor) semester mereka. Pelajar ditemuramah setiap dua minggu untuk memastikan mentor yang berkesan, masa diurus dengan baik, dan sumber-sumber yang diakses dan digunakan dengan cara yang cekap. Ini adalah forum yang baik kepada pelajar untuk membincangkan konsep-konsep baru dan halangan teknikal. Pelajar Demo Reels [-]

Diploma Lanjutan

12 Bulan Sepenuh Masa - Animasi Komputer, Kesan Visual Dan Reka Bentuk Permainan

Campus Sepenuh masa February 2018 Kanada Vancouver

The Animasi komputer, Kesan Visual dan Permainan Program Design di Think Pusat Latihan Tank merupakan intensif kursus setahun yang pakar dalam perisian, teknik dan teknologi terkini, dan memenuhi keperluan industri filem, televisyen dan permainan semasa. [+]

The Animasi komputer, Kesan Visual dan program Permainan Design di Think Pusat Latihan Tank di North Vancouver, Kanada intensif kursus setahun yang pakar dalam perisian, teknik dan teknologi terkini, dan memenuhi keperluan keperluan filem, televisyen dan permainan industri. Ia terdiri daripada profesional industri dihormati sebagai pengajar mengajar kurikulum semasa, program mentor, dan saiz kelas kecil dengan tangan-on latihan yang banyak. Program ini dibahagikan kepada tiga semester 15 minggu, dengan integrasi kursus untuk membolehkan tugasan bertindih dan menyokong satu sama lain. Diploma dalam Animasi komputer, Kesan Visual dan Reka Bentuk Permainan akan dianugerahkan setelah berjaya menyelesaikan keperluan program dan reel demo. Testimonial pelajar "Think Tank merupakan sekolah khas. Saya telah diupah oleh Bioware selepas mereka melihat reel demo saya, dan saya akhirnya menewaskan beberapa lelaki kanan lain untuk jawatan tersebut. " Shawn Kassian, Bioware (Alam Sekitar Artist) "Sebagai seorang pelajar di Think Tank membuatkan saya berasa seperti saya berada di sebuah sekolah eksklusif untuk artis yang ingin mencapai standard tertinggi dalam penciptaan CG." Adar Bronstein, ICON Creative Studio (Pemodelan 3D Kanan & Texturing Artist) "Ia adalah benar-benar lebih daripada keluarga daripada sebuah sekolah. Great, orang sokongan yang sentiasa ada untuk membantu jika saya menghadapi masalah dengan apa-apa, dan juga khusus untuk melihat saya berjaya. " Liam Jones, MPC (Teknikal Animator) "Sekolah ini bukan sahaja mengambil berat tentang kejayaan saya, tetapi juga melakukan segala-galanya dalam kuasa mereka untuk memastikan saya mempunyai alat dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam industri." Tanner Roberts, EA Popcap (Alam Sekitar Artist) "Think Tank melepasi jangkaan saya apa yang saya fikir sekolah VFX baik akan. Bukan sahaja mereka menyediakan asas akademik dan sumber untuk artis untuk belajar dan berkembang, Scott dan Joe menjadikannya keutamaan mereka untuk memastikan persekitaran yang selamat, selesa dan mesra kepada pelajar untuk bekerja. " Emily Luk, Engine Imej (Junior Tekstur Artist) 12 Bulan Program Diploma: Rangka Kursus SEMESTER 1 Animasi 3D Kursus ini bermula dengan sejarah ringkas animasi, dan kemudian penerokaan ke dalam kaedah yang berbeza utama rangka Animating: menaip menimbulkan untuk menimbulkan, lurus ke depan, animasi jalan dan cara untuk mengedit animasi dengan menggunakan editor f-keluk. Pelajar juga akan meneroka lapisan mudah dan berjalan untuk berkaki dua dan berkaki empat watak-watak. Pemodelan 3D Model 100 akan memperkenalkan konsep dan proses untuk mewujudkan tiga objek dimensi dalam persekitaran maya. Anda akan belajar semua aspek pemodelan poligon dan mencipta pelbagai objek, termasuk persekitaran dan set, kenderaan dan watak-watak organik. Pengenalan kepada pemodelan berasaskan berus menggunakan Mudbox juga akan dilindungi pada separuh akhir kursus. Classsical & Flash Animasi Pelajar membangunkan lukisan kemahiran sambil belajar prinsip skuasy dan regangan, susulan dan tindakan bertindih, jangkaan, masa, kerangka utama dan di-antara-ing. Pelajaran dalam animasi watak dan papan cerita meneroka elemen yang perlu untuk membawa animasi untuk hidup. Kursus ini membina asas untuk kelas 3D untuk diikuti. Pengimejan Digital 100 Modul ini menyediakan satu penerokaan yang mendalam mengenai Adobe Photoshop, standard industri untuk pengimejan digital. Pelajar bekerja pada asas-asas penyuntingan imej, pembetulan warna, pengurusan warna, menyediakan fail untuk cetak dan mengeksport imej. Apabila asas-asas yang dilindungi, pelajar akan mula menggunakan alat ini untuk tekstur pelbagai objek, dengan itu menyediakan mereka untuk lebih maju perisian Penteksturan 3D dan persekitaran pengeluaran dunia sebenar. Maya 100 Pelajar akan diperkenalkan kepada Autodesk Maya, yang 3D pakej animasi dan penciptaan kandungan perisian canggih, dengan tumpuan kepada prinsip 3D dan aliran kerja. Semua dari bahan-bahan, Uvs, shaders, penipuan, mengatasi dan pas diliputi secara terperinci dan membawa banyak komponen industri yang berbeza bersama-sama. Penteksturan 100 Pengenalan kepada dunia Penteksturan. Alat seperti Photoshop, ndo dan monyet kecil akan digunakan untuk memberi maklum balas masa nyata apabila Penteksturan prop, persekitaran dan watak-watak. SEMESTER 2 Animasi 3D 200 Dari animasi mekanikal mudah pelajar kini akan memberi tumpuan kepada asas-asas animasi watak. Membawa watak sintetik untuk hidup adalah matlamat. Menggunakan Maya, pelajar akan belajar bertindak untuk berdialog, animasi muka, masa, mengedit animasi dengan F-keluk, dan prinsip-prinsip yang membuat animasi yang hebat. Menggunakan Forward dan songsang Kinematik untuk menimbulkan dan bernyawa watak-watak, pelajar akan menangani pelbagai situasi yang akan mereka hadapi di dunia sebenar pengeluaran sebagai animator watak. Pelajar juga akan mempelajari kesan penipuan memainkan penting dalam animasi berjaya, dan apa faktor membuat pelantar watak yang baik atau buruk. rotoscoping Video akan digunakan sebagai bantuan visual untuk animator. 3D Modeling 200 Dalam modul kedua dan yang lebih maju ini, pelajar akan membina kemahiran mereka ditubuhkan pada Pemodelan 100. Perhatian kepada butiran akan menjadi kunci sebagai pelajar belajar untuk membina "animasi- mahir" watak dengan topologi yang betul. teknik tambahan akan diperkenalkan untuk menambah butiran realistik untuk model dan mempercepatkan masa pemodelan. set yang cekap, namun mengagumkan, dan prop akan digabungkan dengan kelas saluran paip pengeluaran yang lain untuk mencapai rupa yang realistik. Kelas ini juga termasuk pembelajaran alat dan perisian tambahan untuk menyokong pelbagai model dan pewujudan saluran paip. Pemangku Untuk Animasi 200 Kursus ini memperkenalkan prinsip-prinsip asas yang bertindak bagi tujuan mewujudkan animasi. Latihan akan mengajar bagaimana untuk melakukan tindakan yang berbeza untuk pelbagai watak dan personaliti: bagaimana untuk melakukannya dengan betul jangkaan dan tindak balas untuk setiap tindakan, bagaimana untuk melakukannya bertindak lisan dan bukan lisan, yang bertindak antara dua watak, meningkatkan imaginasi dan kreativiti dan bagaimana untuk bertindak dengan bahasa badan pertama dan muka lakonan kedua. Advanced Lighting 200 Kursus ini memberi tumpuan kepada lampu dan teduhan dengan cara yang akan membolehkan artis untuk lebih memahami bagaimana untuk menggunakan apa-apa permohonan rendering. Menggunakan Maya / Vray, pelajar akan mempunyai fikiran mereka ditiup apabila mereka belajar bagaimana terhad persepsi mereka terhadap bahan-bahan, cahaya dan bayang-bayang telah semua kehidupan mereka. Apabila mereka memohon pemahaman baru ini kepada lampu dan teduhan di CG, mereka akan mendapati diri mereka di hadapan pek dalam mana-mana perisian. Separuh kedua kursus ini direka untuk mendapatkan pelajar untuk mempercepatkan dengan pakej lukisan 3D dari The Foundry. Penekanan adalah pada integrasi Mari ke dalam reel demo aliran kerja pelajar dan pembangunan tekstur foto-realistik. Advanced Texturing 200 Kursus ini merupakan penerokaan lukisan tekstur untuk VFX. Pelajar akan mempelajari selok-dan-belok pakej lukisan 3D terkini, dan menggunakan program untuk mewujudkan tekstur foto-realistik menggunakan gabungan unjuran gambar dan teknik lukisan tangan. Kursus ini akan mengambil kelihatan mendalam di pelbagai bahan dan permukaan seperti logam, kulit, kaca dan permukaan basah dan bagaimana untuk menggunakan gabungan Penteksturan dan teduhan dalam V-ray untuk Maya untuk meniru-bahan ini. Para pelajar kursus ini akan mengambil model mereka ke tahap yang seterusnya, dan akan dapat untuk mengintegrasikan mereka ke dalam rakaman tindakan secara langsung dan permainan lancar! Penggubahan & Visual Kesan 200 Pelajar diperkenalkan dengan dunia artis kesan visual, dan kemahiran dan teknik yang digunakan di lapangan. Kami membincangkan bagaimana kesan diwujudkan dan bagaimana mereka diintegrasikan ke dalam hidup-tindakan dan pinggan CG. Matlamat kami adalah untuk memberikan pelajar pemahaman yang baik tentang bagaimana filem sihir dicapai. Zarah, Mattes, warna menaip, pengesanan kamera, penstabilan dan menggunakan mudah kesan lagi berkesan seperti bercahaya, suar, kedalaman pembetulan lapangan dan warna untuk mencapai lihat foto-real akan dilindungi. Kursus ini adalah penting kepada pemahaman pelbagai kaedah penggubahan untuk mencapai imej esthetically indah dan dipercayai. Digital Sculpting 200 Tujuan Digital Sculpting 200 adalah untuk mengajar alat-alat yang diperlukan untuk dapat berfungsi dengan berkesan dalam perancangan kerja profesional. Kursus ini memperkenalkan teknik dan kemungkinan yang ZBrush menyediakan. Pelajar akan membangunkan asas yang kuat pose / bahagian, dan belajar semua teknik-teknik yang diperlukan untuk menyelesaikan berkesan sculpting model dan menyediakannya untuk pengeluaran saluran paip. Pelajar juga akan diajar bagaimana untuk bekerja antara ZBrush dan aplikasi 3D utama, seperti Mudbox, untuk keputusan yang lebih hebat. Permainan Design 200 Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk bekerja dengan aset seni dalam enjin permainan CryEngine dan memohon ini untuk projek kelas. Ketika berfungsi pada ini, pelajar dapat menumpukan kepada apa yang mereka mahu meneruskan sebagai kerjaya. Topik yang akan dibincangkan termasuk generasi normal peta dan lukisan, teknik UV maju, mengimport geometri, jerat perlanggaran, sistem animasi dan banyak lagi. Pelajar akan berasa lebih selesa dalam CryEngine, mempunyai pengetahuan untuk menyesuaikan diri dengan mana-mana realtime / permainan persekitaran kerja dan tahu bagaimana untuk menyimpan aset digital mereka cekap dan berkualiti tinggi. Maya 200 Dalam Maya 200, anda akan mempelajari asas-asas pemodelan, lampu, Penteksturan dan menghidupkan adegan menggunakan Maya. Pelajar dapat memahami antara muka dan aliran kerja bagi Maya dan bagaimana untuk mentafsir alat dan pengetua dipelajari dalam Softimage ke platform alternatif ini. Penekanan diberikan terhadap aspek teknikal Maya dengan penipuan menjadi tumpuan utama. Dibimbing Lab 200 Dalam makmal dipantau anda akan mengkaji semula kemajuan anda kepada projek-projek berjalan semasa ditugaskan di pelbagai kelas sepanjang minggu. Setiap kelas distrukturkan untuk menyediakan bimbingan individu untuk memastikan matlamat dan garis masa dipenuhi pada semua tugasan. Seorang penasihat akademik kanan atau TA disediakan kepada jurulatih, kritikan dan menyelesaikan masalah seperti yang diperlukan jika ada masalah yang timbul. Ini memastikan setiap pelajar mendapat bantuan yang diperlukan di antara kelas-kelas mereka. Pipeline pengeluaran 200 Pengeluaran 200 membolehkan pelajar masa yang diperlukan untuk membangunkan dan menggunakan konsep reel demo akhir mereka. Kelas ini juga akan memberi tumpuan kepada membangunkan hubungan pelajar perlu untuk bermula dalam industri selepas tamat pengajian. Pengukuhan ke studio arus perdana di Vancouver dan lawatan daripada profesional industri teratas akan berkhidmat untuk memberi inspirasi dan panduan kepada pelajar untuk membuat gulungan demo berdaya maju yang akan mendapatkan mereka diupah oleh majikan pilihan mereka. Traditional Sculpting 200 kelas ukiran kami adalah peluang kepada pelajar untuk mendapatkan tangan mereka kotor. Diajar oleh Gideon Hay, seorang veteran industri untuk sculpts, Maquettes, dan prop di Vancouver, kelas ini akan memperkenalkan asas-asas membina Maquettes watak, armatures dan penggunaan pisau bedah sebagai alat pemodelan. Anatomy, tekstur, bahagian dan reka bentuk watak akan dibincangkan, serta bagaimana ia digunakan dalam keadaan pengeluaran sebenar. Ia juga merupakan peluang kepada pelajar untuk menukar gear dan menikmati membuat seni sejuk tanpa komputer. Ciptaan Watak 200 Dalam tujuh minggu bengkel lanjutan ini, pelajar akan belajar bagaimana untuk pergi dari satu model dipahat kepada bersedia dan cekap model pengeluaran permainan. Penekanan akan diberi kepada aliran kerja dan penyelesaian masalah, supaya apabila pelajar selesai kursus ini mereka akan mempunyai model pengeluaran bersedia. Keyakinan adalah penting apabila memasuki final reel demo semester, dan kursus ini akan mengukuhkan asas pengetahuan pelajar pada semua penciptaan sesuatu watak. SEMESTER 3 Advanced teduhan & Rendering 300 rendering dan enjin Advanced menyokong pelajar dalam demo reel semester mereka dengan mengambil kira rendering dan keluarkan kandungan yang dicipta mereka. Pelajar akan berasa rendering selesa di VRay dan mempunyai pengetahuan untuk mencipta bahan-bahan yang kompleks dan keadaan pencahayaan sambil mereka menjadikan cekap. Pelajar juga akan mempelajari bagaimana untuk menggunakan sebuah ladang menyebabkan untuk kecekapan maksimum dan pengalaman saluran paip. Pengurusan Kerjaya 300 Setelah pelajar meninggalkan sarang dan tanah yang pekerjaan pertama mereka berhadapan dengan pelbagai keputusan kewangan. Kursus ini direka bentuk untuk mengambil misteri daripada topik-topik seperti: - Mendapatkan kaki anda di pintu syarikat pilihan anda - Memberi satu wawancara yang besar (atau 'bagaimana untuk menjual diri') - Urusan pinjaman pelajar anda - RSPs dan bagaimana mereka manfaat - Gadai janji dan mengapa mereka lebih mudah daripada yang anda fikirkan - Bagaimana untuk melabur dalam saham, GICs dan dana bersama dan mengapa mereka masuk akal yang baik - Freelancing dan / atau memulakan syarikat anda sendiri. Social Media & Promosi sendiri Kursus ini adalah langkah terakhir untuk mendapat reel demo anda ke dalam format yang betul mempamerkan kerja anda. Keluarkan untuk video dan juga meletakkan bersama-sama portfolio online anda sendiri akan dilindungi. Memahami reka bentuk antara muka, mampatan, format, penyuntingan dan kejuruteraan yang baik akan membolehkan pelajar membuat persembahan asal kalah mati yang menjual kemahiran dan bakat anda. Pembungkusan dan persembahan keseluruhan juga akan menjadi tumpuan kursus ini. mentor 300 Semasa semester ketiga, pelajar akan berpasangan dengan mentor peribadi yang kini bekerja dalam industri. mentor ini akan melatih pelajar itu satu-satu melalui proses reel demo dan akan memberi maklum balas, nasihat dan kritikan. Pelajar-pelajar akan bertemu dengan mentor sekali seminggu, dan akan diberikan matlamat dan garis masa untuk menstrukturkan betul semester akhir yang sangat kuat mereka. Lab dipantau Dalam makmal dipantau, anda akan mengkaji semula kemajuan anda pada projek-projek semasa yang diberikan dalam pelbagai kelas sepanjang minggu. Setiap kelas distrukturkan untuk menyediakan bimbingan individu untuk setiap pelajar bagi memastikan matlamat dan garis masa dipenuhi pada semua tugasan. Seorang penasihat akademik kanan atau TA disediakan kepada jurulatih, kritikan dan menyelesaikan masalah seperti yang diperlukan, jika ada masalah yang timbul. Ini memastikan bahawa setiap pelajar mendapat bantuan yang diperlukan di antara kelas-kelas mereka. pengeluaran 300 Pengeluaran 300 direka untuk memantau kemajuan pelajar sepanjang akhir (mentor) semester mereka. Pelajar ditemuramah setiap dua minggu untuk memastikan mentor yang berkesan, masa diurus dengan baik, dan sumber-sumber yang diakses dan digunakan dengan cara yang cekap. Ini adalah forum yang baik kepada pelajar untuk membincangkan konsep-konsep baru dan halangan teknikal. Pelajar Demo Reels [-]

Video

Think Tank Info 2016

Giorgio Lorenzetti - Demo Reel 2016

Jacob Zaguri - Demo Reel 2016

Angus Fung - Hardsurface Modeling Reel 2016

Rafael Malavassi - Character Modeling Reel 2016

TTTC Teaser Reel

Contact