Toronto Film School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Toronto Film School

Toronto Film School disenaraikan sebagai sekolah filem teratas oleh QS World University Rankings menawarkan persekitaran pembelajaran yang serba cepat dan sangat kolaboratif, yang direka untuk memberikan anda teori dan kemahiran yang diperlukan untuk mengejar semangat anda. Sama ada aspirasi anda dalam filem, reka bentuk, permainan video atau fesyen, Toronto Film School adalah di mana anda akan menemui komuniti kreatif, jurulatih pemenang anugerah, dan rangkaian rakan sebaya untuk mendorong anda ke dalam kerjaya yang anda impikan. Sekolah ini menawarkan program seperti Pengeluaran Filem, Pemangku, Reka Bentuk Video dan banyak lagi.

117974_1.jpg

Apa yang Menetapkan Toronto Film School Selain?

Profesional industri

Anda akan dibimbing oleh pelbagai pembuat filem, pengeluar, sinematografi, pereka fesyen, pereka video dan profesional industri aktif yang memenangi anugerah dan permintaan. Pengajar kami memberi anda gambaran industri terkini dan amalan terbaik, serta peluang rangkaian yang menarik.

Kerjasama silang

Di Toronto Film School , anda boleh bekerjasama dengan pelajar dari seluruh program kreatif. Anda juga membangunkan perhubungan profesional yang tidak ternilai dan rangkaian silang industri, yang akan membantu membuka pintu bagi karier di seluruh industri fesyen dan hiburan.

Pelajar kami memenangi anugerah

Di Toronto Film School , pelajar yang berfikiran sama yang berkongsi minat anda untuk seni kreatif mengelilingi anda. Banyak anugerah yang dimenangi oleh pelajar-pelajar ini dari badan-badan berprestij, seperti Festival de CANNES dan Thea Awards adalah bukti kerja keras dan dedikasi mereka untuk kraf mereka. Sebagai pelajar di Toronto Film School , anda boleh berhubung dengan pelajar-pelajar ini dan belajar dari pengajar yang berpengalaman.

Pendidikan dunia nyata

Toronto Film School dikenali kerana membentuk graduan memenangi anugerah yang terus menjadi pemimpin industri dan cemerlang dalam bidang pilihan mereka. Ini kerana graduan kita meninggalkan sekolah dengan kebolehan praktikal, kemahiran untuk mempromosikan diri mereka dan portfolio yang serba lengkap.

Pathway Darjah

Toronto Film School memahami permintaan kerjaya anda pada masa kini dan masa hadapan. Melalui perjanjian artikulasi kami dengan Universiti Yorkville, anda boleh melayari jalan ke gelaran Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan untuk mendapatkan kemahiran perniagaan yang diperlukan untuk memajukan kerjaya kreatif anda.

Lokasi kampus Perdana

Dengan 4 kampus di seluruh Toronto, para pelajar dapat menanam sepenuhnya di bandar.

Saiz kelas kecil

Dalam kelas kecil, anda akan berpeluang untuk mencapai potensi penuh anda dengan arahan dan bimbingan satu-satu. Anda juga akan mempunyai persekitaran kerjasama yang betul untuk membina hubungan dengan rakan sekelas dan rangkaian dengan pelajar di seluruh program kreatif.

Lokasi

Toronto

Alamat
10 Dundas Street E., Suite 704
M5B 2G9 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Alamat
55 Dundas Street E., floor 4&5
M5B 1C6 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Alamat
415 Yonge Street, 8th Floor
M5B 2E7 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Alamat
1835 Yonge Street
M4S 1X8 Toronto, Ontario, Kanada