VGC International College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Satu perkataan daripada Pengarah

Terima kasih kerana minat anda dalam VGC International College . Kami tahu bahawa keputusan untuk memilih sebuah sekolah adalah yang penting dan kami merasa terhormat bahawa anda sedang mempertimbangkan kami.

Reputasi kami dibina di sekeliling tumpuan yang kuat terhadap pengalaman pelajar. Kami telah mencapai matlamat ini dengan memberi tumpuan kepada membolehkan pelajar-pelajar kami mencapai matlamat akademik masing-masing, mewujudkan persekitaran yang hangat dan memberi pengalaman kepada pelajar-pelajar kami sebagai satu pengalaman yang luar biasa. Secara kolektif, pengalaman positif ini menjadikan VGC salah satu sekolah yang paling cepat berkembang di Kanada.

Untuk menyesuaikan diri dengan pertumbuhan ini, kami telah menambah kampus baru yang menawarkan lebih banyak ruang pelajar, bilik darjah moden dan lokasi yang hebat di tengah-tengah Vancouver.

Kami telah mengembangkan pilihan kursus dengan mengekalkan program bahasa pemenang anugerah kami dan menambah kelas perniagaan baru. Kami telah mencapai ini dengan membahagikan kolej kami kepada dua buah sekolah: Sekolah Bahasa Inggeris dan Sekolah Perniagaan. Dengan melakukan ini, kita telah berubah dengan masa dan permintaan para pelajar. Sekarang pelajar VGC boleh lulus dari kolej kami dengan mencapai matlamat bahasa Inggeris mereka dan latihan perniagaan praktikal, gabungan kemahiran dan pengalaman yang boleh mengubah kehidupan. Dalam beberapa tahun akan datang, anda akan melihat Sekolah Perniagaan berkembang kerana kami berharap dapat terus menambah program kami.

Semasa kami menanti masa depan, kami akan terus menyedari bahawa untuk pelajar kami, ini sekali dalam pengalaman seumur hidup, dan kami akan menantikan untuk mencipta cerita baharu dengan pelajar baru dan menjadikan sebahagian daripada VGC International College masa depan anda.

Dominic Walton,
Pengarah Eksekutif

Mengenai Vancouver

Vancouver: Kedudukan sebagai Salah satu Bandar Paling Cantik dan Terjangkau di Dunia.

Vancouver adalah kota pilihan jika anda memilih untuk belajar Bahasa Inggeris di Kanada. Terletak di latar belakang yang menakjubkan di pantai barat Kanada, Vancouver secara berterusan berada di lima bandar terbaik di dunia untuk tinggal. Vancouver adalah iklim yang semulajadi, ringan dan salah satu bandar paling selamat di Amerika Utara.

Terletak di antara gunung-gunung yang bersebelahan dengan salji dan Lautan Pasifik, Vancouver menawarkan perpaduan yang sempurna bagi aktiviti luar sepanjang tahun dan keseronokan di bandar. Bersantai di salah satu pantai berpasir yang banyak di Vancouver, bersiar-siar di kedai-kedai butik di Gastown bersejarah atau menaiki papan salji udara atau mendaki di Grouse Mountain - di Vancouver, ada sesuatu untuk semua orang! Tidak ada bandar lain di dunia seperti Vancouver, dan kampus VGC terletak betul-betul di tengah-tengahnya!

Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Kenapa Pelajar Pilih VGC

Guru

Dasar pengambilan VGC yang ketat memastikan guru kita bukan sahaja berkelayakan tetapi juga komited untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Sekolah Bahasa Inggeris VGC kami berbangga dengan reputasinya sebagai salah satu sekolah bahasa akademik yang paling banyak di Vancouver. Semua guru mesti mempunyai ijazah universiti, Sijil Pengajaran yang diiktiraf dan pengalaman mengajar yang berkaitan dengan industri.

Keputusan

VGC International College mendapat keputusan. Kami telah membantu beribu-ribu pelajar antarabangsa mencapai matlamat mereka. Sama ada skor ujian, masuk ke universiti Kanada, atau hanya untuk meningkatkan bahasa Inggeris anda, VGC akan membantu anda ke sana.

Kepelbagaian budaya

Di VGC International College kami sangat berbangga dengan kepelbagaian budaya kami. VGC merekrut pelajar dari lebih dari 70 negara untuk belajar di Kanada. Kelas anda akan diisi dengan pelajar dari pelbagai latar belakang dan budaya, membantu anda mengembangkan rangkaian antarabangsa dan menjadi warganegara global.

Kurikulum

Sekolah Bahasa Inggeris VGC menawarkan program unik yang dikenali sebagai Global English (hibrid kemahiran bahasa Inggeris dan akademik umum). Anda akan mendapat kegunaan harian Bahasa Inggeris umum sambil mengembangkan kemahiran khusus yang diperlukan untuk komunikasi perniagaan yang lancar dan tepat atau bahasa Inggeris untuk tujuan akademik.

Perhatian peribadi

Di VGC, kami memahami setiap pelajar mempunyai keperluan yang berbeza dan matlamat yang berlainan. Guru dan kakitangan VGC berusaha untuk mengenali setiap murid kita sebagai individu. Guru menyedari perkembangan anda dan menyesuaikan pendekatan mereka untuk membimbing anda melalui pengalaman pembelajaran anda.

Pengalaman Kanada yang Benar

Belajar Bahasa Inggeris dan menetapkan asas untuk kerjaya profesional anda harus menjadi pengalaman yang menarik yang terus mencabar dan merangsang anda, tetapi yang paling penting adalah bersenang-senang! Di VGC kami berbangga mempunyai pasukan pengurusan acara kami sendiri yang berdedikasi untuk menawarkan anda aktiviti dan lawatan yang menyeronokkan untuk memastikan anda mempunyai pengalaman unik Kanada.

Panduan Etika dan Kenyataan Tujuan

Misi VGC International College adalah untuk membekalkan persekitaran pembelajaran terbaik dengan piawaian akademik tertinggi, untuk menyokong pembelajaran pelajar dengan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dan sentiasa menjalankan perniagaan dengan integriti dan kejujuran.

Di VGC kita mengiktiraf kepentingan pendidikan berkualiti sebagai cara untuk maju dalam kehidupan. Kami tidak mempercayai bahawa pendidikan sepatutnya untuk beberapa tetapi satu cara bagi banyak orang untuk memperbaiki diri dan mengubah keadaan mereka.

Sebagai sebuah organisasi yang berfungsi di seluruh dunia, kami komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik dengan kualiti, integriti, dan kejujuran. Sebagai perniagaan antarabangsa, kami menyedari bahawa kami mempunyai tanggungjawab kepada pelajar dan negara-negara dari mana mereka datang. Kami menyedari bahawa orang dilahirkan dalam situasi tetapi tidak perlu menerima mereka. Kami percaya orang hanya boleh diberi kuasa dan mengubah keadaan hidup mereka melalui pendidikan.

Lokasi

Vancouver

Alamat
411 West Hastings Street
Vancouver, British Columbia, Kanada

Vancouver

Alamat
535 Granville Street
Vancouver, British Columbia, Kanada