Baca keterangan rasmi

Satu perkataan daripada Pengarah

Terima kasih kerana minat anda dalam VGC International College . Kami tahu bahawa keputusan untuk memilih sebuah sekolah adalah yang penting dan kami merasa terhormat bahawa anda sedang mempertimbangkan kami.

Reputasi kami dibina di sekeliling tumpuan yang kuat terhadap pengalaman pelajar. Kami telah mencapai matlamat ini dengan memberi tumpuan kepada membolehkan pelajar-pelajar kami mencapai matlamat akademik masing-masing, mewujudkan persekitaran yang hangat dan memberi pengalaman kepada pelajar-pelajar kami sebagai satu pengalaman yang luar biasa. Secara kolektif, pengalaman positif ini menjadikan VGC salah satu sekolah yang paling cepat berkembang di Kanada.

Untuk menyesuaikan diri dengan pertumbuhan ini, kami telah menambah kampus baru yang menawarkan lebih banyak ruang pelajar, bilik darjah moden dan lokasi yang hebat di tengah-tengah Vancouver.

Kami telah mengembangkan pilihan kursus dengan mengekalkan program bahasa pemenang anugerah kami dan menambah kelas perniagaan baru. Kami telah mencapai ini dengan membahagikan kolej kami kepada dua buah sekolah: Sekolah Bahasa Inggeris dan Sekolah Perniagaan. Dengan melakukan ini, kita telah berubah dengan masa dan permintaan para pelajar. Sekarang pelajar VGC boleh lulus dari kolej kami dengan mencapai matlamat bahasa Inggeris mereka dan latihan perniagaan praktikal, gabungan kemahiran dan pengalaman yang boleh mengubah kehidupan. Dalam beberapa tahun akan datang, anda akan melihat Sekolah Perniagaan berkembang kerana kami berharap dapat terus menambah program kami.

Semasa kami menanti masa depan, kami akan terus menyedari bahawa untuk pelajar kami, ini sekali dalam pengalaman seumur hidup, dan kami akan menantikan untuk mencipta cerita baharu dengan pelajar baru dan menjadikan sebahagian daripada VGC International College masa depan anda.

Dominic Walton,
Pengarah Eksekutif

Mengenai Vancouver

Vancouver: Kedudukan sebagai Salah satu Bandar Paling Cantik dan Terjangkau di Dunia.

Vancouver adalah kota pilihan jika anda memilih untuk belajar Bahasa Inggeris di Kanada. Terletak di latar belakang yang menakjubkan di pantai barat Kanada, Vancouver secara berterusan berada di lima bandar terbaik di dunia untuk tinggal. Vancouver adalah iklim yang semulajadi, ringan dan salah satu bandar paling selamat di Amerika Utara.

Terletak di antara gunung-gunung yang bersebelahan dengan salji dan Lautan Pasifik, Vancouver menawarkan perpaduan yang sempurna bagi aktiviti luar sepanjang tahun dan keseronokan di bandar. Bersantai di salah satu pantai berpasir yang banyak di Vancouver, bersiar-siar di kedai-kedai butik di Gastown bersejarah atau menaiki papan salji udara atau mendaki di Grouse Mountain - di Vancouver, ada sesuatu untuk semua orang! Tidak ada bandar lain di dunia seperti Vancouver, dan kampus VGC terletak betul-betul di tengah-tengahnya!

Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Kenapa Pelajar Pilih VGC

Guru

Dasar pengambilan VGC yang ketat memastikan guru kita bukan sahaja berkelayakan tetapi juga komited untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Sekolah Bahasa Inggeris VGC kami berbangga dengan reputasinya sebagai salah satu sekolah bahasa akademik yang paling banyak di Vancouver. Semua guru mesti mempunyai ijazah universiti, Sijil Pengajaran yang diiktiraf dan pengalaman mengajar yang berkaitan dengan industri.

Keputusan

VGC International College mendapat keputusan. Kami telah membantu beribu-ribu pelajar antarabangsa mencapai matlamat mereka. Sama ada skor ujian, masuk ke universiti Kanada, atau hanya untuk meningkatkan bahasa Inggeris anda, VGC akan membantu anda ke sana.

Kepelbagaian budaya

Di VGC International College kami sangat berbangga dengan kepelbagaian budaya kami. VGC merekrut pelajar dari lebih dari 70 negara untuk belajar di Kanada. Kelas anda akan diisi dengan pelajar dari pelbagai latar belakang dan budaya, membantu anda mengembangkan rangkaian antarabangsa dan menjadi warganegara global.

Kurikulum

Sekolah Bahasa Inggeris VGC menawarkan program unik yang dikenali sebagai Global English (hibrid kemahiran bahasa Inggeris dan akademik umum). Anda akan mendapat kegunaan harian Bahasa Inggeris umum sambil mengembangkan kemahiran khusus yang diperlukan untuk komunikasi perniagaan yang lancar dan tepat atau bahasa Inggeris untuk tujuan akademik.

Perhatian peribadi

Di VGC, kami memahami setiap pelajar mempunyai keperluan yang berbeza dan matlamat yang berlainan. Guru dan kakitangan VGC berusaha untuk mengenali setiap murid kita sebagai individu. Guru menyedari perkembangan anda dan menyesuaikan pendekatan mereka untuk membimbing anda melalui pengalaman pembelajaran anda.

Pengalaman Kanada yang Benar

Belajar Bahasa Inggeris dan menetapkan asas untuk kerjaya profesional anda harus menjadi pengalaman yang menarik yang terus mencabar dan merangsang anda, tetapi yang paling penting adalah bersenang-senang! Di VGC kami berbangga mempunyai pasukan pengurusan acara kami sendiri yang berdedikasi untuk menawarkan anda aktiviti dan lawatan yang menyeronokkan untuk memastikan anda mempunyai pengalaman unik Kanada.

Panduan Etika dan Kenyataan Tujuan

Misi VGC International College adalah untuk membekalkan persekitaran pembelajaran terbaik dengan piawaian akademik tertinggi, untuk menyokong pembelajaran pelajar dengan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dan sentiasa menjalankan perniagaan dengan integriti dan kejujuran.

Di VGC kita mengiktiraf kepentingan pendidikan berkualiti sebagai cara untuk maju dalam kehidupan. Kami tidak mempercayai bahawa pendidikan sepatutnya untuk beberapa tetapi satu cara bagi banyak orang untuk memperbaiki diri dan mengubah keadaan mereka.

Sebagai sebuah organisasi yang berfungsi di seluruh dunia, kami komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik dengan kualiti, integriti, dan kejujuran. Sebagai perniagaan antarabangsa, kami menyedari bahawa kami mempunyai tanggungjawab kepada pelajar dan negara-negara dari mana mereka datang. Kami menyedari bahawa orang dilahirkan dalam situasi tetapi tidak perlu menerima mereka. Kami percaya orang hanya boleh diberi kuasa dan mengubah keadaan hidup mereka melalui pendidikan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

VGC International College

Diploma dalam Urusan Hubungan Pelanggan melengkapkan pelajar dengan teori, kemahiran, dan amalan komprehensif mengenai cara yang paling berkesan untuk menguruskan hubunga ... [+]

Pengenalan

Diploma dalam Urusan Hubungan Pelanggan melengkapkan pelajar dengan teori, kemahiran, dan amalan komprehensif mengenai cara yang paling berkesan untuk menguruskan hubungan pelanggan dalam persekitaran perniagaan. Program ini termasuk teknik jualan, menguruskan jangkaan pelanggan, dan memahami pelanggan dalam suasana perniagaan Amerika Utara. Pelajar akan mendapat pengetahuan melalui model pengajaran berasaskan individu dan kumpulan. Pelajar Co-Op kemudiannya akan menerapkan pengajaran-pengajaran ini kepada penempatan pekerjaan mereka sambil mendapat pengalaman kerja.

Keperluan PemasaranKepimpinan Gunaan di Tempat KerjaTeknik Penjualan PraktikalPengiraan Perniagaan PraktikalPrinsip Urusan Hubungan PelangganPengenalan kepada Pengurusan Perniagaan KanadaObjektif... [-]
Kanada Vancouver
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
50 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
VGC International College

Program ini memberi tumpuan kepada pembelajaran pelajar di bidang Komunikasi Perniagaan. Melalui gabungan kecekapan dan pembelajaran berdasarkan hasil, pelajar akan menda ... [+]

Pengenalan

Program ini memberi tumpuan kepada pembelajaran pelajar di bidang Komunikasi Perniagaan. Melalui gabungan kecekapan dan pembelajaran berdasarkan hasil, pelajar akan mendapat kemahiran dan pengalaman melalui arahan individu dan pasukan. Membina pangkalan amalan terbaik perniagaan Kanada dalam jualan dan pemasaran, pelajar akan belajar bagaimana menggunakan pelbagai bentuk komunikasi untuk menyampaikan dan melaksanakan pelbagai keperluan perniagaan dan jualan dengan cekap dan berkesan. Pelajar Co-Op kemudiannya akan menerapkan pengajaran-pengajaran ini kepada penempatan pekerjaan mereka sambil mendapat pengalaman kerja.

Persembahan dan Amalan PerniagaanKepimpinan Gunaan di Tempat KerjaKomunikasi untuk Kepuasan dan Kecemerlangan PelangganPengiraan Perniagaan PraktikalKeperluan Komunikasi PerniagaanPengenalan kepada Pengurusan Perniagaan KanadaObjektif... [-]
Kanada Vancouver
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
50 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

VGC International College

Pelbagai program bahasa Inggeris untuk membantu anda mencapai matlamat anda. ... [+]

Pengenalan

Sekolah Bahasa Inggeris VGC International College diiktiraf oleh beribu-ribu pelajar dari seluruh dunia serta institusi pasca menengah berprestij, sebagai sekolah bahasa Inggeris utama di Vancouver, Kanada. Kami memahami bahawa setiap pelajar mempunyai keperluan yang berbeza dan matlamat yang berlainan apabila mereka belajar Bahasa Inggeris. Itulah sebabnya kami menawarkan pelajar pelbagai program bahasa Inggeris.

Kelas TerasBahasa Inggeris GlobalPersediaan IELTSPersediaan UniversitiPilihan ElektifAfternoon PlusBercakap dan Pembetulan Ralat PlusBeginner PlusPengucapan PlusPersediaan Akademik PlusGrammar PlusTOEFL PlusProgram Sijil Bahasa Inggeris PerniagaanProgram Musim PanasKem Musim Panas Remaja - Program Penyediaan Sekolah Menengah / MudaProgram Persediaan Cambridge... [-]
Kanada Vancouver
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 - 52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus musim panas

VGC International College

VGC menggabungkan Program Persediaan Sekolah Tinggi kami dengan aktiviti Pengalaman Remaja Summer kami yang menjadikan kursus ini salah satu kem remaja musim panas yang p ... [+]

Pengenalan

VGC menggabungkan Program Persediaan Sekolah Tinggi kami dengan aktiviti Pengalaman Remaja Summer kami yang menjadikan kursus ini salah satu kem remaja musim panas yang paling menarik di Vancouver. Kami menawarkan pelajar pengembaraan Kanada yang lengkap di mana mereka akan tenggelam sepenuhnya dalam pelajaran bahasa Inggeris yang direka untuk pelajar sekolah menengah, semuanya semasa mengalami budaya Kanada. Ia terdiri daripada satu program bersepadu di mana pelajar mempunyai hari penuh pengajian yang memberi tumpuan kepada Bahasa Inggeris yang berkaitan dengan kehidupan seharian remaja sekolah menengah. Setiap pelajar Selasa dan Khamis akan mengambil pembelajaran mereka di luar bilik darjah di mana mereka akan menggunakan pengetahuan bahasa mereka untuk aktiviti akademik. Tambahan pula, akan ada aktiviti harian yang dapat dinikmati para pelajar.... [-]

Kanada Vancouver
Julai 2020
English
Sepenuh masa
2 - 6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

VGC International College

VGC International College kini menawarkan Program Sijil Perniagaan 4 Minggu. Program-program ini, yang diambil melalui Sekolah Perniagaan Antarabangsa, sesuai untuk pelaj ... [+]

Pengenalan

VGC International College kini menawarkan Program Sijil Perniagaan 4 Minggu. Program-program ini, yang diambil melalui Sekolah Perniagaan Antarabangsa, sesuai untuk pelajar-pelajar yang ingin memajukan pengajian perniagaan mereka di Kanada.

Persembahan dan Amalan Perniagaan

Kursus ini menyediakan pengalaman praktikal tentang cara membuat persembahan perniagaan yang luar biasa dengan menggunakan pelbagai perisian pembentangan, dan menyampaikan persembahan kepada kelas dengan keyakinan. Pelajar akan menyampaikan pelbagai pembentangan selama 4 minggu dan akan mendapat maklum balas setiap hari dari pengajar dan rakan-rakan pelajar.

Setelah selesai program ini, pelajar yang berjaya akan dapat:... [-]

Kanada Vancouver
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

VGC International College

Penyiapan VGC Program Persiapan Universiti yang berjaya menyiapkan kerjaya akademik anda di sebuah universiti di Kanada. Ia akan membolehkan anda untuk mendapatkan keperl ... [+]

Pengenalan

Penyiapan VGC Program Persiapan Universiti yang berjaya menyiapkan kerjaya akademik anda di sebuah universiti di Kanada. Ia akan membolehkan anda untuk mendapatkan keperluan bahasa yang diperlukan untuk penerimaan dan masuk langsung ke kolej atau universiti rakan kongsi kami.

Program ini dihantar pada peringkat pertengahan dan lanjutan. Di Persimpangan Persiapan Universiti, anda akan diperkenalkan kepada bahasa Inggeris dan kemahiran akademik semasa masih belajar tatabahasa dan kemahiran bahasa umum umum yang diperlukan di peringkat ini. Di Persiapan Universiti lebih lanjut, anda tidak akan memberi tumpuan kepada kemahiran bahasa Inggeris umum dan lebih banyak untuk Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (EAP) yang memastikan anda universiti bersedia.... [-]

Kanada Vancouver
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
8 - 36 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
411 West Hastings Street
Vancouver, British Columbia, Kanada
Alamat
535 Granville Street
Vancouver, British Columbia, Kanada