Via Training Centre

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Victoria Akademi Antarabangsa dibuka pada bulan Ogos 2002, dan tidak lama lagi membangunkan program VIA TESL Diploma. VIA TESL Program Diploma mula menggunakan kurikulum semasa pada Januari 2003. Lilla Capaldo, sepenuh masa 120 jam program pengajar kami, menyertai fakulti VIA Program TESL pada tahun 2010 selepas menamatkan VIA TESL Program Diploma dan ESL pengajaran di Victoria International Academy selama beberapa tahun. Beliau membawa bersama-samanya pengalaman mengajar ESL ke dalam program TESL dan kini merupakan Penyelia Program TESL dan Penyelia Praktikum.

Tentu TESOL / TESL VIA Pusat Latihan adalah program perjalanan yang paling lama di Pulau Vancouver dan kami bangga dengan guru-guru dan kurikulum kami. Kami telah melatih guru selama 10 tahun dan mempunyai reputasi yang sangat baik. Grads kami meninggalkan dengan segala yang mereka perlukan untuk menguruskan kelas mereka berjaya dan dilengkapi dengan baik untuk mencari pengajaran kerja.

Guru-guru kami yang disayangi oleh semua pelajar untuk tenaga yang tinggi dan cara membuat bilik darjah datang untuk hidup. Mereka menggunakan banyak simulasi pengajaran, mengajar pelajar tan aktiviti berguna, menggalakkan dan menyokong pelajar apabila tiba giliran mereka untuk mengamalkan pengajaran. Mereka menawarkan nasihat yang sangat baik dan membuat pelajar pasti bersedia untuk menyampaikan kelas.

Guru mendapatkan yang terbaik daripada latihan mereka di Pusat kami kerana tidak seperti maktab perguruan yang lain, kami juga merupakan sekolah ESL supaya pelajar TESL mempunyai peluang untuk memerhatikan kelas kita sendiri dan berinteraksi dengan pelajar-pelajar kita. Mereka juga mempunyai peluang untuk berunding dengan guru Bahasa Inggeris Kanada kami tentang gaya pengajaran mereka. Kami mempunyai sebuah perpustakaan kecil buku untuk guru TESL untuk berunding, komputer untuk kegunaan di dalam kelas atau pada waktu rehat dan W-Fi percuma. Ramai pelajar suka untuk tinggal di sekitar selepas waktu kelas dan menikmati kopi percuma semasa mereka melayari internet.

Melalui program Buddies Perbualan kami, pelajar TESL mempunyai peluang untuk mengamalkan pengajaran 1-1 dengan pelajar-pelajar kita. Graduan TESL boleh memulakan kerjaya mereka dan membina jam mereka melalui program-program sukarelawan Victoria Antara Budaya Persatuan itu.

Latar Belakang

Victoria International Academy membuka Pusat Latihan VIA pada tahun 2005 sebagai lanjutan daripada program ESL ditawarkan di VIA. Dengan program-program yang direka oleh TESL tuan dan ESL pendidik, Pusat Latihan VIA telah berkembang daripada satu program TESL sepenuh masa untuk dua sepenuh masa dan dua program TESL dalam talian. Berdasarkan Komunikasi Pengajaran Bahasa (CLT), VIA TESL Diploma Program direka untuk memenuhi atau melebihi keperluan TESL Kanada.

Lokasi

Victoria

VIA Training Centre

Alamat
Via Training Centre
1012 Douglas St

Victoria, British Columbia, Kanada
Telefon
+1 250-590-3085

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: