Baca keterangan rasmi

Pengenalan

Dalam persekitaran kerja yang kompetitif hari ini, bagaimana anda boleh dengan mudah mendapatkan semua cita-cita anda? Bagaimana anda boleh mencapai matlamat kerjaya yang paling didambakan anda, meninggalkan tanda anda pada dunia dan menjadi versi paling berjaya diri sendiri? Jawapannya mudah: Latihan Profesional.

Terdapat satu dunia pilihan ketika datang untuk latihan profesional dan masing-masing boleh membuka pintu baru.

Morgan International telah menawarkan penyelesaian latihan profesional khusus untuk profesional dan perniagaan yang ingin berjaya sejak 1995.

Sebagai institusi latihan profesional pertama di Timur Tengah dan dengan lebih daripada 21 tahun latihan pengalaman 70,000+ profesional di seluruh dunia, Morgan menyediakan pendekatan dan kualiti peribadi pembelajaran untuk membantu memenuhi matlamat kerjaya anda. Kami menawarkan pensijilan profesional, diploma, sijil asas, kemahiran teknikal dan lembut bengkel memenuhi keperluan bidang kewangan, perakaunan, sumber manusia, pemasaran dan logistik.

Semua sebab-sebab yang mudah untuk anda Morgan sebagai pembekal latihan pilihan anda:

Pakar Experience & Nasihat: Morgan 21 tahun pengalaman bermakna calon menerima hanya latihan yang berkualiti dari pakar-pakar yang telah menguasai laluan paling berkesan untuk kejayaan Rangkaian peluang dengan lebih 70,000 alumni di seluruh dunia Vast Reach Global: Pejabat di 37 lokasi di seluruh dunia memberikan calon fleksibiliti yang besar untuk memindahkan negara pertengahan kajian dan mempunyai akses kepada sokongan yang tidak terhad dan petunjuk dari empat benua Pengajar Bertauliah dan Berpengalaman Morgan menyokong penuh calon dengan menawarkan bantuan dan bimbingan dari awal hingga akhir Pelbagai & Fleksibel Pilihan Pembelajaran: pilihan Morgan kelas hidup, belajar sendiri, video dalam talian, tunjuk ajar dan sesi ulasan bermakna calon boleh muat pembelajaran mereka dengan gaya hidup, keperluan dan kemampuan mereka. The Morgan Janji: Kami percaya kepada-Mu! Dan kita tahu anda boleh berjaya. Malah, kami sudah pasti, kami mencipta The Morgan Promise, menawarkan tuisyen percuma untuk kursus ulangan jika anda menamatkan program tetapi tidak lulus peperiksaan anda. Mendarat pekerjaan impian anda hanya mendapat lebih mudah! Sebagai Morgan Alumni, anda akan mendapat akses percuma untuk menyertai Morgan Connect, platform dalam talian yang direka untuk menghubungkan anda dengan perniagaan berprofil tinggi mencari untuk merekrut profesional yang berbakat dan disahkan seperti anda.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Morgan International

menarik minat tenaga mahir dan pengekalan mengambil tempatnya di bahagian atas agenda untuk perniagaan, dan itu bererti profesional HR kini lebih penting daripada sebelum ... [+]

SHRM Certified Professional

menarik minat tenaga mahir dan pengekalan mengambil tempatnya di bahagian atas agenda untuk perniagaan, dan itu bererti profesional HR kini lebih penting daripada sebelumnya.

Kes untuk HR

Bidang Sumber Manusia adalah semakin penting untuk kejayaan perniagaan. Ini bermakna lebih banyak peluang berbanding sebelum ini untuk profesional HR, tetapi juga fokus yang semakin meningkat kepada kemahiran yang diperakui yang boleh membawa perniagaan untuk pertumbuhan yang lebih besar.

Perfect untuk anda?

Jika anda berada dalam HR, faedah, pengambilan atau bekerja dalam bidang yang berkaitan, SHRM-CP menyampaikan kemahiran yang boleh mengambil kerjaya anda lebih tinggi. Jika anda sudah dalam pengurusan HR atas, perundingan HR atau pakar pembangunan kepimpinan, maka SHRM-SCP adalah untuk anda. jawatan utama termasuk:... [-]

Lubnan Beirut Jordan Amman Arab Saudi Dammam Jeddah Riyadh Kuwait Kuwait City India Pune Hyderabad Chennai New Delhi Kanada Mississauga Vancouver Montreal Perancis Paris Switzerland Geneva Jerman Frankfurt Qatar Doha Bengaluru Bahrain Manama Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi Dubai Al Ain Rusia Moscow Mesir Cairo Ukraine Kyiv Kazakhstan Almaty  + 38 Lagi
Oktober 2019
English
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu