IUMW - International University of Malaya-Wales

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

"Perkongsian unik, peluang yang unik"

Kerjasama terbesar adalah akhirnya di Kuala Lumpur. Universiti Antarabangsa Malaya-Wales (IUMW) adalah perkongsian bersama antara Universiti Malaya dan University of Wales, UK.

IUMW merupakan universiti pertama di Asia Tenggara untuk diterima sebagai ahli Akademi Kingdom United Pengajian Tinggi (HEA), sebuah badan yang terkenal British untuk pembelajaran dan pengajaran dalam pendidikan tinggi.

Dengan memanfaatkan pencapaian cemerlang kedua-dua universiti ', bersama-sama dengan band kita sendiri ahli akademik, IUMW menawarkan pelbagai kursus ijazah dan lepasan ijazah kepada kedua-dua pelajar tempatan dan antarabangsa. Kami berhasrat untuk menjadi sebuah universiti reserch berorientasikan komprehensif, diiktiraf bagi pengajaran yang inovatif dan pembelajaran, penyelidikan, perkhidmatan sosial dan pengurusan pendidikan.

Visi

Visi kami adalah untuk menjadi sebuah institusi pengajian tinggi antarabangsa teladan dan inovatif terkenal dengan lulusan yang relevan dengan permintaan global dan mewujudkan nilai untuk dunia terbuka dan kerjasama perniagaan, perdagangan, sains dan teknologi.

Misi

Hati misi kami adalah untuk mewujudkan dan mengekalkan institusi pengajian tinggi antarabangsa yang tersendiri jenama melambangkan kecemerlangan bertaraf dunia dalam pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan dan inovasi. graduan kita adalah duta jenama kami yang akan menjadi daya penggerak kedua-dua pasar tempatan dan global.

Nilai-nilai Teras

  • Dalam usaha untuk merealisasikan visi dan misi kami, nilai-nilai teras membimbing kami:
  • Mengguna pakai pembangunan lestari sebagai prinsip utama pusat untuk aktiviti
  • Sebagai inovatif dan berdaya usaha
  • Sebagai relevan untuk kekal di barisan hadapan
  • Jujur dan boleh dipercayai dalam urusan kami dengan pihak berkepentingan
  • Menyampaikan kualiti dan kecemerlangan dengan bangga
  • Menghormati orang lain untuk memberi inspirasi kepada mereka untuk menyampaikan yang terbaik
This school offers programs in:
  • English

Lihat Tahun Penubuhan » Lihat BSc » Lihat BBAs » Lihat BScs » Lihat MA » Lihat MSc » Lihat Doktor Falsafah » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Tahun Penubuhan

Asasi Sains

Campus Sepenuh masa October 2018 مليسيا Kuala Lumpur

Perjalanan pendidikan anda akan melihat anda memperoleh asas yang kukuh dalam Biologi, Kimia, Fizik, dan Matematik, serta kemahiran seperti pemikiran kritis, menulis, teknik bercakap dan persembahan. [+]

Program asas satu tahun ini memberikan para pelajar satu platform yang kukuh untuk melanjutkan pelajaran di Fakulti Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik atau Fakulti Kesihatan dan Sains Sosial.

Pelajar program ini bukan sahaja memperolehi asas-asas pepejal dalam mata pelajaran Sains teras, tetapi diberi kuasa oleh kemahiran lain yang berkaitan seperti pemikiran kritikal, teknik bercakap dan persembahan.

Di samping itu, para pelajar akan diberikan banyak pengalaman secara langsung, penting bagi mana-mana pelajar yang ingin cemerlang dalam bidang sains.

Kemudahan Makmal

Pelajar akan mempunyai akses kepada makmal sains yang dilengkapi dengan baik di Pusat Pengajian Asas Sains (PASUM), Universiti Malaya untuk menjalankan kelas praktikal mereka.... [-]


Program Asas Seni

Campus Sepenuh masa October 2018 مليسيا Kuala Lumpur

Perjalanan pendidikan anda akan melihat anda memperoleh asas yang kukuh dalam Perniagaan, Kewangan, Komunikasi dan Undang-undang, serta perkembangan interpersonal seperti pemikiran kritis, menulis, teknik percakapan dan persembahan awam. [+]

IUMW Yayasan dalam Seni Adalah program persediaan untuk memberikan para pelajar pengetahuan luas merentasi perkara teras, berkomunikasi dan menggunakan pengetahuan secara membina untuk kepentingan orang lain.

Ia memberikan pemahaman pelajar kepada pelbagai disiplin di Fakulti Perniagaan dan Undang-Undang, Fakulti Kesihatan dan Sains Sosial atau Fakulti Seni dan Kemanusiaan. Kurikulum meningkatkan kecekapan pelajar dalam bahasa Inggeris, mendapatkan pengetahuan untuk berfikir secara bebas dan kreatif, menyampaikan pengetahuan mereka dengan berkesan kepada orang lain dan beroperasi dengan cara yang membina, beretika dan profesional.

perjalanan pendidikan anda telah teliti direka untuk membuka kunci potensi ke arah mengejar pensijilan profesional dan pengajian peringkat ijazah. Semua ini dan banyak lagi dalam pakej pendidikan yang unik termasuk kehidupan universiti yang meriah di tengah-tengah Kuala Lumpur.... [-]


Contact
Alamat lokasi
International University of Malaya-Wales,
Administration Wing, 1st Floor, Block A
City Campus, Jalan Tun Ismail

Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, 50480 MY
Media sosial