Baca keterangan rasmi

"Perkongsian unik, peluang unik"

Kerjasama terbesar akhirnya di Kuala Lumpur. Universiti Antarabangsa Malaya-Wales ( IUMW ) adalah kerjasama antara University of Malaya dan University of Wales, UK.

IUMW adalah universiti pertama di Asia Tenggara yang akan diterima sebagai ahli Akademi Pengajian Tinggi (HEA) United Kingdom, sebuah badan British yang terkenal untuk belajar dan mengajar dalam pendidikan tinggi.

Dengan memanfaatkan pencapaian cemerlang kedua-dua universiti ini, bersama dengan ahli akademik kami sendiri, IUMW menawarkan pelbagai kursus sarjana dan pascasiswazah kepada pelajar tempatan dan antarabangsa. Kami bercita-cita untuk menjadi universiti berorientasikan penyelidikan yang komprehensif, diiktiraf untuk pengajaran dan pembelajaran inovatif, penyelidikan, perkhidmatan sosial dan pengurusan pendidikan.

Visi

Visi kami adalah untuk menjadi institusi pengajian tinggi antarabangsa yang inovatif dan inovatif yang terkenal dengan graduannya yang relevan dengan tuntutan global dan mewujudkan nilai untuk perniagaan, perdagangan, sains dan teknologi yang terbuka dan kolaboratif.

Misi

Misi misi kami adalah untuk menubuhkan dan mengekalkan institusi pengajian tinggi antarabangsa yang mempunyai ciri khas yang melambangkan kecemerlangan kelas dunia dalam pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan dan inovasi. Graduan kami adalah duta jenama kami yang akan menjadi daya penggerak di pasaran tempatan dan global.

Nilai teras

  • Dalam usaha kami untuk merealisasikan visi dan misi kami, nilai teras ini membimbing kami:
  • Mengguna pakai pembangunan mampan sebagai satu prinsip penganjuran utama untuk kegiatannya
  • Menjadi inovatif dan giat
  • Menjadi relevan untuk kekal di barisan hadapan
  • Menjadi jujur ​​dan boleh dipercayai dalam urusan kami dengan pihak berkepentingan
  • Memberikan kualiti dan kecemerlangan dengan bangga
  • Menghormati orang lain untuk memberi inspirasi kepada mereka untuk memberikan yang terbaik
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Tahun Penubuhan

IUMW - International University of Malaya-Wales

Perjalanan pendidikan anda akan melihat anda memperoleh asas yang kukuh dalam Perniagaan, Kewangan, Komunikasi dan Undang-undang, serta perkembangan interpersonal seperti ... [+]

Yayasan IUMW dalam Seni adalah program persediaan untuk memberikan para pelajar pengetahuan luas merentasi perkara inti, berkomunikasi dan menggunakan pengetahuan secara membina untuk kepentingan orang lain.

Ia memberikan pandangan pelajar kepada pelbagai disiplin di Fakulti Perniagaan dan Undang-Undang, Fakulti Kesihatan dan Sains Sosial atau Fakulti Seni dan Kemanusiaan. Kurikulum meningkatkan kecekapan pelajar dalam bahasa Inggeris, mendapatkan pengetahuan untuk berfikir secara bebas dan kreatif, menyampaikan pengetahuan mereka dengan berkesan kepada orang lain dan beroperasi dengan cara yang membina, beretika dan profesional.

Perjalanan pendidikan anda telah dirancang dengan cermat untuk membuka potensi penuh ke arah mengikuti pensijilan profesional dan pengajian sarjana muda. Semua ini dan lebih banyak lagi dalam pakej pendidikan yang unik termasuk kehidupan universiti yang meriah di tengah-tengah Kuala Lumpur.... [-]

مليسيا Kuala Lumpur
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IUMW - International University of Malaya-Wales

Perjalanan pendidikan anda akan melihat anda memperoleh asas yang kukuh dalam Biologi, Kimia, Fizik, dan Matematik, serta kemahiran seperti pemikiran kritis, menulis, ber ... [+]

Program asas satu tahun ini memberikan para pelajar satu platform yang kukuh untuk melanjutkan pelajaran di Fakulti Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik atau Fakulti Kesihatan dan Sains Sosial. Pelajar program ini bukan sahaja memperolehi asas-asas pepejal dalam teras subjek Sains tetapi diberi kuasa oleh kemahiran lain yang berkaitan seperti pemikiran kritikal, teknik percakapan dan persembahan awam. Di samping itu, para pelajar akan diberi banyak pengalaman secara langsung, penting bagi mana-mana pelajar yang ingin cemerlang dalam bidang sains.

Kemudahan Makmal Pelajar akan mempunyai akses kepada makmal sains yang dilengkapi dengan baik di Pusat Pengajian Asas Sains (PASUM), Universiti Malaya untuk menjalankan kelas praktikal mereka.... [-]

مليسيا Kuala Lumpur
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

IUMW: Your Global Stepping Stone to the Future

Alamat
International University of Malaya-Wales, Administration Wing, 1st Floor, Block A City Campus, Jalan Tun Ismail
50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, مليسيا
Telefon
undefined