Jati Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Jati Institute ialah salah sebuah institusi swasta yang paling ditubuhkan pengajian tinggi di negeri ini, khususnya dalam kursus-kursus profesional dalam bidang perakaunan dan perniagaan. Jati Institut menawarkan kursus profesional AIA perakaunan yang sangat terkenal, dengan kerjasama Persatuan Akaun Antarabangsa, UK.

Sejak ditubuhkan pada tahun 1994, Institut Jati telah menjadikan dirinya kepada menawarkan pelajar persekitaran yang menggalakkan di mana untuk berkembang secara peribadi dan profesional.

Sama ada melalui akses tetap kepada pensyarah dan tutor, kampus kecil dan intim atau tumpuan kita pada meletakkan teori ke dalam amalan, niat adalah sama - untuk menjadi percikan yang mengubah prospek muda menjadi dewasa penuh makna.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Dalam Bidang Grafik

Campus Sepenuh masa July 2018 مليسيا Mantin

Diploma Reka Bentuk Grafik direka untuk memberikan pelajar pengetahuan teori dan kemahiran yang perlu praktikal untuk menyediakan mereka untuk kerjaya dalam pelbagai persekitaran perniagaan dan industri. [+]

Yang Diploma Reka Bentuk Grafik direka untuk memberikan pelajar pengetahuan teori dan kemahiran yang perlu praktikal untuk menyediakan mereka untuk kerjaya dalam pelbagai persekitaran perniagaan dan industri. Dengan memberi tumpuan kepada industri kreatif yang lebih luas dan bukannya reka bentuk sahaja, pelajar mendapat pengetahuan yang luas dalam mata pelajaran seperti animasi, reka bentuk web, dan reka bentuk 3D, melengkapkan mereka dengan satu set kemahiran kreatif dan peluang pekerjaan masa depan yang lebih besar.

Syarat Kemasukan Lulus SPM / SPMV dengan sekurang-kurangnya 3 kepujian dalam mana-mana subjek dan lulus Bahasa Melayu; ATAU Lulus UEC dengan sekurang-kurangnya Gred B dalam 3 mata pelajaran dan lulus Bahasa Melayu; ATAU Pass O-Level atau yang setaraf, dengan minimum gred C dalam 3 mata pelajaran; ATAU Lulus sijil dalam bidang berkaitan dengan CGPA minimum 2.0; ATAU kelayakan lain yang diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia DAN Lulus temuduga dan ujian lukisan. [-]