Asian Academy of Aeronautics

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Fleet kami

Kami memilih pesawat kami selepas pelbagai pertimbangan.

Bagi mana-mana peniaga untuk maju, alat-alat perdagangan mestilah sesuai dengan tujuannya, boleh dipercayai, mudah untuk mengekalkan, kos efektif, mempunyai kehidupan yang lama berkhidmat.

Apa-apa kecacatan dalam rantaian ini membawa kepada peningkatan kos - kos yang sering disampaikan kepada pelanggan.

AAA ialah syarikat berpandangan ke hadapan. Kami berada di sini untuk jangka masa panjang. Kami juga sedar akan tekanan ekonomi global yang Flight Training Organisasi dan Syarikat penerbangan berada di bawah. Melatih juruterbang tidak murah.

Walau bagaimanapun, pesawat tidak boleh diservis atau penyelenggaraan mahal adalah tidak tanggungjawab pelanggan kami.

Oleh yang demikian, Pertubuhan Flight Training mempunyai tanggungjawab untuk menyediakan dipercayai dan kos latihan yang berkesan untuk piawaian tertinggi dicapai. kumpulan pesawatnya mesti mempunyai kos operasi yang rendah, tahan lasak rejim latihan dan alat ganti perlu menjadi mudah didapati, sekarang dan di masa hadapan.

Anda akan melihat bahawa pesawat kami yang gemilang dalam livery AAA. Kemunculan adalah kebetulan. Ia mencerminkan keseluruhan pendekatan kami kepada latihan juruterbang untuk pelanggan kami.

Lokasi kami

Addu Atoll juga dikenali sebagai Seenu atoll adalah paling selatan pulau di Nusantara Maldives. Pulau-pulau Addu Atoll, adalah unik dalam setiap aspek. Rakyat, saiz pulau-pulau, budaya dan cara hidup semua mempunyai keunikan mereka. Addu Atoll bersama-sama dengan pulau fuahmulaku, yang terletak 30km utara Addu atoll memanjangkan Maldives ke hemisfera selatan menyeberangi khatulistiwa. Addu atoll terletak kira-kira 478 km ke selatan Male '.

atoll adalah kira-kira 18 kilometer lebar, 15 kilometer panjang dan memiliki bentuk hati yang dalam pembentukannya. atoll ini mempunyai beberapa pulau-pulau terbesar di negara ini dan mempunyai pembentukan terumbu karang yang menggerunkan di sebelah utara pulau yang menyertai terumbu rumah daripada pulau-pulau di sebelah barat menjadikannya regangan terbesar pembentukan batu karang di negara ini.

Kepulauan sebelah barat meliputi rangkaian pulau besar. Pulau Gan, Feydhu, Maradhu Feydhu, Maradhu dan Hithadhu dari selatan ke utara masing-masing dan Di sebelah timur adalah Hulhudhu dan Meedhu diikuti dari kecil Heretere, Gesskalhuhera, Mulikolhu, Villingili dan Kandihera. Semua pulau terletak rapat; landskap pulau itu terutamanya yang dikuasai oleh pokok-pokok kelapa sawit, pokok renek tropika dan pokok-pokok tropika.

Addu Atoll juga menempatkan kawasan pantai yang terbesar di Maldives yang merebak dengan panjang pulau itu, walaupun pembangunan infrastruktur baru-baru ini iaitu Addu projek jalan link berturap, diperlukan untuk menyatukan beberapa kawasan pantai di sebelah pulau yang berpenghuni berpasir putih yang indah pantai masih mengelilingi sebahagian besar daripada Addu daratan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Lesen Juruterbang Komersial (CPL / IR / Mer) Dengan Atpl 'beku'

Campus Sepenuh masa Sambilan 10 - 12  August 2018 Maldives Addu + 1 lagi

Kelayakan minimum bahawa syarikat penerbangan yang memerlukan dari Pegawai Pertama bakal merupakan Lesen Juruterbang (ICAO) Perdagangan Antarabangsa Pertubuhan Penerbangan Awam dengan 'Frozen' ATPL. [+]

Kelayakan minimum bahawa syarikat penerbangan yang memerlukan daripada bakal Pegawai pertama adalah Lesen Juruterbang Pertubuhan Penerbangan Awam Antarabangsa (ICAO) Commercial dengan 'beku' ATPL. Lesen Maldives mematuhi Pertubuhan Penerbangan Awam Antarabangsa (ICAO), biasanya boleh dilaksanakan di peringkat global dan boleh ditukar kepada sama dengan negara lain.

A Lesen Juruterbang 'beku' Syarikat Penerbangan Pengangkutan adalah nama yang diberikan kepada kelayakan seorang juruterbang yang memegang Lesen Juruterbang Komersial (CPL), Multi Engine Piston Rating (MEP), Multi Engine Instrument Rating (ME IR) dan pas dalam semua 14 Airline Transport Pilot Licence (ATPL) peperiksaan teori .... [-]


Video

Asian Academy of Aeronautics - Addu City

Contact

Asian Academy of Aeronautics

Alamat Gan International Airport Gan Island Addu City Republic of Maldives
Addu, Maldives
Website http://www.aaa-fta.com/
Telefon +960 759-9149