English Communication School Malta

Language School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Ditubuhkan pada tahun 1988,

ECS adalah salah satu sekolah bahasa Inggeris pertama di Malta dan ahli pendiri FELTOM. Kami adalah operasi butik yang menyediakan pengalaman belajar peribadi dengan perhatian individu yang dilimpahkan kepada setiap pelajar kami.

Sekolah bahasa kami ditempatkan di dua rumah bandar Maltese yang bersebelahan yang telah diubah suai menjadi kelas, meninggalkan ciri-ciri dan menggabungkan daya tarikan tradisional dengan peralatan moden.

Terletak di Sliema, salah satu kawasan pelancongan Malta yang paling popular, kami hanya membuang batu dari laut. Sekolah kami terletak berhampiran kedai, kafe, restoran dan pantai.

Oleh kerana saiz operasi kami, kami bangga kerana dapat menjamin sentuhan peribadi kepada semua pelajar kami.

Sekolah kami juga bersertifikat ISO 9000, memberikan jaminan tambahan jaminan kualiti di semua perkhidmatan kami.

Visi kami

ECS bertujuan untuk menyokong dan melengkapkan pelajar dengan alat bahasa untuk memecahkan halangan dalam komunikasi

Misi kita

ECS mengalu-alukan pelajar semua peringkat umur, kebangsaan dan pelbagai lapisan kehidupan untuk datang dan belajar, memperbaiki dan menguasai kemahiran bahasa mereka. Kami menawarkan persekitaran yang sesuai untuk pembelajaran, menggabungkan piawaian akademik yang tinggi dengan suasana mesra yang santai dan pasukan yang komited.

Perhatian individu adalah ciri utama kami dan penambahbaikan dijamin dalam mana-mana kursus yang anda pilih. Pendekatan ini, bersama dengan pengalaman luas dan pelbagai kursus untuk dipilih, adalah yang menjadikan ECS sebuah organisasi bahasa Inggeris yang berjaya.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar jauh dari rumah dan mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris mereka dalam persekitaran yang memupuk perkembangan, memberikan pengalaman pembelajaran yang unik kepada pelajar.

Kemudahan dan Kemudahan

ECS direka bentuk dengan pembelajaran pelajar di barisan hadapan. Premis sekolah terdiri daripada dua blok, dengan ruang kelas tersebar di kedua-dua bangunan. Pelajar kita dengan serta-merta jatuh cinta dengan daya tarikan bangunan sekolah itu.

Bilik darjah di blok utama semuanya berhawa dingin sepenuhnya. Halaman tengah dengan taman yang matang bertindak sebagai kawasan di mana pelajar kita suka berehat dan bergaul dengan rakan sekolah mereka sebelum pelajaran atau semasa rehat. Block B adalah kerusi roda yang boleh diakses dan dilengkapi dengan lif dan bilik permainan. Akses percuma diberikan kepada pelajar di seluruh premis.

Kemudahan kami termasuk:

  • 18 bilik darjah yang lengkap
  • Peralatan pengajaran moden, termasuk Whiteboards Interaktif
  • Kawasan luar di mana pelajar boleh bersosial dan berehat
  • Kemudahan untuk membeli makanan ringan dan minuman
  • Perpustakaan buku bacaan percuma
  • Percuma wi-fi di seluruh premis

Pasukan kami

ECS terdiri daripada pasukan profesional profesional yang sentiasa bersedia membantu pelajar. Semua ahli pasukan mengamalkan dasar pintu terbuka, memastikan persekitaran yang mesra dan akses mudah kepada bantuan apabila diperlukan.

Pengarah Pengajian mempunyai lebih dari 15 tahun pengalaman mengajar Bahasa Inggeris dan menyampaikan sesi latihan guru. Guru-guru kami semua sangat terlatih dan memenuhi syarat untuk menyesuaikan pelajaran mengikut tahap dan keperluan pelajar mereka.

Semua ahli jurusan akademik kami menghadiri sesi pembangunan profesional yang berterusan, termasuk pemerhatian kelas biasa. Ini memastikan bahawa semua pengajaran di ECS dihantar kepada piawaian tertinggi.

Kursus

Kami menawarkan pelbagai kursus bahasa Inggeris yang eklektik untuk membantu pelajar kami memenuhi cita-cita mereka.

Program bahasa kami mengikuti sukatan pelajaran khusus untuk setiap kelas pelajar setiap minggu, termasuk bahan didaktik dan aktiviti yang direka untuk memaksimumkan pembelajaran pelajar serta mengembangkan minat mereka.

Kursus Umum mungkin tinggal lebih pendek untuk meningkatkan tahap dan standard bahasa Inggeris pelajar.

Kursus Pembangunan Profesional kami adalah disyorkan untuk para profesional yang ingin memperoleh kecemerlangan dalam dunia korporat berbahasa Inggeris hari ini.

Kelas Peperiksaan adalah langkah pertama untuk maju ke program siswazah yang diajar dalam bahasa Inggeris.

Di ECS, kami komited untuk membantu pelajar kami meningkatkan pengetahuan dan pemahaman mereka tentang Bahasa Inggeris serta membina keyakinan mereka untuk menyatakan diri mereka. Pelajar kami berbilang bangsa, dan persekitaran di sekolah memberi mereka peluang yang unik untuk berinteraksi dengan orang-orang latar belakang budaya yang pelbagai.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus » Lihat Online Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus: Abitur

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Pelajaran ini disediakan untuk pelajar yang ingin memasukkan sesi amalan peperiksaan semasa percutian bahasa mereka, sebagai persediaan untuk peperiksaan ke rumah. Pelajaran memberi tumpuan kepada semua empat kemahiran, semakan tatabahasa dan amalan am untuk peperiksaan. [+]

Pelajaran ini disediakan untuk pelajar yang ingin memasukkan sesi latihan peperiksaan semasa percutian bahasa mereka, sebagai persediaan untuk peperiksaan di rumah. Pelajaran memberi tumpuan kepada semua empat kemahiran, semakan tatabahasa dan amalan am untuk peperiksaan.

Butiran kursus

• Terdapat 10 pelajaran pada sebelah petang.

• Tempoh pelajaran: 45 minit

• Tarikh mula: Isnin

• Bilangan maksimum pelajar dalam kelas: 15

• Tahap yang tersedia: A1 hingga C2

• Tempoh minima: 1 minggu

• Usia: 18

[-]

Kursus: Mini-kumpulan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Seperti Kursus Bahasa Inggeris Umum, kumpulan Mini direka untuk membantu pelajar kami dalam membangunkan kemahiran bahasa mereka dalam persekitaran kumpulan. Ideal untuk pelajar yang lebih suka tahap perhatian individu yang lebih tinggi, jumlah pelajar yang kecil setiap kelas memastikan bahawa guru dapat memberi tumpuan lebih kepada setiap keperluan individu pelajar. [+]

Seperti Kursus Bahasa Inggeris Umum, kumpulan Mini direka untuk membantu pelajar kami dalam membangunkan kemahiran bahasa mereka dalam persekitaran kumpulan. Ideal untuk pelajar yang lebih suka tahap perhatian individu yang lebih tinggi, jumlah pelajar yang kecil setiap kelas memastikan bahawa guru dapat memberi tumpuan lebih kepada setiap keperluan individu pelajar. Ini memberikan para pelajar lebih banyak peluang untuk berlatih dan kadar kemajuan yang lebih cepat.

Butiran kursus

• Mini-kumpulan 20 pelajaran

• Mini-kumpulan 30 pelajaran

• Tempoh pelajaran: 45 minit

• Tarikh mula: setiap hari Isnin

• Bilangan maksimum pelajar dalam kelas: 6

• Peringkat yang tersedia: Pemula ke C2... [-]


Kursus: Pembangunan Karir / Bahasa Inggeris untuk Tujuan Khas

Campus Sepenuh masa 1 - 2  Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Dalam persekitaran perniagaan global hari ini, kebanyakan firma dan syarikat dikehendaki menggunakan bahasa Inggeris bertulis atau bertutur dalam komunikasi mereka. Pelajar kami mampu memberikan kelebihan persaingan dan bersedia untuk pilihan karir yang lebih baik menerusi Program Pembangunan Kerjaya kami. [+]

Direka untuk profesional perniagaan

Dalam persekitaran perniagaan global hari ini, kebanyakan firma dan syarikat dikehendaki menggunakan bahasa Inggeris bertulis atau bertutur dalam komunikasi mereka. Pelajar kami mampu memberikan kelebihan persaingan dan bersedia untuk pilihan karir yang lebih baik menerusi Program Pembangunan Kerjaya kami.

Ideal untuk pelajar yang sudahpun mengamalkan profesional, kursus Bahasa Inggeris Perniagaan direka untuk meningkatkan kemahiran generik pelajar kami dalam Bahasa Inggeris apabila berurusan dengan pelanggan, rakan kongsi atau pelabur asing, menyediakan pelajar kami dengan alat yang diperlukan untuk meningkatkan keyakinan, menonjol dan mencapai potensi penuh mereka.... [-]


Kursus: Program Kerjaya Profesional dan Kanan Profesional

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Kursus-kursus ini dicipta untuk profesional yang berpengalaman yang ingin mempunyai amalan bahasa yang intensif dan terfokus dalam bidang pilihan mereka. Sama ada pelajar perlu mengaktifkan semula perbendaharaan kata mereka sebelum mesyuarat, berus pada rangkaian mereka atau memperoleh kemahiran baru, kursus kami memastikan keputusan yang diinginkan dicapai dalam jangka masa yang cekap. [+]

Kursus-kursus ini dicipta untuk profesional yang berpengalaman yang ingin mempunyai amalan bahasa yang intensif dan terfokus dalam bidang pilihan mereka. Sama ada pelajar perlu mengaktifkan semula perbendaharaan kata mereka sebelum mesyuarat, berus pada rangkaian mereka atau memperoleh kemahiran baru, kursus kami memastikan keputusan yang diinginkan dicapai dalam jangka masa yang cekap.

Butiran kursus Profesional Kerjaya

• Terdapat 10 pelajaran pada sebelah petang.

• Tempoh pelajaran: 45 minit

• Tarikh mula: setiap hari Isnin

• Bilangan maksimum pelajar dalam kelas: 1

• Tahap yang tersedia: B1 hingga C2

• Tempoh minima: 1 minggu

Butiran kursus Profesional Kanan... [-]

Kursus: Program Profesional Yang Mengganti

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Ditawarkan pada waktu petang, pelajaran ini memberikan pelajar muda dengan pendedahan kepada bahasa Inggeris yang digunakan di tempat kerja dan langkah pertama dalam membangun identiti profesional mereka. Bahan kursus memberi tumpuan kepada asas-asas, seperti menulis pernyataan peribadi, membuat resume, dan kemahiran menemuramah asas. [+]

Ditawarkan pada waktu petang, pelajaran ini memberikan pelajar muda dengan pendedahan kepada bahasa Inggeris yang digunakan di tempat kerja dan langkah pertama dalam membangun identiti profesional mereka. Bahan kursus memberi tumpuan kepada asas-asas, seperti menulis pernyataan peribadi, membuat resume, dan kemahiran menemuramah asas.

Butiran kursus

• Terdapat 10 pelajaran pada sebelah petang.

• Tempoh pelajaran: 45 minit

• Tarikh mula: setiap hari Isnin

• Bilangan maksimum pelajar dalam kelas: 15

• Tahap yang tersedia: A1 hingga C2

• Tempoh minima: 1 minggu

[-]

Kursus: Program Remaja

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Program Remaja kami direka bentuk untuk menawarkan pakej yang komprehensif untuk memastikan para pelajar memanfaatkan sepenuhnya tempat tinggal mereka di Malta. Pelajar akan berpeluang bertemu dan membuat kawan baru dari seluruh dunia, meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris mereka, dan mengalami beberapa tempat budaya yang paling menarik di negara ini. [+]

Program Remaja kami direka bentuk untuk menawarkan pakej yang komprehensif untuk memastikan para pelajar memanfaatkan sepenuhnya tempat tinggal mereka di Malta. Pelajar akan berpeluang bertemu dan membuat kawan baru dari seluruh dunia, meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris mereka, dan mengalami beberapa tempat budaya yang paling menarik di negara ini.

Program Remaja kami direka untuk menawarkan keseimbangan sempurna antara tuisyen dan rekreasi, menyediakan suasana yang sempurna untuk pelajar mempunyai pengalaman seumur hidup.

Butiran pakej

• Umum Bahasa Inggeris 20 pagi

• Program sosio-budaya pada waktu petang dan petang

• Penginapan penuh dengan keluarga tuan rumah berhampiran dengan sekolah... [-]


Kursus: Program Tahun Akademik

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Program Tahun Akademik kami sesuai untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian dalam persekitaran berbahasa Inggeris. Kami menawarkan pelajar kami kemungkinan untuk memetakan kemajuan akademik mereka dengan kami dan menyesuaikan pakej terbaik untuk memenuhi keperluan individu mereka. [+]

Program Tahun Akademik kami sesuai untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian dalam persekitaran berbahasa Inggeris. Kami menawarkan pelajar kami kemungkinan untuk memetakan kemajuan akademik mereka dengan kami dan menyesuaikan pakej terbaik untuk memenuhi keperluan individu mereka. Fleksibiliti, kualiti, dan bahan kursus yang menarik menjamin pengalaman akademik yang menyeronokkan dan menyeluruh sebagai asas untuk masa depan.

Butiran kursus

• Umum Bahasa Inggeris 20 pagi

• Persediaan Peperiksaan 10 di sebelah petang

• Ujian Kemajuan Mingguan

• Tutorial dua bulanan dengan guru

• Tempoh pelajaran: 45 minit

• Tarikh mula: September

• Bilangan maksimum pelajar dalam kelas: 6... [-]


Kursus: Tuisyen Individu

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Kursus-kursus ini sesuai untuk pelajar yang memerlukan, atau lebih suka, perhatian individu untuk sepanjang tempoh pengajaran. Bersama-sama dengan pelajar-pelajar guru menentukan objektif-objektif khusus untuk kursus ini, dan pelajaran-pelajaran tersebut kemudiannya berstruktur untuk mencapai tujuan-tujuan ini. [+]

Kursus-kursus ini sesuai untuk pelajar yang memerlukan, atau lebih suka, perhatian individu untuk sepanjang tempoh pengajaran. Bersama-sama dengan pelajar-pelajar guru menentukan objektif-objektif khusus untuk kursus ini, dan pelajaran-pelajaran tersebut kemudiannya berstruktur untuk mencapai tujuan-tujuan ini. Sama ada pelajar ingin mengkaji semula struktur tatabahasa atau memperbaiki sebutan mereka, pelajaran individu membantu anda untuk maju dalam aspek bahasa Inggeris yang mereka benar-benar mahu memberi tumpuan, mengikut kadar mereka sendiri.

Pelajar juga mempunyai pilihan untuk mengadakan pelajaran kumpulan pada waktu pagi dan pelajaran persendirian pada waktu petang, untuk memperoleh manfaat daripada kedua-dua jenis kursus kerana corak interaksi yang berbeza digunakan di kelas.... [-]


Kursus Persediaan Peperiksaan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Malta Sliema

Kursus Peperiksaan terutamanya jika pelajar ingin belajar di negara berbahasa Inggeris, bekerja di luar negara atau belajar atau bekerja di persekitaran antarabangsa di negara anda sendiri. Universiti atau majikan biasanya memerlukan skor minimum keseluruhan, dan guru kami bekerja rapat dengan pelajar kami untuk memastikan mereka mencapai gred yang dikehendaki. [+]

Kursus Peperiksaan terutamanya jika pelajar ingin belajar di negara berbahasa Inggeris, bekerja di luar negara atau belajar atau bekerja di persekitaran antarabangsa di negara anda sendiri. Universiti atau majikan biasanya memerlukan skor minimum keseluruhan, dan guru kami bekerja rapat dengan pelajar kami untuk memastikan mereka mencapai gred yang dikehendaki. Bahan dan aktiviti dalam kelas fokus khusus pada peperiksaan, yang disesuaikan dengan bidang sasaran pembangunan untuk memastikan hasil yang optimum.

Kursus-kursus kami juga direka untuk meningkatkan kemahiran belajar sendiri pelajar dan memberi mereka alat untuk menjadi pelajar yang lebih autonomi. Bergantung kepada tahap awal dan keperluan, pasukan akademik di ECS akan dapat menasihati setiap pelajar kursus terbaik dan tempoh yang sesuai untuk mencapai tahap yang dikehendaki.... [-]


Contact

Alamat 10, 13, Triq San Piju V
SLM 1424 Sliema, Malta