Read the Official Description

Visi dan Nilai ICTQ

Misi kita

"Kami berusaha untuk memberi inspirasi kepada pembangunan peribadi"

Pembangunan bahasa kami melangkaui bahasa.

Kami berusaha untuk memupuk kesedaran sosial, kepimpinan dan kemahiran sosial pelbagai budaya; memperkasakan pelajar dengan kebolehan ini memerlukan penyumbang dinamik kepada perniagaan dan komuniti kerja antarabangsa.

Apa yang kami tawarkan

"Di ICTQ Malta kami bekerja keras untuk menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk membantu para pelajar kami belajar bahasa Inggeris, bersenang-senang, dalam masa yang singkat dan pada harga yang berpatutan"

Pelajar dipandu oleh guru Bahasa Inggeris asli yang berkelayakan dan berpengalaman, untuk berkomunikasi secara berkesan dalam bahasa Inggeris, sama ada perkembangan peribadi.

Kami bekerja untuk menawarkan pelajar pakej belajar-luar negara yang lengkap tidak seperti mana-mana sahaja! Selain memiliki pengalaman hebat di Malta, anda akan menerima pendidikan bahasa Inggeris yang berkesan yang akan membuka pintu untuk masa depan anda.

Tentang kita

ICTQ Malta adalah Sekolah Bahasa Inggeris Antarabangsa yang dikendalikan oleh pasukan yang bermotivasi tinggi dengan lebih dari dua puluh tahun pengalaman dalam Industri EFL.
ICTQ Malta menyatukan teknologi baru, metodologi dan pasukan profesional yang berkelayakan yang bersedia untuk merangkul pengembaraan ini dan memberi peluang kepada pelajar untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran berbahasa Inggeris mereka.

ICTQ Malta terletak di pusat Mellieha, kawasan Malta yang paling eksklusif untuk lokasinya pada musim panas. Sekolah ini dekat dengan semua kemudahan dan tarikan utama dan hanya 1 minit dengan bas ke pantai-pantai Malta yang paling indah dan air jernih.

Disebabkan lokasinya, Mellieha adalah basis yang indah untuk kemudian meneroka pulau-pulau yang indah ke Utara Malta, termasuk Comino dan Gozo.

Mellieha menawarkan pelbagai sukan air dan aktiviti seperti snorkeling, menyelam, berenang - semua pada harga yang berpatutan. Semasa berada di sini, pastikan anda melihat Blue Lagoon yang indah, kolam renang semulajadi Malta yang luar biasa dan kawasan pantai!

Pasukan akademik kami komited untuk menyampaikan kaedah pengajian terbaik. Selain bahasa Inggeris sebagai bahasa ibunda mereka, mereka mempunyai kelayakan yang diiktiraf seperti sijil TEFL, CELTA atau DELTA.
Metodologi kami menempatkan anda di tengah-tengah pelajaran anda. Guru membina pengajaran mereka untuk memastikan bahawa anda terlibat secara aktif dalam proses pembelajaran anda dan anda
memberi peluang maksimum untuk interaksi.

Matlamat kami:

 • Untuk membolehkan anda berkomunikasi dengan berkesan dalam Bahasa Inggeris dengan guru Bahasa Inggeris Asli yang berpengalaman dan berpengalaman;
 • Menawarkan persekitaran yang selamat dan mesra di mana anda boleh hidup dan belajar;
 • Untuk menyediakan keluarga tuan rumah Inggeris yang diperiksa dan dipilih secara individu atau penginapan peribadi untuk keselamatan dan keselamatan setiap pelajar kami;
 • Untuk memberi anda peluang untuk membina persahabatan silang budaya dan memenuhi hubungan perniagaan baru untuk anda berkembang.
 • Untuk membolehkan anda mempunyai pengalaman terbaik Malta.

Mengapa memilih ICTQ?

 • Ajaran bahasa komunikatif aktif.
 • Penyepaduan gaya pengajaran yang lengkap melengkapkan keperluan pelajar.
 • Peluang bahasa yang sahih.
 • Kelas fleksibel sepanjang tahun.
 • Aktiviti menarik dan seronok.
 • Persekitaran pembelajaran inspirasi.
 • Penggunaan teknologi bilik darjah moden yang meluas.
 • Perkhidmatan penjagaan pelanggan berdedikasi.
 • Integrasi sosial budaya.
 • Piawaian Pengurusan-Akademik yang tinggi.

Kenapa Mellieha?

Terletak di bahagian utara-barat Malta, jauh dari gangguan kehidupan bandar, di antara lembah Mellieha yang tenang dan subur, menghadap ke pantai-pantai emas yang paling indah di pulau itu, dalam komuniti yang menyambut 9000 penduduk, terletak bahasa Inggeris terbaru sekolah bahasa: ICTQ Malta .
Dianugerahkan "Destinasi Kecemerlangan Eropah" oleh Kesatuan Eropah, Mellieha adalah bandar peranginan yang sempurna untuk pelajar - dan keluarga - untuk hidup dan belajar di Malta.
Mellieha adalah tarikan sepanjang tahun yang popular kepada pengunjung domestik dan asing yang ingin menghabiskan masa mereka di tempat yang indah yang menawarkan pelbagai tempat penginapan, restoran, tempat makan dan makanan asli yang asli. Dengan keindahan alam semulajadi yang luar biasa, Mellieha sesuai untuk pelawat aktif yang menikmati berjalan kaki, menyelam, berbasikal dan laluan eko, serta bagi mereka yang ingin bersantai dan menyerap matahari di kawasan yang kaya dengan sejarah dan budaya.
Selain pemandangan tepi laut yang menghadap ke Gozo, Comino dan Pulau St. Paul, serta kekayaan bersejarah muzium, kapel dan kubu-kubu, terdapat banyak tarikan untuk pelawat Mellieha untuk mendidik, memperkayakan dan memeriahkan pengalaman mereka sendiri di Malta .
Apa lagi, Mellieha menikmati iklim yang hangat dengan sinaran matahari yang mencukupi sepanjang tahun dan ia hanya perjalanan bas atau feri yang singkat ke pelbagai peluang yang ditawarkan Malta. Oleh itu, Mellieha mempunyai banyak merayu kepada pelawat yang ICTQ Malta itulah sebabnya ICTQ Malta memilihnya sebagai Pusat Kecemerlangan Bahasa Inggeris.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

ICTQ Malta

Jika anda ingin mempelajari bahasa Inggeris untuk menggunakannya dalam situasi sehari-hari, kursus Bahasa Inggeris Umum adalah pilihan yang tepat untuk anda. Semasa pelaj ... [+]

ID: GE20Kursus KumpulanBeginner To Level Advanced, Elementary To Level Level

Adakah anda ingin meningkatkan keyakinan anda? Adakah anda memerlukan percutian? Adakah anda suka pengajaran berkualiti tinggi?

Jika anda ingin mempelajari bahasa Inggeris untuk menggunakannya dalam situasi sehari-hari, kursus Bahasa Inggeris Umum adalah pilihan yang tepat untuk anda. Semasa pelajaran anda, anda akan belajar kemahiran perbualan, digabungkan dengan perbendaharaan kata dan tatabahasa untuk menjadikan komunikasi anda dalam bahasa Inggeris lebih mudah dan lebih berkesan. Memilih kursus ini adalah cara yang baik untuk menggabungkan keseronokan percutian anda dengan belajar!

[-]
Malta Mellieha

Kursus musim panas

ICTQ Malta

ICTQ School of English dengan kerjasama European Pilot Academy of Malta, telah mencipta kursus semata-mata bertujuan untuk golongan muda yang berminat dalam Penerbangan. ... [+]

Klik untuk ENROLL SEKARANG !

ICTQ School of English dengan kerjasama European Pilot Academy of Malta, telah mencipta kursus semata-mata bertujuan untuk golongan muda yang berminat dalam Penerbangan. Program ini bertujuan untuk menyampaikan Latihan Asas Penerbangan, bersama dengan Bahasa Inggeris Penerbangan. Sebagai balasan, pelajar akan dapat memahami bagaimana sebuah pesawat terbang dan bagaimana lalu lintas udara dikawal. Mereka akan mempelajari terminologi Penerbangan asas dalam Bahasa Inggeris - Bahasa Antarabangsa langit. Para pelajar yang mendaftarkan diri dalam kursus ini akan dapat mengalami apa yang diperlukan untuk menjadi Pilot. Jadi sama ada ia sebagai hobi atau sebagai kerjaya masa depan ini pasti langkah pertama ke arah yang betul!... [-]

Malta Mellieha