Inlingua Malta

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengetahuan. Reputasi. Experience. Kualiti. Ini adalah sebab mengapa setiap tahun, pelajar dari seluruh dunia memilih pusat Inlingua. Inlingua berbangga menjadi salah satu sekolah bahasa terkemuka di Malta, membentuk sebahagian daripada rangkaian global Inlingua antarabangsa kami percaya nilai-nilai asas sekolah kami dan perkhidmatan kami, adalah apa yang membezakan kami dari yang lain daripada sekolah Inggeris di sini di Malta .

halangan bahasa Crossing

Komunikasi adalah kunci kejayaan bagi mana-mana aspek kehidupan. A bahasa yang sama adalah asas komunikasi yang baik dan slogan antarabangsa Inlingua ini, merentasi halangan bahasa, menyampaikan sempurna apa Inlingua menetapkan untuk lakukan. Matlamat kami adalah untuk mengajar bahasa kepada dunia supaya kita mempunyai satu bahasa yang sama dengan yang kita boleh berkongsi kehidupan kita dan ketawa kami dengan warga dunia halangan bahasa Crossing - membawa dunia bersama-sama.

Kami melakukan sesuatu yang berbeza

Pada Inlingua Malta, kita tidak hanya mengajar bahasa Inggeris, kita mengajar bahasa Inggeris cara Inlingua itu.

buku kursus, sumber pembelajaran bahasa kami dan kaedah Inlingua yang mengajar semua menyumbang ke arah latihan bahasa yang berkesan dan berjaya.

Kaedah Inlingua mengikuti prinsip-prinsip asas yang memberi tumpuan kepada menggunakan perkataan yang digunakan daripada membaca mengenainya, dan kami yakin bahawa pendekatan kami bekerja kerana Inlingua mempunyai lebih 40 tahun pengalaman dalam menyediakan latihan bahasa berjaya untuk orang dari seluruh dunia, menjadikan Inlingua menonjol dari yang lain daripada sekolah-sekolah bahasa di Malta

Kami membuat ia mudah

Inlingua Malta mempunyai 36 tahun pengalaman dalam pengajaran bahasa Inggeris sebagai bahasa asing dan kita faham bahawa belajar bahasa baru boleh menakutkan bagi sesetengah orang. Perlu bermula dari bawah seperti kanak-kanak belajar untuk bercakap buat kali pertama mungkin menghalang anda daripada membuat langkah pertama ke perjalanan untuk pembelajaran bahasa.

Semua pelatih adalah disahkan sepenuhnya dengan pengalaman bertahun-tahun dan mereka memahami cabaran yang dihadapi oleh pelajar di dalam kelas. Apabila anda belajar bahasa Inggeris dengan kami, anda akan melihat bahawa belajar bahasa baru boleh menyeronokkan dan merangsang.

jurulatih kami akan membimbing anda melalui proses keseluruhan, membantu anda mengambil cabaran baru ini dan sebelum anda tahu, anda akan bercakap Bahasa Inggeris dengan mudah dan yakin kerana kita benar-benar membuat ia semudah itu!

Sampai betul

Pilih Inlingua Malta untuk kursus bahasa anda dan mendapatkan ia betul pada kali pertama. Dari hari pertama anda, anda akan berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dan serta-merta anda akan mula memperbaiki dan berasa lebih yakin dengan kemahiran anda.

Di dalam kelas, jurulatih kami membimbing anda untuk menghasilkan ayat yang betul kedua-dua tatabahasa dan mengikut tema, dan tidak lama lagi, bercakap bahasa Inggeris akan datang kepada anda secara semula jadi. Seperti yang anda mendapat pengalaman yang anda akan membuat kurang kesilapan dan belajar dengan lebih cepat.

Jadi, pilih Inlingua kursus bahasa anda dan belajar Bahasa Inggeris di Malta perjalanan kita. Anda tidak akan melakukannya lagi kedua-dua kali!

classroom1.jpg

Sekolah Bahasa Malta

 • Inlingua Malta adalah sebahagian daripada Inlingua International, persatuan terbesar sekolah-sekolah bahasa milik persendirian di dunia, kini mempunyai 309 pusat di 35 buah negara yang berbeza di seluruh dunia
 • Kami adalah institut kedua untuk menganjurkan kursus-kursus Bahasa Inggeris di Malta. sekolah bahasa kita telah beroperasi di Pulau sejak 1980 - Kami adalah penetap trend dalam industri EFL di Malta
 • Kaedah Inlingua, cara kita sendiri mengajar bahasa Inggeris telah terbukti menjadi alat yang berkesan dalam latihan bahasa berjaya.
 • Semua kursus-kursus Inlingua English dibangunkan khas oleh jabatan akademik kami di Switzerland
 • Lebih 300,000 orang setahun memilih kursus Inlingua untuk belajar bahasa baru
 • 44 bilik darjah berhawa dingin
 • bilik kuliah, bilik Junior dan bilik DVD dilengkapi dengan papan putih interaktif
 • Perpustakaan / pusat Self-kajian
 • Bilik Bersama Pelajar
 • Wi-Fi percuma di seluruh bangunan Inlingua yang
 • 24 jam Talian Bantuan Kecemasan
 • Persendirian milik Inlingua Kediaman Pelajar terletak di St. Julian
 • Kerana batasan tertentu, sekolah kami di TIDAK boleh diakses kepada orang berkerusi roda. Inlingua Malta menyediakan latihan bahasa One-to-One di tempat penginapan atas permintaan

Lokasi

Sliema

Alamat
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Malta