STC Higher Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai STC

Pendidikan Tinggi STC kini telah meluaskan pengambilannya dan menawarkan pilihan kursus yang lebih luas serta lebih banyak fleksibiliti dalam program pembelajarannya. Pendidikan Tinggi STC kini merupakan Institut Perniagaan dan IT terkemuka untuk pendidikan tinggi di Malta.

Pendidikan Tinggi STC Saat ini menawarkan kemudahan latihan dan kurikulum yang canggih untuk beratus-ratus pelajar Malta dengan kerjasama para pemimpin dunia seperti Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft dan Redhat Linux. Ini membolehkan para peserta mendapatkan kelayakan yang diiktiraf secara antarabangsa dengan mengkaji secara tempatan. Aktiviti-aktiviti ini telah menjadikan STC Higher Education menjadi hab setempat penting bagi orang-orang yang serius merenung kerjaya profesional dalam Pengurusan, Sistem Maklumat dan Teknologi Maklumat. Dari individu yang ingin belajar untuk mengubah prospek kerjaya mereka ke profesional yang mencari kelayakan kelas atas dalam IT atau pengurusan. Pendidikan Tinggi STC telah menjadi pilihan Malta yang paling dipercayai.

Pendidikan Tinggi STC di Malta adalah komited terhadap kualiti dan profesionalisme dalam pendidikan tinggi. Kami bukan sahaja melihat aspek akademik pelajar kami tetapi juga membanggakan diri untuk mengambil minat peribadi pelajar kami. Kedua-dua kakitangan dan tutor kami sentiasa bersedia membantu pelajar kami mencapai yang terbaik daripada pengalaman mereka dengan STC Pendidikan Tinggi.

The Past

Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1997, dengan premis pertamanya di Swatar, batas Dingli. Ia dahulunya dikenali sebagai Pusat Komputer Kerajaan. Empat belas firma IT bersama-sama dengan Kerajaan Malta bersetuju untuk menubuhkan syarikat usaha sama yang mempunyai mandat untuk menubuhkan pusat kecemerlangan latihan yang efektif dan menguntungkan yang akan menawarkan latihan kesinambungan seumur hidup dalam pembangunan kemahiran IT.

60575_logos.png

Lokasi

Pembroke

Alamat
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Pembroke, Malta