am Language Studio

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sebagai salah satu sekolah bahasa Inggeris pertama di Malta, kami mempunyai sejarah menawarkan kursus-kursus berkualiti dan kepuasan pelanggan.

Apa yang membuatkan am Language Studio organisasi yang boleh dipercayai?

Salah satu sekolah Bahasa Inggeris yang pertama di Malta, am Language Studio mempunyai sejarah menawarkan kursus Bahasa Inggeris yang berkualiti dan kepuasan pelanggan. Ditubuhkan pada tahun 1987, am Language Studio adalah ahli pengasas FELTOM (Persekutuan Bahasa Inggeris Pengajaran Bahasa Malta), persatuan untuk sekolah bahasa Inggeris yang berkualiti di Malta. am Language Studio dilesenkan oleh Kementerian Pendidikan di Malta dan semua jabatan kami adalah diiktiraf ISO 9001.

Apa yang membuat Kursus kami berbeza dengan sekolah lain?

Kursus ditawarkan dalam persekitaran yang mesra dan peribadi namun profesional. Falsafah kursus kami adalah mudah dan berkesan dalam menggabungkan teknik pengajaran inovatif terkini dengan perhatian peribadi. Semua guru kami adalah berkelayakan dan penutur asli Sebagai organisasi kecil, kami boleh menumpukan perhatian kepada keperluan individu anda dan membantu anda meningkatkan penggunaan Bahasa Inggeris. Lebih dari sekadar bahasa Inggeris, kami membantu pelajar dengan pengaturan penginapan dan aktiviti masa lapang yang diketuai oleh pasukan muda dan dinamik, dari pejabat pentadbiran kepada guru dan kakitangan rekreasi, setiap usaha dibuat untuk membuat pengalaman anda di Malta dapat diingat!

Apakah tahap kepuasan purata pelajar yang mengikuti kursus di am Language Studio ?

97% daripada pelanggan kami pada 2017 mengatakan bahawa mereka akan mengesyorkan kami kepada pelajar lain. Lihat halaman Testimonial kami.

Akses hilang upaya

Bangunan utama kami tidak mempunyai akses kecacatan penuh melalui pintu utama tetapi menawarkan akses kecacatan sekali di dalam bangunan.

Falsafah Kursus

Matlamat kami adalah untuk memastikan para pelajar kami berseronok dengan kami, dan biarkan mengetahui dan merasa bahawa mereka telah meningkatkan kemahiran mereka.

Dalam kursus kami, kami bertujuan untuk membantu semua pelajar mencapai potensi mereka pada masa yang mereka ada. Kami mengambil kira bahawa semua pelajar adalah berbeza, belajar dengan cara yang berbeza dan berada di sini kerana alasan yang berbeza. Untuk tujuan ini, kursus kami memberi peluang kepada pelajar untuk belajar menggunakan pelbagai metodologi untuk memenuhi keperluan dan gaya mereka. Kami menggalakkan guru untuk melaksanakan Pendekatan Komunikasinya dalam struktur pengajaran mereka, yang bermaksud bahawa semua pengajaran, tanpa mengira subjek, adalah berdasarkan kepada memastikan pelajar kami berkomunikasi dengan berkesan dalam pelbagai persekitaran.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Bahasa Inggeris untuk Kursus Masa Depan anda

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Malta Sliema

Bertemu dengan orang dari seluruh dunia dan belajar bahasa Inggeris dalam persekitaran yang moden dan santai. am Language Studio menawarkan nilai terbaik untuk wang dan menjamin anda pendekatan peribadi untuk keperluan bahasa anda. Kami akan dapat membawa anda ke tahap Bahasa Inggeris yang sesuai dengan keperluan anda. [+]

Bertemu dengan orang dari seluruh dunia dan belajar bahasa Inggeris dalam persekitaran yang moden dan santai. am Language Studio menawarkan nilai terbaik untuk wang dan menjamin anda pendekatan peribadi untuk keperluan bahasa anda. Kami akan dapat membawa anda ke tahap Bahasa Inggeris yang sesuai dengan keperluan anda.

Ketua Bahasa Inggeris

Ini adalah kursus yang paling popular. Ia direka untuk memberi anda pengenalan yang kukuh kepada bahasa Inggeris dan menumpukan perhatian khusus kepada tatabahasa, bangunan perbendaharaan kata, perbualan dan sebutan.

Bahasa Inggeris yang intensif

Dengan menumpukan lebih banyak jam ke tuisyen, para pelajar dapat memberikan bahasa Inggeris mereka dalam permulaan masa yang agak singkat. Dalam kursus Bahasa Inggeris Intensif, pelajar mengikuti Kursus Bahasa Inggeris Umum dan mempunyai 2 sesi lagi setiap hari selama 45 minit. Mereka diberi peluang untuk menyatukan pengajian Bahasa Inggeris Umum mereka dan mempunyai pilihan lanjut untuk menutup tanah baru.... [-]


Bahasa Inggeris untuk Kursus Persekitaran Kerja

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Malta Sliema

Belajar Bahasa Inggeris di Malta dengan am Language Studio adalah mengenai perkembangan diri. Meningkatkan kualiti pekerjaan anda dan peluang dalam kehidupan anda dengan kursus bahasa Inggeris yang direka untuk membantu Anda sebagai seorang profesional moden. [+]

Belajar Bahasa Inggeris di Malta dengan am Language Studio adalah mengenai perkembangan diri. Meningkatkan kualiti pekerjaan anda dan peluang dalam kehidupan anda dengan kursus bahasa Inggeris yang direka untuk membantu Anda sebagai seorang profesional moden.

Kursus Pemulihan Latihan Guru

Kursus ini adalah berdasarkan kepada membantu orang yang bekerja dalam profesion pendidikan untuk menyegarkan dan memperbaiki kemahiran dan pengetahuan mereka.

Bahasa Inggeris Praktikal untuk Persekitaran Kerja

Kursus ini adalah berdasarkan kepada membantu para profesional untuk meningkatkan tahap bahasa Inggeris supaya dapat berkomunikasi secara berkesan dalam persekitaran kerja.

Perniagaan Umum Bahasa Inggeris... [-]

Bahasa Inggeris untuk Program Persediaan Peperiksaan

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Malta Sliema

Dengan dunia yang cepat menjadi tempat yang lebih kecil, sekarang lebih umum bagi penceramah bahasa Inggeris asli untuk menghadiri universiti berbahasa Inggeris atau berhijrah ke negara yang berbahasa Inggeris. Pelajar yang berminat untuk menduduki peperiksaan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa boleh mengambil Kursus Penyediaan Peperiksaan dengan am Language Studio meliputi peperiksaan utama; Kursus Peperiksaan Cambridge ditambah IELTS, TOEFL, TOLES dan WEFT. [+]

Dengan dunia yang cepat menjadi tempat yang lebih kecil, sekarang lebih umum bagi penceramah bahasa Inggeris asli untuk menghadiri universiti berbahasa Inggeris atau berhijrah ke negara yang berbahasa Inggeris. Pelajar yang berminat untuk menduduki peperiksaan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa boleh mengambil Kursus Penyediaan Peperiksaan dengan am Language Studio meliputi peperiksaan utama; Kursus Peperiksaan Cambridge ditambah IELTS, TOEFL, TOLES dan WEFT.

Kursus-kursus ini boleh didapati sepanjang tahun sebagai Kursus Gabungan. Kursus-kursus lain adalah tertakluk kepada ketersediaan.

Kursus boleh ditempah untuk beberapa minggu, bergantung pada peperiksaan dan keperluan dan tahap pemohon. Sebarkan lebih daripada 20/25/30 sesi seminggu, setiap sesi menjadi 45 minit panjang, peserta memberi tumpuan kepada kesedaran tatabahasa dan penggunaan bahasa. Mereka mengembangkan empat kemahiran membaca, mendengar, menulis dan bercakap serta menumpukan kepada keperluan subjek peperiksaan yang lebih khusus.... [-]


Bahasa Inggeris untuk Remaja

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Malta Sliema

Kursus Bahasa Inggeris Junior ditawarkan semasa Musim Paskah, Musim Panas dan Musim Luruh di Malta. Untuk tarikh-tarikh lain sila hubungi am Language Studio untuk ketersediaan. [+]

Kursus Bahasa Inggeris Junior ditawarkan semasa Musim Paskah, Musim Panas dan Musim Luruh di Malta. Untuk tarikh-tarikh lain sila hubungi am Language Studio untuk ketersediaan.

Kursus bahasa ini di Malta direka untuk memberi pelajar pengenalan yang mantap kepada bahasa Inggeris dan menumpukan perhatian khusus kepada tatabahasa, bangunan perbendaharaan kata, perbualan dan sebutan. Walaupun teks konvensional dan peralatan audio membentuk asas struktur pengajaran, guru-guru am Language Studio menggalakkan penggunaan bahasa Inggeris melalui peranan-permainan, penyelesaian masalah, perbincangan dan penceritaan. Unsur kumpulan membolehkan peserta mendapat manfaat daripada mencuba dan mengamalkan struktur bahasa dengan rakan-rakan mereka.... [-]


Latihan

Campus Sepenuh masa September 2018 Malta Sliema

am Language Studio menawarkan anda kemungkinan untuk mengambil bahagian dalam penempatan kerja yang menarik di Malta! Memperoleh pengalaman praktikal, meningkatkan bahasa Inggeris anda, serta menemui keindahan Malta dan semua yang ditawarkannya. Pada masa yang sama, anda akan dapat bertemu dengan banyak orang baru dari seluruh dunia untuk berkongsi pengalaman ini dengan anda! [+]

am Language Studio menawarkan anda kemungkinan untuk mengambil bahagian dalam penempatan kerja yang menarik di Malta! Memperoleh pengalaman praktikal, meningkatkan bahasa Inggeris anda, serta menemui keindahan Malta dan semua yang ditawarkannya. Pada masa yang sama, anda akan dapat bertemu dengan banyak orang baru dari seluruh dunia untuk berkongsi pengalaman ini dengan anda!

Adakah anda tahu apa yang menjadi Magang?

Latihan magang menyediakan pengalaman dunia nyata kepada mereka yang ingin meneroka atau memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memasuki kerjaya tertentu. Tumpuan utama ialah mendapatkan beberapa pengalaman kerja. Ingat! Latihan magang bukan sekadar kerja sementara sahaja. Ia boleh menjadi jambatan untuk kerja kehidupan anda atau percubaan dalam kerjaya yang menarik minat anda!... [-]