Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Woolich Education (Woolich Ltd) adalah institusi berdaftar MQA.

Kami adalah sebuah institusi yang bercita-cita dan berpandangan ke hadapan yang mencabar konvensyen dan percaya dengan penuh semangat dalam konsep 'KAMI' - sebuah komuniti yang bekerjasama untuk mencapai matlamat yang berpusatkan pelajar bersama dalam strategi yang jelas.

Visi kami

Menjadi pembekal pembelajaran bertaraf dunia serantau untuk pendidikan berkualiti, latihan dan kursus profesional yang diiktiraf secara global untuk SEMUA.

Nilai kami

  • Kualiti
  • Integriti
  • Fleksibiliti
  • Akauntabiliti
  • Pemikiran Global
  • Profesionalisme

Mengenai Syarikat kami

Woolich Education menawarkan latihan dan kursus berkualiti yang memenuhi keperluan para pelajar tempatan dan antarabangsa, lepasan sekolah, usahawan dan pekerja syarikat korporat dan PKS.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Woolich Education

Membentuk tahun pertama BA di Hotel dan Pengurusan Hospitaliti atau Pengurusan Perniagaan Global, Diploma Pengurusan Hospitaliti terdiri daripada satu tempoh kajian inten ... [+]

Objektif Kursus / Hasil Pembelajaran

Membentuk tahun pertama BA di Hotel dan Pengurusan Hospitaliti atau Pengurusan Perniagaan Global, Diploma Pengurusan Hospitaliti terdiri daripada satu tempoh kajian intensif selama 6 bulan di kampus Woolich Education di Lucerne, Mauritius, dan satu tempoh latihan praktikal industri dibayar 4 -6 bulan dalam industri perhotelan Switzerland.

Woolich Education adalah ahli kumpulan sekolah Bénédict Mauritius, yang ditubuhkan pada tahun 1928, yang misinya adalah untuk menyediakan pendidikan dewasa untuk orang yang mempunyai keinginan untuk berjaya. Sekolah Bénédict adalah salah satu organisasi pendidikan swasta terbesar di Mauritius dan mengajar setiap tahun lebih daripada 15,000 pelajar sepenuh masa dan separuh masa.... [-]

Mauritius Port Louis
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Woolich Education

Institut Akauntan Pengurusan Chartered (CIMA), yang diasaskan pada tahun 1919, merupakan badan profesional akauntan pengurusan yang terkemuka dan terbesar di dunia. CIMA ... [+]

Mengenai CIMA

Institut Akauntan Pengurusan Chartered (CIMA) , yang diasaskan pada tahun 1919, merupakan badan profesional akauntan pengurusan yang terkemuka dan terbesar di dunia.

CIMA membantu individu dan perniagaan untuk berjaya dengan memanfaatkan kuasa penuh perakaunan pengurusan - bukan hanya perakaunan untuk kunci kira-kira, tetapi perakaunan untuk perniagaan.

Bersama dengan Institut Akauntan Awam Bertauliah Amerika (AICPA), kami menubuhkan Akauntan Pengurusan Global Chartered (CGMA) pada tahun 2012 untuk menyediakan ahli-ahli dengan tahap sumber dan pengiktirafan yang baru.

Sukatan pelajaran CIMA menarik kepada Rangka Kerja Kompetensi Pengurusan Prinsip Perakaunan Pengurusan Global CGMA dan CGMA unik untuk memperkasakan individu dengan kebolehan tinggi untuk membantu mereka mencapai kejayaan yang mampan dalam perniagaan dan kewangan.... [-]

Mauritius Port Louis
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu