ACG Pathways

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pendidikan ACG mempunyai prasekolah, sekolah, program Pathway universiti * dan kolej kejuruan di 50 buah kampus di tiga negara. Dengan lebih daripada 17,000 pelajar setiap umur dan tahap, 1,300 pekerja kami berdedikasi untuk membantu mereka melepaskan potensi mereka dan membina masa depan yang cerah.

* Program Pathways Universiti disampaikan oleh NZQA dan penyedia berdaftar Kementerian Pelajaran

Program Pathways eksklusif kami

Bergerak ke kajian yang berjaya di salah satu universiti terkemuka di New Zealand dengan kursus Pathway universiti kami. Penyelesaian yang berjaya akan menjamin kemasukan pelajar ke Universiti Auckland, Universiti Teknologi Auckland (AUT) atau Victoria University of Wellington.

Pathway dijamin ke universiti

Pelajar yang berjaya menyelesaikan salah satu daripada program asas kami, dan boleh memenuhi kriteria kemasukan untuk kajian universiti, akan mempunyai Pathway terjamin ke ijazah sarjana muda.

Perkongsian universiti yang eksklusif

Kami mempunyai perkongsian eksklusif dengan tiga universiti terkemuka di New Zealand: Universiti Auckland, Universiti Teknologi Auckland (AUT) dan Victoria University of Wellington. Program pengajian asas khusus kami menggabungkan pembelajaran akademik dalam subjek pilihan anda dengan perkembangan bahasa Inggeris dan kemahiran belajar bebas.

Kursus khusus, penjagaan diri

Semasa anda mempelajari Kursus Pengenalan Universiti dan kursus bahasa Inggeris khusus yang diperlukan untuk universiti di New Zealand, anda akan menerima tahap penjagaan dan sokongan peribadi yang tinggi untuk memudahkan pembelajaran jauh dari rumah. Ini akan memberikan asas yang sangat baik untuk kajian universiti di masa depan - atau mana-mana Pathway pendidikan lain.

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Kajian bahasa Inggeris

Sekolah bahasa pakar kami - Sekolah Inggeris ACG dan The Campbell Institute - akan membantu anda belajar dalam persekitaran akademik berbahasa Inggeris, dan memberi anda keyakinan untuk menjalankan kajian universiti anda. Kursus kualiti kami boleh diintegrasikan dengan program pengajian asas anda.

Menyokong dan belajar di luar negara

Sekiranya anda bukan penduduk New Zealand, alt = "Laluan ACG akan membantu anda mendapatkan dengan mencari tempat yang sesuai untuk anda hidup, membuat pengaturan perjalanan anda, dan juga membantu anda mencari pekerjaan sambilan. Ini bermakna anda boleh menumpukan perhatian kepada kajian asas anda.

Tutor kami yang berkelayakan menawarkan perhatian dan dorongan untuk membantu anda maju dalam kursus anda dan mencapai matlamat akademik anda.

Lokasi

Auckland

Alamat
345 Queen Street, Auckland
1010 Auckland, Auckland, New Zealand

Wellington

Alamat
Level 1, Wellington Railway Station, Bunny St, Pipitea, Wellington
6011 Wellington, Wellington, New Zealand