Baca keterangan rasmi

Pendidikan ACG mempunyai prasekolah, sekolah, program Pathway universiti * dan kolej kejuruan di 50 buah kampus di tiga negara. Dengan lebih daripada 17,000 pelajar setiap umur dan tahap, 1,300 pekerja kami berdedikasi untuk membantu mereka melepaskan potensi mereka dan membina masa depan yang cerah.

* Program Pathways Universiti disampaikan oleh NZQA dan penyedia berdaftar Kementerian Pelajaran

Program Pathways eksklusif kami

Bergerak ke kajian yang berjaya di salah satu universiti terkemuka di New Zealand dengan kursus Pathway universiti kami. Penyelesaian yang berjaya akan menjamin kemasukan pelajar ke Universiti Auckland, Universiti Teknologi Auckland (AUT) atau Victoria University of Wellington.

Pathway dijamin ke universiti

Pelajar yang berjaya menyelesaikan salah satu daripada program asas kami, dan boleh memenuhi kriteria kemasukan untuk kajian universiti, akan mempunyai Pathway terjamin ke ijazah sarjana muda.

Perkongsian universiti yang eksklusif

Kami mempunyai perkongsian eksklusif dengan tiga universiti terkemuka di New Zealand: Universiti Auckland, Universiti Teknologi Auckland (AUT) dan Victoria University of Wellington. Program pengajian asas khusus kami menggabungkan pembelajaran akademik dalam subjek pilihan anda dengan perkembangan bahasa Inggeris dan kemahiran belajar bebas.

Kursus khusus, penjagaan diri

Semasa anda mempelajari Kursus Pengenalan Universiti dan kursus bahasa Inggeris khusus yang diperlukan untuk universiti di New Zealand, anda akan menerima tahap penjagaan dan sokongan peribadi yang tinggi untuk memudahkan pembelajaran jauh dari rumah. Ini akan memberikan asas yang sangat baik untuk kajian universiti di masa depan - atau mana-mana Pathway pendidikan lain.

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Kajian bahasa Inggeris

Sekolah bahasa pakar kami - Sekolah Inggeris ACG dan The Campbell Institute - akan membantu anda belajar dalam persekitaran akademik berbahasa Inggeris, dan memberi anda keyakinan untuk menjalankan kajian universiti anda. Kursus kualiti kami boleh diintegrasikan dengan program pengajian asas anda.

Menyokong dan belajar di luar negara

Sekiranya anda bukan penduduk New Zealand, alt = "Laluan ACG akan membantu anda mendapatkan dengan mencari tempat yang sesuai untuk anda hidup, membuat pengaturan perjalanan anda, dan juga membantu anda mencari pekerjaan sambilan. Ini bermakna anda boleh menumpukan perhatian kepada kajian asas anda.

Tutor kami yang berkelayakan menawarkan perhatian dan dorongan untuk membantu anda maju dalam kursus anda dan mencapai matlamat akademik anda.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Undergraduate Pathway

ACG Pathways

Sijil AUT dalam Pengajian Asas memastikan pelajar antarabangsa boleh memenuhi keperluan kemasukan dan bersedia sepenuhnya untuk cabaran program ijazah AUT. ... [+]

Sijil AUT dalam Pengajian Asas memastikan pelajar antarabangsa boleh memenuhi keperluan kemasukan dan bersedia sepenuhnya untuk cabaran program ijazah AUT.

Berjaya melengkapkan sijil akan menjamin kemasukan anda ke dalam program sarjana AUT. Sijil ini juga diiktiraf oleh semua universiti di New Zealand yang lain.

Terdapat tiga pilihan kursus, antara 6 hingga 12 bulan, dengan empat tarikh permulaan setiap tahun - pada bulan Januari, April, Julai, dan Oktober. Kurikulum termasuk bidang pengetahuan pakar terkini, latihan teras dalam bahasa Inggeris dan kemahiran belajar bebas.

Kampus UP International College terletak di tengah-tengah Kota Auckland, berhampiran dengan kampus utama AUT serta pelbagai pilihan penginapan dan pengangkutan awam.... [-]

New Zealand Auckland
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
6 - 18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ACG Pathways

Program Pengajian Asas ini memastikan anda bersedia untuk belajar ijazah sarjana pilihan anda di Universiti Victoria. Anda akan diajar bahasa Inggeris yang diperlukan, pe ... [+]

Program Pengajian Asas Universiti Victoria Wellington diajar secara eksklusif oleh ACG Education.

Program Pengajian Asas ini memastikan anda bersedia untuk belajar ijazah sarjana pilihan anda di Universiti Victoria. Anda akan diajar bahasa Inggeris yang diperlukan, pengetahuan akademik dan kemahiran belajar yang diperlukan untuk cemerlang pada masa depan pengajian anda.

Apabila program selesai, anda akan mendapat tempat di Victoria University. Program ini juga diiktiraf oleh semua universiti New Zealand yang lain.

Program ini menawarkan fleksibiliti dengan pilihan kursus 6, 8 dan 12 bulan (dua, tiga atau empat istilah), bergantung kepada latar belakang akademik dan kemahiran anda dalam bahasa Inggeris.... [-]

New Zealand Wellington
Mac 2020
English
8 - 18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ACG Pathways

Dihantar semata-mata oleh UP International College New Zealand, program asas ini menyediakan pelajar antarabangsa untuk masuk ke gelar sarjana muda University of Auckland ... [+]

University of Auckland Sijil Pengajian Asas meletakkan pelajar di Pathway ke tahap pilihan mereka di universiti terkemuka di New Zealand.

Dihantar semata-mata oleh UP International College New Zealand, program asas ini menyediakan pelajar antarabangsa untuk masuk ke gelar sarjana muda University of Auckland, memastikan mereka bukan sahaja memenuhi syarat kemasukan tetapi juga dilengkapi dengan cabaran dalam peringkat peringkat ijazah. Kursus ini meletakkan asas kejayaan.

University of Auckland Sijil Pengajian Asasi diajar di kampus UP International College di jantung CBD Auckland, dekat dengan pengangkutan awam dan pelbagai jenis penginapan.

Subjek untuk program pengajian yayasan tahun penuh standard... [-]
New Zealand Auckland
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
6 - 18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu