Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih kursus dengan AMES - The Institute of IT ?

Ditubuhkan pada tahun 1991, AMES merupakan salah satu penyedia pendidikan IT terkemuka di New Zealand. Kami menyokong dan memberi inspirasi kepada graduan yang dinamik, berorientasikan pasukan dan berbakat teknikal yang menyumbang kepada reputasi global New Zealand sebagai pemimpin dan inovator dalam sektor IT dan teknologi yang baru muncul.

Pintu masuk ke kerjaya masa depan

AMES menyediakan pelajar dengan pintu masuk ke industri IT dan pekerjaan masa depan. Institut ini bekerja bersempena dengan beberapa perniagaan kebangsaan dan antarabangsa untuk menyampaikan latihan antarabangsa yang terbaik sambil memastikan bahawa pelajar kami dilengkapi dengan semua kemahiran teras yang diperlukan oleh industri tempatan.

Kelayakan industri yang diiktiraf di peringkat antarabangsa

AMES juga membolehkan pelajar menyelesaikan pelbagai kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa seperti latihan Microsoft, CISCO, dan CompTIA supaya graduan kami berjaya menggunakan kerjaya IT mereka yang dipilih di sini di New Zealand dan di seluruh dunia.

Latihan IT yang diketuai oleh industri

Tutor kami datang semua mempunyai pengalaman industri sebenar yang bekerja dengan IT dan teknologi baru. Mereka menggunakan kepakaran mereka untuk memaklumkan amalan pengajaran mereka dan terkini dengan semua perkembangan terbaru dalam sektor teknologi.

A NZQA Kategori Satu penyedia pendidikan

AMES diiktiraf oleh Pihak Berkuasa Kelayakan Selandia Baru (NZQA) di bawah peruntukan Akta Pendidikan 1989 untuk menyediakan pendidikan dan latihan dan telah menerima penilaian pemberi pendidikan 'Kategori 1' - gred tertinggi yang mungkin. Pengkategorian ini bermakna bahawa AMES adalah penyedia pendidikan tinggi yang berprestasi tinggi yang terkenal.

AMES - Institut IT adalah sebahagian daripada Kumpulan Pendidikan Baru, penyedia latihan vokasional yang terkemuka di New Zealand. Kolej Animasi, sebagai PTE berdaftar, menerima semua kelayakan yang ditawarkan oleh AMES - Institut IT.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

AMES - The Institute of IT

Belajar untuk menyelesaikan masalah kompleks menggunakan teknologi Cloud terbaru. Anda akan mempelajari rangkaian perusahaan, infrastruktur rangkaian, penyelesaian mesej ... [+]

Gambaran keseluruhan

Belajar untuk menyelesaikan masalah kompleks menggunakan teknologi Cloud terbaru. Anda akan mempelajari rangkaian perusahaan, infrastruktur rangkaian, penyelesaian mesej dan sistem perkongsian maklumat menggunakan penyelesaian berasaskan Awan yang berskala, boleh dipercayai dan on-demand.

Dapatkan

Pakar Awan mendapat $ 71,000 - $ 97,000 setahun! ***

ModulPerkhidmatan direktori aktifMengkonfigurasi perkhidmatan pelayan majuPentadbiran pelayanSistem perkongsian maklumatPlatform sebagai perkhidmatanMengurus Pengurus Konfigurasi Pusat SistemMenyebarkan Pengurus Konfigurasi Pusat SistemMemantau dan mengendalikan Awan peribadiMengkonfigurasi dan menggunakan awan peribadiPeluang kerjayaPermintaan... [-]
New Zealand Auckland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
45 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu