Design & Arts College of New Zealand

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gambaran Keseluruhan Reka Bentuk dan Seni Kolej New Zealand (A & A) mempunyai reputasi yang hebat dalam industri kreatif dan komited sepenuhnya untuk menyediakan berkualiti tinggi, industri graduan bersedia. Kami mempunyai dua kampus di Auckland dan Christchurch dan kami menawarkan kursus-kursus dalam Design & Seni, Fotografi, Komunikasi Seni dan Reka Bentuk, Interior Design, Design Fesyen dan Kesan Khas reka bentuk solek dan pengeluaran.

D & A ialah kerajaan New Zealand (NZQA) institusi berdaftar. D & A membawa kira-kira 400 pelajar dari New Zealand, Pasifik, Asia, Eropah dan Amerika bersama-sama dengan lebih daripada 70 profesional untuk mewujudkan masyarakat orang ghairah tentang reka bentuk dan seni.

D & A kursus direka dan diajar oleh profesional industri, untuk memastikan kejayaan pelajar dalam industri kreatif. Sebagai masa pelajar adalah berharga, semua D & A kursus mempunyai laluan pantas ke tempat kerja atau pendidikan tinggi yang memastikan apa yang anda belajar adalah relevan dan bergerak anda ke dalam industri dengan cara yang cepat dan cekap.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus-kursus kami, melawat www.dac.ac.nz/ atau hubungi kami + 64-3-365-1578

Mengapa pengajian di Design & Arts College of New Zealand?

Kami mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam menyediakan pendidikan yang relevan kualiti yang membawa kepada pekerjaan dalam industri kreatif Industri kita, masyarakat dan perkongsian institusi membuat D & A pengalaman pembelajaran yang dinamik dan membantu pelajar memulakan kerjaya Saiz kelas kecil membolehkan berkesan satu-satu masa tutor dan sokongan Kami membawa pelajar dari seluruh dunia bersama-sama dengan profesional industri untuk mewujudkan masyarakat orang ghairah tentang reka bentuk dan seni
This school offers programs in:
  • English