Baca keterangan rasmi

SIAPA KITA

EMS adalah penyedia pendidikan antarabangsa yang berdaftar dan berdaftar di NZQA yang berpangkalan di Wellington, New Zealand.

Pendaftaran dan penyenaraian Sekolah Kelayakan Pihak Berkuasa New Zealand (NZQA yakin prestasi dan keupayaan pendidikan kami untuk penilaian sendiri)

Apa yang kami tawarkan

Kami berdedikasi untuk membuat masa depan yang diingini berlaku dengan menyediakan anda dengan program Pathway ijazah universiti perintis melalui perjanjian artikulasi kami dengan universiti terkemuka di New Zealand.

Misi kami: Lulusan Kerjaya-Sedia

Kami membantu menyediakan setiap pelajar dengan pengetahuan, kemahiran, kecekapan pekerjaan, nilai dan sikap yang diperlukan oleh mereka untuk membuat perbezaan bermakna bagi kerjaya yang berjaya pada masa akan datang.

Nilai Teras kami

Nilai teras kami berfungsi sebagai kompas untuk bagaimana kami bertindak dan berkelakuan di tempat kerja. Kami memberi inspirasi kepada setiap daripada anda berdasarkan nilai teras kami:

  1. Kami menghargai hasil yang berjaya untuk graduan kami - kami bersama anda pada setiap langkah, apa sahaja yang diperlukan;
  2. Kami menghargai kualiti dan kecemerlangan - tiada apa yang boleh dicapai tanpa kerja keras dan standard yang tinggi;
  3. Kami menghargai keterbukaan dan ketelusan - kami percaya dalam menyelesaikan masalah awal;
  4. Kami menghargai menjadi sebahagian daripada penyelesaian - kita tahu kita boleh bergantung kepada satu sama lain untuk memastikan bahawa anda berjaya;
  5. Kami menghargai cara hidup yang seimbang - kami merawat anda dan diri kami dengan merangkul pencapaian dan kebahagiaan hidup.

Visi kami

Masa depan kami memberi tumpuan kepada meneruskan rekod pencapaian yang berjaya sebagai sekolah pengurusan siap karier utama di Wellington dan San Francisco.

MENGENAI PENGURUSAN ELITE SEKOLAH?

Di mana sebuah universiti berusaha untuk kecemerlangan akademik dan politeknik menyediakan lulusan siap kerja, ELITE, menawarkan anda dalam persekitaran yang peduli di mana setiap pelajar penting. Kami menumpukan pada membantu setiap anda untuk menjadi kerjaya-siap melalui sistem sokongan penuh pendidikan dan diperibadikan kami.

  • Pendidikan Elite: Saiz kelas kecil khusus yang membuat perbezaan asas (mis. Diploma kelas 6-16 pelajar).
  • Profil Siswazah Sedia Kerjaya: Sistem CRGP kami mendorong anda untuk merawat pengajian anda seperti pekerjaan sepenuh masa. Kami menyediakan anda untuk memasuki dunia sebenar pekerjaan dengan keyakinan mutlak.
  • Sokongan Pelajar Peribadi: Kami menjaga anda sebagai individu yang unik dengan pelbagai keperluan dan matlamat. Tinjauan progresif kami sepanjang perjalanan pendidikan anda akan memastikan anda berjaya.
  • Pengalaman yang unik dan mengagumkan: Ia pilihan anda, anda boleh memaksimumkan pulangan pendidikan anda melalui Pathway Wellington / San Francisco eksklusif kami.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan Aotearoa New Zealand dengan orang-orang yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran umum dan khusus yang boleh digunakan untuk pe ... [+]

Program NZDB bertujuan

Matlamat keseluruhan program ini adalah untuk memberi inspirasi dan mentransformasi pelajar dengan melengkapkan mereka dengan pengetahuan, kemahiran perniagaan yang penting, sikap dan nilai-nilai yang menyokong fungsi kepimpinan dan pengurusan utama dalam persekitaran perniagaan yang tipikal.

Program ini juga bertujuan untuk menyediakan entiti perniagaan New Zealand dengan orang yang boleh atau boleh digunakan dalam peranan pengurusan di peringkat operasi dan yang boleh menyumbang kepada pengurusan dan kepimpinan entiti perniagaan untuk mencapai objektif yang dipersetujui dalam persekitaran pelbagai budaya.

Kursus ini terdiri daripada lapan kertas berikut:... [-]

New Zealand Wellington
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
8 - 9 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Belajar bahasa Inggeris (elementary to advanced) dan juga mengembangkan kemahiran Barista anda. EMS menggunakan jurulatih barista yang berpengalaman, dan latihan berlangs ... [+]

Program Latihan Barista Bahasa Inggeris

Belajar bahasa Inggeris (elementary to advanced) dan juga mengembangkan kemahiran Barista anda. EMS menggunakan jurulatih barista yang berpengalaman, dan latihan berlangsung di Gold Wolf Café kami di kampus. Pelatih Baristas menyediakan kopi untuk kakitangan dan pelajar EMS, dan juga kepada penduduk lain di bangunan kami, setiap hari. Wellington terkenal dengan kopinya, dan terdapat banyak peluang untuk bekerja di sektor ini.

Siapa yang Perlu Mendaftar?

EMS mengalu-alukan pelajar ke program yang:

berminat untuk memenuhi kriteria kemasukan bahasa Inggeris untuk program diploma kami atau belajar di tempat lain di universiti atau politeknik di New Zealand; dan,ingin merasai budaya kopi New Zealand, gaya hidup dan mempunyai masa yang tidak dapat dilupakan semasa mereka belajar Bahasa Inggeris di EMS.Keperluan Kemasukan... [-]
New Zealand Wellington
Mac 2020
Sepenuh masa
4 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu