Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SIAPA KITA

Sekolah Pengurusan Elite

- Penyedia Pathway Degree Universiti perintis di Wellington New Zealand

EMS merupakan bahasa butik dan pusat perniagaan NZQA yang terakreditasi sepenuhnya di pusat bandar Wellington sejak tahun 2003 . (NZQA yakin dalam prestasi pendidikan kami dan keupayaan penilaian sendiri)

EMS diluluskan dan dibiayai oleh Suruhanjaya Pendidikan Tertiari (TEC) dan Kementerian Pembangunan Sosial untuk latihan asas dan kemahiran pekerjaan.

EMS telah menubuhkan Pathways ijazah universiti yang menjimatkan masa dan wang untuk pelajar dengan berkesan dan dengan bangganya menjadi penyedia Pathway ijazah universiti perintis di Wellington.

APA YANG KAMI TAWARKAN

EMS didedikasikan untuk membuat masa depan yang diingini berlaku dengan menyediakan anda dengan program Pathway ijazah universiti perintis melalui perjanjian artikulasi kami dengan universiti terkemuka di New Zealand.

EMS menawarkan sehingga 120 perjanjian artikulasi perpindahan kredit kepada ijazah perniagaan di Universiti Massey, Universiti Teknologi Auckland (AUT) dan Institut Teknologi termasuk WelTec dan Whitireia. Lulusan EMS yang berkelayakan boleh memasuki tahun kedua pengajian universiti secara langsung dan menjadi ijazah perniagaan yang layak dalam tempoh dua tahun lagi. EMS juga bertujuan untuk menawarkan IT, pengurusan pelancongan, ijazah perakaunan dan kewangan yang juga membawa kepada ijazah yang relevan dari universiti rakan akademiknya.

EMS menawarkan program Tahap 3 dan 4 Sijil Bahasa Inggeris (NZCEL) yang diluluskan NZQA yang diterima secara meluas oleh universiti-universiti di New Zealand sebagai kriteria kemasukan IELTS 5.5 atau 6.0.

Jika mendaftar untuk diploma NZCEL, pelajar boleh menerima biasiswa dengan nilai $ 8,000 ke arah diploma pengajian mereka di EMS.

EMS juga merupakan pusat Ujian Kemahiran Bahasa Dalaman yang diluluskan NZQA yang menyediakan pelajar dengan pelbagai pilihan kemasukan untuk pencapaian akademik.

MENGAPA EMS

Di mana sebuah universiti berusaha untuk kecemerlangan akademik dan politeknik menyediakan lulusan siap kerja, ELITE, menawarkan anda dalam persekitaran yang peduli di mana setiap pelajar penting. Kami menumpukan pada membantu setiap anda untuk menjadi kerjaya-siap melalui sistem sokongan penuh pendidikan dan diperibadikan kami.

o Pendidikan Elite: Kelas kelas kecil khusus yang membuat perbezaan asas (mis. Diploma kelas 6-16 pelajar).

o Sokongan Pelajar Peribadi: Kami menjaga pelajar sebagai individu yang unik dengan pelbagai keperluan dan matlamat. Kajian progresif kami sepanjang perjalanan pendidikan pelajar akan memastikan kejayaan mereka.

SOKONGAN PELAJAR

Kami menyediakan pelbagai aktiviti tambahan kurikulum termasuk pengalaman sukarela.


Kami menyediakan perkhidmatan sehenti percuma termasuk diskaun:

 • Pemindahan dan pendaftaran universiti
 • Kopi ekspres $ 1
 • insurans perubatan dan perjalanan
 • tiket penerbangan
 • Lawatan di New Zealand, Australia dan Amerika Syarikat


CIRI-CIRI LOKAL TEMPATAN

Wellington, selamat tinggal di New Zealand, ibukota yang mesra, adalah destinasi pilihan untuk pelajar pintar, kreatif dan bercita-cita tinggi.

1) Sistem pendidikan bertaraf dunia - Sistem pendidikan New Zealand menduduki tempat # 1 di dunia oleh Unit Perisikan Ekonomi untuk menyediakan pendidikan kemahiran masa depan untuk belia. Wellington mempunyai banyak pilihan hebat dari sekolah ke peringkat universiti.

2) Wellington adalah satu-satunya ibu kota " komuniti selamat " yang terakreditasi di dunia. Ia adalah tempat yang selamat dan mesra untuk menghubungi rumah. Pelajar di sini menikmati persekitaran yang selamat dan terjamin untuk hidup, bekerja dan belajar.

3) Kualiti hidup yang hebat - Wellington terkenal di dunia sebagai tempat yang menakjubkan untuk hidup, Wellington telah dipanggil "modal kecil yang paling keren di dunia" oleh Lonely Planet dan menamakan tempat terbaik di dunia untuk hidup oleh Deutche Bank. Orang yang tinggal di Wellington menilai kualiti hidup mereka sendiri sangat tinggi, dengan 87% penduduk melaporkan kualiti hidup yang baik. Ia adalah tempat yang tepat untuk menjadi pelajar. Ia cukup kecil untuk mendapatkan pengalaman New Zealand yang mesra, dengan bandar yang penuh dengan tawaran yang banyak.

4) Bandar yang padat dan mudah dilalui - Tiga univerti bertaraf dunia terletak dalam jarak 15 minit berjalan kaki dari pusat bandar Wellington dan begitu juga banyak penyedia dan sekolah tinggi yang lain. Wellington juga dihubungkan dengan rangkaian kereta api dan bas yang efisien dan bersih - yang membantu menjelaskan mengapa Wellington mempunyai penggunaan pengangkutan awam tertinggi per kapita di New Zealand!

5) Banyak ruang terbuka yang indah - Pantai Wellington yang menakjubkan, udara segar dan ruang hijau terbuka bermakna rekreasi luar, sukan yang hebat

6) Kepelbagaian - kira-kira sepertiga penduduk Wellington dilahirkan di luar New Zealand - bandar ini merupakan hab multikultural. Orang dari seluruh dunia memilih untuk tinggal di Wellington, menjadikannya tempat yang pelbagai dan menarik.

7) Modal pintar - Anda akan merasa betul di rumah dikelilingi oleh penduduk paling berpendidikan tinggi di negara ini. 28% peratus orang di Wellington berumur 15 tahun dan ke atas memegang ijazah sarjana muda atau lebih tinggi sebagai kelayakan tertinggi mereka, berbanding dengan 20% secara nasional.

8) Modal berteknologi tinggi - Kami menempatkan banyak perniagaan inovatif seperti Weta Workshop dan Weta Digital, Xero dan Pik Pok, sebahagian daripada industri teknologi Wellington yang pesat berkembang dan digital. Wilayah ini mempunyai bahagian tertinggi orang yang bekerja dalam perkhidmatan intensif pengetahuan di negara ini, menjadikan tempat ini tempat yang menarik untuk hidup dan belajar.

9) Kami adalah Tengah Tengah-bumi - Dikenali sebagai Middle Middle-earth, kami adalah bandar di mana filem membuat kehidupan. Bakat yang memenangi anugerah di Wellington telah menyumbang kepada projek-projek seperti Ghost in the Shell, Hobbit, Naga Pete, Avatar, Krampus, King Kong, Trilogi Tuhan Lord of the Rings, dan banyak lagi.

10) Modal masakan - Kami suka makanan! Wellington, dengan reputasi, mempunyai lebih banyak restoran, kafe dan bar per kapita daripada New York City. Makanan yang hilang dari negara asal anda? Jangan panik - terdapat pasaraya dan restoran pakar dengan makanan dari seluruh dunia. Dan jika anda benar-benar suka makanan, pastikan anda mengambil bahagian dalam Visa Wellington Pada pesta Plate yang diadakan pada bulan Ogos setiap tahun.

11) Kota Festival New Zealand - Wellington adalah tempat yang menyeronokkan dan bersemangat untuk hidup, dengan kalendar penuh dengan peristiwa yang menarik. Dari perayaan tahunan, keseronokan kebudayaan, persembahan secara langsung kepada perlawanan sukan dan segala-galanya di antara, anda akan mendapat banyak untuk membuat anda terhibur.

Kami tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan anda kepada keluarga EMS kami dan membantu anda mencapai matlamat akademik di New Zealand.

Juga berminat dalam program Bahasa Inggeris kami:

Bahasa Inggeris sebagai program bahasa kedua:

 • Bahasa Inggeris am (pemula untuk pra-pertengahan)
 • Sijil Bahasa Inggeris Barista
 • Sukan Bahasa Inggeris
 • Lawatan sambil belajar
 • Sijil Bahasa Inggeris New Zealand (NZCEL) Aras 3 (ganti IETLS 5.5)
 • Sijil Bahasa Inggeris New Zealand (NZCEL) Aras 4 (ganti IELTS 6.0)
 • Sijil Bahasa Inggeris New Zealand (NZCEL) Aras 4 (menggantikan IELTS 6.5) (menunggu kelulusan)

Sila layari: www.ems.ac.nz

Lokasi

Wellington

Alamat
Levels 3 , 4 & 6
Grand Central Tower
76-86 Manners Street
PO Box 24248, Wellington 6011
NEW ZEALAND

6011 Wellington, Wellington, New Zealand