Baca keterangan rasmi

Hungry Creek menawarkan anda peluang untuk mengkaji dan membangunkan kebolehan kreatif anda dalam persekitaran yang unik dan merangsang. Bidang-bidang pengajian yang disediakan adalah Lukisan, barang kemas, Seramik, Arca, Lukisan, Design Design, Sejarah Seni dan Computer Aided untuk Jewellery. Pelajar datang ke Hungry Creek untuk menjadi artis, karyawan, pereka dan guru atau untuk mendapat pekerjaan dengan industri yang berkaitan. Terdapat penekanan yang kuat kepada kemahiran teknikal yang diajar dalam barang kemas, ukiran, lukisan dan seramik studio yang serba lengkap. Saiz kelas adalah terhad kepada 15-20 pelajar membolehkan perhatian individu dari tutor. Sekolah ini telah menawarkan New Zealand Qualifications Authority (NZQA) kelayakan yang diluluskan sejak tahun 1990 dan kini menawarkan lima NZQA diluluskan kelayakan. Pelajar berhak mendapat pinjaman sama dan elaun sebagai pelajar Universiti dan Politeknik. Kami mengalu-alukan pelajar daripada semua peringkat umur dan budaya kerana kami percaya semua orang mempunyai sesuatu untuk dipersembahkan.

Misi

Misi kami adalah untuk menyediakan persekitaran yang unik, artistik mencabar dan merangsang untuk membantu pelajar dalam pembangunan profesional dan kreatif mereka. Menggalakkan anda untuk menjadi inovatif dan bukan peniruan. Memupuk budaya sokongan di kalangan kakitangan, pelajar dan graduan. Membuat setiap usaha untuk menampung individu gaya dan cara ekspresi kreatif pembelajaran dan menyediakan latihan dengan cara yang paling sesuai dengan keperluan mereka.

kelayakan Ditawarkan

  • Sijil Seni dan kraf (Foundation)
  • Diploma in Art and Craft Diploma in Art and Craft (Lanjutan)
  • Sijil Jewellery
  • Diploma Jewellery Diploma Art & Craft Advanced - Barang Kemas
  • Ijazah Sarjana Muda Seni Visual
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Hungry Creek Art & Craft School

Kurikulum ini direka bentuk untuk mendedahkan pelajar kepada program kajian belum saling pelbagai, bagi setiap pelajar kemahiran untuk memasuki industri sama ada sebagai ... [+]

Kurikulum ini direka untuk mendedahkan pelajar kepada program pengajian yang berbeza-beza namun saling berkaitan untuk memberi setiap pelajar kemahiran untuk memasuki industri sama ada sebagai pereka barang kemas, Tukang emas pembuatan, dan bekerja sendiri studio tukang emas atau untuk pergi ke kajian lanjut.

Kriteria kemasukan

Kami mengalu-alukan pelajar yang komited untuk membuat kerjaya sebagai barang kemas. Kematangan dan pengalaman hidup adalah dianggap aset. Pemohon diminta untuk menghadiri temu duga dan membawa bersama mereka contoh-contoh seni atau kraf kerja mereka. Pelajar yang berjaya menamatkan Sijil Jewellery diterima ke tahun 2 Diploma dalam Jewellery.

Program Gambaran Keseluruhan ... [-]
New Zealand Auckland
Mac 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hungry Creek Art & Craft School

Untuk memberi peluang kepada pelajar untuk memperbaiki dan membangunkan membuat seni, profesion, kemahiran penyelidikan dan pembentangan. Pada tahun ini pelajar digalakka ... [+]

Level 6

Aim keseluruhan

Untuk memberi peluang kepada pelajar untuk memperbaiki dan membangunkan membuat seni, profesion, kemahiran penyelidikan dan pembentangan. Pada tahun ini pelajar digalakkan untuk memasarkan dan mempamerkan kerja mereka. Tahun 2, 3 dan penghormatan pelajar akan diberi ruang studio di mana untuk menyiapkan kerja mereka.

Panjang

3 tahun sepenuh masa, 30 jam seminggu. pilihan pengajian separuh masa boleh didapati.

Kriteria kemasukan

Pelajar yang memuaskan melengkapkan Sijil Art and Craft kursus (Foundation) dikreditkan sebagai mempunyai tahun lengkap salah satu daripada Diploma dan diterima masuk ke tahun 2. Semua pemohon yang lain perlu mengemukakan portfolio kerja setimpal dengan taraf tahap di mana mereka meminta penyertaan. Sekolah ini mengakui pembelajaran terdahulu dan menggalakkan pelajar dengan sebelumnya pengalaman, bekerja atau belajar berdasarkan, untuk memohon pada peringkat tinggi.... [-]

New Zealand Auckland
Mac 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Hungry Creek Art & Craft School

Hungry Creek Student Stories - Diploma in Jewellery

Hungry Creek Art & Craft School - Ceramics