Baca keterangan rasmi

NSIA adalah sebahagian daripada kolej kejuruan ACG; kami adalah pembekal perkhidmatan pendidikan yang berkualiti. Kami adalah akademisi masakan dan pemakanan yang memenangi anugerah Kategori 1 yang telah menyediakan industri dengan graduan yang berkemahiran tinggi sejak tahun 2001.

Berpusat di Auckland tengah, kami menyediakan pelajar dengan persekitaran pelbagai sumber dengan kemudahan canggih untuk meningkatkan kejayaan masa depan pelajar kami. Kami berhasrat untuk mencapai kecemerlangan global dalam persediaan pelajar yang berterusan untuk masa hadapan yang mereka inginkan.

NSIA adalah penyedia pendidikan yang diluluskan oleh NZQA yang menawarkan pelbagai kelayakan di Tahap 3, 4 dan 5 dalam tiga disiplin masakan, baking dan perhotelan. Kelayakan yang kami tawarkan adalah kualiti yang sangat baik, dan para graduan kami sangat dihargai dalam industri. Sebagai pelajar hospitaliti di NSIA, anda akan diajar oleh tutor yang mahir dan berdedikasi yang akan mempersiapkan anda untuk memasuki industri perhotelan. Anda akan dapat memanfaatkan pautan industri NSIA, yang akan terbukti tidak ternilai ketika mencari pekerjaan selepas tamat pengajian.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

NSIA - The Professional Hospitality Academy

Program ini memperluaskan Sijil Tahap 4 dan menyediakan pelajar dengan peningkatan keupayaan dalam teknik masakan lanjutan. Ia juga sesuai untuk mereka yang mempunyai pen ... [+]

Program ini memperluaskan Sijil Tahap 4 dan menyediakan pelajar dengan peningkatan keupayaan dalam teknik masakan lanjutan. Ia juga sesuai untuk mereka yang mempunyai pengalaman yang sedia ada dalam masakan yang telah mendapat kemahiran asas untuk pergi terus ke peringkat Diploma.

Apa yang akan saya pelajari?

Pengurusan dapur:

Pengenalan kepada penulisan akademik menubuhkan pelajar untuk menyelesaikan penilaian. Ketahui kemahiran utama dalam bidang pengurusan kewangan, sumber manusia, pembangunan kakitangan, etika perniagaan, hubungan tempat kerja dan keperluan pengawalseliaan dalam industri perhotelan. Sistem pengeluaran dapur: Menyiasat pengaruh masakan sejarah mengenai produk makanan, dan membandingkan kaedah-kaedah artisan kepada pengeluaran besar-besaran. Kemahiran praktikal yang diajar termasuk memasak dan mempersembahkan pelbagai bahan makanan maju, dengan menggunakan pelbagai kaedah pengeluaran.... [-]

New Zealand Auckland
Jun 2020
English
Sepenuh masa
50 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu