NSIA - The Professional Hospitality Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Nsia mesra sambutan anda untuk dunia hospitaliti, yang diasaskan bersama oleh Otto Groen QSM, perintis New Zealand Industri Hospitaliti, Nsia telah mencapai reputasi yang kukuh disokong oleh mencapai didambakan Anugerah Kecemerlangan Latihan Kebangsaan selama lapan tahun berturut-turut 2006-2013. Pada tahun 2014, Nsia hilangkan Pingat Emas didambakan untuk Front of House pada majlis berprestij Nestle Toque d'Or.

Kami juga telah memenangi Kecemerlangan Westpac dalam Anugerah Perniagaan Hospitaliti & Pelancongan, perniagaan Best Emerging dan Pemasaran.

Kami komited kepada pertumbuhan intelektual, peribadi, dan profesional pelajar-pelajar kita melalui dedikasi untuk mencapai kecemerlangan dalam pengajaran, latihan, penyelidikan dan perkhidmatan. Nsia mempunyai persekitaran pelbagai sumber untuk memudahkan pembelajaran pelajar dan menyediakan keadaan kemudahan seni untuk meningkatkan kejayaan pelajar-pelajar kita. Kami berhasrat untuk mencapai kecemerlangan global dalam penyediaan berterusan pelajar bagi niaga hadapan mereka bercita-cita untuk mencapai.

Anda akan menikmati persekitaran yang benar-benar antarabangsa dan pelbagai budaya, mencari teman dan membangunkan rangkaian dengan rakan-rakan pelajar anda dari lebih 30 negara yang berbeza. Kami amat berbesar hati untuk mengalu-alukan anda untuk Akademi kami dan berharap dapat membantu anda untuk mencipta masa depan yang indah.

Program Latihan Bertaraf Dunia

Nsia menawarkan pelbagai program latihan bertaraf dunia menggabungkan pengurusan hospitaliti dan kajian masakan dan komited untuk menyediakan kualiti, pendidikan kreatif dan profesional dalam domain hospitaliti. Lukisan pengetahuan dan pengalaman dari pelbagai persatuan industri, Nsia berkuasa untuk menyelamatkan pendekatan pengajaran kontemporari dan inovatif.

KEMUDAHAN

Bagi menyokong pembelajaran pelajar Akademi menyediakan semua kemudahan pendidikan yang relevan dan sumber yang diperlukan. Ini termasuk dapur latihan komersial, dapur pengeluaran, koktel dan wain pusat latihan, pusat latihan kopi, restoran latihan, bar komersial & restoran, perpustakaan, makmal komputer dan bilik darjah pelbagai fungsi. Akademi sentiasa cuba untuk mendapatkan maklum balas daripada pelajar tentang keperluan pembelajaran mereka dan menaik taraf kemudahan dan meningkatkan bekalan sumber untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat.

Pencapaian utama

2014 Nestle Toque d'Or Front of House Pingat Emas 2013 NZ Tambang Culinary Pemenang Anugerah Kecemerlangan Latihan 2012 NZ Tambang Culinary Pemenang Anugerah Kecemerlangan Latihan 2011 NZ Tambang Culinary Pemenang Anugerah Kecemerlangan Latihan 2010 NZ Tambang Culinary Pemenang Anugerah Kecemerlangan Latihan 2009 NZ Tambang Culinary Pemenang Anugerah Kecemerlangan Latihan 2008 NZ Tambang Culinary Pemenang Anugerah Kecemerlangan Latihan 2007 NZ Tambang Culinary Pemenang Anugerah Kecemerlangan Latihan 2006 NZ Tambang Culinary Pemenang Anugerah Kecemerlangan Latihan 2010 Pemenang Westpac Business Excellence (Kecemerlangan Pemasaran) 2009 Pemenang Westpac Business Excellence (Best Perniagaan Baru Muncul) 2006 Pemenang Westpac Business Excellence (Kecemerlangan Hospitaliti & Pelancongan)

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Dalam Seni Masakan

Campus Sepenuh masa January 2018 New Zealand Auckland

Graduan akan dapat menunjukkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memasak kompleks seluruh kumpulan makanan utama, serta Patisserie, dalam dapur komersial. [+]

Tahap 5

Gambaran Keseluruhan Kursus

Diploma Seni Kulinari (Tahap 5) program direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran masakan maju dan kemahiran pengurusan dengan pengetahuan ke tahap yang gunaan dalam pelbagai bidang masakan maju, termasuk lemari makan sejuk dan kerja-kerja dapur panas, makanan dan pengurusan minuman, manusia pengurusan sumber, kepimpinan pasukan, menu dan reka bentuk dapur dan menggalakkan kemahiran penyiasatan teori sejajar dengan komponen praktikal dalam bidang produk masakan dan sistem pengeluaran, masakan serantau dan nutrisi.

Pelajar akan mendapat pengalaman praktikal dan kemampuan meningkat dalam teknik-teknik canggih masakan, pengurusan sumber operasi dan manusia, pemakanan, operasi dapur, reka bentuk dan pengeluaran sistem, pengekosan makanan, reka bentuk menu, masakan serantau dan produk masakan.... [-]


Diploma Nsia Dalam Pengurusan Hospitaliti

Campus Sepenuh masa January 2018 New Zealand Auckland

Graduan akan mempunyai pemahaman keseluruhan aspek utama industri hospitaliti, termasuk pengetahuan yang mendalam dalam produk makanan dan minuman, tanggungjawab tuan rumah, komoditi dapur, utiliti katering, dan pengurusan hospitaliti. [+]

Tahap 5

Graduan akan mempunyai pemahaman keseluruhan aspek utama industri hospitaliti, termasuk pengetahuan yang mendalam dalam produk makanan dan minuman, tanggungjawab tuan rumah, komoditi dapur, utiliti katering, dan pengurusan hospitaliti.

Mereka juga akan menerima latihan dalam keselamatan makanan, pengawasan, perkhidmatan pelanggan, perkhidmatan makanan dan minuman, operasi hospitaliti, dan kemahiran kakitangan dan pengetahuan yang diperlukan untuk peranan kepimpinan dalam industri hospitaliti. Graduan boleh masuk terus ke dalam tenaga kerja itu atau boleh mempertimbangkan kajian lanjut pada tahap yang lebih tinggi dalam Hospitaliti atau Pengurusan Hotel.

... [-]