NZMA

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

NZMA menyampaikan latihan vokasional bertentangan pekerjaan di 11 kampus di New Zealand kepada 4,500 pelajar setiap tahun dalam bidang perhotelan, masakan, perniagaan, perkhidmatan, farmasi dan kesihatan.

NZMA didedikasikan untuk menyokong pelajar kami untuk mencapai yang terbaik daripada kajian mereka, dengan lebih daripada 80% siswazah kami bergerak ke pekerjaan atau pengajian yang lebih tinggi *.

Kenapa pilih kami?

NZMA adalah sebahagian daripada kolej kejuruan ACG; kami adalah pembekal perkhidmatan pendidikan yang berkualiti. NZQA telah menyenaraikan kami pembekal Kategori 1, yang merupakan kedudukan tertinggi mereka.

Manfaat untuk Pelajar

 • Saiz kelas kecil
 • Persekitaran pembelajaran yang menyeronokkan dan menyokong
 • Tutor besar dengan banyak pengalaman industri
 • Latihan Vokasional, berasaskan industri memberi anda kemahiran tempat kerja yang sebenar
 • Kemudahan yang berkualiti tinggi
 • Persekitaran latihan yang tulen di setiap kampus (bar, restoran, kafe yang dikendalikan oleh pelajar dan suite pusat hubungan operasi sepenuhnya untuk menamakan beberapa)
 • Kelayakan yang diiktiraf NZQA
 • Perkongsian industri - kami penyedia latihan pilihan untuk banyak majikan utama NZ
 • Peluang pengalaman kerja
 • Sokongan pekerjaan percuma melalui Kerjaya NZMA
 • Pathways untuk melanjutkan pengajian, baik dalam NZMA dan universiti di New Zealand dan seberang laut

Kampus kami

Semua kampus kami dilengkapi sepenuhnya dengan kemudahan yang dibina, di atas kemudahan talian. Dari bar, kafe dan dapur komersil, ke kedai runcit, suite pusat hubungan langsung dan bengkel pembinaan - persekitaran latihan tempat kerja yang realistik kami akan memudahkan anda bekerja lebih cepat.

Keperluan kemasukan am;

Umur: Umur minimum untuk pelajar antarabangsa yang belajar di NZMA ialah 17 *.

Prasyarat: Sesetengah program mempunyai keperluan akademik atau kemahiran tertentu. Sering kali ini dapat dipenuhi dengan melengkapkan program peringkat rendah. Sila semak NZMA .ac.nz untuk butiran semua syarat kemasukan.

Penguasaan bahasa Inggeris: Anda mesti menunjukkan tahap penguasaan bahasa Inggeris yang memenuhi syarat IELTS untuk tahap pengajian anda. Terdapat banyak cara alternatif untuk menunjukkan tahap kemahiran anda. Penasihat pendaftaran anda akan membantu anda dengan proses ini. Apabila di tangga, anda mesti menunjukkan bahawa anda memenuhi tahap IELTS atau bersamaan dengan program peringkat tinggi yang anda tangga ke *

* Rujuk kepada keperluan kemasukan tertentu.

Keperluan kemasukan khusus;

Program Diploma dalam Pengurusan Hospitaliti Gunaan (Aras 6)

Program ini termasuk Diploma Peringkat 5 New Zealand dalam Pengurusan Hospitaliti.

Umur: 17 Prasyarat: Selesai bersamaan Tahun Baru New Zealand dan / atau persamaan yang dipersetujui. IELTS: Academic 6.0 (tiada band kurang daripada 5.5)

Diploma Pelancongan dan Pengurusan Hotel (Aras 7)

Umur: 18 Prasyarat: Kelayakan relevan, misalnya Hospitaliti (Tahap 6), ATAU pengalaman kerja yang relevan (sekurang-kurangnya 1-2 tahun sebagai penyelia dalam persekitaran hotel atau pelancongan). IELTS: Academic 6.0 (tiada band kurang daripada 5.5)

Sijil Juruteknik Farmasi New Zealand (Aras 5)

Umur: 18 Prasyarat: Pencapaian akademik tahun 12-13, atau kelayakan pengajian tinggi pelengkap, atau demonstrasi kemahiran dan pengetahuan yang setara. IELTS: Akademik 6 (tiada band kurang daripada 5.5)

Lokasi

Manukau

Alamat
Manukau, Auckland, New Zealand

Auckland

Alamat
Level 5, 100 Symonds Street, Auckland Central
1010 Auckland, Auckland, New Zealand

Hamilton

Alamat
48 Ward St, Hamilton
3204 Hamilton, Waikato, New Zealand

Christchurch

Alamat
365 Madras Street, Christchurch Central
8013 Christchurch, Canterbury, New Zealand

Auckland

Alamat
56 – 60 Carbine Road, Mt Wellington,
1060 Auckland, Auckland, New Zealand