Queenstown Resort College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke QRC

QRC ialah New Zealand perdana Pelancongan & Kolej Pengurusan Hospitaliti. Sama ada anda bercita-cita untuk kerjaya dalam pelancongan pengembaraan atau ingin memasuki dunia hospitaliti, QRC akan menyediakan anda dengan kemahiran, pengetahuan dan keyakinan untuk berjaya mengejar kerjaya pengurusan anda. Melalui penghantaran dicampur teori, praktikal dan pembelajaran profesional, QRC menggalakkan anda untuk:

Fikirkan ia. Teori semasa dan pakar disampaikan oleh industri dan pakar-pakar akademik. Melakukannya. Pembelajaran praktikal dan latihan berstruktur yang dibina di sekitar matlamat individu dan aspirasi. Baik itu. Permohonan Professional persediaan untuk kerjaya dalam Hospitality atau Pengurusan Pelancongan Adventure.

Fokus kepada profesionalisme, penambahbaikan yang berterusan dan hasil positif mendokong budaya. QRC mempunyai reputasi untuk menghasilkan graduan pengurusan khusus industri yang merupakan pekerja pilihan pertama. Selain itu, QRC telah diklasifikasikan sebagai Penyedia Kategori 1 oleh Pihak Berkuasa New Zealand Qualifications (NZQA) dan diiktiraf sebagai Pembekal Tertiary Swasta of the Year pada tahun 2014 (ITENZ).

The QRC Perbezaan

QRC menyampaikan dipercepatkan 21 bulan Level 5 Diploma termasuk amali berbayar sepenuhnya. Gabungan empat pengambilan setahun, saiz kelas kecil, mata wang kandungan, rendaman industri dan Sistem Kecemerlangan Professional, memastikan graduan pekerja pilihan pertama.

Lokasi

Queenstown adalah tempat utama untuk mengkaji pelancongan dan hospitaliti. Ia menawarkan pelbagai pengusaha industri bertaraf dunia dalam persekitaran di mana pelancongan dan hospitaliti adalah 'normal' yang membolehkan pelajar untuk menjadi peserta aktif dan rangkaian dalam industri. QRC juga menawarkan hospitaliti dan program masakan dari lokasi kampus Tai Tokerau di Northland, salah satu hab pelancongan yang paling pesat berkembang di New Zealand.

Latihan

Keupayaan untuk meletakkan teori ke dalam amalan dalam pekerjaan bergaji merupakan salah satu acara kemuncak pendidikan di QRC. Kepercayaan diri dan pertumbuhan peribadi yang diperolehi melalui proses ini menyuntik keyakinan dan kematangan yang menyediakan pelajar untuk membuat keputusan kerjaya berdasarkan maklumat.

Hasil

QRC mempunyai rekod prestasi yang terbukti inproviding graduan dengan competitiveadvantage a. Dengan 85% graduan mendapat pekerjaan dalam bidang pengajian mereka dan 12% layak ke peringkat ijazah, hasil QRC adalah luar biasa.

Kelas dunia

penghantaran berkualiti tinggi, persekitaran pembelajaran yang unik dan kemudahan bertaraf dunia memastikan pelajar QRC itu terus terdedah kepada kecemerlangan.

memastikan Kejayaan

Rangkaian dan perkhidmatan sistem sokongan di QRC adalah wujud untuk menyediakan setiap peluang untuk pencapaian pelajar yang positif. Ini gabungan kejayaan kerjasama akademik dan operasi menyampaikan bukan sahaja kejayaan akademik tetapi sokongan yang berterusan untuk individu daripada kemasukan dan sokongan pelajar melalui tempat tinggal mereka dan penjagaan pastoral.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Siswazah » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Pengurusan Hospitaliti

Campus Sepenuh masa 21  October 2017 New Zealand Queenstown

Diploma Pengurusan Hospitaliti melengkapkan graduan dengan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam perniagaan terkemuka di dunia seperti: hotel butik, resort, spa waktu siang yang mewah, restoran dan industri pelancongan - mereka semua perlu pengurusan bertaraf dunia. [+]

Diploma Pengurusan Hospitaliti melengkapkan graduan dengan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam perniagaan terkemuka di dunia seperti: hotel butik, resort, spa waktu siang yang mewah, restoran dan industri pelancongan - mereka semua perlu pengurusan bertaraf dunia. QRC menyampaikan Diploma Tahap 5 Pengurusan Hospitaliti yang menggabungkan teori, praktikal dan profesionalisme. Ini membolehkan QRC Siswazah untuk mempunyai kemahiran yang ditetapkan dan pengurusan keupayaan yang diperlukan untuk memberikan nilai segera kepada majikan. The internship berbayar penuh ialah komponen utama program itu kerana ia menyediakan pelajar "kehidupan sebenar" permohonan untuk tahun pertama teori. latihan adalah penting untuk mewujudkan peluang-peluang dalam industri tetapi yang lebih penting ia menyediakan pelajar dengan pembelajaran yang unik dan pengalaman yang akhirnya meningkatkan nilai mereka mentor. QRC membolehkan graduan untuk memasuki industri sebagai pengamal profesional yang maju ke jawatan peringkat pengurusan pada kadar yang pantas. Peluang kerjaya QRC melatih profesional industri pelbagai kemahiran, yang berkelayakan dan bercita-cita tinggi. Graduan melaksanakan piawaian antarabangsa, bersedia untuk memasuki tenaga kerja dalam peranan kepimpinan seperti: pejabat depan, makanan dan minuman, bahagian bilik, akaun dan kewangan, jualan dan pemasaran dan sumber manusia. Graduan QRC dianggap dalam industri hospitaliti sebagai pekerja pilihan pertama. "Sambungan kemahiran, keyakinan dan industri Aku memperlihatkan semasa saya di QRC tidak ternilai. Aku meninggalkan dengan pelbagai peluang kerjaya, rakan-rakan sepanjang hayat dan keseronokan untuk masa depan saya dalam industri hospitaliti. " Daniella Jones (Hospitaliti Diploma Pengurusan) Struktur Kursus Program Diploma terdiri daripada 2 penggal (11 minggu setiap satu) di Kampus, diikuti dengan Internship 9 bulan, memuncak dengan akhir 2 terma Campus. Selama... [-]

Diploma Pengurusan Pelancongan Pengembaraan

Campus Sepenuh masa 21  October 2017 New Zealand Queenstown

Sebagai ikon Adventure Industri Pelancongan berkembang di peringkat global, begitu juga keperluan bagi pengurus yang mahir dan berkelayakan. Diploma QRC dalam Pengurusan Pelancongan Adventure memberi tumpuan kepada unsur-unsur operasi dan risiko menjalankan aktiviti yang berjaya dan selamat. [+]

Sebagai ikon Adventure Industri Pelancongan berkembang di peringkat global, begitu juga keperluan bagi pengurus yang mahir dan berkelayakan. Diploma QRC dalam Pengurusan Pelancongan Adventure memberi tumpuan kepada unsur-unsur operasi dan risiko menjalankan aktiviti yang berjaya dan selamat. Bidang utama pembelajaran memberi tumpuan kepada apa yang diperlukan untuk menguruskan perniagaan yang produknya menyediakan keseronokan bagi mereka yang mengambil bahagian dalam aktiviti pengalaman. Pendedahan industri yang diberikan kepada pelajar adalah unik memandangkan lokasi Queenstown dan jumlah aktiviti di rantau ini. Dengan memupuk persekitaran pembelajaran yang bertaraf dunia, QRC mengintegrasikan kedua-dua praktikal dan teori untuk melatih pemimpin Adventure Pelancongan esok. Menggabungkan aspek utama; kualiti perkhidmatan, perisikan operasi, profesionalisme, kecerdasan budaya, pengalaman pelawat, pembangunan produk, pembangunan perniagaan, perancangan acara, pengurusan risiko dan kemampanan di seluruh kertas itu. Semasa latihan dibayar mereka, pelajar meletakkan teori program ini ke dalam amalan, mewujudkan sambungan dan menyediakan diri mereka untuk kerjaya dalam dunia menarik Adventure Pelancongan. Peluang kerjaya Graduan mempunyai peluang untuk bekerja dengan perniagaan kecil melalui syarikat pelancongan pengembaraan multinasional. Diploma yang menyediakan mereka untuk sektor pelancongan, eko-pelancongan dan pelancongan pengembaraan. Selepas menamatkan pengajian mereka boleh menjadi pakar dalam pengurusan operasi, pemasaran, jualan, sumber manusia, kewangan, latihan, pembangunan perniagaan dan perancangan acara. "Saya tidak boleh memikirkan tempat yang lebih baik untuk belajar Adventure Pengurusan Pelancongan maka modal pengembaraan di dunia! Guru-guru semua pakar-pakar industri, mereka mempunyai begitu banyak pengetahuan dan pengalaman untuk berkongsi di dalam kelas. Saya memilih QRC kerana ia memberi peluang kepada saya untuk belajar tentang sesuatu yang saya benar-benar berminat. Saiz kelas kecil bermakna... [-]

Diploma Siswazah

Diploma Lanjutan Dalam Pelancongan Dan Hospitaliti Pengurusan

Campus Sepenuh masa 12  October 2017 New Zealand Queenstown

Sektor pelancongan adalah industri terbesar di New Zealand. Pertumbuhan pelancongan dan hospitaliti telah melebihi jangkaan dan dengan pelaburan yang berterusan dan pelancongan meningkatkan menghabiskan sektor ini dijangka berkembang maju. [+]

diploma lanjutan dalam pelancongan dan hospitaliti pengurusan Sektor pelancongan adalah industri terbesar di New Zealand. Pertumbuhan pelancongan dan hospitaliti telah melebihi jangkaan dan dengan pelaburan yang berterusan dan pelancongan meningkatkan menghabiskan sektor ini dijangka berkembang maju. Akibatnya terdapat permintaan yang kukuh untuk profesional yang berbakat untuk menyertai industri dan membantu menyokong pertumbuhan berterusan ini. Jika anda seorang graduan dari disiplin lain yang berminat menyertai hospitaliti yang berkembang maju dan sektor pelancongan atau industri profesional mencari untuk memajukan kerjaya anda, Diploma Siswazah QRC akan membolehkan anda untuk membuka peluang kerjaya baru yang menarik. Program lanjutan satu tahun memberi tumpuan kepada menyediakan anda dengan pengetahuan, kemahiran dan hands-on pengalaman yang anda perlukan untuk memulakan kerjaya pengurusan dalam industri pelancongan dan hospitaliti antarabangsa. diploma lanjutan dalam pelancongan dan hospitaliti pengurusan Level: 7 KREDIT: 120 Jangka masa: 12 bulan sepenuh masa AMBILAN: Julai, Oktober ini QRC Diploma Siswazah Pelancongan dan Hospitaliti adalah program satu tahun pengajian industri pakar, penyelidikan dan pengalaman kerja. Pelajar mempelajari kemahiran pengurusan dan pengetahuan penyeliaan yang diperlukan untuk menguruskan pelancongan dan hospitaliti perniagaan, pasaran dan menjual pelancongan dan hospitaliti produk dan memahami, rangka kerja kawal selia dan dasar strategik industri. Melalui latihan tempat kerja yang dibayar sepenuhnya, pelajar mendapat pengalaman dunia sebenar berharga dan pautan terus kepada industri. Peluang kerjaya Setelah selesai program, graduan akan mempunyai peluang untuk bekerja dalam operasi hospitaliti terkemuka di dunia seperti hotel dan resort, restoran, ditambah syarikat pelancongan dan pelancongan. Graduan akan memasuki tenaga kerja dengan kemahiran, pengetahuan dan sikap yang diperlukan untuk bekerja dalam... [-]

Contact

Queenstown Resort College

Alamat Coronation Drive 7
9348 Queenstown, New Zealand
Website http://www.queenstownresortcollege.com/
Telefon +64 3-409 0500