Baca keterangan rasmi

Toi Ohomai Institute of Technology adalah pembekal pengajian tinggi utama dalam Bay yang indah of Plenty, di tengah-tengah di Pulau Utara.

institut kami adalah rumah kepada hampir 14,000 pelajar, lebih daripada 1,000 kakitangan, dan menawarkan lebih daripada 240 program lebih 71 laman penghantaran.

Kami komited untuk bekerja dengan perniagaan, masyarakat, industri dan rakan kongsi iwi, untuk memastikan institusi kami memenuhi keperluan mereka, dan yang paling penting keperluan pelajar-pelajar kita.

Kami menawarkan pendidikan bermutu tinggi yang boleh membawa ke arah pelbagai kerjaya dalam bidang seperti pertanian, perniagaan, komunikasi, pendidikan awal kanak-kanak, perhutanan, hospitaliti, teknologi maklumat (IT), kajian Māori, kejururawatan dan kesihatan, pengurusan sukan dan pelancongan .

Toi Ohomai Institute of Technology - Rotorua dan Tauranga Kawasan

Itu terletak di sebuah kawasan yang mempunyai keindahan alam semula jadi menyediakan banyak peluang untuk merehatkan diri, atau ke atas, bergantung kepada keperluan adrenalin anda. Antara aktiviti yang sering termasuk berbasikal gunung, berakit dan Air Tenang berkayak, kuda-kuda, hiking, melayari, memancing, berendam di dalam kolam panas, dan melompat bungy.

Kami mempunyai pelajar pelbagai dengan pelajar dari pelbagai tempat seperti: India, Amerika Selatan, Jepun, China, Fiji, Filipina, Nepal, Sri Lanka dan banyak lagi. , Penyayang, kakitangan yang profesional dan mesra di pusat-pusat pelajar antarabangsa kami bercakap beberapa bahasa, menyediakan penjagaan pastoral yang sangat baik, dan membantu pelajar antarabangsa sepanjang pengajian mereka dengan kami.

Kami berusaha untuk menjadi sebuah institusi yang mesra dan penyayang yang mencerminkan manaakitanga dan whānaungatanga. Satu tempat di mana orang dinilai sebagai individu dan kekuatan mereka dijumpai dan menggalakkan apa jua latar belakang mereka.

Profil Campus

Toi Ohomai Institut Teknologi mempunyai enam kampus utama. Mokoia dan Windermere kampus adalah pusat terbesar kami. Mokoia Campus ialah Rotorua dan Windermere terletak di Tauranga adalah. Kami juga mempunyai kampus di Taupo, Tokoroa dan Whakatane.

Beberapa kelayakan seperti pengkomputeran, juga diajar dari lokasi tambahan di daerah perniagaan pusat Rotorua. Nursing diajar di Kampus Windermere kami di Tauranga.

Semua kampus kami menyediakan peluang pembelajaran kreatif dan mencabar. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk berfikir tentang apa yang anda mahu dalam bidang akademik, sosial dan geografi apabila memilih kampus yang tepat untuk anda.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Belajar kemahiran yang diperlukan untuk membimbing usaha pelancongan pengembaraan. Khususnya, kawasan yang pakar adalah: kemahiran berakit; berkayak di laut; tali; sauh d ... [+]

tujuan Program

diploma ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk membimbing usaha pelancongan pengembaraan. Khususnya, kawasan yang pakar adalah: kemahiran berakit; berkayak di laut; tali; sauh dan kemahiran tali; kemahiran gunung dan kemahiran kepimpinan perjalanan.

maklumat Anugerah

termasuk kelayakan

Untuk mencapai penganugerahan Diploma pelajar Adventure Pelancongan mesti lulus sejumlah 120 kredit, termasuk:

60 kredit wajib; 30 kredit daripada Senarai Pilihan; dan 30 kredit elektif di Aras 4 ke atas. Pengetahuan dan kemahiran yang anda akan mendapat

Graduan akan dapat:

cekap rakit panduan pada Gred 2 dan / atau 3; menjalankan pemeriksaan luaran untuk tahap pengajar kayak laut; menggunakan kemahiran asas yang diperlukan untuk laluan untuk industri gunung, termasuk sistem tali; melaksanakan ambulans dan ski peringkat pra-hospital rawatan kecemasan; melaksanakan tugas-tugas kepimpinan termasuk pengurusan risiko, penilaian alam sekitar dan memulakan perniagaan; melakukan aktiviti luar dengan pemahaman impak pelancongan pengembaraan dari segi aspek budaya dan sejarah dan juga peraturan perundang-undangan; dan meneruskan satu bidang yang diminati. kriteria kemasukan ... [-]
New Zealand Rotorua
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Dapatkan tenggelam dalam kursus ini unik dan anda akan ingin anda boleh berkembang insang! Kehidupan di tanah hanya tidak boleh membandingkan dengan pelbagai fikiran-meni ... [+]

Dapatkan tenggelam dalam kursus ini unik dan anda akan ingin anda boleh berkembang insang! Kehidupan di tanah hanya tidak boleh membandingkan dengan pelbagai fikiran-meniup hidupan liar yang hidup di bawah ombak.

Orang perjalanan dari seluruh dunia untuk mengkaji ini Diploma sangat dihormati, yang merupakan satu-satunya kursus seumpamanya di New Zealand. Mereka mengenal peluang yang hebat untuk belajar dan bekerja di persekitaran marin yang menakjubkan kami - jika anda seorang make tempatan memastikan anda tidak terlepas bot!

Pelajar melawat marin dan air tawar persekitaran jauh di seluruh negara belajar julat menarik tumbuh-tumbuhan, invertebrata, mamalia, burung dan ikan yang hidup di atas dan di bawah air dan peranan penting yang mereka mainkan dalam ekosistem yang sihat.... [-]

New Zealand Tauranga
Feb. 2020
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Mahu menghabiskan hari anda berjemur di luar rumah besar New Zealand dan mendapat dibayar untuk itu? Diploma ini akan membawa anda dari bilik darjah ke puncak gunung-gunu ... [+]

Mahu menghabiskan hari anda berjemur di luar rumah besar New Zealand dan mendapat dibayar untuk itu? Diploma ini akan membawa anda dari bilik darjah ke puncak gunung-gunung - jadi tali pada but tramping anda!

Anda akan memeriksa cabaran yang dihadapi, imej hijau bersih New Zealand dan apa yang perlu dilakukan untuk melindungi habitat dan landskap yang terkenal di dunia kita.

Kursus termasuk botani, biologi, geologi, air sisa dan pengurusan kitaran semula, kepimpinan luar, pengurusan pantai, undang-undang sumber, pengurusan risiko peribadi dan keselamatan bio.

Kerja lapangan dalam rizab jauh dan Taman Negara menghidupkan teori ke dalam amalan - dengan lawatan ke tempat-tempat seperti Fiordland, Coromandel dan Plateau Central.... [-]

New Zealand Tauranga
Feb. 2020
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Kejuruteraan mekanikal menyediakan peluang untuk mengubah dunia, dengan menggunakan kemahiran praktikal dan pemikiran inovatif untuk menolak sempadan apa yang boleh dilak ... [+]

mekanikal

Kejuruteraan mekanikal menyediakan peluang untuk mengubah dunia, dengan menggunakan kemahiran praktikal dan pemikiran inovatif untuk menolak sempadan apa yang boleh dilakukan.

Ini adalah tempat di mana idea-idea menjadi realiti. Anda akan belajar untuk menghasilkan, mesin dan sistem mekanikal yang lebih murah dan lebih cekap lebih selamat - meletakkan perkara dalam gerakan untuk menjadikan kehidupan lebih mudah.

kemahiran kejuruteraan mekanikal diperlukan untuk hampir segala-galanya yang boleh dibuat supaya peluang-peluang yang tidak berkesudahan, dan dengan kekurangan yang diiktiraf juruteknik di negara ini yang prospek pekerjaan dan membayar kadar yang tinggi.

... [-]
New Zealand Tauranga
Feb. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Menyumbang kepada keberkesanan pelaksanaan proses dalam industri pelancongan dan menyokong penyampaian pengalaman kualiti pelawat merentasi pelbagai pelancongan dan perja ... [+]

tujuan Program

Yang New Zealand Diploma Pelancongan dan perjalanan (Level 5) program bertujuan untuk membangunkan graduan yang mempunyai keupayaan untuk menyumbang kepada keberkesanan pelaksanaan proses dalam industri pelancongan dan menyokong penyampaian pengalaman kualiti pelawat merentasi pelbagai pelancongan dan perjalanan organisasi. Program ini akan mewujudkan pengetahuan menyeluruh, kemahiran dan standard amalan profesional yang berkaitan dengan operasi pelancongan yang menyokong dan meningkatkan keyakinan pelanggan dan penyampaian perkhidmatan. Setelah selesai program ini, graduan boleh meneruskan nasihat, penyelarasan dan peranan penyeliaan dalam sektor pelancongan, atau menjalankan kajian lanjut dalam bidang-bidang berkaitan dengan pelancongan.... [-]

New Zealand Rotorua
Mac 2020
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Bolehkah anda diharapkan untuk menghidupkan rancangan menjadi kenyataan? Industri pembinaan sudah dimulakan dan ia memerlukan lebih banyak juruukur bahan untuk mengawal k ... [+]

Ukur Bahan strand

Bolehkah anda diharapkan untuk menghidupkan rancangan menjadi kenyataan? Industri pembinaan sudah dimulakan dan ia memerlukan lebih banyak juruukur bahan untuk mengawal kos projek dan menjaga perkara-perkara di landasan yang betul. Ini adalah kerjaya yang sesuai untuk orang yang suka butiran - terutamanya mengira dan mengukur.

Ia sedikit seperti perakaunan tetapi anda akan bekerja pada projek-projek fizikal semasa mereka sedang dibina, jadi perkara akan sentiasa berubah memberikan cabaran baru kepada mengekalkan perkara yang segar.

Ada banyak kerja pejabat tetapi juga banyak ruang untuk melawat tapak bangunan untuk memantau kemajuan sebelum melepaskan pembayaran. Komunikasi dan perundingan juga dikehendaki memastikan semua orang kekal komited kepada tugas di tangan.... [-]

New Zealand Tauranga
Feb. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
2 years
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Belajar untuk bekerja sebagai pengurus hospitaliti junior atau pelatih, penyelia atau ketua pasukan di pelbagai pertubuhan hospitaliti dan sektor. ... [+]

tujuan Program

Program ini akan mewujudkan pengetahuan menyeluruh, kemahiran dan standard amalan profesional yang berkaitan dengan operasi hospitaliti yang menyokong dan meningkatkan keyakinan pelanggan dan penyampaian perkhidmatan. Setelah selesai program ini, graduan boleh meneruskan pengurusan rendah-tahap atau peranan penyelia dalam sektor hospitaliti, atau menjalankan kajian lanjut dalam hospitaliti atau disiplin yang berkaitan dengan pelancongan.

maklumat Anugerah

Untuk mencapai tujuan penganugerahan Diploma New Zealand Pengurusan Hospitaliti (Level 5), pelajar mesti lulus sejumlah 120 kredit.

Pengetahuan dan kemahiran yang anda akan mendapat

Graduan akan mempunyai kemahiran, pengetahuan dan sifat-sifat dapat:... [-]

New Zealand Rotorua
Mac 2020
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Membuat sambungan adalah bahagian penting mana-mana perniagaan, yang adalah mengapa ia masuk akal untuk belajar di komuniti yang anda mahu bekerja di. ... [+]

Membuat sambungan adalah bahagian penting mana-mana perniagaan, yang adalah mengapa ia masuk akal untuk belajar di komuniti yang anda mahu bekerja di.

Ia juga merupakan idea yang baik untuk menyimpan pilihan anda terbuka. Ini Diploma dihormati kelayakan yang berdiri sendiri, tetapi juga bertindak sebagai batu loncatan ke arah pelbagai University of Waikato ijazah perniagaan yang boleh disiapkan di sini di Tauranga.

Kami menawarkan tutor yang memenangi anugerah, pilihan program yang menarik dan lokasi CBD yang mudah. Anda akan mempunyai banyak peluang untuk bekerja dengan perniagaan tempatan, membuat kenalan utama yang akan membantu membuka pintu yang betul apabila anda lulus.... [-]

New Zealand Tauranga
Mac 2020
Sepenuh masa
Sambilan
2 years
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Adakah anda suka bangunan dan mewah mereka bentuk anda sendiri, mewujudkan sesuatu yang generasi akan datang akan menikmati? Industri pembinaan sudah dimulakan dan ia mem ... [+]

Adakah anda suka bangunan dan mewah mereka bentuk anda sendiri, mewujudkan sesuatu yang generasi akan datang akan menikmati? Industri pembinaan sudah dimulakan dan ia memerlukan banyak lagi juruteknik seni bina untuk menarik semua bangunan baru yang perlu penduduk kita yang semakin meningkat.

Ini praktikal, kursus menyeronokkan membangunkan kemahiran Draughting teknikal yang cekap - memberi tumpuan kepada apa yang ada dan tidak penting merentasi pelbagai kerja reka bentuk - yang bermaksud graduan kami dihargai oleh majikan.

Anda akan belajar bagaimana untuk 'menyambung titik-titik' antara seorang arkitek dan pembina, menghasilkan set penting lukisan undang-undang - atau pelan - bahawa setiap projek pembinaan bergantung kepada.... [-]

New Zealand Tauranga
Feb. 2020
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma Pascasiswazah

Toi Ohomai Institute of Technology

Membolehkan profesional dalam peranan kepimpinan untuk mengekalkan mata wang dan membentuk disiplin mereka dengan pembangunan profesional berterusan. ... [+]

maklumat Program Bayaran Yuran Pengajian $ 19,950 Pengambilan Februari, Julai, Oktober IELTS Minimum 6.5 tanpa band menjaringkan lebih rendah daripada 6.0 Tempoh (panjang kajian) 1 tahun tujuan Program

Yang Diploma Lepasan Ijazah dalam program Gunaan Pengajian Profesional akan membolehkan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka dan amalan profesional dalam bidang mereka amalan. Pelajar akan dapat untuk memohon badan maju ilmu pengetahuan dalam pelbagai konteks yang akan melengkapkan pengalaman dan / atau kelayakan semasa mereka. Kelayakan ini membolehkan profesional dalam peranan kepimpinan untuk mengekalkan mata wang dan membentuk disiplin mereka dengan pembangunan profesional berterusan.... [-]

New Zealand Rotorua
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Kelayakan ini dirancang untuk pelajar yang ingin memajukan penyelidikan ilmiah dan pengurusan amalan bermaklumat. ... [+]

maklumat Program Bayaran Yuran Pengajian $ 19,950 Pengambilan Februari, Julai, November IELTS Minimum 6.5 tanpa band kurang daripada 6.0 Tempoh (panjang kajian) 1 tahun tujuan Program

Kelayakan ini dirancang untuk pelajar tempatan dan antarabangsa yang ingin memajukan penyelidikan ilmiah dan pengurusan amalan bermaklumat. Ia akan membina ijazah sarjana muda, ijazah dan lepasan pengajian siswazah sebelumnya dan mengukuhkan aspirasi kerjaya dalam bidang pengurusan, perniagaan, teknologi maklumat, kesihatan atau hospitaliti.

Standard maju di mana graduan akan beroperasi termasuk keupayaan untuk menyuarakan teori dan amalan dalam bidang pengurusan. Graduan akan terlibat dalam kajian bebas menunjukkan tahap yang sederhana dalam pengetahuan, menggunakan analisis wacana dan penyelidikan kritikal dalam konteks pengurusan yang berkaitan.... [-]

New Zealand Rotorua
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma Siswazah

Toi Ohomai Institute of Technology

Memperoleh pengetahuan dan kepakaran dalam bimbingan dan kepimpinan profesional dalam bidang pakar untuk melengkapkan pengalaman semasa anda dan / atau kelayakan (s). ... [+]

maklumat Program Bayaran Yuran Pengajian $ 19,950 Pengambilan Februari, Julai, November IELTS Minimum 6.0 tanpa band kurang daripada 5.5 Tempoh (panjang kajian) 1 tahun tujuan Program

Memperoleh pengetahuan dan kepakaran dalam bimbingan dan kepimpinan profesional dalam konteks bidang pakar mereka yang melengkapkan pengalaman semasa dan / atau kelayakan (s). Kelayakan ini membolehkan profesional dalam peranan kepimpinan untuk mengekalkan mata wang dan membentuk disiplin mereka dengan pembangunan profesional berterusan.

maklumat Anugerah

Untuk mencapai tujuan penganugerahan Diploma Siswazah dalam Mentor dan pelajar Kepimpinan Profesional mesti lulus sejumlah 120 kredit, termasuk:... [-]

New Zealand Rotorua
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Memperoleh pengetahuan pengurusan khusus tambahan dan kemahiran dalam helai memilih perniagaan, perhutanan, kesihatan, pembangunan Maori, pengurusan projek dan pengurusan ... [+]

maklumat Program Bayaran Yuran Pengajian $ 19,950 Pengambilan Februari, Mei, Julai, November IELTS Minimum 6.0 tanpa band kurang daripada 5.5 Tempoh (panjang kajian) 1 tahun tujuan Program

Ini diploma siswazah direka untuk menyediakan pelajar dengan peluang untuk memperoleh pengetahuan pakar tambahan dan kemahiran dalam bidang pengurusan dalam helai memilih perniagaan, perhutanan, kesihatan, pembangunan Maori, pengurusan projek dan pengurusan pembuatan. Kelayakan ini matlamat lagi untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan pengurusan diperlukan untuk berjaya bekerja di dalam dan menguruskan operasi perniagaan yang mampan di Aotearoa / New Zealand.

maklumat Anugerah ... [-]
New Zealand Rotorua
Mei 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Meluaskan kepakaran anda dalam industri pengurusan hotel untuk melengkapkan pengalaman dan / atau kelayakan semasa anda. ... [+]

maklumat Program Bayaran Yuran Pengajian $ 19,950 Pengambilan Februari, Mei, Julai, November IELTS Minimum 6.0 tanpa band kurang daripada 5.5 Tempoh (panjang kajian) 1 tahun tujuan Program

Tujuan diploma siswazah ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran secara teori dan gunaan semasa, dan untuk meluaskan kepakaran mereka dalam industri pengurusan hotel untuk melengkapkan pengalaman dan / atau kelayakan semasa mereka.

maklumat Anugerah

Untuk mencapai penganugerahan Diploma theGraduate Pengurusan Hotel, pelajar mesti lulus sejumlah 120 kredit, termasuk:

120 kredit di Tingkat 5 atau ke atas. sekurang-kurangnya 75 kredit di Tingkat 7 atau di atas; 30 kredit wajib; 45 kredit daripada Senarai pilihan-pilihan; dan 45 kredit elektif. ... [-]
New Zealand Rotorua
Mei 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Mengambil pandangan holistik organisasi pelancongan dan memeriksa antara muka antara aktiviti pelancongan, masyarakat dan alam sekitar. ... [+]

maklumat Program Bayaran Yuran Pengajian $ 19,950 Pengambilan Februari, Mei, Julai, November IELTS Minimum 6.0 tanpa band kurang daripada 5.5 Tempoh (panjang kajian) 1 tahun tujuan Program

Ini diploma siswazah menyediakan pelajar dengan program pengajian yang akan membolehkan mereka untuk mengambil pandangan yang holistik organisasi pelancongan dan memeriksa antara muka antara aktiviti pelancongan, masyarakat dan alam sekitar. Kelayakan ini membolehkan pelajar untuk mengembangkan kemahiran pengurusan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya bekerja di dalam dan menguruskan operasi pelancongan berterusan di Aotearoa / New Zealand.

maklumat Anugerah

Untuk mencapai tujuan penganugerahan Diploma Siswazah Pengurusan Pelancongan, pelajar mesti lulus sejumlah 120 kredit, termasuk:... [-]

New Zealand Rotorua
Mei 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Meningkatkan pengurusan dan kemahiran praktikal yang berkaitan dengan penggunaan lestari sumber semula jadi seperti hutan, tasik, tanah ladang, dan kawasan pemuliharaan. ... [+]

maklumat Program Bayaran Yuran Pengajian $ 19,950 Pengambilan Februari, Julai IELTS Minimum 6.0 tanpa band kurang daripada 5.5 Tempoh (panjang kajian) 1 tahun tujuan Program

Kelayakan ini membolehkan pelajar untuk membangunkan pelbagai pengurusan mahir dan kemahiran praktikal yang berkaitan dengan penggunaan lestari sumber semula jadi seperti hutan, tasik, tanah ladang, dan kawasan pemuliharaan. Ini melibatkan pengetahuan khas dalam prinsip-prinsip pengurusan sumber, pemantauan kesan ke atas alam sekitar, dan meningkatkan pemikiran kritikal dan ekonomi untuk masa depan yang mampan.

maklumat Anugerah

Untuk mencapai tujuan penganugerahan Diploma Siswazah dalam pelajar Pengurusan Sumber mesti lulus sejumlah 120 kredit, termasuk:... [-]

New Zealand Rotorua
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Menjadi pengamal inovatif dalam industri kreatif muncul: seni; reka bentuk grafik; fesyen; dan reka bentuk dalaman. Hands-on kursus akan menekankan konsep produk inovatif ... [+]

tujuan Program

Yang Diploma Siswazah dalam Keusahawanan Kreatif bertujuan untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran pelajar untuk membuat inovasi sebagai pengamal dalam industri kreatif yang baru muncul. antara disiplin (Art, Design Grafik; fesyen dan Interior Design), tangan-on kursus akan menekankan konsep produk inovatif dan penstrukturan proses inovasi. Mereka akan meneroka peluang dalam menjadi sebahagian daripada pasukan yang pelbagai yang menangani dimensi pelbagai disiplin cabaran kompleks dan menghasilkan penyelesaian kejayaan. Program ini bertujuan untuk membolehkan graduan untuk mengemudi pasaran baru, mengenal pasti pelbagai pakar-pakar yang akan dapat cekap bekerjasama antara satu sama lain, dan mengambil bahagian dari konsep produk. Graduan akan mempunyai kemahiran, pengetahuan dan sifat-sifat untuk menjadi usahawan dan menyumbang kepada industri kreatif di Aotearoa New Zealand.... [-]

New Zealand Rotorua
Mac 2020
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toi Ohomai Institute of Technology

Ini diploma siswazah menyediakan up-to-date teori dan pengetahuan digunakan untuk meluaskan kepakaran anda dalam industri pengkomputeran. ... [+]

maklumat Program Bayaran Yuran Pengajian $ 19,950 Pengambilan Februari, Mei, Julai, November IELTS Minimum 6.0 tanpa band kurang daripada 5.5 Tempoh (panjang kajian) 1 tahun tujuan Program

Ini diploma siswazah menyediakan up-to-date teori dan pengetahuan digunakan untuk meluaskan kepakaran pelajar dalam industri pengkomputeran dengan mengkaji bidang pakar yang melengkapi pengalaman dan / atau kelayakan semasa mereka.

Bidang pakar termasuk: perkakasan canggih, reka bentuk sistem komputer, rangkaian komputer, teknologi komunikasi, rangkaian, pangkalan data, pengaturcaraan, permainan dan animasi, multimedia, internet dan pembangunan web, atau sistem terbenam.

bidang pakar dalam program ini ... [-]
New Zealand Rotorua
Mei 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Toi Ohomai Institute of Technology

Sijil dalam bahasa Inggeris di Tahap 1 hingga 5 boleh didapati dengan penutur bahasa lain untuk membangunkan mendengar, bertutur, membaca dan kemahiran menulis untuk kegu ... [+]

(Tahap 1-5)

Toi Ohomai Institut tawaran Teknologi Sijil dalam bahasa Inggeris pada Tahap 1 hingga 5 untuk penutur bahasa lain untuk membangunkan mendengar, bertutur, membaca dan menulis untuk kegunaan setiap hari dan untuk kajian lebih lanjut dalam program sijil, diploma dan ijazah.

Program Lawatan Sambil Belajar Bahasa Inggeris

lawatan sambil belajar Kumpulan direka secara individu sesuai dengan setiap kumpulan. pelajaran bahasa Inggeris memberi tumpuan kepada membangunkan keyakinan komunikasi dalam kawasan subjek yang dipilih oleh pelajar, manakala aktiviti mengambil kesempatan daripada peluang-peluang pembelajaran di dalam dan luar kampus, landskap semula jadi yang indah dan tarikan pelancongan banyak Rotorua. perkhidmatan pelancongan Kumpulan termasuk pengangkutan dari Auckland, pihak dialu-alukan, homestay, susunan jadual waktu dan aktiviti, pemandu pelancong, majlis perpisahan dan tamat pengajian kertas kulit.... [-]

New Zealand Rotorua Taupo Tokoroa

International Education in Rotorua, New Zealand

Toi Ohomai – Rotorua Campus
Alamat
Mokoia Drive, Tihiotonga, Rotorua New Zealand
3046 Rotorua, Bay Of Plenty, New Zealand
Website
Telefon
+64 7 346 8712
Toi Ohomai – Tauranga Campus
Alamat
70 Windermere Drive, Poike, Tauranga
3112 Tauranga, Bay Of Plenty, New Zealand