UNICAF - ACCA

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Unicaf University ialah bebas, diiktiraf universiti Pan African, menggabungkan elemen-elemen terbaik pendidikan antarabangsa, menawarkan kualiti tinggi kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Pihak Universiti mempunyai kampus cawangan dan atau pusat pembelajaran di 9 buah negara di Afrika dan didaftarkan dan diluluskan oleh Majlis Negara bagi Pengajian Tinggi (NCHE) dalam Malawi dan Lembaga Pendidikan Tinggi Zambia (HEA).

University Unicaf mengejar kecemerlangan dalam pengajaran, pencapaian pelajar dan kepuasan dalam persekitaran akademik yang terus bertambah baik. Universiti bertujuan untuk menjadi universiti yang terkemuka di sub-Sahara Afrika, sebagai pengiktirafan sumbangan cemerlang kepada pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan.

Yang University Unicaf kampus menawarkan pelajar peluang untuk mendapatkan berkualiti tinggi kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa pada kos yang sangat rendah. University Unicaf bertujuan untuk menawarkan pelajar peluang untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran peribadi, memajukan kerjaya mereka dan membina kehidupan mereka bermimpi.

University Unicaf menawarkan program dalam talian sepenuhnya serta program yang ditawarkan melalui pembelajaran yang disesuaikan di salah sebuah kampus dan pusat-pusat pembelajaran. Di samping itu di cawangannya kampus pelajar mempunyai keupayaan untuk mempunyai sesi dan manfaat muka-ke-muka dari beberapa perkhidmatan seperti akses kepada perpustakaan digital, syarahan umum, seminar dan beberapa aktiviti sosial.

Universiti mengambil kesempatan daripada UNICAFperkongsian 's dengan universiti-universiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, seperti University of South Wales, Universiti Nicosia dan California University Marymount, untuk menawarkan kompetitif, ijazah dalam talian yang diiktiraf di peringkat antarabangsa pada harga yang berpatutan. Pelajar juga mendapat manfaat daripada kursus di kampus, yang ditawarkan oleh Universiti Unicaf sendiri.

UNICAF adalah salah satu daripada Program biasiswa yang mulia didapati. Program ini menyokong pelajar yang bermastautin di Afrika dan memberi peluang kepada kajian terhadap pelbagai program ijazah pembelajaran jarak jauh yang dianugerahkan oleh Eropah, British dan universiti Amerika. Pada masa ini UNICAF menyediakan biasiswa bagi program-program dalam talian yang ditawarkan oleh Universiti of South Wales di United Kingdom, Universiti Nicosia di Kesatuan Eropah dan California University Marymount di Amerika Syarikat.

Sejak dua dekad yang lalu institusi bersekutu kami telah menawarkan biasiswa kepada pelajar antarabangsa. Pelajar yang berjaya dapat membuat sumbangan yang besar kepada daerah-daerah rumah mereka di peringkat tertinggi.

Yang UNICAF Program Biasiswa ditubuhkan untuk menawarkan pelajar yang kurang bernasib baik berbakat peluang melanjutkan pengajian mereka dengan mengkaji ke arah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa pada kos yang lebih rendah.

Misi Kita

Untuk membantu pelajar menjadi insan yang berpendidikan, mencapai matlamat akademik dan profesional mereka dan mengambil peranan yang bertanggungjawab dalam dunia yang berubah saling bergantung global; untuk menggalakkan penyelidikan dan penjanaan pengetahuan; untuk berkhidmat kepada masyarakat melalui penyebaran dan penggunaan pengetahuan, dan juga melalui perkongsian inovatif dengan institusi perniagaan dan masyarakat sivil.

Lokasi

Lagos

Alamat
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria
Telefon
undefined

New York

Alamat
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined

Athens

Alamat
265 Mesogeion Ave, Neo Psychico
Athens, Athens Tengah, Yunani
Telefon
undefined

Bucharest

Alamat
31A Economu Cezarescu Street, Sector 6
060754 Bucharest, Bucharest, Romania
Telefon
undefined

London

Alamat
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX London, England, United Kingdom
Telefon
undefined

Kaherah

Alamat
No.39 Lebanon Street, 6th Floor El Mohandessin
Kaherah, Gabenor Kaherah, Mesir
Telefon
undefined

Accra

Alamat
Ghana Christian University College Off Dodowa Amrahia Main Road P.O. BOX AF 919 ADENTA
Accra, Greater Accra Region, Ghana
Telefon
undefined

Lilongwe

Alamat
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67 Lilongwe, Malawi
Lilongwe, Wilayah Tengah, Malawi
Telefon
undefined

Port Louis

Alamat
5th Floor, Wing A, Cybertower 1, Ebene Cybercity
Port Louis, Daerah Port Louis, Mauritius
Telefon
undefined

Mogadishu

Alamat
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia
Telefon
undefined

Lusaka

Alamat
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres, Lusaka,
Lusaka, Wilayah Lusaka, Zambia
Telefon
undefined

Irbid

Alamat
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, Jordan
Telefon
undefined

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: