OSM Aviation Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MENJADI PILOT DUNIA-DUNIA


Di OSM Aviation Academy kami melihat pelajar kami sebagai rakan sekerja masa depan - Melalui konsep Pilot Sedia Penerbangan kami, anda akan diberikan tawaran pekerjaan bersyarat sebagai Pegawai Pertama Junior dengan OSM Aviation pada saat anda diterima sebagai pelajar di OSM Aviation Academy .


Apa yang perlu anda lakukan ialah menamatkan akhir tawaran anda - dedikasi penuh dan tumpuan ke arah memanfaatkan sepenuhnya pendidikan anda dan menjadi juruterbang berpengetahuan dan mahir.


Bersama-sama, kita membentuk masa depan penerbangan.


AIRLINE READY PILOT

Di OSM Aviation Academy kita melihat pelajar kita sebagai rakan sekerja masa depan. Program latihan bersepadu kami membawa anda dari sedikit atau tidak pengalaman ke Pilot Sedia Penerbangan dalam 2 tahun. Sudah ketika anda memulakan latihan penerbangan anda, anda akan mendapat tawaran kerja bersyarat dari OSM Aviation. Ini membolehkan anda meletakkan fokus anda di mana ia sepatutnya, menjadi juruterbang terbaik yang boleh anda lakukan. Mengetahui bahawa sudah apabila anda bersidang di landasan untuk kali pertama, anda berada di landasan yang cepat ke arah kerjaya perintis.

OSM Aviation menggunakan 5300 juruterbang dan krew kabin di 18 negara dan akan terus berkembang pada tahun-tahun akan datang. Syarikat penerbangan seperti Norway, Finnair, Turkish Airlines dan Thomas Cook adalah beberapa syarikat penerbangan yang menggunakan konsep pengurusan krew keseluruhan OSM Aviation. Sebagai graduan OSM Aviation Academy berkualiti tinggi dan program latihan berorientasikan syarikat penerbangan, anda akan menjadi calon pilihan pekerjaan di OSM Aviation.


Sebagai juruterbang profesional, anda dijangka mempunyai sikap yang teliti terhadap prestasi masa, mematuhi Prosedur Operasi Standard (SOP) syarikat dan berfikiran selamat dan fleksibel dalam operasi sehari-hari. Ia adalah profesion yang mencabar dan menuntut dengan pandangan pejabat pengambilan nafas dan semuanya bermula dengan latihan awal anda.
Di OSM Aviation Academy kita melihat pelajar kita sebagai rakan sekerja masa depan. Ini bermakna anda akan diberi tanggungjawab dan anda dijangka mengambil inisiatif sepanjang latihan anda. Konsep Pilot Sedia Penerbangan menyediakan jaminan pekerjaan yang bersyarat - tugas anda adalah untuk memanfaatkan sepenuhnya latihan dan lulusan sebagai juruteknik profesional yang mahir dan berkeyakinan.

Di dunia kita, sikap yang betul bermakna segala-galanya. Mempunyai pemikiran yang betul dan berterusan adalah sangat penting bagi anda untuk berjaya. Sepanjang latihan, kami akan membantu anda memperoleh pengetahuan yang betul dan memperoleh kemahiran yang anda perlukan. Selebihnya terpulang kepada anda ...

Lokasi

Oslo

Alamat
Lysaker
1366 Oslo, Oslo, Norway