Accord Language Schools

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Bahasa Accord di Grands Boulevards di Paris

Ditubuhkan pada tahun 1988, Sekolah Bahasa ACCORD terletak di Grands Boulevards yang terkenal di Paris, hanya beberapa minit berjalan kaki dari muzium Louvre, Opéra, Georges Pompidou Centre (Beaubourg) dan Grands Magasins yang terkenal.

Sama ada anda menghadiri kursus Bahasa Perancis Intensif atau Program Eksekutif di ACCORD Language School, anda pasti mendapat syarat terbaik untuk belajar bahasa Perancis dan lebih memahami budaya dan gaya hidup Perancis:

  • Terletak di bangunan yang indah, lazimnya di Paris di tengah-tengah Paris
  • 20 bilik darjah yang terang dan luas dilengkapi dengan audiovisual
  • peralatan
  • Kaedah pengajaran moden dan dinamik yang menggabungkan budaya kontemporari
  • Kursus disediakan sepanjang tahun
  • 6 tahap bahasa dari pemula lengkap hingga maju
  • 4 bilik darjah khusus untuk profesional dan latihan satu sama lain
  • Campuran pelbagai pelajar: dari pelajar universiti kepada profesional dan eksekutif.
  • Lebih 50 kebangsaan yang berbeza
  • Suasana Perancis yang tenang

Sekolah yang dianugerahkan oleh Label Kualiti Rasmi Perancis dan bergabung dengan organisasi profesional seperti SOUFFLE dan CAMPUSFRANCE.

Mengenai ACCORD Manchester

Kami memberi tumpuan kepada menyediakan kursus Bahasa Inggeris Umum dan kursus Bahasa Inggeris Perniagaan untuk memberikan anda alat terbaik untuk berkomunikasi dengan berkesan. Majlis akreditasi British Council kami adalah sebuah sekolah bahasa kecil di mana anda boleh belajar dan meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris dengan cepat dalam persekitaran yang mesra. Kursus bahasa Inggeris dan program pengajian kami bertujuan untuk pelajar dewasa yang bermotivasi, berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa mereka, belajar tentang budaya Inggeris dan mengetahui tentang satu sama lain. ACCORD Manchester mengalu-alukan pelbagai kebangsaan, kebanyakannya Eropah. Kami memastikan bahawa kami tidak pernah mempunyai kebangsaan dominan untuk menjamin bahawa pelajar kami mempunyai akses kepada pelbagai budaya dan belajar tentang belajar dan bekerja dalam persekitaran pelbagai budaya.

Guru-guru kami adalah berkelayakan dan berpengalaman dalam mengajar Bahasa Inggeris Umum dan Perniagaan Bahasa Inggeris. Kebanyakan mengajar bahasa Inggeris di luar negara dan / atau bekerja di dunia perniagaan. ACCORD Manchester terletak di tengah-tengah kawasan perniagaan Manchester yang meriah dan menyediakan persekitaran yang sempurna untuk belajar Bahasa Inggeris dan Bahasa Inggeris Umum. ACCORD Kursus Bahasa Inggeris pakar Manchester berlangsung di Brook House di Manchester. Brook House adalah sebuah bangunan Inggeris tradisional yang indah yang terletak di pusat bandar bersemangat dan kosmopolitan dengan semua kemudahannya.

Akreditasi British Council, ACCORD Manchester adalah sekolah bahasa Inggeris yang kecil, mesra dan profesional. Saiz kelas kami adalah kecil, yang memberi peluang kepada pelajar kami untuk mengambil bahagian dan mengembangkan kemahiran mereka. Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan kami adalah khusus untuk memenuhi keperluan khusus pelajar kami. Sekiranya anda perlu meningkatkan kemahiran rundingan anda, guru Bahasa Inggeris Perniagaan kami akan memasukkan topik ini ke dalam pelan pengajaran. Jika anda perlu bekerja dengan kemahiran tertentu, guru Bahasa Inggeris kami akan membincangkan perkara ini semasa kursus ini. Marilah kita tahu apa yang anda perlukan sebelum kursus Bahasa Inggeris Perniagaan anda bermula dan kami akan pastikan kursus tersuai anda memenuhi keperluan anda dengan tepat. Sama ada kursus Bahasa Inggeris Umum atau kursus bahasa Inggeris Perniagaan, guru bahasa Inggeris kami memberi tumpuan kepada keperluan khusus pelajar kami, sama ada untuk lulus peperiksaan IELTS untuk menghadiri universiti British, melanjutkan karier antarabangsa mereka, atau mengembangkan kemahiran bahasa mereka untuk memenuhi tugas mereka, dan sebagainya. Kakitangan kami sentiasa bersedia membantu para pelajar kami dengan sebarang pertanyaan yang mereka miliki, sama ada mencari pub terbaik di Manchester atau memberikan butiran bagaimana cara terbaik untuk mendapatkan sejarah York. Semasa masa rehat, pelajar boleh melawat "Corner Pelajar" untuk menyemak e-mel mereka di komputer atau melihat apa yang berlaku di Manchester. Akses wi-fi percuma disediakan untuk semua pelajar kami di seluruh sekolah. Kami melakukan yang terbaik untuk menjadikan pelajar berasa selesa dengan kami di ACCORD Manchester dan sepanjang penginapan mereka di bandar. Manchester adalah tempat yang hebat untuk dikunjungi dan terdapat banyak aktiviti yang tersedia, dari galeri seni, muzium dan teater untuk kelab jazz, festival, dan sukan.

Pusat membeli-belah Manchester, hanya beberapa minit jauhnya dari ACCORD Manchester, adalah luar biasa, menawarkan segala-galanya dari kedai-kedai mewah dan kedai-kedai pereka mewah ke butik-butik khas Inggeris. Setiap gaya masakan tersedia di Manchester dari Thai ke Itali tetapi jangan lupa pub tradisional Inggeris yang akan memberikan anda peluang untuk terus mengamalkan kemahiran bahasa anda sambil mengamalkan salah satu bir tempatan Manchester dan 'ikan dan kentang goreng' yang terkenal. Dan jika anda peminat bola sepak, anda tidak boleh mengelakkan dua pasukan bola sepak terkenal kami: Manchester United dan Manchester City!

Lokasi

Paris

Accord

Alamat
ACCORD ECOLE DE LANGUES
14, boulevard Poissonnière

75009 Paris, Île-de-France, Perancis
Telefon
+33 1 55 33 52 33

Manchester

Alamat
ACCORD Manchester
Brook House
Spring Gardens

M2 2BQ Manchester, England, United Kingdom