Baca keterangan rasmi

Sekolah Bahasa Accord di Grands Boulevards di Paris

Ditubuhkan pada tahun 1988, Sekolah Bahasa ACCORD terletak di Grands Boulevards yang terkenal di Paris, hanya beberapa minit berjalan kaki dari muzium Louvre, Opéra, Georges Pompidou Centre (Beaubourg) dan Grands Magasins yang terkenal.

Sama ada anda menghadiri kursus Bahasa Perancis Intensif atau Program Eksekutif di ACCORD Language School, anda pasti mendapat syarat terbaik untuk belajar bahasa Perancis dan lebih memahami budaya dan gaya hidup Perancis:

  • Terletak di bangunan yang indah, lazimnya di Paris di tengah-tengah Paris
  • 20 bilik darjah yang terang dan luas dilengkapi dengan audiovisual
  • peralatan
  • Kaedah pengajaran moden dan dinamik yang menggabungkan budaya kontemporari
  • Kursus disediakan sepanjang tahun
  • 6 tahap bahasa dari pemula lengkap hingga maju
  • 4 bilik darjah khusus untuk profesional dan latihan satu sama lain
  • Campuran pelbagai pelajar: dari pelajar universiti kepada profesional dan eksekutif.
  • Lebih 50 kebangsaan yang berbeza
  • Suasana Perancis yang tenang

Sekolah yang dianugerahkan oleh Label Kualiti Rasmi Perancis dan bergabung dengan organisasi profesional seperti SOUFFLE dan CAMPUSFRANCE.

Mengenai ACCORD Manchester

Kami memberi tumpuan kepada menyediakan kursus Bahasa Inggeris Umum dan kursus Bahasa Inggeris Perniagaan untuk memberikan anda alat terbaik untuk berkomunikasi dengan berkesan. Majlis akreditasi British Council kami adalah sebuah sekolah bahasa kecil di mana anda boleh belajar dan meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris dengan cepat dalam persekitaran yang mesra. Kursus bahasa Inggeris dan program pengajian kami bertujuan untuk pelajar dewasa yang bermotivasi, berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa mereka, belajar tentang budaya Inggeris dan mengetahui tentang satu sama lain. ACCORD Manchester mengalu-alukan pelbagai kebangsaan, kebanyakannya Eropah. Kami memastikan bahawa kami tidak pernah mempunyai kebangsaan dominan untuk menjamin bahawa pelajar kami mempunyai akses kepada pelbagai budaya dan belajar tentang belajar dan bekerja dalam persekitaran pelbagai budaya.

Guru-guru kami adalah berkelayakan dan berpengalaman dalam mengajar Bahasa Inggeris Umum dan Perniagaan Bahasa Inggeris. Kebanyakan mengajar bahasa Inggeris di luar negara dan / atau bekerja di dunia perniagaan. ACCORD Manchester terletak di tengah-tengah kawasan perniagaan Manchester yang meriah dan menyediakan persekitaran yang sempurna untuk belajar Bahasa Inggeris dan Bahasa Inggeris Umum. ACCORD Kursus Bahasa Inggeris pakar Manchester berlangsung di Brook House di Manchester. Brook House adalah sebuah bangunan Inggeris tradisional yang indah yang terletak di pusat bandar bersemangat dan kosmopolitan dengan semua kemudahannya.

Akreditasi British Council, ACCORD Manchester adalah sekolah bahasa Inggeris yang kecil, mesra dan profesional. Saiz kelas kami adalah kecil, yang memberi peluang kepada pelajar kami untuk mengambil bahagian dan mengembangkan kemahiran mereka. Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan kami adalah khusus untuk memenuhi keperluan khusus pelajar kami. Sekiranya anda perlu meningkatkan kemahiran rundingan anda, guru Bahasa Inggeris Perniagaan kami akan memasukkan topik ini ke dalam pelan pengajaran. Jika anda perlu bekerja dengan kemahiran tertentu, guru Bahasa Inggeris kami akan membincangkan perkara ini semasa kursus ini. Marilah kita tahu apa yang anda perlukan sebelum kursus Bahasa Inggeris Perniagaan anda bermula dan kami akan pastikan kursus tersuai anda memenuhi keperluan anda dengan tepat. Sama ada kursus Bahasa Inggeris Umum atau kursus bahasa Inggeris Perniagaan, guru bahasa Inggeris kami memberi tumpuan kepada keperluan khusus pelajar kami, sama ada untuk lulus peperiksaan IELTS untuk menghadiri universiti British, melanjutkan karier antarabangsa mereka, atau mengembangkan kemahiran bahasa mereka untuk memenuhi tugas mereka, dan sebagainya. Kakitangan kami sentiasa bersedia membantu para pelajar kami dengan sebarang pertanyaan yang mereka miliki, sama ada mencari pub terbaik di Manchester atau memberikan butiran bagaimana cara terbaik untuk mendapatkan sejarah York. Semasa masa rehat, pelajar boleh melawat "Corner Pelajar" untuk menyemak e-mel mereka di komputer atau melihat apa yang berlaku di Manchester. Akses wi-fi percuma disediakan untuk semua pelajar kami di seluruh sekolah. Kami melakukan yang terbaik untuk menjadikan pelajar berasa selesa dengan kami di ACCORD Manchester dan sepanjang penginapan mereka di bandar. Manchester adalah tempat yang hebat untuk dikunjungi dan terdapat banyak aktiviti yang tersedia, dari galeri seni, muzium dan teater untuk kelab jazz, festival, dan sukan.

Pusat membeli-belah Manchester, hanya beberapa minit jauhnya dari ACCORD Manchester, adalah luar biasa, menawarkan segala-galanya dari kedai-kedai mewah dan kedai-kedai pereka mewah ke butik-butik khas Inggeris. Setiap gaya masakan tersedia di Manchester dari Thai ke Itali tetapi jangan lupa pub tradisional Inggeris yang akan memberikan anda peluang untuk terus mengamalkan kemahiran bahasa anda sambil mengamalkan salah satu bir tempatan Manchester dan 'ikan dan kentang goreng' yang terkenal. Dan jika anda peminat bola sepak, anda tidak boleh mengelakkan dua pasukan bola sepak terkenal kami: Manchester United dan Manchester City!

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Accord Language Schools

Kursus Bahasa Inggeris Umum ini bertujuan untuk semua pelajar dari Elementary hingga level Advanced yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa mereka dalam Bahasa Inggeris ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Umum ini bertujuan untuk semua pelajar dari peringkat Elementary hingga Advanced yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa mereka dalam Bahasa Inggeris Umum yang meliputi topik dan situasi setiap hari. Program Bahasa Inggeris Intensif yang menumpukan kepada pembangunan empat kemahiran komunikasi: mendengar, bercakap, membaca dan menulis. Kursus Bahasa Inggeris Umum ini juga mengajak para pelajar untuk meneroka budaya Inggeris melalui penggunaan bahan asli dan mempelajari ungkapan idiomatik yang berkaitan dalam pelbagai konteks. Kursus ini disediakan untuk pelajar dewasa berusia 18 tahun ke atas.

Objektif Program

Meningkatkan keyakinan dan kelancaran berbahasa InggerisMeningkatkan ketepatan untuk membolehkan komunikasi idea yang jelasMembangunkan pemahaman tatabahasaBerinteraksi dalam persekitaran pelbagai budayaBekerja untuk menulis, membaca dan mendengar kemahiranFokus kepada keperluan dan objektif peribadi pelajar... [-]
Perancis Paris United Kingdom Manchester
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 - 9 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accord Language Schools

Dengan lokasi tepi pantainya, Eastbourne dan semua kemudahannya sesuai untuk pelajar bebas yang mencari program bahasa Inggeris yang mencabar dan merangsang. ... [+]

Dengan lokasi tepi pantainya, Eastbourne dan semua kemudahannya sesuai untuk pelajar bebas yang mencari program bahasa Inggeris yang mencabar dan merangsang.

Kursus bahasa Inggeris di Eastbourne Centre diajar dengan piawaian British Council. Program musim panas menawarkan pelajar pelbagai kursus bahasa Inggeris untuk memilih daripada memberi mereka fleksibiliti dan kebebasan yang diinginkan oleh orang dewasa.

Pelajar boleh memilih dari kursus berikut:

Kursus Bahasa Inggeris Semi-Intensif (15 jam seminggu)Kursus Bahasa Inggeris Intensif (20 jam seminggu)Kursus Bahasa Inggeris Super Intensif (25 jam seminggu)Satu-satu tuisyen juga tersedia.

Kediaman

Pelajar yang mengikuti program ini boleh memilih tinggal di penginapan yang sesuai dengan mereka dan belanjawan mereka:... [-]

Perancis Paris United Kingdom Manchester
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accord Language Schools

Kursus Bahasa Inggeris yang intensif satu-dengan-satu sangat sesuai untuk pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka dengan cepat, mempunyai keperlu ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris yang intensif satu-dengan-satu sangat sesuai untuk pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka dengan cepat, mempunyai keperluan khusus dari segi ketersediaan, keperluan bahasa pakar atau semata-mata tidak merasa senang belajar dalam satu kumpulan. Apabila diambil sebagai tambahan kepada tuisyen kumpulan, satu-satu tuisyen memastikan anda meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris dengan cepat. Pelajaran Bahasa Inggeris individu memberi tumpuan kepada kekuatan dan kelemahan pelajar dan meningkatkan tahap keyakinan keseluruhan. Kursus ini disediakan untuk pelajar dewasa berusia 18 tahun ke atas. Apabila diambil sebagai tambahan kepada tuisyen kumpulan, satu-satu tuisyen memastikan anda meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris dengan cepat. Pelajaran Bahasa Inggeris individu memberi tumpuan kepada kekuatan dan kelemahan pelajar dan meningkatkan tahap keyakinan keseluruhan. Kursus ini disediakan untuk pelajar dewasa berusia 18 tahun ke atas.... [-]

Perancis Paris United Kingdom Manchester
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accord Language Schools

Kandungan pengajaran: Membangunkan empat kemahiran komunikasi, mendengar, berbicara, membaca dan mendengar, melalui penggunaan bahan yang sahih. ... [+]

Kursus Bahasa Perancis Intensif "A" (26 pelajaran / minggu - 20 jam)

Kandungan mengajar:

Membangunkan empat kemahiran komunikasi, mendengar, bercakap, membaca dan mendengar, melalui penggunaan bahan yang sahih.Meneroka budaya Perancis dan belajar ungkapan idiomatik yang berkaitan dalam pelbagai konteks.

Kursus Bahasa Perancis Intensif "B" (30 pelajaran / minggu - 23 jam)

Kandungan mengajar:

Membangunkan empat kemahiran komunikasi, mendengar, bercakap, membaca dan mendengar, melalui penggunaan bahan yang sahih.Meneroka budaya Perancis dan belajar ungkapan idiomatik yang berkaitan dalam pelbagai konteksPenyatuan kemahiran bahasa dan / atau kemahiran khusus bergantung kepada bengkel yang dipilih (Kebudayaan dan Tamadun Paris, Penulisan, Fonetik, Lisan, Teater, Perniagaan Perancis, Pensijilan Bahasa Perancis, dll.).... [-]
Perancis Paris United Kingdom Manchester
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 - 13 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accord Language Schools

Kursus ini sesuai untuk profesional, peguam, pelajar undang-undang dan mereka yang mempunyai kepentingan dalam undang-undang Perancis. ... [+]

Program Perancis dan Undang-undang:

Kursus ini sesuai untuk profesional, peguam, pelajar undang-undang dan mereka yang mempunyai kepentingan dalam undang-undang Perancis. Membangunkan kemahiran bahasa anda, meningkatkan keyakinan anda dan meluaskan pengetahuan anda tentang perbendaharaan kata pakar dan budaya undang-undang di Perancis. Saiz kelas: 14 pelajar setiap kumpulan maksimum.

Kandungan kursus:

Topik dipilih untuk menyesuaikan latar belakang pelajar dan mungkin termasuk Undang-undang Perdagangan, Undang-undang Jenayah Perancis, Hak Asasi Manusia, Undang-undang Antarabangsa, Diplomasi dan lain-lain. Accordís Program Perancis dan Undang-undang yang unik menawarkan lawatan eksklusif ke institusi seperti Mahkamah Rayuan dan Tribunal Perindustrian serta ceramah tetamu mengenai Hukum Perlembagaan dan Liga Hak Asasi Manusia untuk menamakan beberapa orang.... [-]

Perancis Paris United Kingdom Manchester
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accord Language Schools

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan ini ditujukan kepada Pengurus, Eksekutif, Profesional dan Pelajar Perniagaan yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris perniagaa ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan ini ditujukan kepada Pengurus, Eksekutif, Profesional dan Pelajar Perniagaan yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris perniagaan mereka dalam topik dan situasi perniagaan tertentu. Selain meningkatkan kemahiran Perniagaan Bahasa Inggeris mereka, para pelajar memperoleh pandangan mengenai budaya kerja di United Kingdom dan di peringkat antarabangsa. Kursus ini disediakan untuk pelajar dewasa berusia 18 tahun ke atas.

Objektif Program

Keyakinan dalam menyatakan pendapat, membuat cadangan, meminta penjelasan, dsb.Berkomunikasi dengan jayanya dalam persekitaran budayaMeningkatkan kemahiran dalam menganalisis isu perniagaan dalam bahasa InggerisTumpukan kepada isu kerja tertentu, keperluan profesionalBergiat dan jaringan dengan keyakinan yang lebih tinggi... [-]
Perancis Paris United Kingdom Manchester
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 - 9 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus musim panas

Accord Language Schools

Main dan Ketahui: Inilah cara pelajar menerangkan metodologi pengajaran ACCORD semasa Campus Musim Panas Perancis All Inclusive. ... [+]

Kampus Summer direka khusus untuk golongan muda dan bertemu:

Harapan ibu bapa dari segi keselamatan, pengajaran berkualiti, keselesaan, kebersihan dan makanan yang sihatHarapan muda: temui Paris, berkawan dengan orang muda lain dari pelbagai negara, terlibat dalam banyak aktiviti sukan dan menyeronokkan.

Kediaman ini terletak di Selatan Paris. Kelas dan aktiviti berlaku di kediaman.

Saint Nicolas Summer campus: Sebuah kediaman di Paris

«Saint Nicolas Residence», terletak di Paris Selatan, menawarkan penginapan yang selesa sambil membolehkan akses mudah ke mercu tanda Paris yang paling terkenal: Muzium Louvre, Menara Eiffel, Montmartre, Notre-Dame, dan lain-lain.

Bilik tidur: Bilik 4-katil dengan kemudahan berkongsi. Pancuran dan tandas berkongsi di setiap tingkat. Lembaran katil disediakan dan diubah sekali seminggu. Tuala disediakan.... [-]

Perancis Paris United Kingdom Manchester
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Introduction to the school in Paris

The location in Paris