CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MENGENAI SEKOLAH

Dicipta pada tahun 1996 dan diiktiraf oleh Kementerian Perancis Hal Ehwal Kebudayaan, misi CEEA adalah untuk melatih screenwriters dan menyediakan mereka untuk persekitaran profesional mereka.

Penulis belajar untuk mewujudkan dan membangunkan skrip untuk filem pendek, siri TV, siri animasi dan filem (semua format ini dilayan dengan permintaan sama tinggi).

The CEEA menawarkan kursus latihan dua tahun terpilih disahkan oleh diploma skrip Professional.

Ia juga menawarkan latihan dan kursus-kursus profesional peringkat tinggi pendek secara bertulis bagi TV dan filem.

The CEEA disokong oleh Suruhanjaya Perancis Filem Nasional (CNC) dan semua rangkaian audiovisual Perancis termasuk SACD dan penyiar seperti Perancis Télévision, TF1, Canal + dan Arte.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

Ceea kelas musim panas antarabangsa

Campus Sepenuh masa June 2019 Perancis Paris

Jika anda suka filem dan siri TV dan mahu menulis skrip (atau telah lakukan); jika anda mahu untuk melatih kemahiran anda dalam suasana lagi mencabar persahabatan, di tengah-tengah salah satu daripada bandar-bandar yang paling memberi inspirasi dan cantik di dunia ... kursus ini adalah untuk anda! [+]

CEEA Kelas Summer Antarabangsa

Program

Jika anda suka filem dan siri TV dan mahu menulis skrip (atau telah lakukan); jika anda mahu untuk melatih kemahiran anda dalam suasana lagi mencabar persahabatan, di tengah-tengah salah satu daripada bandar-bandar yang paling memberi inspirasi dan cantik di dunia ... kursus ini adalah untuk anda!

kelas musim panas kami adalah sebuah intensif 3 minggu bengkel di salah sebuah sekolah screenwriting paling berprestij dan selektif dalam Perancis: Conservatoire Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, Eropah Writing School).

Bengkel musim panas menawarkan berkualiti tinggi, pendekatan hands-on kepada seni penulisan skrip ... dalam persekitaran pembelajaran yang unik.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Hôtel de Massa
38 rue du fbg St-Jacques

Paris, Île-de-France, 75014 FR